Naravno da može, samo što je poenta, da za 30-50 manje pare možeš uz malo Tweakovanja da dobješ karticu skoro istih performansi. Može 4850 da se overklokuje, samo što će biti prilično toplija nego overklokovan 4770. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
da su se zeznuli sto su kupili 4830 pre 2 meseca, jer i ona takodje moze da dostigne 4850 na default i 4770 nije nesto mnogo bolja na default mozda par FPS...
mislim da je sve recheno ALI ja i pored 2x4830 i vishe nego zavidnih performansi [ nikad manje od 4xA/F u svim naslovima ] vec sad razmishljam da zblizzim 2x4670 CF i batalim tjorava posla a ako neko hoce 4830 [svega 4meseca stara] rado cu ih udomiti za 20% manju cenu i ja sam miran jer CF 4670 kaska za CF 4830 samo 10-15 % ..smeshno, zar ne..a od novchane ushtede [od 60%] ima da se smeshkam dugo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Mnogo se manje greje i manje trosi sutruje GPU jer je manji tehnoloski proces i bolje se klokuje.....
@looftigooz Sto se CF-a tice to je nazalost bacanje para, i ako nisi zaludjenik kome trebaju poeni u 3dmarku to je nepotrebno...jesu npr dve 4770 jace od 4890...ali!!!!! 2X4770 STOJE JEDNA PORED DRUGE I GREJU SE KO SVINJE, NE MOGU SE KLKOVATI KO 1 KARTICA, NE SKALIRAJU U VECINI IGARA KAO U SINTETICKIM TESTOVIMA koji imaju full podrsku za CF, EM TI TREBA JAKO NAPAJANJE, STOJE JEDNA TIK UZ DRUGU U KUCISTU POSEBNO KAD SU DUAL SLOT... BOLJE JE UVEK JEDNA KARTA OD 2...ILI NPR OVO STO BAX IMA :) a niko drugi nema :) 4850x2
pozdrav :: :: Naravno da može, samo što je poenta, da za 30-50 manje pare možeš uz malo Tweakovanja da dobješ karticu skoro istih performansi. Može 4850 da se overklokuje, samo što će biti prilično toplija nego overklokovan 4770 :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Valjda i 4850 može da se OC-uje :: :: :: :: EKSTRA
Ima smisla&istine shto se tiche sintetike ALI ja preferiram logiku JER ja ne rabim 3dmar nego naslove koji su donekle opttimizovani da upotrebe CF i ako vec imam plochu sa idealnim chipsetom P45 PRO koji pritom podrzzava CF ma ima da ga udenem pa shta bude..a bude vishe nego vidljivih prednosti tj. spokoja da kad sve podesish na MAX to tako i ostane a ne da vechito bauljam po setting_u jer mi se ne mili da cinculiram sa opcijama i pravim kompromise kao do sad {vechito}
E sad u vezi sa svinjama si u pravu..jer 4670 je podivljali vepar u odnosu na ovu moju 4830CF dok je ova komba poput slatkog, finog&naparfemisanog gude ...i to samo zato shto sam odbacio okove&zavrtnje jbnih kutjishta i sam sklepao `monolith` tablu od lexana na koju sam nakachio sve komponente i pozabadao par kulera za HDD, itd i sve to razapeo na zid...10 x lepshe od kutjishta / 5 x manje zahtevnog prostora i novca / i barem 2 x lakshi pristup i protok vazduha sa jednim sobnim ventilatorom...
odmakOH od teme...SRY That`s all folks
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
4770 u cf tera napajanje od 450w pa na gore... jer trose struje ko sijalice:))) ali naravno neko brendirano a ne neki frontier full power a za cf treba i ploca koja to podrzava tako da ako nemas moras i tu da kesiras
rad je od coveka napravio majmuna
:: lepo receno.. :: :: Mnogo se manje greje i manje trosi sutruje GPU jer je manji tehnoloski proces i bolje se klokuje.... :: :: @looftigoo :: Sto se CF-a tice to je nazalost bacanje para, i ako nisi zaludjenik kome trebaju poeni u 3dmarku to je nepotrebno...jesu npr dve 4770 jace od 4890...ali!!!! :: 2X4770 STOJE JEDNA PORED DRUGE I GREJU SE KO SVINJE, NE MOGU SE KLKOVATI KO 1 KARTICA, NE SKALIRAJU U VECINI IGARA KAO U SINTETICKIM TESTOVIMA koji imaju full podrsku za CF, EM TI TREBA JAKO NAPAJANJE, STOJE JEDNA TIK UZ DRUGU U KUCISTU POSEBNO KAD SU DUAL SLOT.. :: BOLJE JE UVEK JEDNA KARTA OD 2...ILI NPR OVO STO BAX IMA :) a niko drugi nema :) 4850x :: :: pozdra :: :: :: :: Naravno da može, samo što je poenta, da za 30-50 manje pare možeš uz malo Tweakovanja da dobješ karticu skoro istih performansi. Može 4850 da se overklokuje, samo što će biti prilično toplija nego overklokovan 4770 :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: :: :: :: Valjda i 4850 može da se OC-uje :: :: :: :: :: :: EKSTRA
Broj postavljenih tema: 60441. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.