Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
problem sa gigabyte 9600gt GV-N96TZL-512I
STRANA 2 OD 3  
Scyter Re: 11.06.2009. 20:43 #120723

status: user
broj poruka: 8138
Nije do Netframework-a 3.5v,njega sam instalirao pre nego sto sam instalirao drajvere.

The Way It`s Meant To Be Played

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: 11.06.2009. 20:50 #120726

broj poruka: 9121
Jesi li pokusao nesto drugo osim XP-a.

Pozdrav!

:: Nije do Netframework-a 3.5v,njega sam instalirao pre nego sto sam instalirao drajvere
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 11.06.2009. 21:29 #120742

Nisam,cekam finalnu verziju Win 7.Izgleda da cu se nacekati.

:: Jesi li pokusao nesto drugo osim XP-a
:: Pozdrav
:: :: Nije do Netframework-a 3.5v,njega sam instalirao pre nego sto sam instalirao drajvere
:: ::
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
dautovic Re: Re: 11.06.2009. 21:37 #120746

broj poruka: 2856

Jbg bice da si baksuz...moja 4870 prede...nema igre koja mi ne radi a igrao sam ih bas dosta...

:: Neznam ni sam kako sam ja imao najvise problema.Sve sam odradio kako treba,ali nece
:: Karta se nije pregrevala,46c u idlle-u,65c u game mode-u.Znaci,verovatno sam ja veliki baksuz,pa mi nije skoro nijedna igrica radila.Da ne preterujem,Fallout 3 mi nije radio jer je bio los krek,sad sam ga promenio i sljaka.Po mojoj prici,ljudi ce misliti da ATI nevalja uopste,nije tako.Radio mi je Dead Space i Burnout bez problema,ali ostale jok.Ali ja sam takav,da ako mi jedna igrica od njih pet ne radi,u stanju sam da bacim graficku kroz prozor,a da tu igricu odigram na miru
:: The Way It`s Meant To Be Played
SkyFire Nebi da budem bezobrazan.. 11.06.2009. 21:49 #120759

broj poruka: 18472
Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno

@gile23

Obrati ti malo paznji na read,write,copy,hdtach,hdburn i ostale testove kako se ponasa SSD u odnosu na ultra brze HDD-ove..Pogledaj malo bolje ko je brzi..Jos to nije to..

I Want to believe - The truth is out there

gile23 Re: Nebi da budem bezobrazan.. 11.06.2009. 22:56 #120783

broj poruka: 9121
Samo ti pogledaj, prvi link, tu imas Mitron SSD, e sad uporedi Mitron sa Intel X25, pa ces videti sta se zove brzina, a tek da ne pricamo o raid-u, a na trecem linku imas kako Intel X25 dize 3 puta sistem od WD 320GB AAKS, a u ostalim testovima SSD je mnogo bolji od ovih obicnih hardova, i to mnogo, negde cak i vise od 5 puta od pomenutog raptora koji je najbrzi od ovih drugih hardova ne racunajuci SSD-ove, Sky ja sam mislio da ti vec imas SSD kuci. Nego gde si ti t ovideo zelenog mercedesa?

http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-memoright,1926-7.html
http://www.tomshardware.com/charts/2009-flash-ssd-charts/benchmarks,48.html
http://www.benchmark.rs/Benchmark-testovi/Hard-diskovi/Intel-X25-M-SSD/Page-5.html

Pozdrav!

:: Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno
:: @gile2
:: Obrati ti malo paznji na read,write,copy,hdtach,hdburn i ostale testove kako se ponasa SSD u odnosu na ultra brze HDD-ove..Pogledaj malo bolje ko je brzi..Jos to nije to.
:: I Want to believe - The truth is out there
Slavuj ... 11.06.2009. 23:01 #120787

broj poruka: 2236
Baci neki screenshot HDTach-a i HDTune-a tih VelociRaptor-a.

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ... 11.06.2009. 23:04 #120788

Pa ima odavno na berzi ali cek evo sad cu da odradim ponovo...

:: Baci neki screenshot HDTach-a i HDTune-a tih VelociRaptor-a
:: EKSTRA
SkyFire EVE GA! 12.06.2009. 00:06 #120804

Benchmark VelociRaptor Raid0 :

HD Tach 8mb test

http://img3.imageshack.us/i/hdtach8mbtest.jpg/

HD Tach Long Benchmark :

http://img3.imageshack.us/i/hdtachlongbench.jpg/

HD Tune :

http://img3.imageshack.us/i/hdtuneo.jpg/

Zaboravio sam reci da mi win nije bas najsjajniji tako da je valjda rezultat dobar,nadam se..

Dachman Re: Nebi da budem bezobrazan.. 12.06.2009. 00:22 #120809

broj poruka: 630
Da li si siguran u to sto govoris?

:: Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno
:
dautovic ... 12.06.2009. 00:41 #120815

I ja se pitam...svasta citam ovde...

Ja licno nikog ne favorizujem, ja favorizujem modele...

imao sam:
GForce 2 pa GForce 4 MX440 EAGLE
dautovic ... 12.06.2009. 00:41 #120816

I ja se pitam...svasta citam ovde...

Ja licno nikog ne favorizujem, ja favorizujem modele...

imao sam:
GForce 2 pa GForce 4 MX440 EAGLE
SkyFire Re: Re: Nebi da budem bezobrazan.. 12.06.2009. 00:41 #120817

Vrlo siguran i mogu da ti ispisem jednu celu stranu razlika izmedju nVidia i ATI pocev od arhitekture,tehnickog dostignuca,performansi do najmanjeg detalja..Ja sam fanatik po pitanju tehnike i udubljujem se u materiju maximalno.Znaci idem do najsitnijeg detalja dok se ne sazivim sa samim hardverom da znam kako dise..E sad ti je valjda jasno zasto tako kazem..Toliko argumenata imam da ti nisi svestan.Neke stvari garant nisu nikom pale ni na pamet da primete i sl..Ali do uporedjivanja nikad nece doci,znanje tj saznanje cu da zadrzim za sebe jer bi izbila svadja a to ne zelim..Opet cu podvuci..ATI je daaaleko od nvidie..Koliko god to zvucalo grubo zao mi je ali samo sam realan..Kad se stvari promene ja cu shodno onom sto nudi hardver tako i da kazem..

A sad da ti dam slag na tortu ..Nadji mi temu pod naslovom `Resenje za sve probleme nvidie` ..Ako nadjes svaka ti cast!Nema jer problema uglavnom nema ni najmanje..Evo teme gde ljudi izgibose sa svojim ATI karticama :

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=180127

Inace i ja sam bio jedan od tih napacenih usera..Hvala Bogu,sad iole radi kako treba.Nije nvidia ali radi..

:: Da li si siguran u to sto govoris?
:: :: Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno
:: :: I Want to believe - The truth is out there
Equinoxe Re: 12.06.2009. 00:43 #120819

broj poruka: 12057

Spavajmo, sanjajmo.......
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

dautovic Re: Re: Re: Nebi da budem bezobrazan.. 12.06.2009. 00:53 #120824

To je relativna stvar sto ti...
Meni je visoka tehnologija struka...necu da ovde ispadne da ja branim ATI...

Ali vremenom ces shvatiti da kod tenologije nema crno na belo..OVAJ JE LOSHIJI A OVAJ BOLJI...

Ati je imao svoje momente isto kao i nVidia...9700 i 9800Pro su brisale pod sa 5xxxserijom Nvidie koja je bila beda ziva, posle je 6600GT harala, a ATI se Izvukao sa X1950PRO X1950XT 1950XTX...nVidia objasnila sa 8800GT itd itd...

Ja teniku poznajem u poluprovodnik, silicijum, germaniju......tj odatle sam poceo da ucim...ucim i sad i ucicu dok sam ziv...I NIKAD SE NECU USUDITI DA KAZEM OVO STO SI TI REKAO...Sam sam sebe tako puno puta hvatao da nisam bio u pravu kad sam nesto otipisvao...

Jedino mi se ne svidja sto je AMD Kupio ATI..to je katastrofalno bilo...

Mozda neki znaju mozda ne, kako je nastao AMD...Intelu je bila potrebna konkurencija, pa je SAD `goverment` intervenisala da ne bi doslo do monopoliznacije trzista...

Oni nisu `rodjeni sampioni`, postoje zbog Intela, da nema intela ne bi bilo ni njih...

:: Vrlo siguran i mogu da ti ispisem jednu celu stranu razlika izmedju nVidia i ATI pocev od arhitekture,tehnickog dostignuca,performansi do najmanjeg detalja..Ja sam fanatik po pitanju tehnike i udubljujem se u materiju maximalno.Znaci idem do najsitnijeg detalja dok se ne sazivim sa samim hardverom da znam kako dise..E sad ti je valjda jasno zasto tako kazem..Toliko argumenata imam da ti nisi svestan.Neke stvari garant nisu nikom pale ni na pamet da primete i sl..Ali do uporedjivanja nikad nece doci,znanje tj saznanje cu da zadrzim za sebe jer bi izbila svadja a to ne zelim..Opet cu podvuci..ATI je daaaleko od nvidie..Koliko god to zvucalo grubo zao mi je ali samo sam realan..Kad se stvari promene ja cu shodno onom sto nudi hardver tako i da kazem.
:: A sad da ti dam slag na tortu ..Nadji mi temu pod naslovom `Resenje za sve probleme nvidie` ..Ako nadjes svaka ti cast!Nema jer problema uglavnom nema ni najmanje..Evo teme gde ljudi izgibose sa svojim ATI karticama
:: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18012
:: Inace i ja sam bio jedan od tih napacenih usera..Hvala Bogu,sad iole radi kako treba.Nije nvidia ali radi.
:: :: Da li si siguran u to sto govoris?
:: :: :: Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno
:: :: ::
:: :: :: I Want to believe - The truth is out there
Equinoxe Re: Re: Re: Re: Nebi da budem bezobrazan.. 12.06.2009. 00:57 #120825

Ma možeš da izneseš ovde milijardu dokaza, tvrdoglavi ostaju takvi ceo život, i samo neka ostaju ubeđeni, njima ide na štetu, i don`t give a shit. Ja sam odustao od toga.
Kažem šta ja mislim i na pamet mi ne pada da e sa takvim nastavljam i dokazujem.

:: To je relativna stvar sto ti..
:: Meni je visoka tehnologija struka...necu da ovde ispadne da ja branim ATI..
:: Ali vremenom ces shvatiti da kod tenologije nema crno na belo..OVAJ JE LOSHIJI A OVAJ BOLJI..
:: Ati je imao svoje momente isto kao i nVidia...9700 i 9800Pro su brisale pod sa 5xxxserijom Nvidie koja je bila beda ziva, posle je 6600GT harala, a ATI se Izvukao sa X1950PRO X1950XT 1950XTX...nVidia objasnila sa 8800GT itd itd..
:: Ja teniku poznajem u poluprovodnik, silicijum, germaniju......tj odatle sam poceo da ucim...ucim i sad i ucicu dok sam ziv...I NIKAD SE NECU USUDITI DA KAZEM OVO STO SI TI REKAO...Sam sam sebe tako puno puta hvatao da nisam bio u pravu kad sam nesto otipisvao..
:: Jedino mi se ne svidja sto je AMD Kupio ATI..to je katastrofalno bilo..
:: Mozda neki znaju mozda ne, kako je nastao AMD...Intelu je bila potrebna konkurencija, pa je SAD `goverment` intervenisala da ne bi doslo do monopoliznacije trzista..
:: Oni nisu `rodjeni sampioni`, postoje zbog Intela, da nema intela ne bi bilo ni njih..
:: :: Vrlo siguran i mogu da ti ispisem jednu celu stranu razlika izmedju nVidia i ATI pocev od arhitekture,tehnickog dostignuca,performansi do najmanjeg detalja..Ja sam fanatik po pitanju tehnike i udubljujem se u materiju maximalno.Znaci idem do najsitnijeg detalja dok se ne sazivim sa samim hardverom da znam kako dise..E sad ti je valjda jasno zasto tako kazem..Toliko argumenata imam da ti nisi svestan.Neke stvari garant nisu nikom pale ni na pamet da primete i sl..Ali do uporedjivanja nikad nece doci,znanje tj saznanje cu da zadrzim za sebe jer bi izbila svadja a to ne zelim..Opet cu podvuci..ATI je daaaleko od nvidie..Koliko god to zvucalo grubo zao mi je ali samo sam realan..Kad se stvari promene ja cu shodno onom sto nudi hardver tako i da kazem.
:: :: A sad da ti dam slag na tortu ..Nadji mi temu pod naslovom `Resenje za sve probleme nvidie` ..Ako nadjes svaka ti cast!Nema jer problema uglavnom nema ni najmanje..Evo teme gde ljudi izgibose sa svojim ATI karticama
:: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18012
:: :: Inace i ja sam bio jedan od tih napacenih usera..Hvala Bogu,sad iole radi kako treba.Nije nvidia ali radi.
:: :: :: Da li si siguran u to sto govoris?
:: :: :: :: Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno
:: :: :: ::
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
SkyFire Re: Re: Re: Re: Nebi da budem bezobrazan.. 12.06.2009. 01:01 #120826

Lepo je to sto si ti skroman al kad naucis da se teorija vrlo cesto kosi sa praksom sve ce ti biti jasno.Ja nisam elektrotehnicar,nisam zavrsio ETF iako bi voleo ali imam dosta iskustva u praksi..Poznajem elektroniku sasvim dovoljno da bi znao kako sta funkcionise i cemu sluzi..Ne mora covek da ima znanja teoretskog da bi znao kako nesto radi..Ono sto je kod hardvera najbitnije nisu specifikacije na papiru vec realne performanse koje se dobiju kroz rad,svaki momenat rada,iskustva je bitan,ono sto dozivis na spostvenoj kozi..Nadam se da shvatas sta ti pricam.Nisam neki ubedjeni znalac ali imam dosta iskustva..Ima ovde ljudi sa mnogo vise znanja od mene ja to ne sporim ali neki recimo nemaju dodira sa HW-om od ostalih pa ne mogu ni da polemisu kako to nesto zapravo radi.Mogu da iznose samo teorije ili da procitaju na netu.A net koliko je pouzdan ubilo se..Sve sama reklama i navlakusa.Ne verujem ni najmanje dok ne probam licno..To je moj stav.Ko zeli da me demantuje nek se delima dokaze..Price rekla kazala me uopste ne zanimaju..Smatram da sam veoma realan ,od mene posteno..

:: To je relativna stvar sto ti..
:: Meni je visoka tehnologija struka...necu da ovde ispadne da ja branim ATI..
:: Ali vremenom ces shvatiti da kod tenologije nema crno na belo..OVAJ JE LOSHIJI A OVAJ BOLJI..
:: Ati je imao svoje momente isto kao i nVidia...9700 i 9800Pro su brisale pod sa 5xxxserijom Nvidie koja je bila beda ziva, posle je 6600GT harala, a ATI se Izvukao sa X1950PRO X1950XT 1950XTX...nVidia objasnila sa 8800GT itd itd..
:: Ja teniku poznajem u poluprovodnik, silicijum, germaniju......tj odatle sam poceo da ucim...ucim i sad i ucicu dok sam ziv...I NIKAD SE NECU USUDITI DA KAZEM OVO STO SI TI REKAO...Sam sam sebe tako puno puta hvatao da nisam bio u pravu kad sam nesto otipisvao..
:: Jedino mi se ne svidja sto je AMD Kupio ATI..to je katastrofalno bilo..
:: Mozda neki znaju mozda ne, kako je nastao AMD...Intelu je bila potrebna konkurencija, pa je SAD `goverment` intervenisala da ne bi doslo do monopoliznacije trzista..
:: Oni nisu `rodjeni sampioni`, postoje zbog Intela, da nema intela ne bi bilo ni njih..
:: :: Vrlo siguran i mogu da ti ispisem jednu celu stranu razlika izmedju nVidia i ATI pocev od arhitekture,tehnickog dostignuca,performansi do najmanjeg detalja..Ja sam fanatik po pitanju tehnike i udubljujem se u materiju maximalno.Znaci idem do najsitnijeg detalja dok se ne sazivim sa samim hardverom da znam kako dise..E sad ti je valjda jasno zasto tako kazem..Toliko argumenata imam da ti nisi svestan.Neke stvari garant nisu nikom pale ni na pamet da primete i sl..Ali do uporedjivanja nikad nece doci,znanje tj saznanje cu da zadrzim za sebe jer bi izbila svadja a to ne zelim..Opet cu podvuci..ATI je daaaleko od nvidie..Koliko god to zvucalo grubo zao mi je ali samo sam realan..Kad se stvari promene ja cu shodno onom sto nudi hardver tako i da kazem.
:: :: A sad da ti dam slag na tortu ..Nadji mi temu pod naslovom `Resenje za sve probleme nvidie` ..Ako nadjes svaka ti cast!Nema jer problema uglavnom nema ni najmanje..Evo teme gde ljudi izgibose sa svojim ATI karticama
:: :: http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=18012
:: :: Inace i ja sam bio jedan od tih napacenih usera..Hvala Bogu,sad iole radi kako treba.Nije nvidia ali radi.
:: :: :: Da li si siguran u to sto govoris?
:: :: :: :: Ali ko se jednom navikne na nVidiu tesko moze ikad da predje na ATI..To je isto kao kad bi stalno vozio mercedes i jednog dana kupio renault!Postujem fanove ali zeleno je zeleno
:: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there
dautovic ... 12.06.2009. 01:06 #120828

Decko ima znanje...koje siri, ali sa pogresnim pogledima na stvari...

Nije to fudbalski klub (kao partizan) pa da gines u navijanju i kad ispadne iz lige i kad osvoji titulu... :)

Nema on nista od toga sto ce favorizovati nVidiu ako krene da podbacuje...zato sto je kako on kaze `nVidia-nVidia`...

Imao sam i jednih i drugih kartica...i razlikovao sam ih po snazi i modelu...

Neko da mi objasni da 4850 4770 4870 i 4890 nisu zle karte i zasto i ja nikad ATI kupiti necu vishe...

P.S.Nvidia nema srednje trziste...ima `high-end` najveca lova je u srednjoj klasi...gde ati brise pod sa njom...DOKAZ? G92 100. put...u obliku GTS250...osiromasene 9800GTX+...hteli da probaju sa strom kartom iz 2004/5 godine(G80 tehniologija) da 2009 uzmu deo kolaca...cista propast...
To sto ati drzi mid-range trzite veoma velikim udelom,se moze odraziti naprihode nvidie, koja kao sto znamo je imala do skoro to da su Gainward i drugi proizvodjaci bili exluzivni proizvodnici karti na bazi iskljucivo nVidiinih cipova...

Inace moja sledeca krata je GTX280...
SkyFire Re: ... 12.06.2009. 01:15 #120829

Nacin poslovanja je sasvim druga stvar i to nema veze uopste sa arhitekturama sa performansama.Sto je nvidia bezobrazna i pokusava da `uvali` to je njihov problem..Mene licno to ne zanima uopste..Ja ne znam dal si ti imao kad i G80,G92 i sl???Ja jesam i mogu da ti tacno kazem kako rade i koliko su dobri,neunistivi chipovi...

Sta je to po tebi srednje trziste-midle range?Kartice od po 100 eur?Pa ATI trziste i pridobija sa ponudom..Izbacuje osakacene modele po nizim cenama i pod drugim oznakama..Onda istu kartu malo obradi i nazove je drugim brojem..Ma daj..
Primera koliko volis i kod jednih i kod drugih.Ja uporedjujem kvalitet proizvoda,njegove performanse,izdrzljivost,karakteristike a ti pricas meni o trzistu.Jel to sve sto imas da mi kazes?Dajes mi filozofske odgovore iako sam rekao da ako neko zeli da me demantuje hocu da vidim dela.Jel to ruzno od mene sto trazim>Ja cu moju pricu potkrepiti delom u svako doba i do sad sam 1000 puta.Ovde nisam od juce i svi me dobro znaju..Prema tome nema potrebe za nekom diskusijom koja ide samo u jednom pravcu a to je svadja.Ja to ne zelim i zato sam rekao da cu svoje saznanje da zadrzim za sebe a ko hoce da zivi u ubedjenju da je nesto sto nije tako izvolte.Njegova licna stvar.Ja nicije misljenje ne zelim da menjam..Svako ima pravo da misli kako zeli a da li je upravu to je vec jako diskutabilno!

:: Decko ima znanje...koje siri, ali sa pogresnim pogledima na stvari..
:: Nije to fudbalski klub (kao partizan) pa da gines u navijanju i kad ispadne iz lige i kad osvoji titulu... :
:: Nema on nista od toga sto ce favorizovati nVidiu ako krene da podbacuje...zato sto je kako on kaze `nVidia-nVidia`..
:: Imao sam i jednih i drugih kartica...i razlikovao sam ih po snazi i modelu..
:: Neko da mi objasni da 4850 4770 4870 i 4890 nisu zle karte i zasto i ja nikad ATI kupiti necu vishe..
:: P.S.N vidia nema srednje trziste...ima `high-end` najvecalova je u srednjoj klasi...gde ati brise pod sa njom...DOKAZ? G92 100. put...u obliku GTS250...osiromasene 9800GTX+...hteli da probaju sa strom kartom iz 2004/5 godine(G80 tehniologija) da 2009 uzmu deo kolaca...cista propast...
Dachman gpu 12.06.2009. 01:21 #120830

broj poruka: 630
Imao sam i ja i ATI i Nvidiu u proslosti i nikada nisam imao problem u glavi da sebi priznam kada je nesto bolje od onoga drugoga,s`toga i da predjem na korak napred.Sa trenutnom mojom 4870 X2 sam prezadovoljan i dok je tako sluzice mi punom parom.Jednoga dana kada dodje vreme da opet predjem na nesto bolje znam da necu imati nikakvu moralnu prepreku.

SkyFire O Boze!!! 12.06.2009. 01:26 #120831

Ja stvarno vas ne razumem!Ja sam totalno neshvacen.Jel vi stvarno od mene zelite da cujete muziku koja ce samo da prija vasim usima?Alo bre ljudi,pa ne mogu da lazem prvo sam sebe pa onda vas..Kakva bre moralna prepreka,kakav problem u glavi???Jao,posle ovakvih postova glava me stvarno zaboli!Rekoh ja,uzaludna polemika,uzaludno pricanje..Samo uzivajte..Eto to vam zelim..Ja cu i dalje da proucavam i sakupljam znanje za sebe a vi zivite od svega samo sa ubedjenjem..Eto toliko..
P.S.Stvarno sam zabezeknut koliko na ovom forumu nema realnosti..Ostao sam bez teksta!

dautovic .. 12.06.2009. 01:34 #120832

Sinak ja ne znam sto se ti ovde osecas ko da ti meni trebda se dokazujes?imas li ti takvu potrebu?Ja potrebu nemam nikom da se dokazujem...
Prvo ja od pocetka srednje skole radim i sa jakom i sa slabom strujom...imam mnogo vise prakse neko teroije...drugo nisam ja kriv sto ti nisi zavrsio neku skolu koja bi se mogla povezati sa ovim sa cime se bavis sada,a slag na tortu onda ti meni hoces da pricas o arhitekturi?! KAKO SOKOLETI MENI DA PRICAS O ARIKTEKTURI NEKE GRAFICKE KARTE ILI NEKE DRUGE KOMPONENTE KAD NE ZNAS SEMU DA PROCITAS?

Ti mozes samo da kupis hardware, testiras ga uporedjujes rezultate, a da pogledas semu i da kazes zasto je npr nekoj karti losha naponska jedinica sta tu fali, ili se greje, ili sta znaci nanomilimetarski proces i zato se ovo ovako lili ono onako, mozes samo da procitas negde sto je neko napisao...

I najgore sto ispade ja branim ATI-a i ako malko vise volim uzeti INTEL i nVida-u...

Ti imas nesto sa sobom ne razjasnjeno...gledam tvoje postove...ako neko napise nesto kontradiktorno tvom postu...to je ludnica...ali ti onda malo podjebavas i`neces da se svadjas` i na kraju napises da `neces da se svadjas`.

To je ono kao teraj se u PM al nemoj se vredjas, ja necu se svadjam...koje su to fore?

Inace Imao sam od novijih 8600GT,8800GT,8800GTS,9600GT pa 4850 pa 4870...sad cu uzeti GTX280...ovo okazem jer si me pitao...

Ne znam sto si u tripu da je neko protiv tebe...?

Kuliraj uzivaj,imas znanje i iskustvo, ko ima to ne treba da se cima oko ovakvih zezancija...mene ovde niko ne moze da uvredi osim ako me opsuje itd...Mozes ti meni da drvis da je nVIdia ili ATI bolji...ti si taj koji ne kapira sta je poenta...
SkyFire Re: .. 12.06.2009. 01:52 #120834

Moram priznati da te ama bas nisam nista razumeo ili ti jednostavno zelis meni neku drugu poentu da dokazes..Malo si mi smesan ispao sad..Bez ljutnje iako si ti sam post vec poceo ponizavajuce `Sinak` i te stvari..To kod mene ide malo teze ali ajde..Dobri strucnjace,skidam ti kapu za znanje ali sto si se omdah drznuo?Jel neko sporio da ti znas,da si some kind of professionalest in your job?Nije..Sto se trzas odmah.Niko nije ni spomenuo tvoje znanje nit cime se bavis a ti odmah opleo po mom i jos me okarakterisao kao neznalicu..Pricas mi tu o naponskim sekcijama i sl..Ajde reci mi manu onda 8800 GTS G92 karte???Sta koci OC memorije na tim kartama?Cist primer.Ja nisam elektrotehnicar pa sam opet na iskustvo dosao do saznanja..
Opet mesas babe i zabe..Reci cu ti jedno.Ja sam specifican tip,jako zadrt kada znam da sam upravu.Idem do kraja i nije me briga dal ce se neko ljutiti uopste..Pricas mi o semama ,kojekakvim nebitnim stvarima..Ma sokolicu moj koliko god godina da imas neces shvatiti jednu stvar a to je da praksa samo govori jednu istinu..Teorija je tu samo da potkrepi to sto se dobije u praksi..Obecanja kule i gradovi moze macku o rep da se okace kad ti stavis spravu na sto i probas a to nije to.Moze na papiru da pise sta hoces,mozes da imas bilo kakvu semu..Ljutio se ti ili ne sa tim mozes samo da se...
Posto uzimas GTX280 mogu da te malo uputim kako se ponasa,ili ces da uzmes GTX285 i o njemu mogu da ti kazem sta god zelis..Nisam ja moj prijatelju los covek niti se duvam.Ti ocigledno nisi poentu shvatio..Ja samo zelim da iznesem istinu ma koliko ona bolna psihicki nekom bila..Ceo zivot samo istinu govorim i toga se drzim..Zato i kazem.Ako neko zeli da me demantuje delima neka to dokaze..Nemam nista protiv.Ja cu da priznam gresku ako nisam upravu..
Eto to bi bilo sad isto kao kad bi ja tebe pitao jel znas kako radi CrossFire ATI 4870 a znam da nemas CrossFire a ti treba da mi das neki odgovor..Eto ja ga imam,radim na njemu vec dva meseca neprekidno..Mislis li da nisam stekao neko iskustvo da bi o tome mogao da kazem nesto kompetentno a da ti odmah kazem ne treba mi dugo da bi provalio hw kako radi..Jebi ga,sta da ti kazem ide mi to od ruke,sta cu..
Sve u svemu zacin C..
P.S.Nemoj samo da mi se naljutis,ja nisam tip koji voli da se svadja nit podjebava kako ti kazes.Sve se lepim recima sokolicu moj da objasniti..

:: Sinak ja ne znam sto se ti ovde osecas ko da ti meni trebda se dokazujes?imas li ti takvu potrebu?Ja potrebu nemam nikom da se dokazujem..
:: Prvo ja od pocetka srednje skole radim i sa jakom i sa slabom strujom...imam mnogo vise prakse neko teroije...drugo nisam ja kriv sto ti nisi zavrsio neku skolu koja bi se mogla povezati sa ovim sa cime se bavis sada,a slag na tortu onda ti meni hoces da pricas o arhitekturi?! KAKO SOKOLETI MENI DA PRICASO ARIKTEKTURI NEKE GRAFICKE KARTE ILI NEKE DRUGE KOMPONENTE KAD NE ZNAS SEMU DA PROCITAS
:: Ti mozes samo da kupis hardware, testiras ga uporedjujes rezultate, a da pogledas semu i da kazes zasto je npr nekoj karti losha naponska jedinica sta tu fali, ili se greje, ili sta znaci nanomilimetarski proces i zato se ovo ovako lili ono onako, mozes samo da procitas negde sto je neko napisao..
:: I najgore sto ispade ja branim ATI-a i ako malko vise volim uzeti INTEL i nVida-u..
:: Ti imas nesto sa sobom ne razjasnjeno...gledam tvoje postove...ako neko napise nesto kontradiktorno tvom postu...to je ludnica...ali ti onda malo podjebavas i`neces da se svadjas` i na kraju napises da `neces da se svadjas`.
:: To je ono kao teraj se u PM al nemoj se vredjas, ja necu se svadjam...koje su to fore
:: Inace Imao sam od novijih 8600GT,8800GT,8800GTS,9600GT pa 4850 pa 4870...sad cu uzeti GTX280...ovo okazem jer si me pitao..
:: Ne znam sto si u tripu da je neko protiv tebe...
:: Kuliraj uzivaj,imas znanje i iskustvo, ko ima to ne treba da se cima oko ovakvih zezancija...mene ovde niko ne moze da uvredi osim ako me opsuje itd...Mozes ti meni da drvis da je nVIdia ili ATI bolji...ti si taj koji ne kapira sta je poenta...
Equinoxe Re: 12.06.2009. 08:32 #120847

gile ti si majke mi moje legenda, sam si lepo rekao da ti je `strava` promaja u kućištu i sad kukaš kako ti se kartica greje.....

Milijardu puta je rečeno da se ne uzimaju ATI kartice sa referentnim hlađenjem. Referentno hlađenje će da odradi posao kako treba samo u uslovima dobrog i provetrenog kućišta ili tweakovanja samog ventilatora. Za one koji nemaju uslove (?!?!) tako nešto da postignu, moraju da gledaju modele sa custom hlađenjem: ASUS Matrix / Sapphire / XFX / PowerColor ...

A to što vam se upucava CCC, već od verzije 8 ja nemam nikakve probleme. CCC je inače monstrum za NV Control panel i ne čudi me što je ATI imao problema da ga upegla. Kako bi voleo da vidim operativne sisteme svih vas što `super` održavate OS, gazite instalacije preko instalacije, `koristite` driver cleaner, sređujete OS sa registry sr@anjima pa vam je posle ATI kriv. CCC radi doslovce savršeno (XP/W7) sa karticama od X1xxx pa do najnovijih serija.

Scyter Re: Re: 12.06.2009. 08:40 #120850

Voleo bi da svratis do mene da vidis kako odrzavam OS,da se uveris kako radi.
Hmm,neko je ovde poceo da vuce na jednu stranu......

:: A to što vam se upucava CCC, već od verzije 8 ja nemam nikakve probleme. CCC je inače monstrum za NV Control panel i ne čudi me što je ATI imao problema da ga upegla. Kako bi voleo da vidim operativne sisteme svih vas što `super` održavate OS, gazite instalacije preko instalacije, `koristite` driver cleaner, sređujete OS sa registry sr@anjima pa vam je posle ATI kriv. CCC radi doslovce savršeno (XP/W7) sa karticama od X1xxx pa do najnovijih serija
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60441. Broj poslatih odgovora: 647811.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs