Ma nemas ti veze sa mozgom a i ovaj tvoj prijatelj philaemos kao nesto zna.Ma nemate vi zajedno pojma
I Want to believe - The truth is out there
:: Ima raznih stvari koje me ljute, evo recimo onaj Wowscape 90% questova u Northendu ubagovano :),.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Tebe brate nista ne ljuti :: :: Mogu ja da te izvredjam malo? Heheh :: :: Salim se. :: :: ________________________________________________ :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: Hvala, ali nemojmo ni Samira pljuvati, coveku je puklo i to je to :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ma verujem ti za 4850 ako je single slot. ide to do 90 u idle i oko 110 load-u :D zato sto je kuler na 20% i ne ubrzava idiot. Btw imam kod brata 8600GTS silent neka asus u idle 97C, znaci tragedija :D ali nema veze Na primer ja na mojoj 55-60 u idle na full kad crysis tera nekad dodje do 95c posto cujem fan kad se pali na 60% i posle 10s vrati na 48% fan znaci ispod 90c Kad sam zamenio pastu idle 50 a full nikad preko 85c i to cim izadjem iz igre istog trenutka temp sa 85-6 na 63/4 i u narednih 10s padne na 44c
tako da jeto jebena masina napravljena da radi na tim temperaturama, sta znam bartone koji rade na 70c evo vec kod druga vise sam zaboravio i kad je uzeo cim su izasli onaj 2500 pa na 3000+ ga kloknuo radi na 65-70c i samo tera :D
Uuuu nisko... Mozda ne znam preterano mnogo o hardveru, ali wow i svaku klasu znam u sitna creva. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Ma nemas ti veze sa mozgom a i ovaj tvoj prijatelj philaemos kao nesto zna.Ma nemate vi zajedno pojma :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Ima raznih stvari koje me ljute, evo recimo onaj Wowscape 90% questova u Northendu ubagovano :),.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Tebe brate nista ne ljuti :: :: :: Mogu ja da te izvredjam malo? Heheh :: :: :: Salim se. :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: Hvala, ali nemojmo ni Samira pljuvati, coveku je puklo i to je to :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Uuuu nisko... :: Mozda ne znam preterano mnogo o hardveru, ali wow i svaku klasu znam u sitna creva :: ________________________________________________ :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: Ma nemas ti veze sa mozgom a i ovaj tvoj prijatelj philaemos kao nesto zna.Ma nemate vi zajedno pojma :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ima raznih stvari koje me ljute, evo recimo onaj Wowscape 90% questova u Northendu ubagovano :),.. :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tebe brate nista ne ljuti :: :: :: :: Mogu ja da te izvredjam malo? Heheh :: :: :: :: Salim se. :: :: :: :: ________________________________________________ :: :: :: :: Hope is the first step on the road to disappointment. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala, ali nemojmo ni Samira pljuvati, coveku je puklo i to je to :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.