Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Sapphire Radeon HD 4830 512MB DDR3
STRANA 2 OD 2
Plamen re... 13.04.2009. 23:29 #108132

status: user
broj poruka: 2836
To znam... Ali mozda ce igrice koje budu dolazile piti optimizovane za Quad procesore.... `Od viska jezgra glava ne boli`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: re... 13.04.2009. 23:31 #108133

broj poruka: 18472
Ma sta ti je covece,ja sam prvi za Quad Core..Kad sam ja ikad vec nabavio ovu moju zverku Q9650,radi kao zmaj!I ja se nadam toj optimizaciji i podrsci za Quad arhitekturu.
Ako imas priliku probaj Lost Planet sa dual core i sa quad,da vidis sta radi quadcina ,koliko skoci FPS samo zbog CPU-a!

I Want to believe - The truth is out there

:: To znam... Ali mozda ce igrice koje budu dolazile piti optimizovane za Quad procesore.... `Od viska jezgra glava ne boli`
MaliBaneBG Re: Re: re... 13.04.2009. 23:57 #108139

broj poruka: 487
Meni je ta igra djubre samo takvo...mislim OK je ali je previse arkadna i...ne znam...smara...XD

==========
Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!

BLEJA:)))

:: Ma sta ti je covece,ja sam prvi za Quad Core..Kad sam ja ikad vec nabavio ovu moju zverku Q9650,radi kao zmaj!I ja se nadam toj optimizaciji i podrsci za Quad arhitekturu
:: Ako imas priliku probaj Lost Planet sa dual core i sa quad,da vidis sta radi quadcina ,koliko skoci FPS samo zbog CPU-a
::
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: To znam... Ali mozda ce igrice koje budu dolazile piti optimizovane za Quad procesore.... `Od viska jezgra glava ne boli`
SkyFire Re: Re: Re: re... 14.04.2009. 00:28 #108152

broj poruka: 18472
Sve je stvar ukusa.Meni nije bila sasvim ok a i igra kao igra je ocenjena visokom ocenom..Sve zavisi.

I Want to believe - The truth is out there

:: Meni je ta igra djubre samo takvo...mislim OK je ali je previse arkadna i...ne znam...smara...X
:: =========
:: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE
:: BLEJA:))
:: :: Ma sta ti je covece,ja sam prvi za Quad Core..Kad sam ja ikad vec nabavio ovu moju zverku Q9650,radi kao zmaj!I ja se nadam toj optimizaciji i podrsci za Quad arhitekturu
:: :: Ako imas priliku probaj Lost Planet sa dual core i sa quad,da vidis sta radi quadcina ,koliko skoci FPS samo zbog CPU-a
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: To znam... Ali mozda ce igrice koje budu dolazile piti optimizovane za Quad procesore.... `Od viska jezgra glava ne boli`
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs