Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
260 GTX za 20k treba intel drugi test
STRANA 2 OD 4  
vuk125 RE:Naravno da necu da stavljam pare ,kad znam da to nije nemoguce 21.05.2009. 14:20 #115871

status: user
broj poruka: 2929
Nemam vise nikavih pitanja za tebe, niti sta imam da razgovaram sa tobom.
RE: Uradi samo to sto sam ti rekao.
I naravnno nemam nikakve potrebe da slusam sta ti mislis da bi ja trebalo da radim
Sto se mne tice ti za mene kao da ne postojis na ovom forum-u.
Ovom si pokazao koliko si siguran u svoje price.
Zeelim ti lepu i uspesnu karijeru experta za CAD i IT
pozz Vuk
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Sad ne znam kako ovo da protumacim 21.05.2009. 14:25 #115873

broj poruka: 7733
Da li u ovom momentu ne sedis za tom OC masinom ?.Veruj mi da nisam sumnjao uopste ni jednog momenta da si postigao taj rezultat ,ovako ne znam sta da kazem ,ti bi sa cpu z samo verifikovao ono sto si pricao .

Pozdrav ,ako uspes sa cpu z postavi link .
vuk125 RE:Sad ne znam kako ovo da protumacim 21.05.2009. 14:35 #115874

RE:Da li u ovom momentu ne sedis za tom OC masinom ?.Veruj mi da nisam sumnjao uopste ni jednog momenta da si postigao taj rezultat ,ovako ne znam sta da kazem ,ti bi sa cpu z samo verifikovao ono sto si pricao .

Pozdrav ,ako uspes sa cpu z postavi link .

Evo ja cu da ti protumacim:
Ovim si sam sebe degradirao cak i ako je nesto istina sto tvrdis, niko ko je iole ozbiljan nece ni citati to sto ti napises i odgovoris na necija eventualno postavljena pitanja.
Jedno je sigurno, ako ja budem trazo savet ili pomoc, tvoja misljenja i to sto ti kazes necu uzimati u obzir.
DRUGIM RECIMA ZA TVOJA EXPRTSKA MISLJENJA NIKO KO JE OVO BLJUVOTINE CITAO U POSLEDNJA DVA DANA NECE MARITI.
PRVI SAM JA KOGA TVOJE BILO KAKVE PRICE NECE INTERESOVATI.
Jos jednom hvala na sugestijama i SRTUCNIM INSTRUKCIJAMA KOJE SI MI DAO KAO DA OKACIM LINK SA NA KOME SU MOJI TESTOVI.

Ovim zavrsavam ovu bezsmislicu od polemike.

SkyFire E znas sta, vala sad je dosta! 21.05.2009. 15:25 #115887

broj poruka: 18472
Nisam procitao skoro vece gluposti!

@Obradmi

Prvo mi reci zasto trujes toliko temu i zasto izigravas pametnjakovica na polju OC-a kad si tu supalj kao supalj zub?!Tamo gde ti nije mesto ne trpaj prste jer mozes da se debelo opeces.!Druga stvar.Ti si prvi koji non stop hvata za gusu ljude koji imaju suprotno misljenje od tebe u izboru brenda a sad ti to radis i vidi se iz aviona da ne podnosis nvidia-u i Intel!
Opet kenjas kao foka!Cemu CPU-Z validation???Molim te cemu?Jel to clock za stabilan rad?Kititi se nekim 6-7 Ghz jer AMD nema cold bug na niskim temperaturama u odnosu na intel a ovako clock za svaki dan jedva postize 800 Mhz od defaultnog.Sramota.Na sve sto kupuju ljude jeste ta niza ,prihvatljiva cena siroj narodnoj masi i marketing koji odrade (bajke ) kojim ljudima mazu oci..Bice..Ovo,ono..kule ..gradovi..i od svega samo bude ` Tresla se gora rodio se mis` !Secam se famoznih 4.0 Ghz za svaki dan,ici ce AMD i preko..Kasnije ceka se drugi stepping pa podnozje AM3 i slicne gluposti..I od svega opet nista..Kad se to desilo od Intela!Nikad.Ono sto kazu to i urade.Jednostavno su tehnoloski napredniji i jaci,AMD tu nema sta da trazi i to je cinjenica!
AMD je daleko od loseg ali jednostavno sa Intelom ne moze da se nosi i sve ostalo je samo borba za trziste,nista vise..

Da vidim koji ce AMD da se OC-uje na VAZDUHU na ovolikom clocku!Mogao sam jos da ga gurnem i preko da sam dodao voltazu malo vecu ali nisam hteo da rizikujem jer je ipak na vazduh :

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=298049

Sine skoro 5.2 Ghz sa defaultnog 3.2 Ghz na VAZDUH!Gde je taj AMD da vidim sad?I to arhitektura koja je vec sad zastarela fakticki.Pentium D!

Pokrijmo se po usicama i pssssstt

I Want to believe - The truth is out there

SkyFire @Antimatery 21.05.2009. 15:36 #115888

I za tebe jedno objasnjenje..Kazes da se uporede CPU-i u igrama!Da li si ti svestan koje je to sranje od propagande?Znas li da danas CPU ima najmanje uticaja u gaming-u i da se skoro sve svodi na sam GPU..Eno ti moji testovi sa Crysis-om pa pogledaj da shvatis o cemu pricam.CPU prati GPU samo zabog snage grafickog procesora jer slabiji CPU ne moze da izgura jedan mocan GPU i samim tim karta gubi potencijal a to da li ce jedan CPU da pogura kartu zavisi od njegove snage tj arhitekture.E zato je bitan jak i brz CPU.To je upravo ono sto bi otprilike hteo da kaze Vuk!
Znaci bitna je interna veza izmedju CPU-a i GPU-a,sve ostalo je sviranje onoj stvari!

BlueSkyNIS Re: 21.05.2009. 15:38 #115889

broj poruka: 860
Auu koje vređanje i nepoštovanje. Vuk i obradmi su ``lepo`` zaratili...

@Sky, tvoj komentar nikako ``nije na mestu`` prema kolegi obradmi. Malo tolerancije bre ljudi.

Windows-free with Fedora 10

obradmi E Sky ne filozofiraj puno 21.05.2009. 15:38 #115890

znas dobro o cemu pricam ,postao Homeini likova slicnim ovome ,mi i ostali forumasi ocemo dokaz o OC -u ,znaci CPU - Z molim i validacija.
obradmi Sky ajde malo smanji tu vulgarnost 21.05.2009. 15:39 #115893

ako mozes .
SkyFire Re: Re: 21.05.2009. 15:41 #115894

Znas li koliko je mene sad bas briga za to?Sad smo se setili kolegialnosti i postovanja?Gde ste vis vsi bili kad su mene napusavali ni krivog a ni duznog i onakve gnusne reci mi govorili?!Druga stvar i Obrad ume da ujede debelo.Ja mu to nisam zaboravio kad me je napushio bez potrebe a da mu pri tom nisam nista ruzno rekao.Trece ovaj put je sad preterao a ti nebi trebao da mu izigravas drvenog advokata.
Kad je nepravda u pitanju ostro cu da odgovorim i kraj!

:: Auu koje vređanje i nepoštovanje. Vuk i obradmi su ``lepo`` zaratili...
::
:: @Sky, tvoj komentar nikako ``nije na mestu`` prema kolegi obradmi. Malo tolerancije bre ljudi.
:: Windows-free with Fedora 10
obradmi Tebe niko i nije pominjao SKY 21.05.2009. 15:44 #115895

Znas dobro sta je cpu-z validacija ,znaci samo to trazimo i nista vise ,slozices se i ti da je to odlican metod.Inace protiv tebe licno nemam nista stvarno ,cak naprotiv.Ta cpu-z validacija je 3 klika misa samo ,ako je to tesko onda nemam reci stvarno.
SkyFire Re: E Sky ne filozofiraj puno 21.05.2009. 15:45 #115896

P sta ti sad hoces da kazes?Da je covek lazirao OC AMD-a!Pa jel mozes toliko sam sebi da uskaces u usta?Ako je lazirao ne moze da lazira na losije vec na bolje!Taj AMD nema teorije da ide iznad 3.9 Ghz ako i toliko bude hteo za test!Druga stvar 3.8 Ghz je plafon za OC za svaki dan!O cemu ti pricas?Ovo tvoje ponasanje je neverovatno bezobrazno da nekog napadas i pravis fejkerom.Nesto slicno se meni desilo na benchu kad sam jednog klipana poznatog overklokera oduvao sa njegovom ATI 4870 X2 i AMD Phenomenom II 940 u 3D Mark 2003 a drao se na sva usta kako ce da me ostavi sa 20 razlike!Znaci nemoj to da radis!Na ove stvari sam jako alergican Ii to sto radis je jako nisko.Nekog koga ne poznajes pravis lazovom i fejkerom!

:: znas dobro o cemu pricam ,postao Homeini likova slicnim ovome ,mi i ostali forumasi ocemo dokaz o OC -u ,znaci CPU - Z molim i validacija.
obradmi Ja ne znam stvarno ovde niko nikog ne cita 21.05.2009. 15:48 #115897

znaci samo trazimo cpu z link,niko ne kaze da je nesto lazirano.To vazi i za tebe kada budes davao testove ,CPU Z validacija i to je to.Inteligentan si da shvatis o cemu se radi .

Pozdrav u guzvi sam .
BlueSkyNIS Re: 21.05.2009. 15:49 #115898

Uff...jaka mi nepravda....

SkyFire Re: Tebe niko i nije pominjao SKY 21.05.2009. 15:51 #115899

To nije nista tesko ali postoji jedan PRINCIP!Ko si ti recimo da se on uopste tebi pravda?Ajd reci mi samo to?Decko nema potrebe da ispunjava tvoje zahteve uopste.Ako ne verujes na rec onda to samo govori kakva si ti uopste osoba.Onda to govori da je ovaj forum jedno jebeno sranje i da je samo maska i paravan za ljude koji ne znaju da vodi zdrav zivot nego su se saziveli sa ovim virtuelnim -forumaskim!Zajebi vise to i takvo ponasanje.Ajd budi malo uljudniji ako je moguce i nemoj da trolujes vise please.

@BlueSkyNIS@

Nekog optuziti da je fejker za tebe nije nepravda?!E onda stvarno nemam reci!Svaka ti cast!

:: Znas dobro sta je cpu-z validacija ,znaci samo to trazimo i nista vise ,slozices se i ti da je to odlican metod.Inace protiv tebe licno nemam nista stvarno ,cak naprotiv.Ta cpu-z validacija je 3 klika misa samo ,ako je to tesko onda nemam reci stvarno.
SkyFire Pogledajte samo temu kako ide.. 21.05.2009. 15:56 #115901

..kojim redosledom..

Obradmi..vuk125...Obradmi..vuk125...Obradmi...vuk125...

Obrade,sa razlogom si dosao da podjebavas i trujes temu.Nauci se jednom da ne mogu svi imati isto misljenje kao ti (tj izvrnuto misljenje da je AMD superirniji i bolji i ATI) vec ima ljudi koji to mnogo realnije prihvataju..Kad shvatis da ne mozes pridobiti svakog usera da deli to misljenje sa tobom manje ces upadati u konflikte.Ovako samo stvaras zbrku,svadju i stvaras neprijatelje..
Malo ohladi usijanu glavu!

markopvict Pacijenti?! 21.05.2009. 16:04 #115905

broj poruka: 4515

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Pacijenti?! 21.05.2009. 16:06 #115909

Ti me Markovicu uvek nasmejes sa standard odgovorima ,tvojim unikatnim
Skoro da sam na to vec i navikao pa mi bude i neobicno da te nema
Extra

:: - - - -
:: `Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon

Daum Re: Ja ne znam stvarno ovde niko nikog ne cita 21.05.2009. 16:09 #115910

broj poruka: 12810
...mogao bi usput i da ti okaci screenshot Properties za My Computer da te uveri...

Kad izadjes iz pelena, javi se na forum...

:: znaci samo trazimo cpu z link,niko ne kaze da je nesto lazirano.To vazi i za tebe kada budes davao testove ,CPU Z validacija i to je to.Inteligentan si da shvatis o cemu se radi
:: Pozdrav u guzvi sam .
vuk125 Ma ok je SKY 21.05.2009. 16:11 #115911

Ja sam njemu ponudio500e i moju masinu ako si pazljivo citao, da opvrgne moje testove tj da pokazeda su lazni. Mrtav sam ozbiljan i ne salim se.
Misimgde je logika da ja PII 940 na 3.8 laziram a da tvrdim da je INTEL bolji procesor.
Decko je to odbio i sata ja tu dalje imam da komentarisem.
Ono sto sam sve vreme pokusavao da pokazem je da bi GPU radio u punoj svovj snazi treba jak procesor i brzz pprocesor.
Ja sam uvek imao AMD-a i sada ga imam, ali ceo svet zna da je INTEL kralj brzine stabilnosti ugodnog rada i da AMD u najvisem segmentu nema CPU koji moze intelu da se suprodstavi. kao sto AMD-ATI nema karticu koja bi mogla da parira Nvidi GTX295.
Pa IT casopisi su puni clanaka koji upravo pisu o ovakvim temama zar sta i oni laziraju svoje testove???
Meni je dovoljno ovo sto je on rekao, i vidi se ko je. Nemam ja sta sa njim vise da komentarisem.

SkyFire Re: Ma ok je SKY 21.05.2009. 16:17 #115913

Sve ja to moj Vuce vec duze vremena ovde pokusavam uzaludno da objasnim ljudima.Sve sam do sad i objasnio i non stop ponavljam kao papagaj!I znas sta mi se cini?Da sam zapravo naucio one koji posmatraju i koji ne postuju a ne one koji su aktivni na forumu.Malo je razumnih ljudi!

Ko god zeli nek se vrati sad par postova unazad koje sam ostavio u ovoj temi i nek dobro procita sta sam napisao.Mozda nesto i nauci.

Ali ovo je najjace : VAZDUH PRIJATELJU MOJ >

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=298049

Intel RULES !

:: Ja sam njemu ponudio500e i moju masinu ako si pazljivo citao, da opvrgne moje testove tj da pokazeda su lazni. Mrtav sam ozbiljan i ne salim se
:: Misimgde je logika da ja PII 940 na 3.8 laziram a da tvrdim da je INTEL bolji procesor
:: Decko je to odbio i sata ja tu dalje imam da komentarisem
:: Ono sto sam sve vreme pokusavao da pokazem je da bi GPU radio u punoj svovj snazi treba jak procesor i brzz pprocesor
:: Ja sam uvek imao AMD-a i sada ga imam, ali ceo svet zna da je INTEL kralj brzine stabilnosti ugodnog rada i da AMD u najvisem segmentu nema CPU koji moze intelu da se suprodstavi. kao sto AMD-ATI nema karticu koja bi mogla da parira Nvidi GTX295
:: Pa IT casopisi su puni clanaka koji upravo pisu o ovakvim temama zar sta i oni laziraju svoje testove??
:: Meni je dovoljno ovo sto je on rekao, i vidi se ko je. Nemam ja sta sa njim vise da komentarisem
BlueSkyNIS Re: 21.05.2009. 16:21 #115914

Koliko ja mogu da zaključim vrlo malo ljudi se ovde zna, pa je i normalno da se ponekad potraže dokazi, linkovi, za pojedine izjave i to nema veze sa optužbom da je neko fejker. Ja ne znam nikog sa PCB-a tako da uobičajno da trazim dokaze kada neko nov da neku izjavu, po mogućstvu link ka trećoj strani. Uostalom, moji komentari ovde nemaju nikakve veze sa ovom temom, OC me uopšte ne zanima i za mene je to gubljenje vremena, ja sam samo hteo da ti malo skrenem pažnju kako se vrlo energično, agresivno i bez preke potrebe za vređanjem obraćaš obradmiju i da tom prilikom malo smiriš strasti. Bilo mi ga žao, šta ćeš, a i sam ne znam zašto. Pa zar je ova tema toliko bitna pa je potrebno da se ljudi napušavaju i nipodop[tavaju? Nije mi jasno... Vremenom se poverenje sve više stiče, tako da od, uslovno rečeno, poznatijih likova na forumu nije potrebno potraživati razne dokaze. Inače, neka se čovek sam dokazuje ako hoće, nema potrebe za držanjem strana.

Ova tema je znatno otišla u OFF....

Dachman Re: Ma ok je SKY 21.05.2009. 16:22 #115915

broj poruka: 630
Manje-vise sve stoji oko procesora ali oko grafike nikako!4870x2 se i te kako nosi sa gtx295,nije 295ica u svim igrama bolja kao ni na svim rezolucijama.Kao sto kazes imas na netu x-y testova na kojima se mogu videti razlike u svim segmentima izmedju te dve karte.

:: Ja sam njemu ponudio500e i moju masinu ako si pazljivo citao, da opvrgne moje testove tj da pokazeda su lazni. Mrtav sam ozbiljan i ne salim se
:: Misimgde je logika da ja PII 940 na 3.8 laziram a da tvrdim da je INTEL bolji procesor
:: Decko je to odbio i sata ja tu dalje imam da komentarisem
:: Ono sto sam sve vreme pokusavao da pokazem je da bi GPU radio u punoj svovj snazi treba jak procesor i brzz pprocesor
:: Ja sam uvek imao AMD-a i sada ga imam, ali ceo svet zna da je INTEL kralj brzine stabilnosti ugodnog rada i da AMD u najvisem segmentu nema CPU koji moze intelu da se suprodstavi. kao sto AMD-ATI nema karticu koja bi mogla da parira Nvidi GTX295
:: Pa IT casopisi su puni clanaka koji upravo pisu o ovakvim temama zar sta i oni laziraju svoje testove??
:: Meni je dovoljno ovo sto je on rekao, i vidi se ko je. Nemam ja sta sa njim vise da komentarisem
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: 21.05.2009. 16:27 #115916

Ti si upravu znas koliko?Ne 100% vec 200%!Ali postoji jedna mala caka.Nema ovde vise postovanja.Niko nikog ne ceni i doslo je do toga da sad svako ima pravo da nekog drugog napushi bez potrebe i dok si rekao keks.Znaci nije bitno koliko znas.Docice neko sa pravom da ti kaze da nemas pojma a taj neko recimo je jednostavno tanak sa znanjem neverovatno ali ce opet da soli pamet i da prica neke bajke i glumi velikog filozofa!Nekad davno je na berzi bilo milina.Postovali su se stariji,znalo se ko sta prica i koliko vredi neciji savet i rec i koliko je to zapravo pouzdano.Toga vise nema.E zbog toga i zbog takvih usera se ne moze ponasati drugacije vec se moras spustiti na njihov nivo komunikacije jer drugog nacina nema.To ti je generalno tako!
Moj jedini i pravi razlog zasto sam ovde dosao prvi put jeste da pomazem ljudima a i sam da nesto naucim!

@Dachman@ Ja ne znam kako ljudi tako olako odbijaju prilike?

Pa covece nudim ti moju kartu.Nadji X2-dvojku i odradi test,shvatices da X2 nema sta da trazi od GTX205 je je dosta jaca karta.Ne pricam uzaludno.Ti sad kako hoces.Slagao se neslagao,tvoja stvar.

:: Koliko ja mogu da zaključim vrlo malo ljudi se ovde zna, pa je i normalno da se ponekad potraže dokazi, linkovi, za pojedine izjave i to nema veze sa optužbom da je neko fejker. Ja ne znam nikog sa PCB-a tako da uobičajno da trazim dokaze kada neko nov da neku izjavu, po mogućstvu link ka trećoj strani. Uostalom, moji komentari ovde nemaju nikakve veze sa ovom temom, OC me uopšte ne zanima i za mene je to gubljenje vremena, ja sam samo hteo da ti malo skrenem pažnju kako se vrlo energično, agresivno i bez preke potrebe za vređanjem obraćaš obradmiju i da tom prilikom malo smiriš strasti. Bilo mi ga žao, šta ćeš, a i sam ne znam zašto. Pa zar je ova tema toliko bitna pa je potrebno da se ljudi napušavaju i nipodop[tavaju? Nije mi jasno... Vremenom se poverenje sve više stiče, tako da od, uslovno rečeno, poznatijih likova na forumu nije potrebno potraživati razne dokaze. Inače, neka se čovek sam dokazuje ako hoće, nema potrebe za držanjem strana
:: Ova tema je znatno otišla u OFF...
:: Windows-free with Fedora 10
MaliAbner Slediti link 21.05.2009. 16:28 #115917

broj poruka: 7783
http://www.abload.de/image.php?img=screenjotfullscreen01-p78a.jpg

Tomato Republic Of Serbia !!!

SkyFire .... 21.05.2009. 16:31 #115918

Heheheheh..Abnere.Namazan si ..Postavio si link od onog pavijana Monteboy-a.Pa slabo je ovo prijatelju.Slabo..Samo da nadjem shoot da uploadujem da se vidi kako sije GTX295!

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs