klincu za igranje na asusu p5q se sa 2 g rama i inteleom e5200 ladno teram 9800gt sa 1g rama sa prostim cheiftecom 500W (cak sta vise GREEN varijanta koju niko bas ne ljubi)....nema stucanja, nema mucenja sve je ok...cuvaj pare
:: A stabilnost sistema?? :: :: Donecu ti moj ModXstream da zakacimo jednom prilikom da vidis da li postoji razlika izmedju radi i radi kako treba :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: :: :: Ja imam :: :: Intel Q6600 (iskljucen C1E :: :: Asus P5K SE EP :: :: NVidia 9600G :: :: 2 harda i citac plus 100 Cooler :: :: :: :: I to sve radi bez problema na Kineskom ZITA napajanju od 400W... tako da lazu... :: :: :: :: :: :: From Freedom Came Elegance :: :: LinuxMint :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.