Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gainward 260GTX Golden Sample Test
STRANA 2 OD 4  
vuk125 Ljudi ovde nije poenta... 19.05.2009. 16:00 #115175

status: user
broj poruka: 2929
Da li se meni ne svidja necija frizura ili boja.
Nvidi je ima definitvno brza resenja bez obzira sto ATI koristi `napredniju` tehnoligiju
DX 10.1 DDR5 memorije i td. GPU je ovde u pitanju. Taj 4870 je naspram ovog 260GTX
je igracka. Mislim daleko od toga da je 4870 losa kartica to je odlicna kartica ali ispada da je ovo brze. Mislim ovde nije poenta da li ja volim ati ili nvidi-u pa meni je cela masina trenutno AMD osim grafike koja je nVIDIA. Mislim kakve veze ima da li je to ATI ili NVID-a
Bitan je kvalitet i brzina a ja kazem da su to u IT industriji Nvidia i INTEL.
Opet kazem daleko od toga da je AMD. los.
Ali svaki njihov CPU mislim na AMD kada dobije 800Mhz vise od defaulta to je za slavlje.
Dok se CPU intela OC-uku preko 1Ghz i to bilo koji modeli i to oni najbudjaviji primerci.
Sve sto tvrdim ja to mogu u da dokazem!!!!!
pozz od Vuka

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman Vantage 19.05.2009. 16:08 #115181

broj poruka: 630
Ovako izgleda Vantage kod mene sa GTX260 i ukljucenim Physx-om:

http://www.ultraphoto.org/images/zxmm3otam6vctxywv8p.jpg

@Vuk125:Sve je to ok ali reci da je 4870 pored GTX260 igracka apsolutno ne drzi vodu jer ta `igracka` je brza od GTX260 u dosta igara,na koncu cemu i prvenstveno svima nama sluze graficke karte.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Vantage 19.05.2009. 16:12 #115183

broj poruka: 18472
Hoces li da prisustvujes tom poduhvatu jednog obimnijeg testa pa da se svi zajedno uverimo ko kosi a ko vodu nosi?Nije igracka naravno ali je GTX 260 SP 216 definitivno brza kartica ..
Za sad jos uvek imam dve 4870,samo jos da nabavim GTX260 SP 216 i milina ..

I Want to believe - The truth is out there

:: Ovako izgleda Vantage kod mene sa GTX260 i ukljucenim Physx-om
::
:: http://www.ultraphoto.org/images/zxmm3otam6vctxywv8p.jp
:: @Vuk125:Sve je to ok ali reci da je 4870 pored GTX260 igracka apsolutno ne drzi vodu jer ta `igracka` je brza od GTX260 u dosta igara,na koncu cemu i prvenstveno svima nama sluze graficke karte
obradmi Kakve ti nebuloze pricas Vuk 19.05.2009. 16:14 #115184

broj poruka: 7733
Pa jel ti pokazao pufi 920 be ,sa 2,8 na 3,8 to je 1 ghz ,Ne moras da krijes da volis Intel i Nvidiu to se ne vidi iz aviona.
SkyFire Re: Kakve ti nebuloze pricas Vuk 19.05.2009. 16:18 #115186

A sta je sa 940 i 950,955?Gde je tu 1 Ghz?Obrade ajd samo malo budi realniji i shvati da ovde nije rec o psirstrasnosti vec o suvim performansama.Ja sam licno samo za to i kako se pokaze tako je.Ne zelim da lazem ni sebe a ni druge sto kod tebe nisam uopste primetio.

:: Pa jel ti pokazao pufi 920 be ,sa 2,8 na 3,8 to je 1 ghz ,Ne moras da krijes da volis Intel i Nvidiu to se ne vidi iz aviona.
obradmi Ima na CPU-z validator hall of fame 19.05.2009. 16:21 #115189

tih rezultata koliko volis dovoljno je samo pogledati.Ja nijednom reciju nisam rekao Nvidia je losa ,ali decko preteruje bas.
SkyFire Re: Ima na CPU-z validator hall of fame 19.05.2009. 17:04 #115194

Cemu to sluzi?Sta sad ja treba da radim?Da stavim moj CPU pod LN2 i da izvucem preko 5 Ghz i moj CPU se -OC-uje najstrasnije.Iskoristivopst jednaka nuli.Max clock koji sam mogao da dobijem stabilno je 4.4 Ghz,1400 Mhz za Quad Core.Znaci to je mislena imenica za svaki AMD.AMD-ov OC se krece realno do 800 Mhz za svaki dan i to je to..Tako je ,sta da se sad radi.Postoje naravno primerci koji idu i na 1 GHz ali su veoma retki..Takva je arhitektura,jednostavno ne moze da podnese OC u okolnostima za svakodnevnu upotrebu.Ja ne znam zasto vise o tome razglabati kad je sve jasno kao dan a i uvek je i bilo.Stavimo jednom tacku vise na te i slicne teme da se vise nebi raspravljali uzaludno i bez potrebe.Cekajmo bolja vremena i napredak tehnologije pa ako se desi neki pomak onda o tome treba diskutovati.Na silu i zeljama nista se ne moze postici..

:: tih rezultata koliko volis dovoljno je samo pogledati.Ja nijednom reciju nisam rekao Nvidia je losa ,ali decko preteruje bas.
vuk125 Da budem malo jasniji 19.05.2009. 17:10 #115196

Ne sumnjam u Pufijev OC. kada kazem ne sumnnjam mislim da je ta 3.8 stabilna frekvencija, mislim dzaba sto nesto radi na 4ghz na primer ako je nestabilno tj ne radi.
Ne kazem da nema ADM primeraka koji mogu da rade 1Ghz peko defaulta stabilno, ali kazem da su takvi primerci retki. A kazem da i najbudjaviji core 2 duo OC preko 1ghz kada hoces i to lako. INTEl je definitivno kralj overklokinga tu nema dileme.
PII je sjajan CPU i tu nema dileme. Ne pricam ja nebuloze oduvek sam imao AMD-a imam samo Lab Top koji ima core 2 duo T9500 i radi sjajno.
Ako OC nije stabilan onda isiti nema smisla barem po meni, ok za testove da se vidi jacina graficke i td. ali to je sam za slikanje ja ovde govorim o stabilnim frekvencijama.
Evo sada cu po prvi put imati INTEL-Nehalem platformu nikada u zivotu nisam imao Intela pa sam pozelo da probam i vidim kako to radi.
Ja sam AMD procesora imao na desetine neki su bili losiji neki bolji i td.
Ne pokusavam da namecem svoje misljnje, samo govorim cinjenice.
Da ne igrate samo igrice shvatili bi koliku prednost nvidi ima u odnosu na ati, kao sto bi shvatili koliku prednost INTEL ima u odnosu na AMD. Meni su igrice sekundarna stvar, volim da se poigram naravno. Ali ako hoces profi masinu onda INTEL i Nvidia.
Vidi malo po netu sta koriste ARHITEKTE, DIZAJNERI, PROGRAMERI, MUZICARI i td. Vrlo retko ces srresti neki phenom i neki ATI 4870.
Misim ovde smo da razmenimo iskustva od kada sam okacio onih 18500 sa 260GTX vi kao da sam ne znam sta uradio. Sta jel bi vam bilo draze da sam dobio 8000 mislim stvarno ne razumem?

SkyFire @vuk125 19.05.2009. 17:18 #115200

Znam da ce ovi ljubitelji ATI i AMD da osude moj komentar sad ali bas me briga!Druze to sto kazes je za mene amin.Realno i mudro zboris.Svi ostali bi trebalo da se malo pocesu po glavi i razmisle kako jedan covek koji je godinama bio na AMD platformi ima izgradjeno takvo misljenje i zbog cega.Da vidim ko ce da ospori sad tvoje poznavanje AMD arhitekture?!Pored svega si jako realan i to postujem.Ti samo nastavi da testiras,trazis nove rezultate.To se ceni.Ne osvrci se na komentare pojedinaca jer su totalno useless!Ako imas mogucnost uporedi neki Intel sa tim PhenomII,bilo bi extra da izvuces paralelu.

Slavuj ... 19.05.2009. 17:52 #115206

broj poruka: 2236
::Nemam nijednu 4870 pa da uporedim, ali ipak mislim da je nvidia u realnim aplikacijama brza.:

WTF ???

Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
skar man`te se prepiranja... 19.05.2009. 17:52 #115207

broj poruka: 3992
to nikuda nevodi...a da arhitetke koriste iskljucivo NVIDIU

rad je od coveka napravio majmuna

obradmi Ja bas odrzavam projektni biro 19.05.2009. 18:04 #115209

gde pretezno imaju AMD.Sta ti je ATI FirePro ?.I prave para vise nego mozda bilo ko na fourmu .Rade u Autocad-u sve masine.Stvarno treba prekinuti diskusiju ne vodi nicemu.
SkyFire Ja ne znam cemu natezanje? 19.05.2009. 18:07 #115210

Zar nije lepse sesti i uzeti i probati,uzivati u tom HW-u,traziti maximalne performanse i mogucnosti,proucavati?Ja bar tako radim..Evo npr.Sinoc sam se drndao celu noc da postignem sto veci clock na 4870,cak sam i overvoltage soft mode radio ali nece pa nece preko 850 Mhz,tj tacnije na zalost stabilno prolazi test tek sa 840 Mhz.Danas cu da probam sa drugim primerkom.Nadam se da cu imati malo vise srece.

obradmi Neko je prosuo buvu ovde na forumu kao mora Nvidia za Autocad 19.05.2009. 18:22 #115212

,a u praksi tako ljude bole q za Nvdiu i ATI ,gledaju da prodju sto jeftinije sa opremom.
Slavuj Meni se čini da znam čemu ``natezanje``. 19.05.2009. 18:23 #115213

broj poruka: 2236
Verovatno zbog nekoliko rečenica iz tvog prethodnog posta:

1. Znam da ce ovi ljubitelji ATI i AMD da osude moj komentar sad ali bas me briga.
Blago tebi.

2. Svi ostali bi trebalo da se malo pocesu po glavi i razmisle kako jedan covek koji je godinama bio na AMD platformi ima izgradjeno takvo misljenje i zbog cega.
U jeee... neistomišljenici postaju ``niža rasa``, automaCki.

3. Da vidim ko ce da ospori sad tvoje poznavanje AMD arhitekture?!
Nemoj samo da pucaš, molim te.

4. Pored svega si jako realan i to postujem.
Drago mi je da se gotivite.

5. Ne osvrci se na komentare pojedinaca jer su totalno useless!
Ne razumem. Da li to znači da postoji način da se ostavi neki kolektivni komentar ?

I sve ovo si ti u stanju da napišeš, posle njegovog objašnjenja da NEMA NIJEDNU 4870 DA UPOREDI, ALI IPAK MISLI MISLI MISLI, JEBOTE, PA ON MISLI DA JE NVIDIA BRŽA !

Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
kvaki evo jos jedan primer 19.05.2009. 18:50 #115215

broj poruka: 18
i7 920 - 3,7 ghz
gtx285 leadtek, 700/1450
3gb ddr2 - 1440

22860 3dmark 2006
mislim da bi stigao do 23000, i mislim da je to plafon!
ako neko misli da moze i vise, primam sve savete

*moj savet je da ne primas ni od koga savet!
kvaki

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Pametnije vam je da ucite Autocad ili nesto slicno 19.05.2009. 18:52 #115216

nego sto jurite 3dmark rezultate ,ali ok svako radi sta voli :)
vuk125 Slavuj da ti malo pojasnim 19.05.2009. 19:04 #115220

Ako kazem da je nemam kod sebe to ne znai da nisam video kako 4870 radi i da ne znam sta je to.
Rekao sam to u smislu sto bih voleo da pustim 4870 bas na mojoj masini i da uporedim.
Ali posto znam kako ta karta radi imam utisak da sam njoom ne bih izvukao ,ovaj skor koji sam izvukao sa GTX 260.
Skat sta si po struci inzenjer, arhitekta?
Ja ne kazem da korisr iskljucivi nVIDI-u ali sam rekao da koriste cesce nVIDI-u kao resenje.

Obradmi sta si po struci? Inzenjer?
Za 2D projektovanje u ACAD-u dovoljan je i ATI 9200Se AGP i neki Najobicniji ATHLON 2200+.
Ja ovde ne pricam o tome.
Ako nisi koristio programe za 3d modeliranje MKE elemenata (Tower, STAAD PRO, SAP i td) MAX. autodesk maya-u. kako mozes da tvrdis-kao ja odrzavam projektni biro?????
Da bi shvatio o cemu pricam treba malo da posetis zgradu na Bulevaru, da potrosisi jedno 5 godina i jos 5 min da bi sve to tamo dobro savladao. Da prodjes kroz programiranje i numericku anlaizu da naucis da osecas stvari. Da razumes koja je razlika zadati model od 2000cvorova AMD-u kao ce on to odraditi a kako ce to odraditi intel.
Nije dovoljno da umes da ubacis komponentu u masinu treba da znas i sta ce sa njom.
Drmndanje igrica nije jedina svrha IT tehnologije.
Uzmii recimo da kompiliras KDE 4 za LINUX i videces za koliko ce to da odradi INTEL a za koliko AMD,ako uopste znas sta pricam. Ovaj forum je namenjen za razmenu iskustava a ne za prepucavanje. Ja vam okaci slike a vi nemoguce nemoguce, sky vam izracuna i dokaze a vi opet isto terate.
Ne razumem, mislim da nema svrhe, ja sam po prvi put okacio svoj OC rezultat i nije mi bila namera da se nesto lozim.
INTEL I nVIDA rulaju i tu je kraj.
Ako ce vam biti bolje eto ATI I AMD su ZAKON.

Evo SKY ima dosta znanja i iskustva i to je potvrdio i on, ajde da kazemo da ja ne znam nista.
Momci slike i testove na sunce, kao o stvari koje ste uradili sa tim ljutim masinam koje drzite kod kuce pa mozemo da komentarisemo ovako nema svrhe.
gile23 Re: Neko je prosuo buvu ovde na forumu kao mora Nvidia za Autocad 19.05.2009. 19:11 #115221

broj poruka: 9121
Video sam ja odavno da nema leba od OC-a, pa sam se bacio na AutoCad vec pada prva stipendija. A to koliki je skor zavisi od mnogo stvari, sta je radio u pozadini, koje su sve aplikacije bile aktivne, on ne radii OC na golom Windows-u pa zato normalno ima manje markova od nekih koji to rade na golom Windows-u (Sky), vecina vas ima patchovan 3DMark ovaj nije, koji su driveri, dakle to zavisi od velikog broja stvari, dok ne dobijemo screen nista. @Obradmi meni Autocad normalno radi na 4850.

Pozdrav!

:: ,a u praksi tako ljude bole q za Nvdiu i ATI ,gledaju da prodju sto jeftinije sa opremom.
Daum Re: Slavuj da ti malo pojasnim 19.05.2009. 19:11 #115222

broj poruka: 12810
Ja sam pregrizao jezik, jer sam se setio da na XP-u imam oko 20.000 poena u sad vec mrtvom 3Dmarku06, tako da tvojih 18.000 na toj konfiguraciji je sasvim realno...

:: Ako kazem da je nemam kod sebe to ne znai da nisam video kako 4870 radi i da ne znam sta je to
:: Rekao sam to u smislu sto bih voleo da pustim 4870 bas na mojoj masini i da uporedim
:: Ali posto znam kako ta karta radi imam utisak da sam njoom ne bih izvukao ,ovaj skor koji sam izvukao sa GTX 260
:: Skat sta si po struci inzenjer, arhitekta
:: Ja ne kazem da korisr iskljucivi nVIDI-u ali sam rekao da koriste cesce nVIDI-u kao resenje
:: Obradmi sta si po struci? Inzenjer
:: Za 2D projektovanje u ACAD-u dovoljan je i ATI 9200Se AGP i neki Najobicniji ATHLON 2200+
:: Ja ovde ne pricam o tome
:: Ako nisi koristio programe za 3d modeliranje MKE elemenata (Tower, STAAD PRO, SAP i td) MAX. autodesk maya-u. kako mozes da tvrdis-kao ja odrzavam projektni biro????
:: Da bi shvatio o cemu pricam treba malo da posetis zgradu na Bulevaru, da potrosisi jedno 5 godina i jos 5 min da bi sve to tamo dobro savladao. Da prodjes kroz programiranje i numericku anlaizu da naucis da osecas stvari. Da razumes koja je razlika zadati model od 2000cvorova AMD-u kao ce on to odraditi a kako ce to odraditi intel
:: Nije dovoljno da umes da ubacis komponentu u masinu treba da znas i sta ce sa njom
:: Drmndanje igrica nije jedina svrha IT tehnologije
:: Uzmii recimo da kompiliras KDE 4 za LINUX i videces za koliko ce to da odradi INTEL a za koliko AMD,ako uopste znas sta pricam. Ovaj forum je namenjen za razmenu iskustava a ne za prepucavanje. Ja vam okaci slike a vi nemoguce nemoguce, sky vam izracuna i dokaze a vi opet isto terate
:: Ne razumem, mislim da nema svrhe, ja sam po prvi put okacio svoj OC rezultat i nije mi bila namera da se nesto lozim
:: INTEL I nVIDA rulaju i tu je kraj
:: Ako ce vam biti bolje eto ATI I AMD su ZAKON
:: Evo SKY ima dosta znanja i iskustva i to je potvrdio i on, ajde da kazemo da ja ne znam nista.
:: Momci slike i testove na sunce, kao o stvari koje ste uradili sa tim ljutim masinam koje drzite kod kuce pa mozemo da komentarisemo ovako nema svrhe
obradmi Re Vuk125 19.05.2009. 19:12 #115223

Momak nemoj meni prodajes te fazone za Autocad i kompajliranje ,to mozes pricas momcima 14 godina .Javi se na email ako hoces odvescu te u biro i kraj price.Rade ljudi u Autocad za dos ,a prave pare koje ti ne mozes ni da sanjas ,prema tome ae ne lupaj gluposti ,sa kompajliranjem ,3d modeliranje i ti fazoni.
SkyFire Re: Meni se čini da znam čemu ``natezanje``. 19.05.2009. 19:17 #115225

Ja ne znam sta ti zapravo Slavuj zelis da kazes osim sto non stop prosipas filozofije samo tebi razumljive?!Sve sto sam ja rekao stojim iza toga!Tvoje je da sumnjas u tudje znanje i da procenjujes mada ja ne znam sa kojim pravom to ima bilo ko na forumu!

Dokazi se sa necim,mani se neke filozofije,bices vise respektovan!

Sto se tice vuk125 on moze da misli a ja znam a sta ti mozes da uradis da mi je samo znati?Dokazi ti meni nesto umesto da sarenis tu sa slovima kad pises,ocigledno si u tome najbolji.Sarkazam ti je najveca vrlina!

P.S.Evo ja te molim,reci meni da nemam pojma.Samo ne znam na koji nacin ces to da dokazes i sa cime ces da se potkrepis.Molim samo dokaze,nista vise..Moze?

I opet da ponovim.Ja ne mislim JA ZNAM!

:: Verovatno zbog nekoliko rečenica iz tvog prethodnog posta
:: 1. Znam da ce ovi ljubitelji ATI i AMD da osude moj komentar sad ali bas me briga.
:: Blago tebi
:: 2. Svi ostali bi trebalo da se malo pocesu po glavi i razmisle kako jedan covek koji je godinama bio na AMD platformi ima izgradjeno takvo misljenje i zbog cega.
:: U jeee... neistomišljenici postaju ``niža rasa``, automaCki
:: 3. Da vidim ko ce da ospori sad tvoje poznavanje AMD arhitekture?!
:: Nemoj samo da pucaš, molim te
:: 4. Pored svega si jako realan i to postujem.
:: Drago mi je da se gotivite
:: 5. Ne osvrci se na komentare pojedinaca jer su totalno useless!
:: Ne razumem. Da li to znači da postoji način da se ostavi neki kolektivni komentar
:: I sve ovo si ti u stanju da napišeš, posle njegovog objašnjenja da NEMA NIJEDNU 4870 DA UPOREDI, ALI IPAK MISLI MISLI MISLI, JEBOTE, PA ON MISLI DA JE NVIDIA BRŽA
:: Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
vuk125 Racuna se statika i bez kompa 19.05.2009. 19:22 #115229

I to moze, peske samo digitron.
Nego sta si po zanimajnu ako nije tajna?????
Tesko da sam ja za tebe momak mislim da imas pogresnu procenu.
Ali kako god, projektni biro je meni dobro poznat tako da n treba da mi pokazujes. Mada mogu da te posetim sto da ne mozda ima neka sljaka za mene:)
Imam jedno pitanje za tebe kako GPU radi onako u kratkim crtama, na kom principu?
Sta se desava kada ukljuci AA ili Anizotropiju evo neka bude ovo posldenje pitanje, na ono prvo ne moras da odgovoris posto trazi malo duzi odgovor.
Ne prozivam te samo ocu da vidim da li ima svrhe da uopste uzimam tvoje komentare u obzir i odgovore kada postavim neko pitanje na forumu, nista loicno, ne pokusavam da te uvredim.

gile23 Re: Re: Meni se čini da znam čemu ``natezanje``. 19.05.2009. 19:25 #115231

broj poruka: 9121
Ne ponovo molim te :).

Pozdrav!

:: Ja ne znam sta ti zapravo Slavuj zelis da kazes osim sto non stop prosipas filozofije samo tebi razumljive?!Sve sto sam ja rekao stojim iza toga!Tvoje je da sumnjas u tudje znanje i da procenjujes mada ja ne znam sa kojim pravom to ima bilo ko na forumu
:: Dokazi se sa necim,mani se neke filozofije,bices vise respektovan
:: Sto se tice vuk125 on moze da misli a ja znam a sta ti mozes da uradis da mi je samo znati?Dokazi ti meni nesto umesto da sarenis tu sa slovima kad pises,ocigledno si u tome najbolji.Sarkazam ti je najveca vrlina
:: P.S.Evo ja te molim,reci meni da nemam pojma.Samo ne znam na koji nacin ces to da dokazes i sa cime ces da se potkrepis.Molim samo dokaze,nista vise..Moze
:: I opet da ponovim.Ja ne mislim JA ZNAM
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Verovatno zbog nekoliko rečenica iz tvog prethodnog posta
:: ::
:: :: 1. Znam da ce ovi ljubitelji ATI i AMD da osude moj komentar sad ali bas me briga.
:: :: Blago tebi
:: :: 2. Svi ostali bi trebalo da se malo pocesu po glavi i razmisle kako jedan covek koji je godinama bio na AMD platformi ima izgradjeno takvo misljenje i zbog cega.
:: :: U jeee... neistomišljenici postaju ``niža rasa``, automaCki
:: :: 3. Da vidim ko ce da ospori sad tvoje poznavanje AMD arhitekture?!
:: :: Nemoj samo da pucaš, molim te
:: :: 4. Pored svega si jako realan i to postujem.
:: :: Drago mi je da se gotivite
:: :: 5. Ne osvrci se na komentare pojedinaca jer su totalno useless!
:: :: Ne razumem. Da li to znači da postoji način da se ostavi neki kolektivni komentar
:: :: I sve ovo si ti u stanju da napišeš, posle njegovog objašnjenja da NEMA NIJEDNU 4870 DA UPOREDI, ALI IPAK MISLI MISLI MISLI, JEBOTE, PA ON MISLI DA JE NVIDIA BRŽA
:: :: Dobar dan - dobar dan, tak`a i tak`a stvar !
skar momci bas ste pajseri.... 19.05.2009. 19:33 #115233

broj poruka: 3992
al bez ljutnje....
mene je jedino izneviralo to da neko komentarise parce HW koje je video samo na netu....u redu nek je gtx bolji od 4870,4890 je jaci od tog gtx,....itd...
ali vi pacenici uvek od teme napravite svadju,prepirku,nazovite kako god hocete,umesto da svi lepo njakamo svoje masinice kako SKY kaze...vi se ovde prepirete a niste videli pola tih karata na delu...znaci `SERETE BODLJIKAVU ZICU`
toliko od mene

rad je od coveka napravio majmuna

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647761.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs