Moj prijedlog bi ti bio da kupis kabal od jedno 2-3 metra najvise, i onda jednostavno odneses PC. (te tastaturu i mis) do sobe sa TV-om... To je po mom misljenju najlakse... Makar privremeno da pogledas koji film... :D
Da bilo bi extra kad bi mi bio mobilan celokupni vodeni sistem hladjenja a i da kuciste nije tesko jedno 20kg!
I Want to believe - The truth is out there
:: Moj prijedlog bi ti bio da kupis kabal od jedno 2-3 metra najvise, i onda jednostavno odneses PC. (te tastaturu i mis) do sobe sa TV-om... To je po mom misljenju najlakse.. :: Makar privremeno da pogledas koji film... : :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
:: Da bilo bi extra kad bi mi bio mobilan celokupni vodeni sistem hladjenja a i da kuciste nije tesko jedno 20kg :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Moj prijedlog bi ti bio da kupis kabal od jedno 2-3 metra najvise, i onda jednostavno odneses PC. (te tastaturu i mis) do sobe sa TV-om... To je po mom misljenju najlakse.. :: :: Makar privremeno da pogledas koji film... : :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: ::
20kg radim sa jednom rukom hahahahaa.`De bre ne mogu nego mi se ne mili.Rasklapanje kablova,vodeni sitem koji je najproblematicniji ,moram i monitor i sl..Ma bjez..Kablic i vozi
I Want to believe - The truth is out there
:: Keso jedna, 20 kg nemores da dignes :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Da bilo bi extra kad bi mi bio mobilan celokupni vodeni sistem hladjenja a i da kuciste nije tesko jedno 20kg :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moj prijedlog bi ti bio da kupis kabal od jedno 2-3 metra najvise, i onda jednostavno odneses PC. (te tastaturu i mis) do sobe sa TV-om... To je po mom misljenju najlakse.. :: :: :: Makar privremeno da pogledas koji film... : :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: :: ::
Ma znam...i ja gledam HD isto..ko ce bre nositi komp kad god mi se gleda..idi u persun....al place mi se za ovim wireless hdmi-om :( .....pojeftinice valjda i doci i kod nas ..to bi mi bilo savrseno
Ajd uzdravlje
:: 20kg radim sa jednom rukom hahahahaa.`De bre ne mogu nego mi se ne mili.Rasklapanje kablova,vodeni sitem koji je najproblematicniji ,moram i monitor i sl..Ma bjez..Kablic i vozi :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Keso jedna, 20 kg nemores da dignes :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Da bilo bi extra kad bi mi bio mobilan celokupni vodeni sistem hladjenja a i da kuciste nije tesko jedno 20kg :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moj prijedlog bi ti bio da kupis kabal od jedno 2-3 metra najvise, i onda jednostavno odneses PC. (te tastaturu i mis) do sobe sa TV-om... To je po mom misljenju najlakse.. :: :: :: :: Makar privremeno da pogledas koji film... : :: :: :: :: :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: :: :: :: ::
toooooooooooooooooooooooooooooo :DDDD ....ljubi te majka nenika , svaka ti dala ..vode iz bokala :) ...Jest da je test primerak ali bice uskoro..To mi bas treba, savrseno hvala...
:: toooooooooooooooooooooooooooooo :DDDD ....ljubi te majka nenika , svaka ti dala ..vode iz bokala :) ...Jest da je test primerak ali bice uskoro..To mi bas treba, savrseno hvala.. :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Verbatim MediaStation Pr :: :: :: :: http://www.itsvet.com/tekst/verbatimmediastation-pro/2235 :: :: :: ::
Vidis da je test primerak bem te :)..al moze ...ti meni ja tebi ... :)
Ajd uzdravlje
:: `Ajd` kupi i meni jedan :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: toooooooooooooooooooooooooooooo :DDDD ....ljubi te majka nenika , svaka ti dala ..vode iz bokala :) ...Jest da je test primerak ali bice uskoro..To mi bas treba, savrseno hvala.. :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: Verbatim MediaStation Pr :: :: :: :: :: :: http://www.itsvet.com/tekst/verbatimmediastation-pro/2235 :: :: :: :: :: ::
e sad kad se nisam slogirao ....danas me je i turbo force iscimao i ti ...cas happy cas tugujem...bem ti i hdmi i hd i filmove i ko ih smisli...200e za taj shit...a da ne govorim da je to inostranstvo..bice 400e kod nas.
Nekada davno dok sam imao GF 440MX razvukao sam kabl od slusalica malo deblji oko 3-4mm, kupljen na metrazu (jedna strana za audio, druga za video), i razvukao nekih 13 metara do TV-a. Prikljucak je bio RCA, CinC kako hoces, i sve je radilo fenomenalno. A kod burazera stoji 15 metara istog i jos je krpljen na jednom delu jer se usekao, i radi perfektno.
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.