Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
4870x2 ,Phenom II 940 ...
STRANA 2 OD 2
NMY ccc... 12.05.2009. 23:31 #113456

status: user
broj poruka: 1509
Pa ti stvarno nista ne citas do kraja...
Tu (ako mislimo na istu temu) me jeste covjek tako reci opomenuo, ali nije shvatio sta sam ja htio da kazem, a ja sam nakon toga malo poblize objasnio sta sam htio tako on nista vise nije ispravljao, a ticalo se tranzistora i disipacije energije...

I opet pricas gluposti ``Napominjem da je GT200 mnogo i mocniji chip i da je bas taj GTX260 i gladan CPU-a sto recimo nije slucaj sa GTX280``...
Obije ove karte imaju GT200 cip, samo je kod GTX260 memorijski kontroler skracen na 448 bit-a a kod GTX280 je punih 512bit-a ... (SP 216 vs. 240 , TMU/TAU 72 vs. 80 i ROP 28 vs. 32)

Tvoja GTX295 je ustvari kao dvije GTX275 ali sa taktovima GTX260 i sve to u SLI naravno...

Ako vec hoces da poredis sinteticke testove, koristi Vantage...

Sto se tice mog znanja, ti to ne znas i nisi kompetentan da dajes bilo kakve komentare o mom znanju...
Ti si, za razliku od mene, previse subjektivan, i samo da na tome malo poradis, bilo bi sve OK...

Rekao sam ``mozda najbolju``, opet nisi procitao sve...

Mene jos niko nikako nije ispravio za nekakvu moju veliku gresku, vecinom nerazumijevanje, za razliku od nekih ovdje koji vole da pametuju, a pricaju gluposti, ali necu sada da ih navodim da se ne uvrijede, zna se ko su...

SONY VAIO VGN-FW285J
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman @Sky 13.05.2009. 00:01 #113461

broj poruka: 630
Nadam se da znas i da si prevideo kada si rekao u vezi cpu skora u vantage-u :S.Posto sam znas da Cpu Test2 u 3D Mark Vantage ocenjuje Phisx ti poeni idu u cpu skor,sto nije slucaj kod Ati-ja jer njihove karte ne poseduju Phisx.Samim tim to nije merilo zauzeca niti iskoriscenosti cpu-a.Generalno tu je velika nepravda i nerealno poredjenje tj. ocenjivanje u finalnom skoru kada su u pitanju Ati i Nvidia.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ccc... 13.05.2009. 00:01 #113462

broj poruka: 18472
Decko,nemoj da si takva paljevina i da mi dajes primere za pacice.Nisam ja u IT svetu od juce pa da se tako ophodis prema meni,to zaista ne dozvoljavam i za to moram da udarim packe ili ti bic kao moj kolega tamo neki Sta to pokusavas?Da mi objasnis nesto sto vec i rode znaju GT200 bla,bla,bla..Pa cak i da ne znam nisam nepismen da ne procitam!Govorio sam da je GTX 260 ima mocniji chip od ATI 4870 a ne od GTX 260.Boze covece sta je sa tobom???!!!
Sto se tice GTX260/280 obe karte i jesu iste samo sto je jedna 448 Bit a druga 512 bit-na karta i razlikuju se u klokovima.Ti sad mene ne mozes ubediti u nesto sto sam probao ko zna koliko puta do sad.Jednostavno GTX280 ne potrazuje velik takt CPU-a da bi radio u punom potencijalu dok GTX260 podbacuje i trazi veci takt da bi radio u punom potencijalu.Kao sto rekoh.Ne petljaj se tamo gde ti nije mesto zemo?
Pametujes recimo ti i to dosta,necu sad da kazem da pricas bas gluposti ali si dosta samouveren u neka tvoja izlaganja koja bas i nisu na mestu 100%.Sto se tice vredjanja.Pa zar ja nisam ovde na forumu opste poznat da volim da ujedem kad neko to zasluzi? A i kad pominjes te uvrede,kakve li su one prirode i koje tezine da mi je znati?Danas su ljudi postali pravi mekusci i toliko osetljivi da ne smes nista ni da kazes a da se ne uvrede..Pih..Zao mi je momce,ostar sam na jeziku pa me nemoj cackati i neces dobiti po p.
Nauci me molim te koje testove da koristim,jer posle stotine ne prespavanih noci jos nisam naucio koji test da koristim

Ajd da ne bude sad da sam ti ostao neuskracen odgovora ,evo ti jedan lep rezic sa OC takmicenja :

http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=17&teamId=0&userName=PCBeast&gpu=GeForce+GTX+295+%281638%29&numberOfVideocards=0&cpu=&chipset=&model=&manufacturer=&minScore=&maxScore=&gpuId=1443&cpuId=0&chipsetId=0&modelId=0&manufacturerId=0&offset=0&displayAdvanced=false&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=&minTotalPoints=

Eto pogledaj malo jos koji moj rez mada sam od nedavno poceo tek da postujem na hwbot.

P.S.Mogu li da te zovem przenica?

@Dachman@

Govorio sam o 3D MARK 2006..Naravno da se iskljucuje Physics..Evo bas sam sad upravo postovao rezultat.Eh da je moguce ukljuciti physics bilo bi lepo

I Want to believe - The truth is out there

:: Pa ti stvarno nista ne citas do kraja..
:: Tu (ako mislimo na istu temu) me jeste covjek tako reci opomenuo, ali nije shvatio sta sam ja htio da kazem, a ja sam nakon toga malo poblize objasnio sta sam htio tako on nista vise nije ispravljao, a ticalo se tranzistora i disipacije energije..
::
:: I opet pricas gluposti ``Napominjem da je GT200 mnogo i mocniji chip i da je bas taj GTX260 i gladan CPU-a sto recimo nije slucaj sa GTX280``..
:: Obije ove karte imaju GT200 cip, samo je kod GTX260 memorijski kontroler skracen na 448 bit-a a kod GTX280 je punih 512bit-a ... (SP 216 vs. 240 , TMU/TAU 72 vs. 80 i ROP 28 vs. 32
:: Tvoja GTX295 je ustvari kao dvije GTX275 ali sa taktovima GTX260 i sve to u SLI naravno..
:: Ako vec hoces da poredis sinteticke testove, koristi Vantage..
:: Sto se tice mog znanja, ti to ne znas i nisi kompetentan da dajes bilo kakve komentare o mom znanju..
:: Ti si, za razliku od mene, previse subjektivan, i samo da na tome malo poradis, bilo bi sve OK..
:: Rekao sam ``mozda najbolju``, opet nisi procitao sve..
:: Mene jos niko nikako nije ispravio za nekakvu moju veliku gresku, vecinom nerazumijevanje, za razliku od nekih ovdje koji vole da pametuju, a pricaju gluposti, ali necu sada da ih navodim da se ne uvrijede, zna se ko su..
:: SONY VAIO VGN-FW285J
Equinoxe Re: Re: ccc... 13.05.2009. 00:10 #113464

broj poruka: 12057

Ma sve je tos super, al Belegija prevoz je najjači. Još ako voze pakete kablova, e onda su vrh!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Decko,nemoj da si takva paljevina i da mi dajes primere za pacice.Nisam ja u IT svetu od juce pa da se tako ophodis prema meni,to zaista ne dozvoljavam i za to moram da udarim packe ili ti bic kao moj kolega tamo neki Sta to pokusavas?Da mi objasnis nesto sto vec i rode znaju GT200 bla,bla,bla..Pa cak i da ne znam nisam nepismen da ne procitam!Govorio sam da je GTX 260 ima mocniji chip od ATI 4870 a ne od GTX 260.Boze covece sta je sa tobom???!!
:: Sto se tice GTX260/280 obe karte i jesu iste samo sto je jedna 448 Bit a druga 512 bit-na karta i razlikuju se u klokovima.Ti sad mene ne mozes ubediti u nesto sto sam probao ko zna koliko puta do sad.Jednostavno GTX280 ne potrazuje velik takt CPU-a da bi radio u punom potencijalu dok GTX260 podbacuje i trazi veci takt da bi radio u punom potencijalu.Kao sto rekoh.Ne petljaj se tamo gde ti nije mesto zemo
:: Pametujes recimo ti i to dosta,necu sad da kazem da pricas bas gluposti ali si dosta samouveren u neka tvoja izlaganja koja bas i nisu na mestu 100%.Sto se tice vredjanja.Pa zar ja nisam ovde na forumu opste poznat da volim da ujedem kad neko to zasluzi? A i kad pominjes te uvrede,kakve li su one prirode i koje tezine da mi je znati?Danas su ljudi postali pravi mekusci i toliko osetljivi da ne smes nista ni da kazes a da se ne uvrede..Pih..Zao mi je momce,ostar sam na jeziku pa me nemoj cackati i neces dobiti po p.
:: Nauci me molim te koje testove da koristim,jer posle stotine ne prespavanih noci jos nisam naucio koji test da koristim
:: Ajd da ne bude sad da sam ti ostao neuskracen odgovora ,evo ti jedan lep rezic sa OC takmicenja
:: http://www.hwbot.org/searchResults.do?direction=&applicationId=17&teamId=0&userName=PCBeast&gpu=GeForce+GTX+295+%281638%29&numberOfVideocards=0&cpu=&chipset=&model=&manufacturer=&minScore=&maxScore=&gpuId=1443&cpuId=0&chipsetId=0&modelId=0&manufacturerId=0&offset=0&displayAdvanced=false&countryId=0&dateFrom=&dateUntil=&minGpuCoreFreq=&maxGpuCoreFreq=&minGpuMemFreq=&maxGpuMemFreq=&minCpuFreq=&maxCpuFreq=&system=&minTotalPoints
:: Eto pogledaj malo jos koji moj rez mada sam od nedavno poceo tek da postujem na hwbot
:: P.S.Mogu li da te zovem przenica?
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Pa ti stvarno nista ne citas do kraja..
:: :: Tu (ako mislimo na istu temu) me jeste covjek tako reci opomenuo, ali nije shvatio sta sam ja htio da kazem, a ja sam nakon toga malo poblize objasnio sta sam htio tako on nista vise nije ispravljao, a ticalo se tranzistora i disipacije energije..
:: ::
:: :: I opet pricas gluposti ``Napominjem da je GT200 mnogo i mocniji chip i da je bas taj GTX260 i gladan CPU-a sto recimo nije slucaj sa GTX280``..
:: :: Obije ove karte imaju GT200 cip, samo je kod GTX260 memorijski kontroler skracen na 448 bit-a a kod GTX280 je punih 512bit-a ... (SP 216 vs. 240 , TMU/TAU 72 vs. 80 i ROP 28 vs. 32
:: :: Tvoja GTX295 je ustvari kao dvije GTX275 ali sa taktovima GTX260 i sve to u SLI naravno..
:: :: Ako vec hoces da poredis sinteticke testove, koristi Vantage..
:: :: Sto se tice mog znanja, ti to ne znas i nisi kompetentan da dajes bilo kakve komentare o mom znanju..
:: :: Ti si, za razliku od mene, previse subjektivan, i samo da na tome malo poradis, bilo bi sve OK..
:: :: Rekao sam ``mozda najbolju``, opet nisi procitao sve..
:: :: Mene jos niko nikako nije ispravio za nekakvu moju veliku gresku, vecinom nerazumijevanje, za razliku od nekih ovdje koji vole da pametuju, a pricaju gluposti, ali necu sada da ih navodim da se ne uvrijede, zna se ko su..
:: :: SONY VAIO VGN-FW285J
SkyFire Re: Re: Re: ccc... 13.05.2009. 00:12 #113465

Jedini lik koji me uvek nasmeje i oraspolozi na forumu...Udavu jedan pa rekao sam ti.Imas poruku na MSN

:: Ma sve je tos super, al Belegija prevoz je najjači. Još ako voze pakete kablova, e onda su vrh
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
Equinoxe Re: Re: Re: Re: ccc... 13.05.2009. 00:21 #113467

broj poruka: 12057

No, i don`t. Nije stiglo ništa, bacaj SMS, mail, MSN....šta oćeš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Jedini lik koji me uvek nasmeje i oraspolozi na forumu...Udavu jedan pa rekao sam ti.Imas poruku na MSN
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Ma sve je tos super, al Belegija prevoz je najjači. Još ako voze pakete kablova, e onda su vrh
:: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: :: Hoping for the best but expecting the worst.
cele1988 .... 13.05.2009. 01:20 #113473

broj poruka: 1424
sky mogao bi da mi prodas neku 4870x2 za 20-30e ja se nebunim sto nije najjaca kartica, da se malo igarm ko covek.

SkyFire Re: .... 13.05.2009. 01:40 #113475

Sad videh.Pogresno sam napisao u zurbi..X2,GX2,GTX,GTS i sl ..Ubise me ove oznake Dve obicne ATI 4870 bez X2 to mi je jos uvek na raspolaganju ali odlaze i one za koji dan..

:: sky mogao bi da mi prodas neku 4870x2 za 20-30e ja se nebunim sto nije najjaca kartica, da se malo igarm ko covek
cele1988 ... 13.05.2009. 13:36 #113535

broj poruka: 1424
e moze i 4870 nije problem, stvarno , mislim ne mose ljutis moze i neka 4850 ako si je bacio na tavan jer je tresh

obradmi Ja verujem analizi koju je uradio Dachman u vezi ATI 13.05.2009. 13:47 #113537

broj poruka: 7733
sve je jasno.Fsamir i zelena ekipo zao mi je.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs