Au, Bogte pa ti si gora picajzla nego ja :(( rekoh li ti svuda je manje-vise isto cm gore doel neces primetiti jer je dijagonala u pitanju...osim ako meris tada hoces...
A N G E L
:: Ovo sam sad provalio u specifikaciji za VS :: `Dijagonala ekrana: 22` (559 mm) wide - vidljiva površina 474 x 296 mm :: :: 22 inca je 55,88 cm. E sad ako je vidljiva povrsina 474 x 296 znaci da je dijagonala 558.8cm ili ti 22 imca!!! kako? :: :: :: :: ::
Bem ti Obrade...Kako si to rekao kao da je to neka znj klasa...Dell ima najbolje monitore na svetu!Sve je ispod toga daleko...pa razmak pa opet...pa tek onda tamo neki Samsung,Viewsonic pa sl...
@Generalno@ Zanimljivo je da se hvali Viewsonic koji nema ni jedan S-PVA PANEL!Ustvari ima mozda jedno 2 modela i to i male dijagonale...
I Want to believe - The truth is out there
:: Philips koristi LG panele ,firma koja je smesna za Samsung.Dell moze da prodje.
Ne, nego je je uradjen merge komapnija u tom sektoru...sam LG ne moze da s eporedi sa PHILIPSom jer najbolji paneli idu Philipsu...isto je bilo i sa Sony Trinitron i Mitsubishi Diamondtron vakuumskim cevima...ugradjivao ih je i kurta i murta ali najbolji primerci su isli najjacima, i u industrijskoj proizvodnji ima klasiranja ana A, B i C...
A N G E L
:: Philips koristi LG panele ,firma koja je smesna za Samsung.Dell moze da prodje.
Dobar monitor ali ne uklapa se on u tu cifru... A eno koliko toliko moze da se primeti na shoot-u gde je Prince Of Persia 2008 da u koloritu dosta preovladava crvena boja!Tako je kod svakog Viewsonic-a!
:: Dobar monitor ali ne uklapa se on u tu cifru.. :: A eno koliko toliko moze da se primeti na shoot-u gde je Prince Of Persia 2008 da u koloritu dosta preovladava crvena boja!Tako je kod svakog Viewsonic-a :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18399 :: :: :: :: :: ::
Pa i Dell ima Samsungove panele pa je opet kvalitetniji monitor i po slici i po ostalim stavkama... Ne kazem ja da je Samsung los,ja ga prvi preferiram jer je pouzdano dao kvalitet ali nije najbolji ... Sony Braviu bi uzeo bez razmiljsanja ali imas isto tako Vrh Samsungovih LCD -TV -a i kad sam uporedjivao slike ne znam gde bi se pre odlucio pa cak mi se cini da Samsung ima bolju sliku..Ne znam..Vise sam za Sony uvek bio ali..Nikad se ne zna,ionako mi predstoji jedan LCD TV pa cu videti hoce li Sony da legne na srce
I Want to believe - The truth is out there
:: full hd upscaling do 5 mega pixela ,a slucajno koriste Samsung panele.
jer se jedini pravi ceo u Japanu ,ali sto se tice Sony Bravia ,najbolja obrada analognog TV signala ,ako imas prilike uporedi ,a o digitalnom da ne pricam i plus rezolucije u hdmi .............
sto se tice LCD panela sharp ima isto fenomenalne panele,pogotvo ove aquos.Ja imam sharp 32d44e-bk aquos ima fenomenalnu sliku.Kad bih opet kupovao lcd uzeo bih sony bravia,sharp ili samsung A seriju(A656).
Sto se tice Sony Bravia LCD televizora,potpuno se slazem sa esesesom...Ja imam jedan njihov LCD iz najnovije KDL serije i mogu samo da ga pohvalim...extra je televizor...A takodje sam cuo i za Sharp da su veoma dobri ako ne i najkvalitetniji LCD televizori....
:: sto se tice LCD panela sharp ima isto fenomenalne panele,pogotvo ove aquos.Ja imam sharp 32d44e-bk aquos ima fenomenalnu sliku.Kad bih opet kupovao lcd uzeo bih sony bravia,sharp ili samsung A seriju(A656) :: :: Palit je zakon! :: ::
:: Philips koristi LG panele ,firma koja je smesna za Samsung.Dell moze da prodje Pa ne bas.LG je koristio jendno vreme Philips panele. Ali ne vrhunske vec samo iz srednje ili nize srednje klase...Ili one value varijante...Ustvari Philips je proizvodio LGu panele a oni pravili dizajn monitora. Philips ima svoju `Perfect Panel` i `Brilliance` seriju koju nikad nije imao ni jedan Samsung. Porediti Samsung sa Viewsonicom ili Philipsom je najblaze receno smesno... Dell,Viewsonic,Philips,NEC,itd su kvalitetni monitori. Samsung je monitor koji se stancuje za narodne mase...Pravljen je da prvih par meseci do godinu radi lepo,a posle toga kao da pocne da se raspada deo po deo...Uzas. Jel postoji neki Samsung sa `zero dot warranty`...Ne.Niti je ikad postojao...A kakva im je proizvodna linija nikad ni nece postojati...Toliko o kvalitetu.
A ako bi birao izmedju LGa i Samsunga uzeo bi LG jer nudi mnogo bolje performanse za isti novac.
Samsung daje lepu sliku u prvih 6-7 meseci a onda pocinje da bledi i bledi i bledi...Ovo je bio slucaj i sa njihovim CRT monitorima...Prosto ne znas sta je gore Samsung ili Hansol...Kao da se takmice u distorziji i krivljenju slike.
EDIT: Sreo sam se sa dva Samsung 971P monitora koji su bili Samsungov ponos i 19` monitor je kostao oko 500 evra...Jedan je stigao sa mrtvim pikselima,a drugi je crko posle godinu dana...Ali moram da priznam da su u prvih par meseci davali zaista izvanrednu sliku...I sa mrtvim pikselima...Chist kvalitet.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.