Pa na Toma su se svojevremeno žalili i ATIjevci. Kako je sajt neobjektivan kad ljudi ne mogu da se slože ni na čiju stranu vuče? Sećam se vremena 2900XT vs 8800gts320, tada je u njihovim mesečnim preporukama Nvidia bila prva u svim kategorijama. Tamo ima reklama sa svih strana ali nećeš nigde naći logo tipa `Intel KICK-ASS, nVidia Is The Law`, što je razlog, bez uvrede, što sam skloniji njima da poverujem nego tebi. Ne mora se biti pristrasan za pare, emocije vuku sasvim dovoljno a da nismo ni svesni. Sve što kažem je da ljudi moraju sami da istražuju i da nema razloga da više veruju forumašima nego test sajtovima.
Pazi..I sad moze da stoje nVidia is The Law,Intel Kick Ass ali jer je to realnost brate moj.Sta da se radi.Ja jednostavno ne zelim da upadam u oci ljudima sa tim stavom a ja nisam ni rekao da verujes meni.Ali ako tako gledas tesko da ces vise poverenja moci da imas u sajtove.Evo kad se pojavi 4890X2 ako se pojavi cenim da ce biti reklama tipa ubija GTX295 i sl a pitanje je dal ce biti brza u opste jer sad GTX292 dosta bezi ATI 4870. E sad zapamti sta sam ovde rekao.Kad izadje karta videces da ce masovno biti ATI 4890 X2 revolucija,ponovo ATI skinula krunu nvidia-i sl..E a onda ce proci opet jedan deo vremenskog perioda pa ce izaci testovi gde ce opet biti drugacije i sl..Ma daj bre..Cist marketing.Ja nemam ama bas nista protiv ATI-ja ali zna se da je nVidia uvek jedan korak napred.GT300 chip vec odavno spremljen za kartu koja daje performanse skoro kao GTX295 a Dual GT300 vec ceka na lansiranje..Mislim o cemu pricati.E vidis,ja stojim iza takve realnosti i ne polazem nade u testove sa neta koji guraju laznu propagandu da bi plasirali sto bolje proizvod..Valjda si skapirao..Ja sam covek koji voli HW i nadam se nekim ozbiljnijim poslovima da bi mogao da obezbedim sebi i jedan i drugi brend sto bi bilo idealno za mene.
I Want to believe - The truth is out there
:: Pa na Toma su se svojevremeno žalili i ATIjevci. Kako je sajt neobjektivan kad ljudi ne mogu da se slože ni na čiju stranu vuče? Sećam se vremena 2900XT vs 8800gts320, tada je u njihovim mesečnim preporukama Nvidia bila prva u svim kategorijama. Tamo ima reklama sa svih strana ali nećeš nigde naći logo tipa `Intel KICK-ASS, nVidia Is The Law`, što je razlog, bez uvrede, što sam skloniji njima da poverujem nego tebi. Ne mora se biti pristrasan za pare, emocije vuku sasvim dovoljno a da nismo ni svesni. :: Sve što kažem je da ljudi moraju sami da istražuju i da nema razloga da više veruju forumašima nego test sajtovima :: :: ::
Ajde brate u svako doba..Moja vrata su ti sirom otvorena a ti se organizuj kad mozes da dodjes.
:: :: Nego Sky, kad peglamo testove :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Malo je za ne poverovati ali i to se da vrlo lako resiti :: :: Evo Bax ima tu kartu i nek odradi na istim setovanjima kao ovde na hexus-u i da vidimo rezultat :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=18037&page= :: :: :: :: :: :: Far cry :: :: :: :: :: :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=18037&page= :: :: :: :: :: :: call of duty 4
Nema te na MSN-u, da ne kuckomo ovde o tome...... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ajde brate u svako doba..Moja vrata su ti sirom otvorena a ti se organizuj kad mozes da dodjes :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Nego Sky, kad peglamo testove :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Malo je za ne poverovati ali i to se da vrlo lako resiti :: :: :: Evo Bax ima tu kartu i nek odradi na istim setovanjima kao ovde na hexus-u i da vidimo rezultat :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=18037&page= :: :: :: :: :: :: :: :: Far cry :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=18037&page= :: :: :: :: :: :: :: :: call of duty 4
Ma da znas sta radim OS-ovima pao bi sa stolice..Malo,malo ba dizem nov.Sad sam se opametio i konacno sam uradio ghost sistema i zabelezio windowse za test i win za svaki dan...Itd..Sad cu da ubacim MSN pa cu te cimnuti ..Trenutno igram neku igru pa samo da polupam ove dijabole tj da predjem nivo i eto me..
Ajd mogao si izvreteti Far Cry 2 po onim setovanjima sa Hexusa ako ti nije tesko..
:: :: Nema te na MSN-u, da ne kuckomo ovde o tome..... :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Ajde brate u svako doba..Moja vrata su ti sirom otvorena a ti se organizuj kad mozes da dodjes :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nego Sky, kad peglamo testove :: :: :: :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Malo je za ne poverovati ali i to se da vrlo lako resiti :: :: :: :: Evo Bax ima tu kartu i nek odradi na istim setovanjima kao ovde na hexus-u i da vidimo rezultat :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=18037&page= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Far cry :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.hexus.net/content/item.php?item=18037&page= :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: call of duty 4
Dijabole....hahahahahahaha.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Ma da znas sta radim OS-ovima pao bi sa stolice..Malo,malo ba dizem nov.Sad sam se opametio i konacno sam uradio ghost sistema i zabelezio windowse za test i win za svaki dan...Itd..Sad cu da ubacim MSN pa cu te cimnuti ..Trenutno igram neku igru pa samo da polupam ove dijabole tj da predjem nivo i eto me.. :: :: Ajd mogao si izvreteti Far Cry 2 po onim setovanjima sa Hexusa ako ti nije tesko. :: :: I Want to believe - The truth is out there
Ja sam inače proverio na Philipsu 104c pa ti zato odgovaram. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: e sad, bax, ne preteruj, pa ne bih pricao da se nisam uverio na profesionalnim monitorima..
Majstore uzmi jeftiniju i kraj price obe su manje vise iste i to ti je to. Sve ostalo je cisto naglabanje.
Cini mi se da su nasi trgovci bezobrazno digli cene ATi karticama i to toliko da su one trenutno neisplative u odnosu na konkurentske modele, neke su tu negde a neke su mozda i povoljnije pogotovu u donjem segmentu.
Vidim ima 4870 ponovo za 16K dinara (stariji modeli doduse) ako nadjes ti je kupi zato sto razlika u ceni opravdava razliku u brzini i tu je kraj price, ali opet sa druge strane ima dosta GTX260 (sa ili manje od 216) koji su prilicno povoljniji u odnosu na top modele 4870 (uglavnom sa 1Gb memorije) i tu takodje opet nema dvoumljenja kupis jeftiniju iz klase top ostane ti u dzepu kinta da odvedes devojcicu na veceru i sl.
Gledaj samo svoj licni interes a ne rasprave po forumima.
Ma nema leba od ove Berze. Toliko je zapuštena da je to neviđeno. Kakvi smo mi optimisti, ....svi smo za posmatranje.
Trebali bi sami da pokrenemo neki projekat sajt, nije bitno i da ga sređuju i odžavaju ljudi kojima to nije zadjna rupa na svirali. Nešto kvalitetno, dobro osmišljeno, ažurirano itd. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bax sad ce Vaskrs ne zaboravi da poneses jaja kod Sky-a :: :: Pozdrav :: :: ::
Mislio sam u normalnom smislu, a ovde posto bi on da igra u vecim rezolucijama treba da uzme ATI 512MB sa nekim boljim hladjenjem jer ATI ostavlja nVidia-ju u vecim rezolucijama. Evo i testa
:: :: Ma nema leba od ove Berze. Toliko je zapuštena da je to neviđeno. Kakvi smo mi optimisti, ....svi smo za posmatranje :: :: Trebali bi sami da pokrenemo neki projekat sajt, nije bitno i da ga sređuju i odžavaju ljudi kojima to nije zadjna rupa na svirali. Nešto kvalitetno, dobro osmišljeno, ažurirano itd :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Bax sad ce Vaskrs ne zaboravi da poneses jaja kod Sky-a :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Evo tek malopre sam stigao sa posla.Procitao sam sve vase komentare pa evo da odgovorim svima.Ja sam rekao da nisam neki zahtevan igrac i iza toga stojim.Ali volim da odigram neku zahtevniju igricu.Evo pre neki dan sam presao fear 2.Poenta je da ne stavljam sve opcije u igrici na high vec su mi dovoljna podesavanja na medium.Zvuk prilikom gledanja blu ray filmova vucem sa ploce preko koaksialnog kabla do audio video risivera a on dalje obradjuje zvuk i pusta ga na jamo 5.1 sistem.Sto se tice firme gigabyte to je zato sto trenutno imam neku kombinaciju za dobru cenu ali samo za firmu gigabyte.Znaci ne bezim od drugih firmi,pa zato sam i pitao ovde na forumu.Koliko je bitna stavka to sto je hd 4870 sa ddr5 memorijom a gtx260 sa ddr3 memorijom?Mislim cemu to sluzi posto mi nije bas najjasnije pa da pitam.Neki ljudi su mi rekli da je bolje uzeti kartu sa 1 giga memorije jer je ona bolja prilikom pustanja filmova u rezoluciji 1920x1080,e sad ne znam da li je to tacna konstatacija?Nisam fun ni nvidie ni ati-a vec trazim karticu koja ce da zavrsi moje potrebe jer ne mislim da je menjam najmanje dve -tri godine.Znaci bitno mi je da kartica moze istovremeno da gura dve razlicite rezolucije na dva monitora a da ne secka.Kod ati-a x1950 pro sam to u catalist control centru ovako podesavao.Ukljucim extended mod,pa onda dodelim za t220 rez.1680x1050,zatim za lcd od 40 incha dodelim 1920x1080 i kad sve to podesim onda vratim na opciju clon.I slika je ista na oba monitora sa razlicitim rezolucijama.E sad verovatno kartica x1950 pro nema tu snagu da gura dve rez.bez problema i desava mi se da filmovi seckaju na svakih 10-15 sekundi pomalo ali primetno,sto zna da nervira. Sta vi predlazete ako se odlucim za gtx 260 sp216?Konkretno koja firma i koja ima dobro hladjenje?Da li je taj gigabyte gtx 260 dobro odradjen sto se tice hladjena?Inace kuciste koje koristim je chieftec big tower i ima u njemu 4 kulera osmice,2 uvlace hladan vazduh a dva izbacuju vruc vazduh. Isto pitanje i u vezi hd 4870 mada vidim da se dosta hvali saphire toxic.Eto toliko za sada od mene.Jos jednom hvala na odgovorima i predlozima.
Re: Gigabyte hd4870 1giga ili Gigabyte GTX260 SP216?
15.04.2009. 00:32
status: user broj poruka: 18472
Kratko i jasno..Gigabyte GTX 216 SP ,odlicna karta,ne greje se puno,tiha je,stabilna i veliki OC potencijal ima..Imao sam dve tri prilike da se sa njima poigram i stvarno su odlicne!Drugo kad GTX 260 malo OC-nes zaista sa performansama ode daleko.Druga stvar,bio sam kod drigara koji je sa monitora prespojio na LCD TV Full HD i slika je fenomenalna! E sad ATI.Dobro pazi sta ti pricam.Ti bi verovatno dobio ovu varijantu :
http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2903 Referentni dual slot cooler.Karte se greju uzasno mnogo,kao sto rekoh i preko 90c samo za 3D Mark (to racunaj nekih 10-15 min Full load-a) a da ne pominjem igre na duze staze.Muka je podesiti fan kontrolu i najbezbedniji i najucinkovitiji sistem je da modujes bios sto cenim da ti to neces raditi.Pored svega toga bucne su kao turbine od aviona. Kad sam pokretao CF i stavio fan na 70% tresla mi se soba,hebo Boing 747 Ati samo ganjaj Sapphire i to Toxic verziju ,imas linkove,ostavio sam ti.
Sto se tice DDR3 vs DDR5 licno se odnosi na ATI vs nVidia (ATI DDR 5-nVIDIA DDR3) i to apsolutno nista ne znaci.ATI ima vecu propusnu moc a opet u praksi sporiju memorijsku magistralu.To ne treba da te buni i za tebe je to sporedna stvar totalno.
Znaci ako ides na ATI ganjaj Sapphire a ako vec imas povoljnu cenu od Gigabyte ja se nebih ni sekunde dvoumio i uzeo bih GTX 260 SP 216 i bio srecan.Cenim da ces imati dobru cenu pa ces proci jeftinije nego sa ATI-jem..Eto toliko.Ako treba jos da se nesto objasni tu sam. Vidi ovako,da ne ispadne da te ja nagovaram na nvidiu.Ako uzimas ATI,uzmi je slobodno ali samo Sapphire Toxic ,nista ispod toga!
:: Evo tek malopre sam stigao sa posla.Procitao sam sve vase komentare pa evo da odgovorim svima.Ja sam rekao da nisam neki zahtevan igrac i iza toga stojim.Ali volim da odigram neku zahtevniju igricu.Evo pre neki dan sam presao fear 2.Poenta je da ne stavljam sve opcije u igrici na high vec su mi dovoljna podesavanja na medium.Zvuk prilikom gledanja blu ray filmova vucem sa ploce preko koaksialnog kabla do audio video risivera a on dalje obradjuje zvuk i pusta ga na jamo 5.1 sistem.Sto se tice firme gigabyte to je zato sto trenutno imam neku kombinaciju za dobru cenu ali samo za firmu gigabyte.Znaci ne bezim od drugih firmi,pa zato sam i pitao ovde na forumu.Koliko je bitna stavka to sto je hd 4870 sa ddr5 memorijom a gtx260 sa ddr3 memorijom?Mislim cemu to sluzi posto mi nije bas najjasnije pa da pitam.Neki ljudi su mi rekli da je bolje uzeti kartu sa 1 giga memorije jer je ona bolja prilikom pustanja filmova u rezoluciji 1920x1080,e sad ne znam da li je to tacna konstatacija?Nisam fun ni nvidie ni ati-a vec trazim karticu koja ce da zavrsi moje potrebe jer ne mislim da je menjam najmanje dve -tri godine.Znaci bitno mi je da kartica moze istovremeno da gura dve razlicite rezolucije na dva monitora a da ne secka.Kod ati-a x1950 pro sam to u catalist control centru ovako podesavao.Ukljucim extended mod,pa onda dodelim za t220 rez.1680x1050,zatim za lcd od 40 incha dodelim 1920x1080 i kad sve to podesim onda vratim na opciju clon.I slika je ista na oba monitora sa razlicitim rezolucijama.E sad verovatno kartica x1950 pro nema tu snagu da gura dve rez.bez problema i desava mi se da filmovi seckaju na svakih 10-15 sekundi pomalo ali primetno,sto zna da nervira :: Sta vi predlazete ako se odlucim za gtx 260 sp216?Konkretno koja firma i koja ima dobro hladjenje?Da li je taj gigabyte gtx 260 dobro odradjen sto se tice hladjena?Inace kuciste koje koristim je chieftec big tower i ima u njemu 4 kulera osmice,2 uvlace hladan vazduh a dva izbacuju vruc vazduh :: Isto pitanje i u vezi hd 4870 mada vidim da se dosta hvali saphire toxic.Eto toliko za sada od mene.Jos jednom hvala na odgovorima i predlozima :: ::
Sto se tice cene ona je ista za obe kartice.Ali to je samo za gigabyte firmu.Znaci kod gigabyte gtx 260 sp216 je dobro reseno hladjenje?Kazi mi gde ima saphire toxic kod nas najpovoljnije?Mislim ako se resim za ati 4870? Mada po ovome sto si mi rekao u vezi hladjenja vrlo verovatno je da ce to biti gtx 260 sp216. Jos samo jedno pitanje i da te ne gnjavim vise.U vezi gtx 260 kartice.Sta bi ti kupio,mislim koju bi firmu jurio?MSI,XFX GIGABYTE,PALIT,ASUS ili nesto drugo.Znaci tvoje misljenje me interesuje i zasto bas od te firme?Ako mozes da mi obrazlozis.
Re: Gigabyte hd4870 1giga ili Gigabyte GTX260 SP216?
15.04.2009. 01:05
status: user broj poruka: 18472
Kod nas na trzistu se pojavila prva GTX 260 sa 216 SP od Gigabyte.Obzirom da je sam chip GT200 topao ja sam mislio da ce ova karta da se greje kao ostale isto toliko.Ipak nije bio slucaj,bas se ne greje puno,jako je tiha stabilna,nekako sam imao utisak da na nju mogu da se oslonim a ja licno volim kad imam sigurnost u hw,kad mi ulije poverenje a to dolazi samo iz njegovih karakteristika.Licno imavsi taj kontakt sa Gigabyte,samo zbog te neke impresije bi uzeo njega.Licno preferiram Asus ali generalno gledano sve je to referentno mada dodje nekad i do razlika u kvalitetu.Sto se tice GTX 260 SP 216 zbog takve impresije koju sam doziveo imam poverenja u tu kartu.Ima naravno brendova koje izbegavam ali to nije toliko bitno za tvoj slucaj.Ja ne znam koliko uopste ima modela sa SP 216 od kojih brendova.Mislim da je Gigabyte i najrasprostranjeniji. Nisi mi rekao jel imas u ponudi ATI 4870 od Gigabyte onaj sa linka sto sam ti ostavio?Ako je taj,to slobodno zaobidji. Sto se tice ATI Toxic,pogledaj u firmi Lithium OC House ,dosta su jeftini,bas sam skoro i zagledao tu kartu kod njih i odusevila me. Imas jeftinu i Palit verziju GTX 216 SP karticu,cini mi se da je ona sad i jeftinija od ostalih brendova..Mozes i to pogledati..Ne zuri nigde,polako razmisljaj pa odluci.
:: Sto se tice cene ona je ista za obe kartice.Ali to je samo za gigabyte firmu.Znaci kod gigabyte gtx 260 sp216 je dobro reseno hladjenje?Kazi mi gde ima saphire toxic kod nas najpovoljnije?Mislim ako se resim za ati 4870 :: Mada po ovome sto si mi rekao u vezi hladjenja vrlo verovatno je da ce to biti gtx 260 sp216 :: Jos samo jedno pitanje i da te ne gnjavim vise.U vezi gtx 260 kartice.Sta bi ti kupio,mislim koju bi firmu jurio?MSI,XFX GIGABYTE,PALIT,ASUS ili nesto drugo.Znaci tvoje misljenje me interesuje i zasto bas od te firme?Ako mozes da mi obrazlozis :: :: ::
@SkyFire Nisi vise u fazonu `ma duvajte ga svi ja sam naj pametniji` mada i dalje filozofiras, do duse prilicno smisleno, ali opet preopsirno.
Sve sto je mladi gospodin (uzrasta 16god) napisao na drugoj strani ove teme je 100% (panda) tacno a vezano za odnos kvalita i sveukupnih performansi ove dve karte. Ono sto bih dodao a jako je bitno za ovu dilemu jesu moguci problemi sa ATI draiverima. Prosto covek ne moze nikad da bude siguran sta ga ceka kada instalira kartu u sistem, sta se sve meni neije desavalo, to bi bilo zlo kada bih pisao, ali u ovom slucaju koristice se svi raspolozivi resursi karte tako da faktor potencijalno problematicnih draivera treba ozbiljno uzeti u razmatranje prilikom kupovine. Najcesce nisu draiveri krivi vec ne kompatibilnost karte sa ostatkom hardvera to se sa ATI kartam po nekad desava, problem najcesce resavaju draiveri, ali dok ATI to resi prodje citava vecnost. Da budem do kraja realan, navedeni problemi se jako retko desavaju ali sa Nvidija kartama se skoro nikad ne desavaju, narocito se nece desiti ne kompatibilnost karte sa ostatkom sistema. Prosto Nvidia je po pitanju kompatibilnosti daleko azurnija i temeljnije odradjuje taj deo posla, isto tako i draiveri su ima dalko kompletniji i izvlace maksimum iz karti.
Imas za oko 19000 dinara GTX260 Core 216 MSI, tako da je to trenutno najbolja kupovina. Iako sam fan 4870, koju i sam koristim, NVIdia je od serije X podigla kvalitet 2d i 3d moda, bez obzira na proizvodjaca, tako da je po kvalitetu slika tu sa Ati-jem. Jedino je mana, ako imas HDMi prikljucak na TV-u pa ako snimas satelitske kanale u 1920x1080, onda na NVidia-ji zaostaje zvuk nakon cca.35 minuta, dok kod ATI-ja to ide glatko preko HDMI-a.
Pa ne znam bas da li je taj gigabyte hd4870 sa linka koji si mi ostavio ali jednu od te dve kartice treba drugar da mi nabavi.U svakom slucaju jos malo cu da vagam pa cu onda doneti konacnu odluku.A u medjuvremenu moram prodati i moju sadasnju karticu gigabyte ati radeon x1950pro sa zalmanovim kulerom.Mislim da bi za nju trebalo da dobijem 50 eura.I onda ce sve biti lakse sto se tice kupovine nove graficke kartice.
Nisam imao prilike da probam ni jednu od navedenih, ali ako su performanse slicne, cak i da je ATI 15% brzi (kazem figurativno) uzeo bih taj GTX iz prostog razloga sto me nervira koliko se ATI kartice greju, narocito kada ih klokujes, ako se taj GTX prilicno manje greje, onda moze i komotnije da se klokuje, pa i da je sporiji 10-15% uzeo bih tu nVidiu Kuci sam probao 8800GTS i moj HD3850... na mom monitoru kvalitet slike je identican... ako to nekome nesto znaci... pozz _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
Meni sa stock kulerom u Crysis-u 4850 ide do 110 stepeni, a da se ne vredjamo i vase nVidia silent grafe nisu ispod 80 stepeni, i na 4850 moze da se nakaci Intel box kuler video si, a na nVidia-ju nisam video da nesto moze . Nvidia grafe su ko jedna cepanica dok su ove malo manje, nVidia ima bolje drivere, ali nije ATI toliko los sa driverima kao sto govorite ispadne da cim instaliras driver pocinju sranja, ali nije tako mozda u 2% slucaja se desava tako nesto. A obe da uzmes neces se pokajati posto su obe grafe veoma dobre. A to sto ima GDDR5 memoriju znaci da se duplo bolje klokuje od GDDR3, u GDDR3 je X2 klok memorije a ovamo X4. Sky moli se bogu da duze postoji ATI jer da nisu spustili cenu za 300 evra bi kupovao GTX260. @Zajebani koji gospodin ima nas vise ovde .
Pozdrav!
:: Pomenuo si i da imas Chieftec kuciste.Onda dobro razmisli jos jednom sta ces da pazaris da nebi imao TA pec umesto kompa :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.