Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
pogledajte ovo 4850
STRANA 2 OD 2
skar Re: Re: re 25.06.2009. 08:35 #123692

status: user
broj poruka: 3992
bas tako....ABNERE i ja sam o tome razmisljao...
kako nema neka 4870 za 10000 ili 4890 za 13k...nego samo 4850....

rad je od coveka napravio majmuna

:: Eh da kako da ne..
:: Ja razmisljam oni ne prave samo 4850 od ATi-ja nego i one bolje 4870 te 4890 a njih ne vidim na akcijama
:: Ja kupih jednu 4850 ali mislim da su refurbished od onih koje su vracene na reklamaciju i to one single slot
::
:: Ali sto je dzaga i deci je drago..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Nije greska,GAINWARD je izbacio iz proizvodnje ATI kartice i prelazi samo na nVIDIU,tako mi je receno u ATOMU a inace ja sam kupio 2x4850 GAINWARD u Atomu i meto ih u Crossfire,kupio sam ove od 7200 dinara!!
:: ::
:: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF
:: :: http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.pn
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 25.06.2009. 09:18 #123697

broj poruka: 2236
http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/datasheet471846200-9566-00081.pdf

http://www.theinquirer.net/inquirer/news/1137514/gainward-palit-ati-spat-rate-hatchet-job

http://www.fudzilla.com/content/view/14197/65/

http://www.fudzilla.com/content/view/14223/34/

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: raspad drusva. 25.06.2009. 10:14 #123700

broj poruka: 9121
Ta Tesla i ona je pocela da slabi, znam jednoga koji je upisao tu skolu, sada je ta skola pocela da gubi na kvalitetu ne idu vise djaci sa ogromnom kolicinom znanja vec neki losiji.

Pozdrav!

:: Mnogi taj fax završavaju iz nekog inata....`Mogu ja to....`...i onda oćelave uz Osnove elektrotehnike 18, Matematiku 57 i Analognu elektroniku 36. Gomila mojih izuzetno pametnih drugara iz Tesle čupa kosu tamo posle 5 godina su na drugoj zbog idiotluka
:: Znaš kad će ETF da ima neke predmete kao na primer Audio i TV tehnologije smer sa VETŠ-a na primer ? Pa juče, a zašto, pa neće se dovoljan broj studenata oboriti ili naučiti nečemu korisnom...
:: Elektronika nije samo lemilica, kružni integral od Ex od tačke A do tačke B, i Progrmiaranje na raspadima koje su nemci u povlačenju ostavili...ima tu mnogo više....i dok se to ne shvati....studenti će tamo da trunu, kao da se kažnjavaju jer hoće nešto korisno da nauče....tragedija. Zadaci iz Ruske zbirke sa milion zvezdica...čemu ? Ra razvijanje logičnog razmišljanja.....al na koji fax da pobegneš.....
:: Zašto, ko zna ?!
:: Ja sam za to da se čovek potkiva u onome u čemu je dobar, a ne da gubi vreme na budalaštine, pa kad traži posao, kaže dobar dan, ja to znam da radim i kraj. Diploma znači, ali daleko od toga da je presudna, naročito kad u 32. godini diplomiraš, a neko iza tebe ima 12 godina staža.....mislite o tome...
:: Au, ode teme u....peršun .-) ....izvinjavam se
:: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
:: Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Ako si retard mozes da zavrsis 3 etf-a sve ce da ti prodje kroz lobanju u zaborav. Da se ne lazemo 99% profesora koji su meni predavali, dosta njih sa ETF-a su gledali samo da odrade `posao`. Isto tako 99,9 % studenata su dosli samo da odsviraju qrcu na predavanjima. Moze da ti predaje ko hoces ako te nesto ne uzmes sam da izucavas... nema leba od toga
:: :: - - - -
:: :: `Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
skycould e ja zavrsio ETS Zemun 25.06.2009. 10:30 #123702

broj poruka: 248
tad se zvala EMS Zemun. Veruj mi da u vezi racunara nisam nista tamo naucio. Celu srednju skolu sam se zaje.avao maximalno i opet je zavrsio sa 3. U toj skoli neces nauciti nista. Cak sta vise par puta sam ispravljao samu profesorku racunara. :o) Nadam se da su se modernizovali jer sam ja ucio DOS a tek onda kasnije Win 95/98. A vec XP izasao. :o) Sve u svemu lako se zavrsi ali posle nje opet nista ne znas. :o)
rade09 Off topic 25.06.2009. 16:44 #123790

broj poruka: 18
E ovako,ja sam zavrsio ETS Zemun ili MOC,kako vise volite i to smer elektrotehnicar racunara,a to je i `najtezi` smer u toj skoli.Koliko ce ti biti teska to zavisi od toga koliko si snalazljiv,ali otprilike stvari stoje ovako: prva i druga godina su nesto teze jer ipak nova sredina,pa dok povatas sve cake a i nastavnici te ne poznaju pa nece da popustaju toliko,dok su treca i cetvrta smejurija,evo primer ja sam na polugodistu imao samo 3-4 pozitivne ocene,a na kraju samo bio skoro pa odlican,takodje retko kad sam bio na svim casovima.Sto se tice znanja neces mnogo nauciti(osim ako se sam ne potrudis),zato sto je takva sredina,svi samo gledaju da isprepisuju,pa onda gubis volju za ucenjem,a sto se tice racunara tu neces nista nauciti,nazalost,tako da svoje slobodno vreme(a bice ga dosta) treba trositi na ucenje onoga sto te zanima.Ljudi koji upisuju ovu skolu su uglavnom nikakvi,neces naci mnogo dobrih drugova,ja sam posle srednje nastavio da sa druzim sa mozda njih desetak.Ajmo sad dobre strane :),dakle skola ima dosta pristojnih racunara ako se dobro secam 2GHz procesor,a posto su vecina umrezena uglavnom se koriste za pikanje counter-strike :),takodje trebalo bi da su im uveli i ADSL,zatim svake godine se organizuje turnir u igricama,a nagrade su misevi majice flash diskovi,konkurencija je relativno slaba,zatim iako skola ima mozda 2 devojke po generaciji imas pored srednju medicinku tako da devojaka nema da fali,zatim uvek su to vannastavne aktivnosti kao sto su pijancenje na groblju i zakazane tuce na groblju :),inace postoji i posebna soba,u podrumu,sa televizorom da ti ne bude dosadno kad bezis sa casova :).Sve u svemu ja ne zalim sto sam isao u ovu skolu,ako zelis da ucis naucices,ako ne zelis da ucis nece te preterano cimati.Ovo sto sam napisao je uglavnom bilo namenjeno @eseses-u
no pain no gain

Scyter Re: Off topic 25.06.2009. 16:51 #123793

broj poruka: 8138
Hvala brate,nego sta si uradio kad si zavrsio ETS Zemun?

The Way It`s Meant To Be Played

:: E ovako,ja sam zavrsio ETS Zemun ili MOC,kako vise volite i to smer elektrotehnicar racunara,a to je i `najtezi` smer u toj skoli.Koliko ce ti biti teska to zavisi od toga koliko si snalazljiv,ali otprilike stvari stoje ovako: prva i druga godina su nesto teze jer ipak nova sredina,pa dok povatas sve cake a i nastavnici te ne poznaju pa nece da popustaju toliko,dok su treca i cetvrta smejurija,evo primer ja sam na polugodistu imao samo 3-4 pozitivne ocene,a na kraju samo bio skoro pa odlican,takodje retko kad sam bio na svim casovima.Sto se tice znanja neces mnogo nauciti(osim ako se sam ne potrudis),zato sto je takva sredina,svi samo gledaju da isprepisuju,pa onda gubis volju za ucenjem,a sto se tice racunara tu neces nista nauciti,nazalost,tako da svoje slobodno vreme(a bice ga dosta) treba trositi na ucenje onoga sto te zanima.Ljudi koji upisuju ovu skolu su uglavnom nikakvi,neces naci mnogo dobrih drugova,ja sam posle srednje nastavio da sa druzim sa mozda njih desetak.Ajmo sad dobre strane :),dakle skola ima dosta pristojnih racunara ako se dobro secam 2GHz procesor,a posto su vecina umrezena uglavnom se koriste za pikanje counter-strike :),takodje trebalo bi da su im uveli i ADSL,zatim svake godine se organizuje turnir u igricama,a nagrade su misevi majice flash diskovi,konkurencija je relativno slaba,zatim iako skola ima mozda 2 devojke po generaciji imas pored srednju medicinku tako da devojaka nema da fali,zatim uvek su to vannastavne aktivnosti kao sto su pijancenje na groblju i zakazane tuce na groblju :),inace postoji i posebna soba,u podrumu,sa televizorom da ti ne bude dosadno kad bezis sa casova :).Sve u svemu ja ne zalim sto sam isao u ovu skolu,ako zelis da ucis naucices,ako ne zelis da ucis nece te preterano cimati.Ovo sto sam napisao je uglavnom bilo namenjeno @eseses-
:: no pain no gain
OCz re 25.06.2009. 17:03 #123797

broj poruka: 2900
eseses, ako budes imao dovoljno bodova upisi gimnaziju. Srednja skola je cisto sviranje k. Jako, ali jako malo se tu nauci. Gimancija je najbolji izbor jer ces tu sigurno najvise nauciti, nece te mraciti glupostima koje te uopste ne interesuju. Mislim, hoce ali ne u tolikoj meri koliko ce u nekim tehnickim skolama.
I nemoj da mislis da je gimnacija teza. To su gluposti.
Equinoxe Re: 25.06.2009. 17:08 #123799

broj poruka: 12057

Ne slažem se za gimnaziju jer te uslovljava na nastavak, jer nikakvo konkretno znanje nemaš posle nje, osim latinskog, još buđave biologije, istorije, geografije, matematike 4 godine, itd....

Jedino ako baš nisi siguran, čime planiraš da se baviš, ni okvirno....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

OCz re 25.06.2009. 17:17 #123801

Naucis vise neke opste kulture u gimnaciji. I kada zavrsi neku drugu srednju opet mora jos nesto. Osim ako nece da radi za 15-20k din.
Ili bar ako nema bodova za gimanciju ili neki drugi razlog da upise neku `strucnu` skolu. Treba gledati da to bude skola sa ako se ne varam JSU standardom ?? Ili sta vec su novo izmislili. Jer sa tim diplomama mozes posle da upises 80% fakulteta.
Equinoxe Re: re 25.06.2009. 17:25 #123804

broj poruka: 12057

Može bar da se zaposli i uči nešto iz struke, ima kintu za sebe i za fax. Niko ne kaže da posle srednje treba da stane sa školovanjem. Ima dosta ljudi koji nisu do srednje doneli neku odluku, zanima ih svašta po malo....rešenje, gimnazija...ali zašto bi se neko mlatio još 4 godine sa opštim predmetima a zanima ga medicina, elektronika, građevinarstvo, robotika....šta kod...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Naucis vise neke opste kulture u gimnaciji. I kada zavrsi neku drugu srednju opet mora jos nesto. Osim ako nece da radi za 15-20k din
:: Ili bar ako nema bodova za gimanciju ili neki drugi razlog da upise neku `strucnu` skolu. Treba gledati da to bude skola sa ako se ne varam JSU standardom ?? Ili sta vec su novo izmislili. Jer sa tim diplomama mozes posle da upises 80% fakulteta.
TheBear Ja sam zavrsio gimnaziju 25.06.2009. 17:26 #123805

broj poruka: 6502
stekne se solidno znanje, latinski sam ucio 2 godine i ne znam nista zaboravio sam ga davno, a inace ne treba se bojati kad se zavrsi gimnazija jer postoje Megatrend i Singidunum

dukiduledu a bre,nego 25.06.2009. 17:36 #123808

broj poruka: 826
da li ste vi sa ETF-a napravili neki bre pandan ovom ati-ju 4850,pa da je bre jeftiniji od ovih 7200 din?kako stojite sto se tice kompatibilnosti u igrama,i to?:P...tema su ove zaista jeftine karte....stvarno je interesantno odakle toliko jeftine da su?

TheBear Da se rasprodaju 25.06.2009. 17:45 #123809

broj poruka: 6502
jer vise nece biti nov uvoz tih karti...

rade09 @eseses 25.06.2009. 18:10 #123813

Vecina onih koji zavrse ovu skolu ne upisuju nista dalje(uglavnom bi da budu mafijasi),a ova manjina uglavnom upisuje neke boranije od fakulteta tipa Visa poslovna ili Megatrend,pa i Singidunum je tu negde.Dok ovi koji su ok ucenici upisuju Visu elektrotehnicku (sada se zove malo drugacije),ona je otprilike kao nastavak srednje i dobar izbor ako te interesuje ta materija a ne zelis da se ubijas od ucenja.Ja sam se troumio izmedju Raf-a Vise elektrotehnicke i ETF-a.Za RAF je trebalo 3000e pa sam to odbacio,upisao sam ETF(jedva),zato sto sam video da je to ta materija koja me interesuje,a i delom iz inata,uglavnom bio sam jedini iz generacije koji je upisao(ustvari bio je jos jedan ali je odustao na pocetku).Fakultet jeste tezak pogotovo sto je meni falilo znanje matematike i elektrotehnike,a ni radne navike nisam bas imao,dakle uci se bas mnogo,ali uvek mozes da se prebacis na visu elektrotehnicku:).

@OCz
Kako mozes da kazes nekome da upise gimnaziju i da je tehnicka skola sviranje kurcu,sve zavisi od toga sta ga interesuje,ja sam se odpocetka lozio na elektrotehniku,elektroniku programiranje,dakle svega sto se tice kompjutera i za mene boljeg izbora od tehnicke skole nije bilo,sada na mom fakultetu bas ti gimnazijalci imaju problema sa predmetima iz tehnickih skola jer se prvi put srecu sa njima.Kao sto je bax2003 rekao gimnaziju treba da upisuju oni koji nisu sigurni cime planiraju da se bave,ni okvirno
no pain no gain

OCz re 25.06.2009. 18:27 #123820

Prvo, sa sigurnoscu mogu da kazem da su sve nase tehnicke skole katastrofa.
Tu neces nista nauciti. A kazes i sam da si isao u MOC. I jesi li naucio nesto ? Ma jok. To sve kasnije dodje u zavisnosti gde odes i za sta se tacno opredelis.
Evo ja zavrsih Petar Drapsin, trenutni fancy naziv je `vazduhoplovna akademija`.
30% profesora je opiceno totalno. Nemaju veze sa zivotom. Toliko ima nepravde u ocenjivanju da je to strasno. Budaletine su zavrsavane tu skolu sa odlicnim uspehom koje ne da ne znaju nista, nego strasno. Inace, situacija je slicna kao i u MOC-u po tvojim recima.
Prva i druga godina su dosta teske, skoro svi smo popadali na popravne iz mehanike, fizike, matematike ..
Treca i cetvrta nije da su smesne ali, nije nista tesko. Moze se bez problema zavrsiti sa solidnim uspehom. Sa jako malo rada.
Meni je uzasno zao sto sam tu skolu upisao jer sam protracio 4 god zivota na gluposti. Sto se tice strucnih predmeta, nisam nista naucio. Kao i svi ostali.
I tako je sa 90% nasih skola. Cemu onda to upisivati.
Pa dobro i na kraju krajeva. Ako te to interesuje. Dobro, ali opet skole su nam katastrofa i dzaba sto si upisao to sto volis kada nista neces ni nauciti.
rade09 @OCz 25.06.2009. 19:09 #123833

U bre al si pesimista,nase skolstvo jeste ocajno i tu treba dosta toga da se menja,ali ne mozes da kazes cemu to upisivati,mislim mozda neces mnogo nauciti ali bar okvirno hoces i uvek mozes sam sa strane da ucis,jer svako ko zeli biti neko u struci mora mnogo da se pomuci i da uci mnogo toga mimo skole,a u skolu moras ici hteo ne hteo,jer ti je potrebna diploma.Mislim u ozbiljnim firmama diploma ti treba samo da bi te uzeli u obzir za posao,a znanje je to koje ce ti ga obezbediti,to pricam ako sve radis po propisu,e sad preko veza i muskih tetki mozes i bez znanja doci do posla.Na kraju krajeva cenim da si i ti upisao nesto dalje.
no pain no gain

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60441. Broj poslatih odgovora: 647811.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs