Nema na cemu.Kad instaliras i zalecis igru javi kakvi su rezultati..
I Want to believe - The truth is out there
:: Thanks.Skida full speed-om :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Pa sto sa torenta.Evo ti direktan link,ide full speed :: :: :: :: Patch :: :: :: :: http://www.gamershell.com/download_22683.shtm :: :: :: :: Crack :: :: :: :: http://d08.gamecopyworld.com/?r=pc_crysis&d=2008&f=vty-0148!7 :: :: :: :: Na gamershell izaberi server sa najmanjim zauzecem a najvecom propusnom brzinom :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Torrent je uzas,ima da mi patch 1.1 skida 3 dana :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
:: Nema na cemu.Kad instaliras i zalecis igru javi kakvi su rezultati. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Thanks.Skida full speed-om :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Pa sto sa torenta.Evo ti direktan link,ide full speed :: :: :: :: :: :: Patch :: :: :: :: :: :: http://www.gamershell.com/download_22683.shtm :: :: :: :: :: :: Crack :: :: :: :: :: :: http://d08.gamecopyworld.com/?r=pc_crysis&d=2008&f=vty-0148!7 :: :: :: :: :: :: Na gamershell izaberi server sa najmanjim zauzecem a najvecom propusnom brzinom :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Torrent je uzas,ima da mi patch 1.1 skida 3 dana :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Instalirao patch i rezultati pozitivni!Sad imam u proseku 34-38 fps.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Nema na cemu.Kad instaliras i zalecis igru javi kakvi su rezultati. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Thanks.Skida full speed-om :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Pa sto sa torenta.Evo ti direktan link,ide full speed :: :: :: :: :: :: Patch :: :: :: :: :: :: http://www.gamershell.com/download_22683.shtm :: :: :: :: :: :: Crack :: :: :: :: :: :: http://d08.gamecopyworld.com/?r=pc_crysis&d=2008&f=vty-0148!7 :: :: :: :: :: :: Na gamershell izaberi server sa najmanjim zauzecem a najvecom propusnom brzinom :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Torrent je uzas,ima da mi patch 1.1 skida 3 dana :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
To sto pricas u vezi upravljackih programa za ATI je cista glupost. Cak mislim da ATI ima mnogo bolje upravljacke programe od nvidie. Zasto? Devet godina sam imao ATI (Sapphire 9600pro, zatim Sapphire HD 3870) i nikada nijedan problem nisam imao. Sve je radilo kao sat. Primetio sam recimo kod Freelancer-a i Virtua Tennis-a da racunar malo zastane, ali broj slika u sekundi je 60 (sve je postavljeno na maksimum)? I naravno odlucim da kupim nvidiu. I kupim Gainward GTX 260 GS. I prc. Isti problemi kao i sa ATI-ijem. Nije problem u upravlajckim programima nego u neoptimizovanosti samih igara kod pojedinih scena. Kad Windows XP x64 puca nakon minut dva rada. Problem nvidia upravljacki programi odnosno drajveri. Odem na forum nvidie, kad tamo ocaj. Neznas koji su upravljacki programi losiji. Svaka nova verzija sve losija. Gomila problema. Tako da vise nemojte da svima ovde solite pamet kako su nvidia-jini upravljacki programi bolji. Busni su bre ko sito za brasno!!!!!
Opet isti problem.Pojavi mi se Fallout 3.exe i jedino sto mogu da uradim je da pritisnem close.Zadnji put nisam mogao nista da uradim,komp mi se sam od sebe restartovao.Jel neko ima ideju sta moze biti?Probao sam i sa drugim crackom za patch 1.4 i ista stvar.Da li 1.5 patch ispravlja ovaj problem?Sad sam 80% siguran da je do kreka,zato sto kad sam usao u details pise kao error 1.4v exe fallout 3........
Pa probaj sam pa ako ne ide onda postavi pitanje kako da resis probelm.Skini patch i novi crack.Inace ja sam izvornom igrom bez i jednog patcha nisam imao problema ali ja vozim zelenu azdaju sa dve glave Ne padaj odmah u vatru,mozda nije do driver-a mada je opste poznato da su tesko sranje ali ipak ostavi prostora malo za strpljenje,mozda je problem sasvim druge prirode.
:: Opet isti problem.Pojavi mi se Fallout 3.exe i jedino sto mogu da uradim je da pritisnem close.Zadnji put nisam mogao nista da uradim,komp mi se sam od sebe restartovao.Jel neko ima ideju sta moze biti?Probao sam i sa drugim crackom za patch 1.4 i ista stvar.Da li 1.5 patch ispravlja ovaj problem?Sad sam 80% siguran da je do kreka,zato sto kad sam usao u details pise kao error 1.4v exe fallout 3....... :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Opet isti problem.Pojavi mi se Fallout 3.exe i jedino sto mogu da uradim je da pritisnem close.Zadnji put nisam mogao nista da uradim,komp mi se sam od sebe restartovao.Jel neko ima ideju sta moze biti?Probao sam i sa drugim crackom za patch 1.4 i ista stvar.Da li 1.5 patch ispravlja ovaj problem?Sad sam 80% siguran da je do kreka,zato sto kad sam usao u details pise kao error 1.4v exe fallout 3........
Vrlo prosto.Kupi original i onda neces imati tih problema.
u startu je bilo poznato da igra ima gomilu bagova koji upravo izazivaju izbacivanja iz igre i podjednako se desava sto na Nvidiji sto na ATIju bez ikakvih pravila.Meni licno zna da iskoci i na GTX260 i na 4870X2 podjednako,dok znam slucajeve gde ne iskace uopste ni na zelenim ni na crvenima.
Ovako da nije bilo tog glupog ATI-ja placao bi ti sad 9800GTX+ po ceni GTX260 216p, sto ne bi bilo veoma lepo, da ATI nije iznenadio nVidia-ju sa 4000 serijom placao bi 9800GTX+ 200 evra. A sto se tice bugova, sve to radi, u pocetku mozda kuje ali za 2-3 dana izlete driveri koji to fixuju ili izleti patch, jer ne ide u korist programerima da prodaju igru samo za one sa nVidia grafama, i ja sam imao probleme pa sam jednostavno te igre zaobisao, iako moj drug te iste igre tera na 9600GT bez ikakvog zastajkivanja. Massive Effect uopste nije htelo da pokrene znaci pokrene i odmah close program, a ako hoces da igras igre igraj wow kao covek, covek prodaje acc za 100 evra sa 4 heroja na privatnim serverima i ljudi kupuju @Philaemos ipak ima takvih da kupe acc na scape-u.
Pa hteo si da budes crven ko ti je sad kriv Salu na stranu,nemoj suditi na osnovu jedne igre mada generalno nije sve sjano po pitanju ATI ali ne treba ni imati predrasude u startu dok se sam licno ne uveris dal ti odgovara ili ne..Evo ja vozim vec 2 i kusur meseca samo ati (sad CrossFire).Zeleno nisam video ni kako izgleda,stoji mi u ormanu Znaci dok ne provrtis bar desetak igara ne donosi preuranjene zakljucke!
:: Najgore od svega je sto mi sa 9600gt Fallout 3 radio bez problema sa istim patchom i krekom :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Otkud tebi tolike graficke jbt, imas 20 komada kuci ko da si svercer :).
Pozdrav!
:: Pa hteo si da budes crven ko ti je sad kriv :: Salu na stranu,nemoj suditi na osnovu jedne igre mada generalno nije sve sjano po pitanju ATI ali ne treba ni imati predrasude u startu dok se sam licno ne uveris dal ti odgovara ili ne..Evo ja vozim vec 2 i kusur meseca samo ati (sad CrossFire).Zeleno nisam video ni kako izgleda,stoji mi u ormanu :: Znaci dok ne provrtis bar desetak igara ne donosi preuranjene zakljucke :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Najgore od svega je sto mi sa 9600gt Fallout 3 radio bez problema sa istim patchom i krekom :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Daj ti meni to zeleno u ormaru,ja ti dam moju 4870 i imas 3 grafe u CF. Bio bih srecan i sa jednom GTX 285-icom
:: Pa hteo si da budes crven ko ti je sad kriv :: Salu na stranu,nemoj suditi na osnovu jedne igre mada generalno nije sve sjano po pitanju ATI ali ne treba ni imati predrasude u startu dok se sam licno ne uveris dal ti odgovara ili ne..Evo ja vozim vec 2 i kusur meseca samo ati (sad CrossFire).Zeleno nisam video ni kako izgleda,stoji mi u ormanu :: Znaci dok ne provrtis bar desetak igara ne donosi preuranjene zakljucke :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Najgore od svega je sto mi sa 9600gt Fallout 3 radio bez problema sa istim patchom i krekom :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
285-tica otisla davno.Sad je ostala samo ljubimica GTX295..Cuci u ormanu zajedno sa vodenim blokom..Treba jos neke komponente da dobijem,neku pumpu,da pojacam sistem pa cu onda da kacim sve ..Doduse nisam jos ni modovanje kucista zavrsio..Inace da ti kazem nesto.Meni se bolje pokazao GTX280 nego li GTX285..Bolje je radila karta u starijem proizvodnom procesu nego li ova nova revizija.Svakako je GTX285 dobar ali ja mojim ostrim culima zapazam neke razlike
@gile23
Ko da ne znas da meni nije tesko snaci se za dobar hw pa ne mora ni da bude moj licno!
:: Daj ti meni to zeleno u ormaru,ja ti dam moju 4870 i imas 3 grafe u CF. :: Bio bih srecan i sa jednom GTX 285-icom :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Pa hteo si da budes crven ko ti je sad kriv :: :: Salu na stranu,nemoj suditi na osnovu jedne igre mada generalno nije sve sjano po pitanju ATI ali ne treba ni imati predrasude u startu dok se sam licno ne uveris dal ti odgovara ili ne..Evo ja vozim vec 2 i kusur meseca samo ati (sad CrossFire).Zeleno nisam video ni kako izgleda,stoji mi u ormanu :: :: Znaci dok ne provrtis bar desetak igara ne donosi preuranjene zakljucke :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najgore od svega je sto mi sa 9600gt Fallout 3 radio bez problema sa istim patchom i krekom :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: ::
:: 285-tica otisla davno.Sad je ostala samo ljubimica GTX295..Cuci u ormanu zajedno sa vodenim blokom..Treba jos neke komponente da dobijem,neku pumpu,da pojacam sistem pa cu onda da kacim sve ..Doduse nisam jos ni modovanje kucista zavrsio..Inace da ti kazem nesto.Meni se bolje pokazao GTX280 nego li GTX285..Bolje je radila karta u starijem proizvodnom procesu nego li ova nova revizija.Svakako je GTX285 dobar ali ja mojim ostrim culima zapazam neke razlike :: :: @gile2 :: :: Ko da ne znas da meni nije tesko snaci se za dobar hw pa ne mora ni da bude moj licno :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Daj ti meni to zeleno u ormaru,ja ti dam moju 4870 i imas 3 grafe u CF. :: :: Bio bih srecan i sa jednom GTX 285-icom :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Pa hteo si da budes crven ko ti je sad kriv :: :: :: Salu na stranu,nemoj suditi na osnovu jedne igre mada generalno nije sve sjano po pitanju ATI ali ne treba ni imati predrasude u startu dok se sam licno ne uveris dal ti odgovara ili ne..Evo ja vozim vec 2 i kusur meseca samo ati (sad CrossFire).Zeleno nisam video ni kako izgleda,stoji mi u ormanu :: :: :: Znaci dok ne provrtis bar desetak igara ne donosi preuranjene zakljucke :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najgore od svega je sto mi sa 9600gt Fallout 3 radio bez problema sa istim patchom i krekom :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Znam ja koje ti sve veze imas, ali cudno mi bas da imas toliko karti, znam da je 295 tvoj, ali ovaj ATI nije tvoj 100%.
Pozdrav!
:: 285-tica otisla davno.Sad je ostala samo ljubimica GTX295..Cuci u ormanu zajedno sa vodenim blokom..Treba jos neke komponente da dobijem,neku pumpu,da pojacam sistem pa cu onda da kacim sve ..Doduse nisam jos ni modovanje kucista zavrsio..Inace da ti kazem nesto.Meni se bolje pokazao GTX280 nego li GTX285..Bolje je radila karta u starijem proizvodnom procesu nego li ova nova revizija.Svakako je GTX285 dobar ali ja mojim ostrim culima zapazam neke razlike :: :: @gile2 :: :: Ko da ne znas da meni nije tesko snaci se za dobar hw pa ne mora ni da bude moj licno :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Daj ti meni to zeleno u ormaru,ja ti dam moju 4870 i imas 3 grafe u CF. :: :: Bio bih srecan i sa jednom GTX 285-icom :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Pa hteo si da budes crven ko ti je sad kriv :: :: :: Salu na stranu,nemoj suditi na osnovu jedne igre mada generalno nije sve sjano po pitanju ATI ali ne treba ni imati predrasude u startu dok se sam licno ne uveris dal ti odgovara ili ne..Evo ja vozim vec 2 i kusur meseca samo ati (sad CrossFire).Zeleno nisam video ni kako izgleda,stoji mi u ormanu :: :: :: Znaci dok ne provrtis bar desetak igara ne donosi preuranjene zakljucke :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najgore od svega je sto mi sa 9600gt Fallout 3 radio bez problema sa istim patchom i krekom :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: ::
Sapphire ATI 4870 stock cooler.Njih nista ne diram.One su svakako na prodaju i to uz konfiguraciju sledecu :
Intel E8400 Asus Maximus Formula II 2x ATI Sapphire 4870 CrossFire 4GB OCZ Flex 9600/1200 Mhz 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID0 Thermaltake 1500w Thermaltake Sword kuciste sa vodenim hladjenjem
Cena smesna za ovakvu konfiguraciju 1000 Eur. Ko se odluci dobice od mene besplatno OC-ovanje masine uz sistem naravno,to se podrazumeva. Da napomenem ,sve je pod garancijom i veoma malo korisceno! Eto cisto koga interesuje,jos nisam postavio oglas zbog nekih detalja ali budem i to..
@gile23
Nije ali ko da jeste Isti je djavo.. P.S.Bila je moja i GTX280 pa GTX285 pa tek onda GTX295.Jedno vreme sam imao i 285 i 295 zajedno kao i ATI 4870 CF sad..
:: Cime hladis 4870-ice :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Mogao si MW napajanje, to ti tera komotno 700W i tu treba quad a ne E8400, a za te pare ja mislim da moze bolja konfiguracija da se sastavi, jel to znaci da prodajes drugu konfiguraciju i ostavljas samo jednu kod kuce, a sta se desi kada nesto sjebes od tudjeg HW-a, platis ili ne?
Pozdrav!
:: Sapphire ATI 4870 stock cooler.Njih nista ne diram.One su svakako na prodaju i to uz konfiguraciju sledecu :: :: Intel E840 :: Asus Maximus Formula I :: 2x ATI Sapphire 4870 CrossFir :: 4GB OCZ Flex 9600/1200 Mh :: 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID :: Thermaltake 1500 :: Thermaltake Sword kuciste sa vodenim hladjenje :: :: Cena smesna za ovakvu konfiguraciju 1000 Eur :: Ko se odluci dobice od mene besplatno OC-ovanje masine uz sistem naravno,to se podrazumeva :: Da napomenem ,sve je pod garancijom i veoma malo korisceno :: Eto cisto koga interesuje,jos nisam postavio oglas zbog nekih detalja ali budem i to. :: :: @gile2 :: :: Nije ali ko da jeste :: Isti je djavo. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Cime hladis 4870-ice :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played ::
Za te pare ti sastavi bolju konfiguraciju i ja cu da je pojedem deo po deo!Znas li ti da je samo kuciste 350 Eur???Malo prosaraj koliko kosta svaka komponenta po na osob pa ces shvatiti o kakvoj se spravi radi.Druga stvar.Ne mora Quad uopste.Ovaj E8400 ima da nasviram na 4.3 Ghz za svaki dan i ko se bude odlucio za ovakvu masinu uzece je prvenstveno zbog igara jer je za to i namenjena! P.S.Samo napajanje kosta 250 Eur!
:: Mogao si MW napajanje, to ti tera komotno 700W i tu treba quad a ne E8400, a za te pare ja mislim da moze bolja konfiguracija da se sastavi, jel to znaci da prodajes drugu konfiguraciju i ostavljas samo jednu kod kuce, a sta se desi kada nesto sjebes od tudjeg HW-a, platis ili ne :: :: Pozdrav :: :: :: :: Sapphire ATI 4870 stock cooler.Njih nista ne diram.One su svakako na prodaju i to uz konfiguraciju sledecu :: :: :: :: Intel E840 :: :: Asus Maximus Formula I :: :: 2x ATI Sapphire 4870 CrossFir :: :: 4GB OCZ Flex 9600/1200 Mh :: :: 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID :: :: Thermaltake 1500 :: :: Thermaltake Sword kuciste sa vodenim hladjenje :: :: :: :: Cena smesna za ovakvu konfiguraciju 1000 Eur :: :: Ko se odluci dobice od mene besplatno OC-ovanje masine uz sistem naravno,to se podrazumeva :: :: Da napomenem ,sve je pod garancijom i veoma malo korisceno :: :: Eto cisto koga interesuje,jos nisam postavio oglas zbog nekih detalja ali budem i to. :: :: :: :: @gile2 :: :: :: :: Nije ali ko da jeste :: :: Isti je djavo. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cime hladis 4870-ice :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
E8400=150 evra Power Color 4870=150 evra X2= 300 evra ThermalTake Toughtpower 750W, W0116=115 evra Asus Maximus Formula II=200 evra 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID0= 100 evra Memorija OCZ DDR2 2x1GB 1200MHz Flex CL5, XLC (vodeno)/2FX12002GK X2=108 evra
Sve to u neko kuciste od 27 evra. Zasto prodajes to za tako male pare.
Pozdrav!
:: Za te pare ti sastavi bolju konfiguraciju i ja cu da je pojedem deo po deo!Znas li ti da je samo kuciste 350 Eur???Malo prosaraj koliko kosta svaka komponenta po na osob pa ces shvatiti o kakvoj se spravi radi.Druga stvar.Ne mora Quad uopste.Ovaj E8400 ima da nasviram na 4.3 Ghz za svaki dan i ko se bude odlucio za ovakvu masinu uzece je prvenstveno zbog igara jer je za to i namenjena :: P.S.Samo napajanje kosta 250 Eur :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Mogao si MW napajanje, to ti tera komotno 700W i tu treba quad a ne E8400, a za te pare ja mislim da moze bolja konfiguracija da se sastavi, jel to znaci da prodajes drugu konfiguraciju i ostavljas samo jednu kod kuce, a sta se desi kada nesto sjebes od tudjeg HW-a, platis ili ne :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Sapphire ATI 4870 stock cooler.Njih nista ne diram.One su svakako na prodaju i to uz konfiguraciju sledecu :: :: :: :: :: :: Intel E840 :: :: :: Asus Maximus Formula I :: :: :: 2x ATI Sapphire 4870 CrossFir :: :: :: 4GB OCZ Flex 9600/1200 Mh :: :: :: 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID :: :: :: Thermaltake 1500 :: :: :: Thermaltake Sword kuciste sa vodenim hladjenje :: :: :: :: :: :: Cena smesna za ovakvu konfiguraciju 1000 Eur :: :: :: Ko se odluci dobice od mene besplatno OC-ovanje masine uz sistem naravno,to se podrazumeva :: :: :: Da napomenem ,sve je pod garancijom i veoma malo korisceno :: :: :: Eto cisto koga interesuje,jos nisam postavio oglas zbog nekih detalja ali budem i to. :: :: :: :: :: :: @gile2 :: :: :: :: :: :: Nije ali ko da jeste :: :: :: Isti je djavo. :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cime hladis 4870-ice :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: ::
Zato da ne kupi prasinu dzabe i da ne stoji kada niko ne koristi!
Cena usluge OC-a u firmama koje i te usluge pruzaju naplacuje se 50 Eur po masini.Ja ne uzimam nista.Znaci i tu je usteda onog ko ce to zeleti da kupi!
:: E8400=150 evr :: Power Color 4870=150 evra X2= 300 evr :: ThermalTake Toughtpower 750W, W0116=115 evr :: Asus Maximus Formula II=200 evr :: 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID0= 100 evr :: Memorija OCZ DDR2 2x1GB 1200MHz Flex CL5, XLC (vodeno)/2FX12002GK X2=108 evr :: :: Sve to u neko kuciste od 27 evra. Zasto prodajes to za tako male pare :: :: Pozdrav :: :: :: Za te pare ti sastavi bolju konfiguraciju i ja cu da je pojedem deo po deo!Znas li ti da je samo kuciste 350 Eur???Malo prosaraj koliko kosta svaka komponenta po na osob pa ces shvatiti o kakvoj se spravi radi.Druga stvar.Ne mora Quad uopste.Ovaj E8400 ima da nasviram na 4.3 Ghz za svaki dan i ko se bude odlucio za ovakvu masinu uzece je prvenstveno zbog igara jer je za to i namenjena :: :: P.S.Samo napajanje kosta 250 Eur :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Mogao si MW napajanje, to ti tera komotno 700W i tu treba quad a ne E8400, a za te pare ja mislim da moze bolja konfiguracija da se sastavi, jel to znaci da prodajes drugu konfiguraciju i ostavljas samo jednu kod kuce, a sta se desi kada nesto sjebes od tudjeg HW-a, platis ili ne :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sapphire ATI 4870 stock cooler.Njih nista ne diram.One su svakako na prodaju i to uz konfiguraciju sledecu :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E840 :: :: :: :: Asus Maximus Formula I :: :: :: :: 2x ATI Sapphire 4870 CrossFir :: :: :: :: 4GB OCZ Flex 9600/1200 Mh :: :: :: :: 2XWestern Digital AAKS 5000 RAID :: :: :: :: Thermaltake 1500 :: :: :: :: Thermaltake Sword kuciste sa vodenim hladjenje :: :: :: :: :: :: :: :: Cena smesna za ovakvu konfiguraciju 1000 Eur :: :: :: :: Ko se odluci dobice od mene besplatno OC-ovanje masine uz sistem naravno,to se podrazumeva :: :: :: :: Da napomenem ,sve je pod garancijom i veoma malo korisceno :: :: :: :: Eto cisto koga interesuje,jos nisam postavio oglas zbog nekih detalja ali budem i to. :: :: :: :: :: :: :: :: @gile2 :: :: :: :: :: :: :: :: Nije ali ko da jeste :: :: :: :: Isti je djavo. :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
video sam danas temu i hteo da ti odgovorim pre nego sto je iko napsiao al sam morao da palim. vidim da si se snasao NE ZNAM KADA CE LJUDI PRESTATIDA PLJUJU ATI DRAJVERE...
FALLOUT -igra od kad se pojavila imala problema sa krekovanjem i sa kresovima i to originalna igra!!!! GTA4 - te zeza jer ti procesor nije stabilan ako si ga klokovao,ja npr stavim procesor na 4.2 prodje i 3dmark06 i ortos 1.5h a kresuje mi GTA4...stavim na 3.99Ghz igra radi full...
Imao sam i par nVidia poslednje su mi 9600GT i 9800GTX+ ...sve se sad sveleo koja je jace karta,ati pravi dobre kataliste....nVIdia uvek bila dobra....
Broj postavljenih tema: 60441. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.