A nemam pojma vise sta da radim, probao sam da resetujem bios, jumperom, vadio bateriju, memorije , iskljucio neke dodatne tipa, cdrom, hdd, coolere.. ma svasta, graficku sam lepo spakovo! meni nije jasno kad ga upalim bez graficke zar ne treba da pisti? ili bez memorija.. nego samo rade cooleri.. kao da radi a ne cuje se ono bip pa da nastavi dalje meni je ploca sumljiva , napajanje je skroz ok `super` ..
P.s reko sam sta sam `SLUCAJNO` polomio prilikom vracanja metalne ploce ono govance sto ide iznad 8pinskog napajanja parce metala, uzas.. inache sve ostalo je na mestu... alkoholom sam ocistio cipove , prvo sam toalet papirom skino staru pastu pa sam onda alkoholom cipove ocistio lepo.. sacekao 5 min i vise.. stavio novu pastu i lepo sklopio sve... nista mi vise ne preostaje osim da probam sad da vadim palim gasim probam..
POST kodovi u vidu zvuka su ograniceni u borju, ovde bi pomogla POST PCI kartica sa vizuelnim kodovima. Ubaci bre obicnu PCI ili drugu PCIe i videces...
Svetli normalno sve kao kad je i radila, samo sto sad kad sam je vratio i upalim komp ne cujem ono bip pa dalje treba da da sliku.. nego kao samo radi nesto ... probacu a jel mi verujes da ne znam od koga tj. svi imaju one agp karte neka sranja ne znam od koga da uzmem i ko ima pci pa da probam!!!
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.