4870X2 ili 4890 ili neka nevidia koje je u rangu sa ove dve???
STRANA 2 OD 2
gile23
...
15.04.2009. 20:56
status: user broj poruka: 9121
Ja isto radim u AutoCad-u ovo tvoje 2D je valjda iz ArchiCad-a, ipak sam masinac ., imam jos mnogo da se ucim. Kako da automatski prebacim 2D crtez u 3D i preko kog programa? Unapred zahvalan.
Ti me Skaj sve više iznenađuješ. Prvo petljaš sa ATi-jem ,a sad oćeš to čudo od Intela da nabodeš na `Nuklearni otpad` ploču. Šta se bre dešava s tobom????
Ja hardvare gledam profesionalno i sa ljubavlju.Pogresno si me procenio.Da znas kakav ce test sa ATI-jima da padne sad u nedelju nisi ni svestan.. Bice ATI 4850 X2 i dve ATI 4870 a jos cemo da bacimo i Cross Fire..Kakva ce to vatra da bude Sto se tice ploca Gigabyte,nikad ih nisam pocenjivao i govorio da su djubrad.Losije su od Asus-a ali imaju i oni dobrih ploca.Ali sta se sad desava.Ovo sam siguran da vecina vas ne zna a nije ni dosla u dodir.Gigabuyte je podigao kvalitet na visok nivo.Ploce za Nehalem platformu su neverovatno kvalitetne da ja nemam reci.Svaki detalj je odradjen fenomenalno. Evo i slike :
:: Ti me Skaj sve više iznenađuješ. Prvo petljaš sa ATi-jem ,a sad oćeš to čudo od Intela da nabodeš na `Nuklearni otpad` ploču. Šta se bre dešava s tobom??? :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Ja imam Gigabyte EP45 DS3 odlicno me sluzi, ima dobar OC potencijal iako je za socket 775. A Sky jel za hladjenje koristite vazduh ili vodu, a sto se tice teme ti vidi koje pare imas pa biraj koji ces proc.
Pozdrav!
:: Ja hardvare gledam profesionalno i sa ljubavlju.Pogresno si me procenio.Da znas kakav ce test sa ATI-jima da padne sad u nedelju nisi ni svestan. :: Bice ATI 4850 X2 i dve ATI 4870 a jos cemo da bacimo i Cross Fire..Kakva ce to vatra da bude :: Sto se tice ploca Gigabyte,nikad ih nisam pocenjivao i govorio da su djubrad.Losije su od Asus-a ali imaju i oni dobrih ploca.Ali sta se sad desava.Ovo sam siguran da vecina vas ne zna a nije ni dosla u dodir.Gigabuyte je podigao kvalitet na visok nivo.Ploce za Nehalem platformu su neverovatno kvalitetne da ja nemam reci.Svaki detalj je odradjen fenomenalno :: Evo i slike :: :: http://img254.imageshack.us/my.php?image=p3110005.jp :: :: http://img254.imageshack.us/my.php?image=p3110007.jp :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: Ti me Skaj sve više iznenađuješ. Prvo petljaš sa ATi-jem ,a sad oćeš to čudo od Intela da nabodeš na `Nuklearni otpad` ploču. Šta se bre dešava s tobom??? :: :: :: :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: :: :: ::
:: Ja isto radim u AutoCad-u ovo tvoje 2D je valjda iz ArchiCad-a, ipak sam masinac ., imam jos mnogo da se ucim. ArchiCAD samo se zove AutoCAD 2010... A od kad si ti masinc????:)))))) ::Kako da automatski prebacim 2D crtez u 3D i preko kog programa? Unapred zahvalan Carobni stapic u ruke i izgovoris `hokus pokus tri de transformers`...
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.