Naravno da treba da se brise kao i da se sankcionise svaka glupost i uvreda i da se takav user prvo upozori a onda banuje!E tad nebi bilo problema.Ovako Freedom for all!!!
da se uvedu 2-3 moderatora, nije bas mali forum pa da ne treba moderator... A i ne znam sta je sa onim obecanjima o skorom poboljsanju foruma, jedino Custom avatari i posle njihovo uvecavanje nista vise...
:: da se uvedu 2-3 moderatora, nije bas mali forum pa da ne treba moderator... A i ne znam sta je sa onim obecanjima o skorom poboljsanju foruma, jedino Custom avatari i posle njihovo uvecavanje nista vise.. Pufija za moderatora!
Nemaju uopste hosting,nikakav unos image file-a!Bre to je neophodno za ovaj forum!Avatari su mnogo manje bitni od toga.Forum bi bio dosta precizniji i pregledniji!
U pravu si da uvedu unos slika, linkove na koje moze direktno da se klikne bilo bi mnogo, mnogo bolje, ok je forum ali mogao bi da bude mnogo bolji....
:: :: :: da se uvedu 2-3 moderatora, nije bas mali forum pa da ne treba moderator... A i ne znam sta je sa onim obecanjima o skorom poboljsanju foruma, jedino Custom avatari i posle njihovo uvecavanje nista vise.. :: :: Pufija za moderatora :: :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.