Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
XFX Radeon 4890
STRANA 2 OD 3  
mex11 Re: 11.04.2009. 12:24 #107649

status: user
broj poruka: 56
@ eseses , zvao sam ih vise puta ali su mi rekli da je nece dobijati naredne tri nedelje minimum a naravno imali su gigabyte koji kosta skoro 23000 tako da mi je bolje da za skoro iste pare uzmem jacu karticu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nenika IMAS OVDE XFX ATI 4890, 1GB DDR5, HD-489A-ZDFC + igra HAWX 11.04.2009. 14:51 #107670

broj poruka: 1133
http://www.atom.rs/?sid=1627

SkyFire Re: Serijski ubica Nvidia grafickih u crossfire 11.04.2009. 16:20 #107681

broj poruka: 18472
Vidi Obrade,ovde meni nesto nije u redu na ovim tabelama.Nesto malo FPS imaju u CF.Po meni treba da ima dosta vise jer jedan Gx260 ima bolje rezultate od ovih 4890 u CF!1280X1024 2X AA ima 53 FPS-a dok recimo GTX280 ima nekih 80 FPS ITD..Uglavnom po meni bi CF 4890 trebao da radi brze nego li CF 4870 i tako bi trebalo da se priblizi GTX295 ili pak da bude brza a ovo je daleko od GTX295..Mislim,nemoj me pogresno razumeti,samo stavljam poredjenja,voleo bih da mogu da probam 4890 ali nemam odakle da je uzmem a kamoli da stavim u Cross Fire!

Ova tabela nema veze sa mozgom!I dzabe ja govorim da je pola infomracija neistinito!

I Want to believe - The truth is out there

:: U pitanju je Crysis
::
:: http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_4890_CrossFire/6.htm
SkyFire Samo da potvrdim pricu ! 11.04.2009. 16:40 #107683

Evo sa ubijenim Winom i Driverima za kartu,izgubio sam cak i 10 FPS manje ali nije ni bitno,poenta je zna se sta je :

http://img8.imageshack.us/my.php?image=crysis4xaadefault.png

Evo sa malo OC-ovanom kartom :
Ovaj test sam radio ranije,dosk su win i driveri iole bili ispravniji :

http://img8.imageshack.us/my.php?image=crysistest2.png

Izmedju 8x i 16x AA nema apsolutno nikakve razlike ni jedan fps i to je najbitnije za ovu kartu jer guta AA bez problema !
Inace GTX280,285,295 imaju 2x AA Free tako da svaki test sa drugacijim rezultatom od defaultnog je laz!

E sad nek mi neko kaze kakve su ono brojke na tabeli sto je Obrad postavio???~!!!!

Zanimljivo je da nigde ne pisu setovanja u igri.Evo sad gledam FarCry 2 i pise 4x AA a detalji sipak..Detalji su garant sve na default..Ne znam sta im ovo sve treba,toliki neprofesionalizam i forsiranje lazi.Neko se cudi sto hocu da vidim rezultate iz prve ruke!

Ja sam licno napomenuo da ce se ATI 4890 tesko klokovati preko 850 jer je to bilo moje misljenje ali sad vidim da ide ali ne toliko koliko ga reklamiraju.E sad Obrad je tamo stavljao linkove od famoznih 1000 Mhz i sl i ako mi kaze kako je to dobijeno i na koji nacin skidam mu kapu!Nema veze sa realnoscu!Ispade da sam ja ovde jedini koji zeli istini da pogleda u oci!

SkyFire Evo jos jedan.. 11.04.2009. 17:08 #107685

Crysis Test Default :

http://img135.imageshack.us/my.php?image=crysistestgtx295.png

Nek se ljuti ko god hoce ali moram reci jednu stvar koju vec duze vreme,da kazem nekih par godina pratim..Mnogo informacija vezano za ATI i AMD su lazne i takve se forsiraju po netu kao reklama prikupljajuci svoje fanove i potencionalne kupce.Tacnije te reklame su placene od strane AMD ATI bas zbog toga da bi ostali u nekom svetlu tj na nivou na trzistu jer imaju nehumano jake konkurente.Biznis je takav ja to razumem ali zar mora bas toliko da se hvata za slamcicu umesto da se radi i izbacuje nova i naprednija tehnologija?!
Neko ce reci da sam skeptik,neko ce reci da sam ja,pa ja ali to samo moze da kaze jedan glupan koji ne zeli da sagleda realno cinjenice!Evo ja ,pa ja izbacim odmah rezultate i pobijem svaku sumnju i stanem iza svega sto kazem!Vidim da je vama mnogima lakse da verujete netu,ako se secate jos davno sam vam pricao da se ne moze verovati i da se vecina testova placa,to se bre zna.Ali jok.Meni licno nije ni bitno,ja kupim provereno vrhunski brz hw i imam ga,vi ste ti koji cete da ispastate kad se navucete na reklamu koja obecava i kule i gradove a ono kad dodjete kuci nije to to pa se tesite da ste dobro prosli.E zato kazem,iz prve ruke test,ovde medju nama,z@jebi ti bre zapad i razne bajke,niko nije glup!
Zato sam da se iskustva razmenjuju i da se iznose tvrdnje samo na osnovu licnog iskustva koje potvrdjuju cinjenice iznesene putem raznih testova i sl..

zandarm Re: IMAS OVDE XFX ATI 4890, 1GB DDR5, HD-489A-ZDFC + igra HAWX 11.04.2009. 18:07 #107700

broj poruka: 1454
Hehe, klikneš na link, a ono pored opisa karte stoji:

Akcija
Asus ENGTX260/HTDI/896M, SP216, 55nm NEW!
Cena: 18.650 din.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: http://www.atom.rs/?sid=162
philaemos jeee 11.04.2009. 19:12 #107711

broj poruka: 2743
GJ Sky
Jos kada bi svi imali milione dinara kao ti, pa da kupuju i probaju graficke i procesore od po 500000 din bilo bi extra... salim se
Kada bih imao milion, ne bih nikoga sa foruma nista ni pitao... otisao bih licno u Alienware i kupio najbolje sto imaju
http://www.alienware.com/products/alx-x58-desktop.aspx?SysCode=PC-ALX-X58&SubCode=SKU-DEFAULT
Pozz

SkyFire Re: jeee 11.04.2009. 20:15 #107716

Pa makar i u sali nemoj predstvaljati pogresnu sliku o meni.Ja nit sam neki bogatas a nit mi je ista palo sa neba.Za sve sam se sam potrudio i svojim rukama zaradio..Uglavnom koristim svoj HW ali imam mogucnosti da dobijem i na druge nacine..

Nego ovde je poenta bila da se testovi laziraju na netu i predstavljaju u drugacijem svetlu sto sam ja dokazao svojim licnim primerom.Da nemam uslove da to proverim pa bi se zapitao dal je mozda istina ali ovako ovo je zaista smesno i razocaravajuce dokle se ide da bi se neki proizvod plasirao!

P.S.Najsmesniji mi je Obrad koji ima svoje jedinstvene komentare tipa :`Serijski ubica Nvidia grafickih u crossfire` ..Hehehehehe..Da mi je da se taj dan bar na tren ostvari pa da Obrad bude sretan posto ima toliku zelju da ATI bude prvi i najbrzi
Eh te puste zelje

:: GJ Sk
:: Jos kada bi svi imali milione dinara kao ti, pa da kupuju i probaju graficke i procesore od po 500000 din bilo bi extra... salim s
:: Kada bih imao milion, ne bih nikoga sa foruma nista ni pitao... otisao bih licno u Alienware i kupio najbolje sto imaj
:: http://www.alienware.com/products/alx-x58-desktop.aspx?SysCode=PC-ALX-X58&SubCode=SKU-DEFAUL
:: Poz
:: ________________________________________________
:: Hope is the first step on the road to disappointment.
gang1978 Re: Re: Re: Re: 11.04.2009. 20:40 #107719

broj poruka: 1661

:: Ja to testiram za svoju dusu,4830 XFX je ko neka najslabija 4850,nju sam imao i odma prodao za 100e,4830 Saphire sam testirao tako sto sam stavio u CF sa mojom 4850,ali taj CF je bio neuspesan,inace karta rastura kako se klokuje,4850 imam trenutno,4870 saphire je odlicna karta,lepo se klokuje,ali kad bi isklokovao moj 4850 na 750/2250 bio bi skoro kao najslabija 4870. a sto se tice trenutno najjace karte 4870X2 MSI, to mi je kartica od druga,odma sam mu je sutradan vratio, inace se klokuje na 830/3800 bez problema!!
:: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
:: Pufi to sto ti mislis da je GIGABYTE sranje zadrzi za sebe.Nije u redu da plujes nekog ili nesto bez osnova,a vidim i da se i nerazumes puno.A sto se tice Biostara pre godinu dana sam kupio komp sa Biostar plocom koja je crkla posle tri dana rada.Ja kapiram da je to slucajnost,pa mislim da si i ti frustriran tako nekim ispadom.ali nemozes globalno da plujes samo zato sto se tebi nesvidja.Upravo sam tu crkotinu od Biostara zamenijo sa GA-P35-DS3L koja radi ko zmaj a pretrpela je mnostvo elektro - sokova,padova napona, sve vreme radi po overclocku ,...itd...znaci ostavi se corava posla
:: :: Bax ti opet na pamet pricas ili to samo da razuveris coveka da ne baca sumnju na crvene zmajeve
:: ::
:: :: @Pufica@ Ti si vec postao opasan crveni igrac..Silne si neke karte probao i testirao a testova nikad nema ni od korova.Jel treba da ti verujemo na rec ?
:: :: Prvi ko bude zaista probao 4890 nek lepo izbaci celokupan test i svoje licno iskustvo,tj impresije i onda moze da sudi o kvalitetu i performansama ove karte.Ovde je izgleda postalo moda da se rekla kazala ,interenet fazoni i lazi forsiraju.
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: ::
:: :: :: Ne oklevaj, kartica je zmaj. Problema apsolutno nema
:: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
gang1978 Re: Re: Re: Re: Re: 11.04.2009. 20:48 #107722

broj poruka: 1661

:: :: Ja to testiram za svoju dusu,4830 XFX je ko neka najslabija 4850,nju sam imao i odma prodao za 100e,4830 Saphire sam testirao tako sto sam stavio u CF sa mojom 4850,ali taj CF je bio neuspesan,inace karta rastura kako se klokuje,4850 imam trenutno,4870 saphire je odlicna karta,lepo se klokuje,ali kad bi isklokovao moj 4850 na 750/2250 bio bi skoro kao najslabija 4870. a sto se tice trenutno najjace karte 4870X2 MSI, to mi je kartica od druga,odma sam mu je sutradan vratio, inace se klokuje na 830/3800 bez problema!!
:: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: GIGABYTE JE ĐUBRE,NUKLEARNI OTPAD!!!!!!!!!
:: :: Pufi to sto ti mislis da je GIGABYTE sranje zadrzi za sebe.Nije u redu da plujes nekog ili nesto bez osnova,a vidim i da se i nerazumes puno.A sto se tice Biostara pre godinu dana sam kupio komp sa Biostar plocom koja je crkla posle tri dana rada.Ja kapiram da je to slucajnost,pa mislim da si i ti frustriran tako nekim ispadom.ali nemozes globalno da plujes samo zato sto se tebi nesvidja.Upravo sam tu crkotinu od Biostara zamenijo sa GA-P35-DS3L koja radi ko zmaj a pretrpela je mnostvo elektro - sokova,padova napona, sve vreme radi po overclocku ,...itd...znaci ostavi se corava posla

:: ::..a da zaboravih juce sam zamenio staru ATI Club 3D HD 3870 512 MB overclocked edition sa Gigabyte HD 4850 1 GB i mnogo bolje mi se ponasa komp nego sa HD 3870 a znas zasto ..zato sto najjace komponente(u to vreme najaca kartica na trzistu) nedaju uvek najbolji rezultat nego najbolje uparene komponente...toliko od mene ..prestanite da lupetate kad se nerazumete ...

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: :: Bax ti opet na pamet pricas ili to samo da razuveris coveka da ne baca sumnju na crvene zmajeve
:: :: :: @Pufica@ Ti si vec postao opasan crveni igrac..Silne si neke karte probao i testirao a testova nikad nema ni od korova.Jel treba da ti verujemo na rec ?
:: :: :: Prvi ko bude zaista probao 4890 nek lepo izbaci celokupan test i svoje licno iskustvo,tj impresije i onda moze da sudi o kvalitetu i performansama ove karte.Ovde je izgleda postalo moda da se rekla kazala ,interenet fazoni i lazi forsiraju.
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: ::
:: :: :: :: Ne oklevaj, kartica je zmaj. Problema apsolutno nema
:: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst.
obradmi Sky nisi dosledan 11.04.2009. 21:25 #107731

broj poruka: 7733
Kritikujes Bax-a i Pufija kako mogu da komentarisu o 4890 a nemaju tu graficku ,pretpostavljam da u zivotu nisi imao ATI graficku ,a ni AMD procesor ,davao si samo neke testove za Intel i Nvidiu ,znaci nisi merodavan da komentarises o ATI grafickim kartama,dakle odakle tebi pravo da komentarises o ATI grafickim kartama ili smatras da si ekskluzivan pa imas pravo da komentarises ono sto nisi nikad imao u racunaru .Ja ne vidim tebe drugacije nego kao zrtvu Nvidia propagande.Zao mi je stvarno ali takav sam utisak stekao.
SkyFire Re: Sky nisi dosledan 11.04.2009. 22:15 #107738

Lepo si rekao.Predpostavljas.Ovo sve govori.
Nemam nameru da se natezem sa tvojim decijim optuzbama i temama o sabijanju nvidie i Intela...Jedini ti tako pises i ako je ko zrtva lazne propagande AMD ATI to si brate ti.Ja nisam stekao taj utisak,ja to znam a znaju i svi ostali samo sto niko ne zeli da ulazi u diskusiju.
Kad god neko pomene da je Intel ili nVidia bolja ti se nadjes ugrozenim.Preispitaj ti malo sebe u kom grmu lezi zec i gde je uopste problem a ne napadaj druge ljude zbog frustracije koje imas jer bi zeleo da nesto bude sto nije tako.
Ja gledam performanse i sam kvalitet a ko kosi a ko vodu nosi se zna
Ako ko zeli da posudi i tu 4890 na test ja cu je drage volje probati i testirati kako dolikuje,ja sam rad i ne bezim ni od jedne strane.Ja nisam Rock Feller da kupujem i ATI i Nvidia i Intel i AMD da bih imao kuci sa cime da se igram za ljubav prema nauci da bi izbacivao testove i svi bili zadovoljni.Kupujem brate ono sto je bolje i kraj.
O kakvoj ti kompetentosti uopste pricas?
Vrati se na tematiku a to je propagiranje lazi i reklamiranje proizvoda na nacin koji nije ni malo ispravan.Testovi koji nemaju veze sa istinom.Ako ne mozes kvalitetom ajmo onda da pravimo bajke i od muve slona.Platicemo nije problem..Eto ti tvoje propagande,ti si njihov fan pa ti ja to nisam nikad nabio na nos iako se ponasas krajnje detinjasto i smesno.O cemu mi uopste ovde i pricamo?Ja ti pisem a ti si skrenuo sa teme totalno..
Polako ce sve leci na svoje,nista ti ne brini..

Da se ne natezemo..Ajde lepo da ovde stavimo tacku i sacekamo da neko karticu kupi i ukaze nam na njene kvalitete,nedostatke,performanse i da nam krajnju impresiju o svemu tome..Ja mislim da je to fer.

:: Kritikujes Bax-a i Pufija kako mogu da komentarisu o 4890 a nemaju tu graficku ,pretpostavljam da u zivotu nisi imao ATI graficku ,a ni AMD procesor ,davao si samo neke testove za Intel i Nvidiu ,znaci nisi merodavan da komentarises o ATI grafickim kartama,dakle odakle tebi pravo da komentarises o ATI grafickim kartama ili smatras da si ekskluzivan pa imas pravo da komentarises ono sto nisi nikad imao u racunaru .Ja ne vidim tebe drugacije nego kao zrtvu Nvidia propagande.Zao mi je stvarno ali takav sam utisak stekao.
obradmi Gde je tvoj ijedan test sa ATI grafickom 11.04.2009. 22:25 #107739

Nema ga ne postoji ,ali si zato spreman da napadas sve koji hvale ATI.Kad ce Nvidia da ima i PIP tehnologiju ,nadam se da znas sta je to ,7.1 surround system .Jel ti lepo napisao operater sta se desava sa Nvidia u multimediji kad se snima full hd ,kasni pola sata zvuk za slikom.Iskreno da ti kazem uplasio sam se da se sa ovom novom ATI ne razvije monopol ,a nadam se da i ti ne bi voleo bilo ciji monopol,neka ostane na ovome u pravu si .
SkyFire Re: Gde je tvoj ijedan test sa ATI grafickom 11.04.2009. 22:39 #107745

Necu da se ponavljam,procitaj deo gde sam ti rekao da nisam Rock Feller!
Ne nisam napadao i nemam nista protiv da neko nesto hvali ako je u to 100% siguran u to sto tvrdi jer me u protivnom to jako iritira.Zasto o necemu pricati ako ni sam nisi siguran.Ja sam licno imao neke svoje tvrdnje,predrasude pa kad sam probao shvatio sam da sam bio na pogresnom putu.Generalno ja nemam nikakav sud o 4890 jer je nisam uzivo ni video jos uvek tako da se ne petljam tamo gde mi nije mesto!
Ako ti je stalo i ako ti je to dusevna hrana da se hvali nesto sto niko od nas,vas nije video evo ja necu reci vise ni rec i obaspite hvalu na sva usta bas me briga.
Opet kazem,ako je neko voljan i od firmi ili privatnih lica da posudi kartu na test i ako se pokaze kako treba ja cu Obrade prvi da je hvalim ne brini i budi siguran u to..Ima da bude posvecena cela tema samo tome uz more razlicitih testova detaljno odradjenih.
Ne znam sta bih vise mogao i kako drugacije da se postavim.Pokusavam da budem maximalno korektan.Pozdrav.

:: Nema ga ne postoji ,ali si zato spreman da napadas sve koji hvale ATI.Kad ce Nvidia da ima i PIP tehnologiju ,nadam se da znas sta je to ,7.1 surround system .Jel ti lepo napisao operater sta se desava sa Nvidia u multimediji kad se snima full hd ,kasni pola sata zvuk za slikom.Iskreno da ti kazem uplasio sam se da se sa ovom novom ATI ne razvije monopol ,a nadam se da i ti ne bi voleo bilo ciji monopol,neka ostane na ovome u pravu si .
gile23 Re: Re: Gde je tvoj ijedan test sa ATI grafickom 11.04.2009. 22:46 #107747

broj poruka: 9121
Za svo to reklamiranje si 100% u pravu, a oni iza svi krkaju zajedno pecenje, a mi se ovde svadjamo ko debili , @Obrad Sky je koliko znam u SX team-u tako da on moze da cuje misljenja njegovih drugara koji su te grafe vec iskoristili, a sad nam Sky upravo sprema veliki test nVidia i ATI grafa, a pare zaradjuje svirajuci klavijature.

Pozdrav!

:: Necu da se ponavljam,procitaj deo gde sam ti rekao da nisam Rock Feller
:: Ne nisam napadao i nemam nista protiv da neko nesto hvali ako je u to 100% siguran u to sto tvrdi jer me u protivnom to jako iritira.Zasto o necemu pricati ako ni sam nisi siguran.Ja sam licno imao neke svoje tvrdnje,predrasude pa kad sam probao shvatio sam da sam bio na pogresnom putu.Generalno ja nemam nikakav sud o 4890 jer je nisam uzivo ni video jos uvek tako da se ne petljam tamo gde mi nije mesto
:: Ako ti je stalo i ako ti je to dusevna hrana da se hvali nesto sto niko od nas,vas nije video evo ja necu reci vise ni rec i obaspite hvalu na sva usta bas me briga
:: Opet kazem,ako je neko voljan i od firmi ili privatnih lica da posudi kartu na test i ako se pokaze kako treba ja cu Obrade prvi da je hvalim ne brini i budi siguran u to..Ima da bude posvecena cela tema samo tome uz more razlicitih testova detaljno odradjenih
:: Ne znam sta bih vise mogao i kako drugacije da se postavim.Pokusavam da budem maximalno korektan.Pozdrav
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Nema ga ne postoji ,ali si zato spreman da napadas sve koji hvale ATI.Kad ce Nvidia da ima i PIP tehnologiju ,nadam se da znas sta je to ,7.1 surround system .Jel ti lepo napisao operater sta se desava sa Nvidia u multimediji kad se snima full hd ,kasni pola sata zvuk za slikom.Iskreno da ti kazem uplasio sam se da se sa ovom novom ATI ne razvije monopol ,a nadam se da i ti ne bi voleo bilo ciji monopol,neka ostane na ovome u pravu si .
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Ja sam i davao predlog za to pre neki dan 11.04.2009. 22:49 #107748

Znaci ti i Bax i da padne testiranje ,ako to ne natrcace nekad ,ako ne meni ono nekom od drugara, pa mogu da prenesem utiske ,kod mene je u principu vise point na multimediji a manje na igricama ,ali one karakteristike sto sam video kod 4890 po pitanju multimedije mislim da ce Nvidia trebati dosta vremena da to stigne ,Nvidia se fokusirala na igrice ostavljajuci multimediju po strani .
obradmi Gile Sky-ova je privatna stvar 11.04.2009. 23:08 #107763

cime se bavi ,nebitno za ovu celu pricu ,jedino mi ono zasmetalo malo .to sam vec i naveo ,kritikuje ove sto hvale 4890 a nemaju je u racunaru ,a on nijednu ATI nije imao ali je spreman na kritiku .Po meni vise su pozvani da postuju o ATI oni koji su vec imali ATI ,a ne onaj ko je nikad nije imao .To je sustina cele moje diskusije.

gile23 Re: Gile Sky-ova je privatna stvar 11.04.2009. 23:11 #107766

Ok, ali ako nekome zatreba da zna koga da kontaktira , dobro on je imao ATI na testovima, a neko od njegovih prijatelja/ca sigurno ima ATI graficku u kompu.

Pozdrav!

:: cime se bavi ,nebitno za ovu celu pricu ,jedino mi ono zasmetalo malo .to sam vec i naveo ,kritikuje ove sto hvale 4890 a nemaju je u racunaru ,a on nijednu ATI nije imao ali je spreman na kritiku .Po meni vise su pozvani da postuju o ATI oni koji su vec imali ATI ,a ne onaj ko je nikad nije imao .To je sustina cele moje diskusije
SkyFire Re: Gile Sky-ova je privatna stvar 11.04.2009. 23:34 #107772

Opet kazem to su tvoje predpostavke da nisam imao.Opet kad pogledas i da nemam ti pocenjujes moju strucnost vezanu za hw i ispade kao da ne poznajem ATI kartice..
Jos jednom kazem,nisam kritikovao vec skrecem paznju a hteo ti ili ne hteo da priznas u pravu sam 100% to je cinjenica.Ja ne znam vise koliko puta da ponovim.Ako je do hvale i to ti ispunjava dusu evo sad kazem kartica je extra,brije nvidiu a pored svega nisam je video u zivotu.Jesi sad srecan?Bem ti covece,ponasas se kao neko dete

gile je pomenuo cime se bavim zbog toga sto se philaemos nasalio da sam milioner.Kamo srece da jesam pa i svi mi da jesmo..

:: cime se bavi ,nebitno za ovu celu pricu ,jedino mi ono zasmetalo malo .to sam vec i naveo ,kritikuje ove sto hvale 4890 a nemaju je u racunaru ,a on nijednu ATI nije imao ali je spreman na kritiku .Po meni vise su pozvani da postuju o ATI oni koji su vec imali ATI ,a ne onaj ko je nikad nije imao .To je sustina cele moje diskusije
Zajebani76 Polako:) 12.04.2009. 01:29 #107789

broj poruka: 538
@gile23
Lose znas, on nije clan SX teama, ali zato je dobar sa nekolicinom njih koji jesu. Zanimljivo je da nije demantova ovo clanstvo koje si mu pripisao.
Mogao bi da postane clan nekog drustva filozofa `drustvo ispraznih filozofa`
To da nikada nie imao ati kartu i amd procesor je tacno. Ako krenemo od toga da drugima soli pamet kako mogu o necemu da pricaju ako nisu imali licnog iskustva sa tim onda bi on trebao prvio da prestane da komentarise AMD i ATI, ali on je filozof, tako da ima pravo, narocito ako je isprazni filozof a jeste
SkyFire Re: Polako:) 12.04.2009. 01:50 #107792

Opet ti dosadno
Sta ti znas sta sam ja imao majke ti.Od juce me poznajes pavijanu jedan i mislis da sve znas
Koliko se secam clan si pa cak i ti..Nisi se lepo izrazio.Drugo je biti deo tima od kojih za sad sacinjavaju samo tri coveka i to niko nije ni osporio .Idi bolje da spavas!
Jesi mi uzeo onaj cable slaving?Nista ne javljas!

:: @gile2
:: Lose znas, on nije clan SX teama, ali zato je dobar sa nekolicinom njih koji jesu. Zanimljivo je da nije demantova ovo clanstvo koje si mu pripisao
:: Mogao bi da postane clan nekog drustva filozofa `drustvo ispraznih filozofa`
:: To da nikada nie imao ati kartu i amd procesor je tacno. Ako krenemo od toga da drugima soli pamet kako mogu o necemu da pricaju ako nisu imali licnog iskustva sa tim onda bi on trebao prvio da prestane da komentarise AMD i ATI, ali on je filozof, tako da ima pravo, narocito ako je isprazni filozof a jeste
Zajebani76 Sokrat:) 12.04.2009. 09:13 #107803

broj poruka: 538
Covek ja napisao da si clan SX team-a a ti si to ladno iskulirao, clan si foruma isto kao i ja, ali naravno da si morao da isfilozofiras pokusavajuci da ispadnes pametan.
Ugledaj se malo na ovog coveka kad vec volis da filozofiras, tako da ta filozofija ima nekog smisla
http://sh.wikipedia.org/wiki/Sokrat
Ovako zvucis kao neki pavijan koji hoce na galmu nesto da postigne. Mozda u krosnjama drveca vlada takva hiararhija u drustvu razumnih ljudi malo teze ce ti proci galama.

gile23 ... 12.04.2009. 10:22 #107812

Jeste li se vas dvojica nekad gadjali jastucima .

Pozdrav!

philaemos paradigma-enigma 12.04.2009. 13:01 #107820

broj poruka: 2743
Kada ste se vec dohvatili filozova, istorije, nauke, i buducih dostignuca svemirske tehnologije koje ce neminovno imati ATI graficke da bi astronauti mogli da igraju Assassin`s Creed uz minimalnu potrosnju solarne energije... evo jednog hipotetickog stava za sve vas:
- - > Odem kod drugara koji ima 2 x HD4870 u CF-u, i neki tamo Core i7, i neki DFI DK X58,.... Izvrtime testove, uradim `Print Screen`, pa lepo aploudujem to na http://photobucket.com i onda kazem: `evo testova mog kompa`, kad k*rac, to nije moj komp, al` nema veze ja cu da se hvalim da jeste moj....
Poenta je: ako ne verujemo nijednom sajtu, zasto bi onda verovali ijednoj individui
SkyFire Evo da i ja pratim modu :) 12.04.2009. 13:13 #107826

Kad je vec moderno da okitim i ja neke linkove testova sa neta :

http://www.pcgameshardware.com/aid,680543/Review-Ati-Radeon-HD-4890-versus-Nvidia-Geforce-GTX-275/Reviews/?page=1
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539
http://techgage.com/article/ati_radeon_hd_4890_nvidia_geforce_gtx_275/1
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/04/03/radeon-hd-4890-vs-geforce-gtx-275/1
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/639/1051639/hd-4890-vs-gtx-275-cat-fight

Inace iskusniji hardverasi i overklkokeri kako kod nas tako i na svetskom standardu imaju slican stav po pitanju sajtova i testova koji se izbacuju na netu..Inace tvrdi se bar kod nas da je http://www.bit-tech.net jedan od realnijih i neutralnih sajtova koji postoje..

@philaemos@ Puk`o si i ti brate lepo

Odgovor : Zato sto to tako funkcionise.

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs