Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS EN9800 GX2 Overheating!!!
STRANA 2 OD 2
markopvict Re: Re: Re: Re: 24.08.2009. 21:35 #135010

status: user
broj poruka: 4515
Dete, ti znas sta je sustina?
Obe kartice su tezak promasaj. Ubedljivo je najveci promasaj kad das za karticu 500 evra i posle par meseci tu karticu kida karta od 150e.

- - - -

:: Za 3870 X2 se niko nije zalio jer je niko nema.Zasto?Zato sto je karta bila cist promasaj na trzistu.Mogla bi jedino da se koristi kao rerna.Za to je najbolja
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Nemoze biti vece od 9800GX2 kako god okrenes,samo na berzi ima vec tri GX2-jke koje su zviznule dok koliko znam niko se jos nije zalio na 3870 X2
:: :: __________________________________________
:: ::
:: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: :: Pricajte vi sta ocete,ali ubedljivo najvece raspalo X2 sranje je 3870 X2.Tu kartu odmah u kontejnjer
:: :: ::
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman Re: Re: Re: Re: 24.08.2009. 21:36 #135012

broj poruka: 630
Koliko znam ovde na forumu je ima Ishmerish a imam dobrog poznanika koji je isto ima i naravno nema nikakvu zamerku u zadnjih godinu i par meseci koliko je ima.

Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.

:: Za 3870 X2 se niko nije zalio jer je niko nema.Zasto?Zato sto je karta bila cist promasaj na trzistu.Mogla bi jedino da se koristi kao rerna.Za to je najbolja
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Nemoze biti vece od 9800GX2 kako god okrenes,samo na berzi ima vec tri GX2-jke koje su zviznule dok koliko znam niko se jos nije zalio na 3870 X2
:: :: __________________________________________
:: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: :: Pricajte vi sta ocete,ali ubedljivo najvece raspalo X2 sranje je 3870 X2.Tu kartu odmah u kontejnjer
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: Re: Re: Re: Re: 24.08.2009. 21:41 #135020

broj poruka: 9121
700 nije 500.

Pozdrav!

:: Dete, ti znas sta je sustina?
:: Obe kartice su tezak promasaj. Ubedljivo je najveci promasaj kad das za karticu 500 evra i posle par meseci tu karticu kida karta od 150e
:: - - - -
:: :: Za 3870 X2 se niko nije zalio jer je niko nema.Zasto?Zato sto je karta bila cist promasaj na trzistu.Mogla bi jedino da se koristi kao rerna.Za to je najbolja
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Nemoze biti vece od 9800GX2 kako god okrenes,samo na berzi ima vec tri GX2-jke koje su zviznule dok koliko znam niko se jos nije zalio na 3870 X2
:: :: :: __________________________________________
:: :: :: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: :: :: Pricajte vi sta ocete,ali ubedljivo najvece raspalo X2 sranje je 3870 X2.Tu kartu odmah u kontejnjer
:: :: :: ::
:: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
GAMER4LIFE GX2 24.08.2009. 21:47 #135021

broj poruka: 839

Nvidia Rulez!

ATI Sucks!

Ko poredi 3870x2 i 9800gx2 ? to je glupo porediti! posebno u Crysisu.

Ja nisam ni rekao da mi je pc berza sjebala kartu nego sam poslusao mnogo pametne da je otvaram stavljam novu pastu i niikog ne krivim sam sam je sjebao samo sam lepo rekao coveku da ne otvara i sl. kao sto sam ja radio nego ako ima garanciju neka nosi u servis ko ih jebe!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baxter re: 24.08.2009. 21:48 #135022

broj poruka: 732
Ja sam pre 1.5,2god imao x1950xtx ASUS sa gddr4 mem i super je radila bila 15-20%slabija od 3850 u igrama iz tog vremena i nije bas da je cepala 7950gx2 ali se zto manje grejala i blia najjaca single gpu karta....
imarkovic @FENRIR 24.08.2009. 21:49 #135024

broj poruka: 19085
ljudi, polako, mislim da se svi suvise opterecujete nekim stvarima, a ti @FENRIR-che, najpametnije resenje ti je reklamacija, nemoj slucajno nesto da cackas oko graficke, jer gubis svaku varijantu reklamacije i firma ima puno pravo to da uradi, objasni im fino sta ti se desava i budi strpljiv, sta da ti kazem..
baxter re: 24.08.2009. 21:51 #135026

broj poruka: 732
I ja ne znam sto se vi ljudi raspravljate sta je bolje ATI ili Nvidia,zar nije najbolje ono sto se vidi da je bolje pa uzeti to.nekad Ati izbaci bolju stvar nekad nvidia.Vazno je da nije skupo i da zavrsava posao....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Equinoxe Šte je bre ovo, obdanište ?!? 24.08.2009. 22:03 #135027

broj poruka: 12057

Zašto mora priča da uvek okrene na šta je gore ?

Ne zna se šta je gore GX2 ili 3870 X2, ova je tehnički katastrofalno urađena, a ova druga nije proška pored dve 3870 u CF-u, a i dve 3870 u CF-u su do mo*a.

Al sve to na stranu. Zašto se ovde pominje 3870 X2 ? Čiji advokati rade ovde ? Koga branite ? Oko čega se gađate ?
Svi zajedno nemate 20 godina.
gile23 Re: Šte je bre ovo, obdanište ?!? 24.08.2009. 23:04 #135034

broj poruka: 9121
Kakvo bre obdaniste, ja imam 16.5 ako ostatak sigurno nema 3.5 godine :), od tih karata se ne zna koja je gora (9800GX2 ili 3870X2). Nego ocisti ti malo taj kuler i to bi trebalo da bude resenje problema :), to je pomoglo na mojoj 4850 koja je u idle imala 100 stepeni temperaturu :).

Pozdrav!

:: Zašto mora priča da uvek okrene na šta je gore
:: Ne zna se šta je gore GX2 ili 3870 X2, ova je tehnički katastrofalno urađena, a ova druga nije proška pored dve 3870 u CF-u, a i dve 3870 u CF-u su do mo*a
:: Al sve to na stranu. Zašto se ovde pominje 3870 X2 ? Čiji advokati rade ovde ? Koga branite ? Oko čega se gađate ?
:: Svi zajedno nemate 20 godina.
DmasteRNo1 Deca 24.08.2009. 23:15 #135038

broj poruka: 6108
na njima je budućnost.
Bakse, nama potrebe da se mi `matorci` nerviramo zbog njih. Valjda će i oni naučiti jednog dana nešto, pa neće laprdati bezveze i skretati sa teme.

Šefe, koji ti je vrag?

MaliAbner Re: Re: GX2 24.08.2009. 23:38 #135044

broj poruka: 7783
Eh pa zar se on nije samoizgnao ???

A kad malo pogledamo topich vidimo da su andjeli dobili krila, kad se pogleda malo pomnije niko od samoizgnanih nije napustio forum samo su se pritajili, posto su svi promenili avatare.

Majstore sto se opterecujes stvarima kao sto je temperatura ovog ili onog. Ja znam kad dete ima temperaturu vodim ga kod doktora, a kad tv ne radi pozovem majstora.

Draga saveta moze da resi problem kad si u dilemi sta da kupis, kako da podesis nesto na OS-u i slicno oko problema sa temperaturama grafike ili procesora moze ti pomoci ALI LICNO neko ko je iskusniji od tebe.
Obrati paznju na ono LICNO znaci ne preko foruma nego da taj neko dodje kod tebe ili ti kod njega, ako ne znas nikog takvog (ali pazi da si bas siguran u njega da se razume) onda to lepo odnesi u servis i nemoj da se mucis tj nemoj da prodjes ko onaj sa prikacenog linka.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Koliko mene pamcenje sluzi pocelo je kako si ti otvarao sam kartu, cistio, zatvorio i trazio pomoc..
:: da... evo ga topic..
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17411&forid=12&katid=
:: __________________________________________
:: Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.
:: :: Prijatelju lepo odnesi tamo gde si kupio i trazi reklamaciju ne trazi pomoc ovde jel od toliko pametnih ja sam moju GX2 sjebao `500` eura u to vreme sam je toliko platio inache i meni je isla cak do 105c textura se baguje u black screen.. ili uzmi neki extra cooler ... kako nemas cooler ja sam bas tu asusovu imao ?
:: :: p.s na GTX285 sad mi je idle 48c a max mi dodje do 60c
Equinoxe Re: Deca 24.08.2009. 23:44 #135045

broj poruka: 12057

Meni je zaista žao kad vidim preprirke na ovu i slične teme. Ovo NISU diskusije ovo je prepiranje, ali oko čega....i zbog čega ?

Znate li koliko su ATI i NVidia imali promašaja i koliko će ih imati ? Gledajte šta je bolje pa da kupujemo šta valja. Kakve veze ima šta vam je u kućištu ? Svaki vaš sledeći izbor, koji god bio treba da je bolji, promišljeniji, za koji god svrhu.

Ko god pokušava da drži korak sa računarima, praviće greške tu i tamo, neminovno.
To je sve eletronika, a tu se perfekcionizam jako teško postiže.

Nemojte se kačiti oko gluposti. Virtuelno ili stvarno. Grozno je u oba slučaja.
darkoc78 Re: Re: Deca 25.08.2009. 00:13 #135054

broj poruka: 467
AMIN....

:: Meni je zaista žao kad vidim preprirke na ovu i slične teme. Ovo NISU diskusije ovo je prepiranje, ali oko čega....i zbog čega
:: Znate li koliko su ATI i NVidia imali promašaja i koliko će ih imati ? Gledajte šta je bolje pa da kupujemo šta valja. Kakve veze ima šta vam je u kućištu ? Svaki vaš sledeći izbor, koji god bio treba da je bolji, promišljeniji, za koji god svrhu
:: Ko god pokušava da drži korak sa računarima, praviće greške tu i tamo, neminovno.
:: To je sve eletronika, a tu se perfekcionizam jako teško postiže
:: Nemojte se kačiti oko gluposti. Virtuelno ili stvarno. Grozno je u oba slučaja.
H-nitro yo 25.08.2009. 01:03 #135063

broj poruka: 1982
o5 istu stvar cu da ponovim TI SA TOM KARTOM NE MOZES IMATI BOLJE HLADJENJE, jer je takva znam znam mnogo se greje imao sam je na testu, ali sta ona je stvarno dobra karta ko kaze da je losa taj je seronja i nije je video na benchu, ali ogroman problem je kuler, ide i do 80+ stepeni, jedino resenje je da uzmes 9800 hydrogen to je ista samo na vodu i ne da sljaka nego u idle je na 45-50c a u full nema sanse preko 70 to ti je jedino resenje to smo i mi uradili

Dont drink and drive take joint and fly

DmasteRNo1 Deca 2 25.08.2009. 08:45 #135080

broj poruka: 6108
Ma znate u čemu je štos. Koju god grafičku da imam, bolja je od vaših. Ne zato što je stvarno bolja, nego zato što je moja. Isto važi i za ostatak mašine. Pri tome ja znam više od vas, ne zato što stvarno znam više, nego zato što sam takvog ubeđenja. E, zbog takvog infantilnog načina razmišljanja i nastaju besmislene svađe ovde na forumu i svuda uopšte.

Šefe, koji ti je vrag?

imarkovic @DmasteRNo1 25.08.2009. 09:22 #135084

broj poruka: 19085
dobrodosao u majku Srbiju i ovaj srpski forum...takav je mentalitet, i ne moze niko to da promeni...nazalost

Nicolas Nemoj da otvaras tu kartu - poslusaj me 25.08.2009. 10:21 #135096

broj poruka: 308
ortaku se grejala tako i otvorio je i zajebao SLI mostic i jos je tu nesto puklo a na shrafovima se videlo da su odvrtani i izgubio je garanciju na nju. Eno je stoji sad tako mrtva kod njega u polici , bla bla bla, nego je odnesi na reklamaciju. Ja sam kasnije otvarao ponovo tu njegovu kartu da probam puknuto da zalemim i uradio sam tako ali nista nisam uspeo - ne da se tesko otvara i sklapa nego je to LUDILO. To su 2 9800GTX-a spojena SLI mosticima ali je skroz nezgodna za rad i ne preporucuje se otvaranje. Srecno! Jos jednom - moj savet - PRAVO U SERVIS!

GAMER4LIFE Re. 25.08.2009. 10:22 #135097

broj poruka: 839

Pa da odma u servis ja sam se zeznuo tako kad sam je otvarao pa sam izgubio garanciju..

skar ................ 25.08.2009. 16:17 #135191

broj poruka: 3992
e sad ste ga na*ebali BAX se naljutio...inace sa nekima bas i nevredi se prepirati,jer budale se netraze svecom nego se same pronalaze....

`rad je od coveka napravio majmuna`

ICEsd Ajde da se vratimo na topic 25.08.2009. 17:45 #135214

broj poruka: 2158

Jel ti karta josuvek radi ?
Ako radi skini i instaliraj riva tuner i u njemu otvori deo za merenje temperature pa vidi na kolika je.Ako je prevelika skini stranicu od kucista u stavi neki veliki ventilator neka duva u nju pa probaj da igras nesto ako i tad zabode onda nije do hladjenja ili si je vec sprzio.

Svaki default cooler je dovoljan za rad kartice u default vrednostima znaci da je vec testirana da radi sa tim coolerom ako si je overklokovao a nisi vodio racuna o temperaturi onda ti nema pomoci.
Ishmerish Re: Re: Re: Re: Re: 27.08.2009. 23:29 #135754

broj poruka: 7285
Jeli majke ti jesi ti nekada u zivotu video 3870x2 ili 4870x2,kazem video jer da si je samo pogledao shvatio bi koliko nisi svestan svoje nesvesti.Stok brzina kulera kod 3870x2 je 6% i pri toj brzini ne prelazi 80C a koliko bi zeleni zmajevi ispekli hleba da im spustis fan na 6%.Primera radi upravo mereno 49c posle 2,5h GTA IV(high)sa brzinom kulera od 33%.Ja ovu kartu jasim mesec dana i na ubogom LC5450 izuva,neznam samo sta ce raditi sa redovnim napajanjem.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: :: :: :: Pricajte vi sta ocete,ali ubedljivo najvece raspalo X2 sranje je 3870 X2.Tu kartu odmah u kontejnjer
:: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
Ishmerish Re: Nemoj da otvaras tu kartu - poslusaj me 28.08.2009. 00:22 #135766

broj poruka: 7285
Dva GT-a,ne GTX-a.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ortaku se grejala tako i otvorio je i zajebao SLI mostic i jos je tu nesto puklo a na shrafovima se videlo da su odvrtani i izgubio je garanciju na nju. Eno je stoji sad tako mrtva kod njega u polici , bla bla bla, nego je odnesi na reklamaciju. Ja sam kasnije otvarao ponovo tu njegovu kartu da probam puknuto da zalemim i uradio sam tako ali nista nisam uspeo - ne da se tesko otvara i sklapa nego je to LUDILO. To su 2 9800GTX-a spojena SLI mosticima ali je skroz nezgodna za rad i ne preporucuje se otvaranje. Srecno! Jos jednom - moj savet - PRAVO U SERVIS
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs