Pitanje je bilo postavljeno na konto proizvodjaca tj. mnogo je proslo od kad sam zadnji put pazario asusovu graficku, a tu su i Gainward, XFX itd..., (nisam sad toliki laik), ja vrlo dobro znam sta je GTX280, mislio sam da li sam mozda trebao da uzmem nekog drugog proizvodjaca, a i da mi nije drage bilo, najverovatnije bih uzeo 9800GTX+, ali kad je vec moglo, uvek je jace bolje (trebao je fakultet da me isplati neke pare, pa su me zeznuli, a ja se debil taman ponadao da cu uzeti GTX295) a ovo je najjace sto sam ikada mogao da sanjam.
:: Pitao si da li si mogao da prodjes bolje, a posle objasnjavas zasto si uzeo istu i kako druge otpadaju? :: Pa, kad znas, POENTA POSTOVANJA TEME JE BILA?!?! :: :: :: Nabavio sam ovu grafu (u datom trenutku je bilo stani pani) pa me zanima da li sam mozda mogao da prodjem bolje. Kakva su vasa iskustva sa ovom grafom i da li sam napravio dobar izbor?
:: :: A koje su to gotovo iste peformanse za 150 Eur manje?Molim te prosvetli me posto se ja ocigledno uopste ne razumem u HW a niti u matematiku :: :: :: : I Want to believe - The truth is out there: :: :: :: Stvarno nema potrebe da tako javno vređaš samog sebe, sve tvoje karakteristike su iz aviona očigledne :: :: Inače, za download poente mog prethodnog posta, potrebno je osloboditi 5 sekundi vremena i ~2 gr sive moždane mase, da ne bi došlo do zagušenja protoka električnih impulsa unutar lobanje, jer to može doprineti daljim kvarovima u centru za skladištenje informacija, kao i ometanju kompleksnih impulsa koji idu ka prstima, ne bi li tastatura bila ispritiskana :: :: Još nešto, pristrasnost je mana, ako ti niko do sad nije rekao :: :: Aj` zdravo, imam zakazana neka pametnija posla od trabunjanja o nekim defektima društva :: :: Glavni štab.
Kolega, zamolio bih te da ovo virtuelno opštenje nastaviš sa nekim ko je za to raspoložen, ja sam opredeljen heteroseksualno još od rođenja, pa je malo glupo da u ovim godinama kvarim utisak.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.