Pošto vidim da je ovde bilo reči o tome ko je bolji i uspešniji u popravci matičnih ploča zanima me da li možete da mi preporučite kome bih mogao da poverim opravku jedne (po meni) malo kvalitetnije Asusove ploče za socket 939 (mada imam i nekoliko drugih za popravku), konkretno je u pitanju model ASUS A8V DELUXE WIFI-G koju sam nabavio preko Limunda kao navodno ispravnu, ali kad sam je uključio nije čak ni ventilator na procesoru htela da pokrene, pa bih rekao da je možda otišao neki regulator napona a takođe bih voleo da čujem i vaše mišljenje o tome da li se tako nešto uopšte isplati popravljati, pošto mi neki trgovci skoro rekoše da su davali ploče na popravku ali ona vrlo brzo otkaže opet, tj. pregreva se ili šta već ne, tako da mi to ne bi nikako preporučili, tako da bi mi vaše mišljenje kao upućenijih i u tim tokovima značilo puno više od ovog jednog negativnog. Pozdrav i hvala!!!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.