Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ati 4890 daje 15 % bolje rezultate sa directix 10.1
STRANA 2 OD 3  
SkyFire Re: Re: Re: Ajde Tortojed prestani da treskaš o patos 08.04.2009. 23:23 #107304

status: user
broj poruka: 18472
Ma jok,bre ja cu doci kod tebe na tvojoj masini..Samo daj da resimo nacin sjeb@vanja driver-a jer je onaj Platinum opasan po okolinu..Obrise nesto iz registra sto je potrebno i odvali se win!Inace veliki je problem mesanja drivera tako da predlazem nov win za svaku posebno za nVidiu i ATI..By the way..Ponecu 2x Veloci Raptor-a u Raid pa cemo raditi na njima..

Bilo bi lepo da se odrade i grafikoni da to izgleda lepo profi na kraju...

I Want to believe - The truth is out there

::
:: Taj Sapphire, ASUS Matrix, Palit i Gainward GS imaju ubedljivo najbolja rešenja za hlađenje 4870 serije
:: Možemo da cepamo 4850 X2, samo kakav će to da bude uporedni test sa različitim hardverom (RAM/CPU/Chipset)
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: ::
:: :: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=295&grp=
:: :: Sapphire bez sumnje pravi jako,jako kvalitetne karte,stvarno za respekt
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: ::
:: :: :: 4870 x2 melje GTX 280 i 285 kako god da okreneš
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Ajde Tortojed prestani da treskaš o patos 08.04.2009. 23:29 #107305

broj poruka: 12057

Će napravimo jedan Acronis widowsa pre drajvera za grafe i to je to. Nisam do sada imao prskanja wina posle Driver Cleaner-a. Za testove, nema zajebavanja. Prazan i svež win za različite grafe.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Ma jok,bre ja cu doci kod tebe na tvojoj masini..Samo daj da resimo nacin sjeb@vanja driver-a jer je onaj Platinum opasan po okolinu..Obrise nesto iz registra sto je potrebno i odvali se win!Inace veliki je problem mesanja drivera tako da predlazem nov win za svaku posebno za nVidiu i ATI..By the way..Ponecu 2x Veloci Raptor-a u Raid pa cemo raditi na njima.
:: Bilo bi lepo da se odrade i grafikoni da to izgleda lepo profi na kraju..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Taj Sapphire, ASUS Matrix, Palit i Gainward GS imaju ubedljivo najbolja rešenja za hlađenje 4870 serije
:: :: Možemo da cepamo 4850 X2, samo kakav će to da bude uporedni test sa različitim hardverom (RAM/CPU/Chipset)
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=295&grp=
:: :: :: Sapphire bez sumnje pravi jako,jako kvalitetne karte,stvarno za respekt
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: ::
:: :: :: :: 4870 x2 melje GTX 280 i 285 kako god da okreneš
:: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Ajde Tortojed prestani da treskaš o patos 08.04.2009. 23:30 #107306

Nisi jer nisi mesao ATI i nevidiju..Meni sabi za cas win i sad baca neki error i ne rade driver-i kako treba..

Nego nesto razmisljam.Ja u BG dolazim cesto ali ti nisi bio u mom kraju tako da mozda bi bilo pozeljno da ti dodjes ako si u mogucnosti kod mene u goste..Za detalje se vec cujemo nekako

:: Će napravimo jedan Acronis widowsa pre drajvera za grafe i to je to. Nisam do sada imao prskanja wina posle Driver Cleaner-a. Za testove, nema zajebavanja. Prazan i svež win za različite grafe
:: :: Ma jok,bre ja cu doci kod tebe na tvojoj masini..Samo daj da resimo nacin sjeb@vanja driver-a jer je onaj Platinum opasan po okolinu..Obrise nesto iz registra sto je potrebno i odvali se win!Inace veliki je problem mesanja drivera tako da predlazem nov win za svaku posebno za nVidiu i ATI..By the way..Ponecu 2x Veloci Raptor-a u Raid pa cemo raditi na njima.
:: :: Bilo bi lepo da se odrade i grafikoni da to izgleda lepo profi na kraju..
:: :: :: Taj Sapphire, ASUS Matrix, Palit i Gainward GS imaju ubedljivo najbolja rešenja za hlađenje 4870 serije
:: :: :: Možemo da cepamo 4850 X2, samo kakav će to da bude uporedni test sa različitim hardverom (RAM/CPU/Chipset)
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=295&grp=
:: :: :: :: Sapphire bez sumnje pravi jako,jako kvalitetne karte,stvarno za respekt
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: 4870 x2 melje GTX 280 i 285 kako god da okreneš
:: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
SkyFire Re: Re: Re: Ajde Tortojed prestani da treskaš o patos 08.04.2009. 23:35 #107308

Mislim da ovde na forumu je bax apsolutni sampion jer je karta bez sumnje najduza koju sam ja ikad video

Znaci gile pogresio si,nvidia ima manje karte

:: Samo da ti kazem neki su rekli da je ta 4850X2 brza od 4870X2, a svi budze ATI vide da
:: nVidia pravi karte od pola metra
:: Pozdrav
:
Equinoxe @SkyFire 08.04.2009. 23:36 #107310

E zajebi ovo `citiraj`, skrolujem 16 dana.

Juče sam obrnuto uradio, nVidia -> ATI, no problemo. E sad ATI -> nVidia, bem li ga.

Nema problema, dogovorićemo se. MSN.

gile23 Re: Re: Re: Re: Ajde Tortojed prestani da treskaš o patos 08.04.2009. 23:37 #107312

broj poruka: 9121
Dupla karta jbg.kod nVidia-je jedna ko 3/4 ove dve ATI-jeve, a one dve nVidia-je moram na ramenu da nosim. @Bax and Sky nemojte da jedete nekvalitetnu hranu dok budete testirali, znaci samo pasulj.

Pozdrav!

:: Mislim da ovde na forumu je bax apsolutni sampion jer je karta bez sumnje najduza koju sam ja ikad video
:: Znaci gile pogresio si,nvidia ima manje karte
:: :: Samo da ti kazem neki su rekli da je ta 4850X2 brza od 4870X2, a svi budze ATI vide da
:: :: nVidia pravi karte od pola metra
:: :: Pozdrav
:: :
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Sky priznajem testiranje 08.04.2009. 23:51 #107317

broj poruka: 7733
ali da i BAX prisustvuje ekspirimentu.Mozemo da zamolimo nekog od ovih firmi sto se reklamiraju da pozajme 4890 ako imaju i ovu novu Nvidia pa da padne testiranje ,ako moze tu i Zeljko da pomogne ,po meni OS za testiranje moze da bude XP 32 i Vista 64 ,znaci na oba sistema da se proba.
gile23 Re: Sky priznajem testiranje 08.04.2009. 23:55 #107318

I postuje se test na berzi, ako ce firme da daju graficke, onda ako imate vremena testirajte veci broj grafa.

Pozdrav!

:: ali da i BAX prisustvuje ekspirimentu.Mozemo da zamolimo nekog od ovih firmi sto se reklamiraju da pozajme 4890 ako imaju i ovu novu Nvidia pa da padne testiranje ,ako moze tu i Zeljko da pomogne ,po meni OS za testiranje moze da bude XP 32 i Vista 64 ,znaci na oba sistema da se proba.
Equinoxe Re: Sky priznajem testiranje 08.04.2009. 23:56 #107319

Ma jeste lud sam da mu ostavim moju sotonu i odem.

:: ali da i BAX prisustvuje ekspirimentu.Mozemo da zamolimo nekog od ovih firmi sto se reklamiraju da pozajme 4890 ako imaju i ovu novu Nvidia pa da padne testiranje ,ako moze tu i Zeljko da pomogne ,po meni OS za testiranje moze da bude XP 32 i Vista 64 ,znaci na oba sistema da se proba.
obradmi Po meni moglo bi ovako da se napravi 08.04.2009. 23:59 #107320

broj poruka: 7733
napravi se poseban link za taj test ,na home stranici sa imenom firme koja je pozajmila graficke za test ,kud ces bolju reklamu za tu firmu .
Equinoxe Re: Po meni moglo bi ovako da se napravi 09.04.2009. 00:03 #107322

Kartice na izuvanje ustupio `Bojler računari & cirkular.`

Dobra ideja.

A sad ozbiljno. To je odlična ideja. O ovome bi i admini mogli da razmisle. Rubrika testovi, hardwer od firmi, reklama i samo piči.

:: napravi se poseban link za taj test ,na home stranici sa imenom firme koja je pozajmila graficke za test ,kud ces bolju reklamu za tu firmu .
Dachman Test 09.04.2009. 00:51 #107328

broj poruka: 630
Radi dobrobita i sireg opsega samog testa mogu doprineti sa mojima GTX260 i 4870 X2 + nece biti problema posto sam u Bax-ovom komsiluku :).
Pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi .
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IvanNo1 Никакво изненађење 09.04.2009. 01:02 #107329

broj poruka: 476
DirectX 10.1 доноси и нешто боље перформансе и нешто бољи квалитет слике (АА).

Исто ово је већ било виђено у Assassin`s Creedu, пре него што је издавач избацио подршку за DX10.1 каснијом закрпом (разлог за то је био званично: подршка за DX10.1 није била дорађена. незванично: игра је била део The Way It`s Meant to Be Played програма, а овиме је приказивала конкурентске картице у добром светлу).
Equinoxe Re: Test 09.04.2009. 01:03 #107330

Paj sad:

Radeon HD4850 X2 + Radeon HD4870 X2 u Crossfire X.

:: Radi dobrobita i sireg opsega samog testa mogu doprineti sa mojima GTX260 i 4870 X2 + nece biti problema posto sam u Bax-ovom komsiluku :)
:: Pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi
SkyFire Re: Test 09.04.2009. 01:04 #107331

Oho,dobrodosao svakako..

@obradmi@Ti sumnjas u moju iskrenost i strucnost?Pa i da sam radim sigurno nebi lazirao ili ti vukao stranu,nemam nista od toga,sam sebe bi pocenio i obmanuo.Inace najbolje da mi Bax posalje kartu busom i da ceka da ja istestiram pa da mu je vratim post expresom.Ahahahahaha...A i sto rece Bax Sotona,nebi ja sa njom iapk da ostajem sam,bolje da tu bude gazda koji ce da je ukroti i smiri,mozda pocne da ujeda

:: Radi dobrobita i sireg opsega samog testa mogu doprineti sa mojima GTX260 i 4870 X2 + nece biti problema posto sam u Bax-ovom komsiluku :)
:: Pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi
SkyFire Re: Re: Test 09.04.2009. 01:07 #107333

Ne znam dal to moze,meni se cini da je to kompatibilno..Ali onda je najbolje raditi test na X48 chipsetu !

:: Paj sad
:: Radeon HD4850 X2 + Radeon HD4870 X2 u Crossfire X.
:: :: Radi dobrobita i sireg opsega samog testa mogu doprineti sa mojima GTX260 i 4870 X2 + nece biti problema posto sam u Bax-ovom komsiluku :)
:: :: Pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi
Equinoxe Re: Re: Test 09.04.2009. 01:07 #107334

Samo ti obezbedi cisternu azota i njet problem. Da ne bude posle u Kuriru:

IT CRNA HRONIKA: PUSTIO KARTICU NA ČOVEKA.

Izlomih se od smehahahahha.......

:: Oho,dobrodosao svakako..
:: @obradmi@Ti sumnjas u moju iskrenost i strucnost?Pa i da sam radim sigurno nebi lazirao ili ti vukao stranu,nemam nista od toga,sam sebe bi pocenio i obmanio.Inace najbolje da mi Bax posalje kartu busom i da ceka da ja istestiram pa da mu je vratim post expresom.Ahahahahaha...A i sto rece Bax Sotona,nebi ja sa njom iapk da ostajem sam,bolje da tu bude gazda koji ce da je ukroti i smiri,mozda pocne da ujed
:: :: Radi dobrobita i sireg opsega samog testa mogu doprineti sa mojima GTX260 i 4870 X2 + nece biti problema posto sam u Bax-ovom komsiluku :)
:: :: Pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi
SkyFire Re: Re: Re: Test 09.04.2009. 01:11 #107335

A ipak se mozda odobrovolji ako je nahranim nekim dobrim driver-om

Nema azota,moraces da joj stavis davilicu i da je cvrsto drzis
Uostalom kakav si ti to gazda ako je nisi naucio lepom ponasanju i manirima.Nije u redu da dolazi u goste i jos da bude agresivna

P.S.Ideja za test reklamu je dobra ali nema ko da je realizuje!
Ja sam to jos davno Zeljku predlagao..

:: Samo ti obezbedi cisternu azota i njet problem. Da ne bude posle u kuriru: PUSTIO KARTICU NA ČOVEKA
:: Izlomih se od smehahahahha......
:: :: Oho,dobrodosao svakako..
:: :: @obradmi@Ti sumnjas u moju iskrenost i strucnost?Pa i da sam radim sigurno nebi lazirao ili ti vukao stranu,nemam nista od toga,sam sebe bi pocenio i obmanio.Inace najbolje da mi Bax posalje kartu busom i da ceka da ja istestiram pa da mu je vratim post expresom.Ahahahahaha...A i sto rece Bax Sotona,nebi ja sa njom iapk da ostajem sam,bolje da tu bude gazda koji ce da je ukroti i smiri,mozda pocne da ujed
:: :: :: Radi dobrobita i sireg opsega samog testa mogu doprineti sa mojima GTX260 i 4870 X2 + nece biti problema posto sam u Bax-ovom komsiluku :)
:: :: :: Pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi
Zajebani76 fudzilla kakav je to indijanac:) 09.04.2009. 05:01 #107350

broj poruka: 538
Znaci ne mogu da verujm da je ova diskusija pocela oko vesti koju je obajvio ovaj obmanjivac fudzilla Kada ce te jednom da shvatite da taj sajt nij referentan i da blesavi bosanc lupeta glupposti za oskara i konstantno plasira informacije koje nemaju veze sa mozgom. Znaci covek lupa i daje neki info koji samo on ima, najcesce se radi o vrucim temama i na taj nacin reklamira sebe.

To ne znaci da ovo nije tacno, ali jedno je sigurno ovaj sajt ne treba uzimati kao referencu za bilo kakvu diskusiju ili mesto na kome se dolazi do pravih informacija, zato sto covek naklapa i najcesce plasira dezinformacije.
imarkovic .. 09.04.2009. 16:10 #107384

broj poruka: 19078
i taman kada ce svi posrnuti za atijevom azdajom, nVidia ce opet odgovoriti i kao i uvek, opet ce ona ipak biti glavnija tema, bolja ponuda, tako da, ljudi, nemo` se previse uzbudjavate...a i realno, nvidia i dalje ima savrsene drivere...
NMY evo, i suze su mi krenule... 09.04.2009. 16:19 #107386

broj poruka: 1509
OD SMIJEHA, naravno...

Svaka vam cast obojici, pukli ste ko tromblon...
Sala naravno...

@ testiranje : Da , bilo bi lijepo da se to uradi, sta vise, ja sam i predlozio da se uporede HD4850X2 (i 4870X2) sa nVidia GTX280/GTX285...

Sky je u pravu, ipak GTX295 vecinom daje bolje rezultate nego ATI HD4870X2 , i bax ce naravno da to potvrdi... i ja takodje... i vecina ostalih ...

Ali, ima druga stvar, kao sto je bax jednom davno rekao, BRZA JE TOLIKO KOLIKO JE SKUPLJA (procentualno)...

Gledajuci cijene, HD4870X2 je u rangu sa GTX280/GTX285 od kojih je, koliko ja mislim brza...

Zato je moj izbor (a i izbor svakoga ko gleda na odnos cijena/performanse) ATI !

SONY VAIO VGN-FW285J

:: Samo ti obezbedi cisternu azota i njet problem. Da ne bude posle u Kuriru:
:: IT CRNA HRONIKA: PUSTIO KARTICU NA ČOVEKA
:: Izlomih se od smehahahahha.......
SkyFire Re: evo, i suze su mi krenule... 09.04.2009. 17:44 #107394

Pa dobro.Nema sta,realan si.Sve sto si rekao stoji.
Ja bih bas licno voleo da imamo neki svoj kutak gde mogu svi da se okupe i da pravimo sesije..Tako bi svako mogao da se uveri u performanse hardvera.Ja bih tu dosta pomogao.Ovako samo se nagadja a oni veliki fanovi bi radije da budu privrzeni svojim zeljama i svom brendu nego li da prihvate ono sto je zapravo istina.

:: OD SMIJEHA, naravno..
:: Svaka vam cast obojici, pukli ste ko tromblon...
:: Sala naravno..
:: @ testiranje : Da , bilo bi lijepo da se to uradi, sta vise, ja sam i predlozio da se uporede HD4850X2 (i 4870X2) sa nVidia GTX280/GTX285..
:: Sky je u pravu, ipak GTX295 vecinom daje bolje rezultate nego ATI HD4870X2 , i bax ce naravno da to potvrdi... i ja takodje... i vecina ostalih ..
:: Ali, ima druga stvar, kao sto je bax jednom davno rekao, BRZA JE TOLIKO KOLIKO JE SKUPLJA (procentualno)..
:: Gledajuci cijene, HD4870X2 je u rangu sa GTX280/GTX285 od kojih je, koliko ja mislim brza..
:: Zato je moj izbor (a i izbor svakoga ko gleda na odnos cijena/performanse) ATI
:: SONY VAIO VGN-FW285
:: :: Samo ti obezbedi cisternu azota i njet problem. Da ne bude posle u Kuriru:
:: :: IT CRNA HRONIKA: PUSTIO KARTICU NA ČOVEKA
:: :: Izlomih se od smehahahahha.......
Zajebani76 Re: Re: evo, i suze su mi krenule... 09.04.2009. 18:29 #107399

broj poruka: 538
Odkad si ti to realan damije da znam?
Uvek imas `argument` vise za neku svoju besmislenu i pristrasnu tvrdnju a skoro si demantovao samog sebe u tvrdnji da GTX285 nece da se overklokuje preko 730mhz, znaci nije vrredlo da ti se kazem recima da nisi upravu, kada vise nisi znao sta da kazes poceo si sa vredjanjim i lupetanjem nekih gluposti o iznosenju nekog prljavog vesa, vise se i nesecam sta si sve lupao a evo para dana nakon toga tvoj test iste karte ok koje si se toliko prepirao i pokusavao da budes pametan http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=195176 a zbog cega sve to? zato sto si do skoro imao GTX280 (inace po tebi je ono sto ti imas uvek najbolje) i zato sto si video par testova u kojima nije postignut veci klok od 730mhz, stvarno si imao na osnovu cega da tvrds to sto si tvrdio
ZNACI OD SAD SI REALAN MOMAK, dobro da znamo da si se probudio

:: Pa dobro.Nema sta,realan si.Sve sto si rekao stoji
:: Ja bih bas licno voleo da imamo neki svoj kutak gde mogu svi da se okupe i da pravimo sesije..Tako bi svako mogao da se uveri u performanse hardvera.Ja bih tu dosta pomogao.Ovako samo se nagadja a oni veliki fanovi bi radije da budu privrzeni svojim zeljama i svom brendu nego li da prihvate ono sto je zapravo istina
SkyFire Re: Re: Re: evo, i suze su mi krenule... 09.04.2009. 18:41 #107400

Prvo tvoje nadovezivanje na ovu polemiku nema nikakvog smisla jer se uopste ne prica o GTX285,nit GTX280,nit GTX295 i sl vec su se uz put navela neka poredjenja.Drugo sto se tice one stare teme ne izvrci pricu,pricali smo o klokovima za svaki dan i sad isto kazem da od defaultnog kloka GTX285 ima manji potencijal od GTX280.Sve sto sam tad tvrdio kazem i sad.Ja sam uvek i bio realan!
Tebi ako je do zezanja idi u zoloski vrt i zagrli nekog pavijana pa se malo izduvaj tamoHahahahahahha...

P.S.Ocigledno nisi opet dovoljno spavao pa si opet u nekom bunilu

:: Odkad si ti to realan damije da znam?
:: Uvek imas `argument` vise za neku svoju besmislenu i pristrasnu tvrdnju a skoro si demantovao samog sebe u tvrdnji da GTX285 nece da se overklokuje preko 730mhz, znaci nije vrredlo da ti se kazem recima da nisi upravu, kada vise nisi znao sta da kazes poceo si sa vredjanjim i lupetanjem nekih gluposti o iznosenju nekog prljavog vesa, vise se i nesecam sta si sve lupao a evo para dana nakon toga tvoj test iste karte ok koje si se toliko prepirao i pokusavao da budes pametan http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=195176 a zbog cega sve to? zato sto si do skoro imao GTX280 (inace po tebi je ono sto ti imas uvek najbolje) i zato sto si video par testova u kojima nije postignut veci klok od 730mhz, stvarno si imao na osnovu cega da tvrds to sto si tvrdio
:: ZNACI OD SAD SI REALAN MOMAK, dobro da znamo da si se probudio
:: :: Pa dobro.Nema sta,realan si.Sve sto si rekao stoji
:: :: Ja bih bas licno voleo da imamo neki svoj kutak gde mogu svi da se okupe i da pravimo sesije..Tako bi svako mogao da se uveri u performanse hardvera.Ja bih tu dosta pomogao.Ovako samo se nagadja a oni veliki fanovi bi radije da budu privrzeni svojim zeljama i svom brendu nego li da prihvate ono sto je zapravo istina
gile23 ... 09.04.2009. 19:33 #107409

A da se Sky i njegov prijatelj ovako prepiru to jos nigde nisam video, a Sky tvrdio si da je 4870X2 sporija od GTX280, to dok jos nisu izasle GTX285 i GTX295.

Pozdrav!

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs