Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
E ovako treba da izgleda gamer-ska karta
STRANA 2 OD 2
cele1988 .... 20.01.2009. 11:22 #90763

status: user
broj poruka: 1424
ovo je asusova kopija AC Accelero coolera za 2900xt i 8800ultra ili su oni pravili tj dali asus kuler
http://www.techpowerup.com/img/08-02-19/accelero_xtreme.jpg

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 samo da dodam.. 20.01.2009. 11:28 #90764

broj poruka: 1424
http://www.tntrade.sk/imagenews/gdkzey029pdse85tzoo6.jpg
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Das ist fantastisch :) 20.01.2009. 12:52 #90783

broj poruka: 12810
Posto ocigledno imas problema sa natezanjem mozga, daj nekome drugome da procita post za tebe, da se ne namucis `izmedju redova`...

:: :: Ti bas nikad ne mozes da budes opusten i uvek si u fazonu `ATI - AMD vs Untouchable
:: :: Daj nekad malo iscooliraj,udri brigu na veselje,ne valja ti to..Eno bas je DaOzdravljenko lepo objasnio kako da se oslobodi stresa..Trebalo bi da se udruzite pa zajedno na jedno opustanje
:: ::
:: :: E stvarno ne znas za salu
:: :: Nemoj da ti zeleno smeta - zeleno je odraz prirode
::
:: Pa vala na ovom forumu je neko drugi sinoc postavio nove standarde za opustnje i flertovanje
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=2&topid=14680&forid=9&katid=
:: Citiram
:: D*mb:Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa...
:: GLiar:A jel moze joga?
:: D*mb:Aromaticni cajevi takodje dosta pomazu, kako sam cuo...
:: GayL:Ja sam cuo da etericno ulje pomaze..Smanjuje napetost i opusta odredjene delove tela ali ne i mozak.
:: Mislim ljudi ja ne znam kako ovo vama zvuci,ali definitivno no.1 gej flert na ovom forumu
:: Signal:Nvidia logo kao znak prepoznavanja..
:: DaSickSyste
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Das ist fantastisch :) 20.01.2009. 13:06 #90786

Bice da si ti jedini koji ovde na IT forumu primecuje homoseksualne komentare gde ih nema, ali cisto da ti kazem, ovo ti nije forum za upoznavanje, tako da nemoj da ocekujes da ti neko ostavi licne podatke...

Kao sto vidis, niko ti ne drzi stranu, mali covece...

:: :: Ti bas nikad ne mozes da budes opusten i uvek si u fazonu `ATI - AMD vs Untouchable
:: :: Daj nekad malo iscooliraj,udri brigu na veselje,ne valja ti to..Eno bas je DaOzdravljenko lepo objasnio kako da se oslobodi stresa..Trebalo bi da se udruzite pa zajedno na jedno opustanje
:: :: E stvarno ne znas za salu
:: :: Nemoj da ti zeleno smeta - zeleno je odraz prirode
:: Pa vala na ovom forumu je neko drugi sinoc postavio nove standarde za opustnje i flertovanje
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=2&topid=14680&forid=9&katid=
:: Citiram
:: D*mb:Preporucujem trcanje kao dobro opustanje od stresa...
:: GLiar:A jel moze joga?
:: D*mb:Aromaticni cajevi takodje dosta pomazu, kako sam cuo...
:: GayL:Ja sam cuo da etericno ulje pomaze..Smanjuje napetost i opusta odredjene delove tela ali ne i mozak.
:: Mislim ljudi ja ne znam kako ovo vama zvuci,ali definitivno no.1 gej flert na ovom forumu
:: Signal:Nvidia logo kao znak prepoznavanja..
:: DaSickSyste
DaSickSyst Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Das ist fantastisch :) 20.01.2009. 15:09 #90813

broj poruka: 2909

:: Bice da si ti jedini koji ovde na IT forumu primecuje homoseksualne komentare gde ih nema, ali cisto da ti kazem, ovo ti nije forum za upoznavanje, tako da nemoj da ocekujes da ti neko ostavi licne podatke..

Dumb,kad nekome nudis da idete zajedno na jogu,da se mazete etreicnim uljima,da pijete aromaticne cajeve,a uz sve to je musko u pitanju...Izvini,ali meni to zvuci maksimalno gej...
Samo sam ocekivao da pocnete de pricate ko ima vecu karticu...Mislim ciji je GejFores veci.
Mislim imate MSN,Skype pa tamo cetujte...Ovo je IT forum.

:: Kao sto vidis, niko ti ne drzi stranu, mali covece..
Ja ne trazim da mi bilo ko drzi stranu niti sam ikad to trazio...Niti to ocekujem...U stvari ne trazim da mi bilo ko drzi bilo sta,niti da me masira etericnim uljima.

DaSickSystem
Daum Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Das ist fantastisch :) 20.01.2009. 15:25 #90820

I opet ti sa svojim homoseksulanim misljenjima.

Ne vidim da je bilo ko sugerisao da jedan drugoga masira etericnim uljima, niti da ide zajedno na jogu, niti da pije zajedno cajeve. Procitaj malo bolje, gramatika je bez greske, nemam nameru da te ja poducavam...

:: :: Bice da si ti jedini koji ovde na IT forumu primecuje homoseksualne komentare gde ih nema, ali cisto da ti kazem, ovo ti nije forum za upoznavanje, tako da nemoj da ocekujes da ti neko ostavi licne podatke..
:: Dumb,kad nekome nudis da idete zajedno na jogu,da se mazete etreicnim uljima,da pijete aromaticne cajeve,a uz sve to je musko u pitanju...Izvini,ali meni to zvuci maksimalno gej..
:: Samo sam ocekivao da pocnete de pricate ko ima vecu karticu...Mislim ciji je GejFores veci
:: Mislim imate MSN,Skype pa tamo cetujte...Ovo je IT forum
:: :: Kao sto vidis, niko ti ne drzi stranu, mali covece..
:: Ja ne trazim da mi bilo ko drzi stranu niti sam ikad to trazio...Niti to ocekujem...U stvari ne trazim da mi bilo ko drzi bilo sta,niti da me masira etericnim uljima
:: DaSickSystem
markopvict 20.01.2009. 15:29 #90822

broj poruka: 4515
Etericna ulja .... Muhahahahahahahaa

- - - -

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Malo muzike 20.01.2009. 17:14 #90845

broj poruka: 7285
Perhaps:Can you fell the love tonight?

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

NMY LOL koji fazon... 20.01.2009. 18:38 #90868

broj poruka: 1509
Pocnu ljudi da govore o `gejmerskim karticama` i dodji na temu GAY-eva ... LOL
Sta reci, mislim da to stvarno nije za raspravu na ovom forumu , imate facebook i te shitove od stranica pa se dopisujte o cemu god hocete, ovo je IT FORUM i mislim da nema potrebe da se pise o nekakvim uljima i td...
Jos da pocnu da se hvale kako su bili na depilaciji i ostalim kozmetickim tretmanima...

E sad , sto se tice ovih ATI kartica (nisu bas `kartice`, ali et`) sto su 3-slot, extra im je hladjenje, samo bi tesko bilo (pretpostavljam) staviti ih u CrossfireX jer je pitanje da li bi bio dovoljno veliki razmak na ploci izmedju PCI-E slotova ...

SONY VAIO VGN-FW285J
Slavuj ... 20.01.2009. 19:29 #90884

broj poruka: 2236
I, na kraju, koja gaymer-ska karta najbolje izgleda ?

iz Mrcajevaca
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkozlica Re: Re: Re: ... 21.01.2009. 12:42 #90973

broj poruka: 236
Kao sto u jednoj drugoj temi rekoh, jedno dve i po godine nisam kupio graficku, a sad sam uzeo bas 4870 X2. Nisam verovao kad sam otpakovao onu ogrmonu kutiju, kartica stvarno izgleda.... z...bano :))

:: Fantastično izgleda. A i onaj X2 je turbo - ohlađen, što i zaslužuje
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ma da prosek,.. Evo jedna profesionalna,jest da nije od novijih ali ko voli ATI-look
:: :: http://cfs6.tistory.com/image/11/tistory/2008/04/01/21/20/47f228826554
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Kao da je nesto posebna u odnosu na ostale X2 karte..
:: :: ::
:: :: :: Bolje da si napisao, ovako ne treba da izgleda gamerska karta..
:: :: :: _________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
Ishmerish Re: LOL koji fazon... 22.01.2009. 00:01 #91154

broj poruka: 7285
Izvinite na kasnjenju ali tek sad procita ovaj biser.Jasno je meni da da si ti bacio 1k evra na preklapacu ali ko ce normalan da razmislja kako da poveze dve karte od 500 evra u CF a kamoli da to uradi????

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Pocnu ljudi da govore o `gejmerskim karticama` i dodji na temu GAY-eva ... LO
:: Sta reci, mislim da to stvarno nije za raspravu na ovom forumu , imate facebook i te shitove od stranica pa se dopisujte o cemu god hocete, ovo je IT FORUM i mislim da nema potrebe da se pise o nekakvim uljima i td..
:: Jos da pocnu da se hvale kako su bili na depilaciji i ostalim kozmetickim tretmanima..
:: E sad , sto se tice ovih ATI kartica (nisu bas `kartice`, ali et`) sto su 3-slot, extra im je hladjenje, samo bi tesko bilo (pretpostavljam) staviti ih u CrossfireX jer je pitanje da li bi bio dovoljno veliki razmak na ploci izmedju PCI-E slotova ..
:: SONY VAIO VGN-FW285J
Almighty84 Re: Re: LOL koji fazon... 22.01.2009. 02:10 #91191

broj poruka: 294
Ima takvih koliko hoces, hvala bogu, pa preko grane ta karta kosta 500 ali $, a ne ebra kao kod nas, a o5 ovo je zemlja srbija i malo je onih koji su toliko ludi za te pare tj. 2*500=1000... Ali o5 pravo izbora... :) Mislim, ja se razmisljam kako da povezem dve 4870x2 u CF, samo se jos niko nije nasao da mi kupi jednu :) a kamo li 2 :)

:: Izvinite na kasnjenju ali tek sad procita ovaj biser.Jasno je meni da da si ti bacio 1k evra na preklapacu ali ko ce normalan da razmislja kako da poveze dve karte od 500 evra u CF a kamoli da to uradi???
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Pocnu ljudi da govore o `gejmerskim karticama` i dodji na temu GAY-eva ... LO
:: :: Sta reci, mislim da to stvarno nije za raspravu na ovom forumu , imate facebook i te shitove od stranica pa se dopisujte o cemu god hocete, ovo je IT FORUM i mislim da nema potrebe da se pise o nekakvim uljima i td..
:: :: Jos da pocnu da se hvale kako su bili na depilaciji i ostalim kozmetickim tretmanima..
:: :: E sad , sto se tice ovih ATI kartica (nisu bas `kartice`, ali et`) sto su 3-slot, extra im je hladjenje, samo bi tesko bilo (pretpostavljam) staviti ih u CrossfireX jer je pitanje da li bi bio dovoljno veliki razmak na ploci izmedju PCI-E slotova ..
:: :: SONY VAIO VGN-FW285J
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs