:: Sta mislite o ovoj grafickoj kartici? Da li je bolja od Geforce 9600GT GDDR3 512MB i Ati Radeon 3870 GDDR3 512MB
To je GV-N98TOC-512H...Kartica je sa Zalman kulerom,jeftinija je jer nije upakovana u plasticnu fensi kutiju(nema masku),ima odlicne performanse i izuzetnog je kvaliteta.
Za statistiku od GA kartica sam u proteklih par meseci instalirao desetak novijih kartica: 9600GT, 9800GT i GTX GTX 260, HD4870, i sigurno 4-5 GA HD4850,
Ni jedna jedina reklamacija!
Vec samo reci hvale za ove kartice...
Cvrcanje kondenzatora???Ovo jos nisam cuo da se nekome desilo... U svakom slucaju ako ti se kojim slucajem desi da ti se kartica pokvari u naredne tri godine (a sanse su 1:1000) spakovace svoju kartu,odneces je u radnju u kojoj si je kupio i dobices novu...Isto sto bi uradio i sa bilo kojom drugom karticom tipa Asus,XFX,Gainward,itd...
A sto se maticnih ploca tice to je nesto sto sto sam vec naviko da preporucujem drugima i uzimam za sebe prvenstveno zbog stabilnosti i kvaliteta... U firmi imam 5 racunara a GA plocama i C2D i C2Q procesorima koji su kupljeni na moje insistiranje sa GA bas zato da bi imali stabine racunare. Kod mog dobrog druga i kolege u drugoj firmi 3 racunara sa GA i C2Q procesorima. Takodje imam dva drugara kojima sam sklopio racunare sa GA plocama i karticama,ali ovi su prvenstveno za igranje... I ovo su racunari na kojima ja radim i koje sam preporucivao ljudima koje vidjam svaki dan...
Resenje City Express koji nije sad tako skup!Vec sam ti rekao u prethodnoj temi...
I Want to believe - The truth is out there
:: Prva kartica je extra nema, mogu da je nadjem za 500din polovnu....xex :: :: 1. Gainward 9800GT kosta oko 130e u PC Centru i Gigatron :: 2. Gainward 8800GT, vise je nema, cena je bila oko 100e u Gigatronu... :: :: Meni jedino preostaje ASUS 9600Gt..... Da sam ja iz BG-a sve bi bil0 drugacije.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.