Ne bih da ulazim u polemiku, ali zasto si se bas odlucio za ATI? Jer zato sto imas AMD platformu, ne volis iz nekog razloga nVidiu, ili nesto trece? __________________ Scourge of PCBerza
Ako mene pitas brat je na intel platformi.A sto se tice graficke kartice njemu je sasvim svejedno da li je ati ili nvidia.Bitno mu je samo da je na kartici odlicno odradjeno hladjenje i da nije bucan kuler.I podrazumeva se da su ostale performanse kartice dobre. Za ovu karticu je pitao samo zbog zalman kulera koji dolazi sa ovim modelom kartice.Zbog hladjenja.Kuciste mu je neki chieftec big tower ali nije bas idealno provetreno zato sto je zavuceno u neki kompjuterski sto, pa mu je bitno da kartica ima dobro reseno hladjenje. Znaci moze bilo koja preporuka.Nebitno da li je ati ili nvidia.
E skroz si se zajebao za Xbox ima da naskida kopija do mile volje... Chip i nema problema, samo PS3 je i dalje sa originalima.
Wii takodje nije losa kupovina, ne mora da se chipuje.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: A original igre da placa ko pola konzole :), postoje i drugi nacini :). Treba razmisliti ni Wii nije los, ali PS3 rules ali je mnogo skup :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Zajebi sve to, za racunar uzmi neku polovnu 8600gt, a za igranje sledece :: :: :: :: XBOX360 Console Premium 60GB (HDMI) 10.09 26.440 (281,97€) Atom Computer :: :: :: :: I ni jedna igra ti nece seckati kao na PC-u :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Sta mislite o ovoj kartici?Ima li kakvih preporuka?Kakva je sto se tice u odnosu na druge hd 4890 kartice sto se tice performansi i hladjenja?Vidim da ima zalman kuler pa pretpostavljam da je hladjenje odradjeno odlicno.Inace karticu juri moj brat.Napajanje je kupio chieftec cft650w cs,proc. intel core2duo e8500 klokovan na 3,8 ghz i kingston memoriju hyper x 2x2 giga na 1066 mhz.Ploca asus P5Q-E.Sta je vasa preporuka za ovu cenu?Ili neka nvidia u tom rangu?Mozda neki gtx 275 :: :: :: Evo tri linka o kartic :: :: :: :: :: :: http://www.itsvet.com/proizvod/gigabyte-radeon-hd-4890-1gb-gdrr5-gv-r489oc-1gd/comp_comp_vga/16/174 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.futurelooks.com/gigabyte-gv-r489oc-1gd-radeon-hd-4890-video-card-review :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=314 :: :: :: :: :: :: Znam da mozda sada nije pravo vreme za kupovinu kartice posto treba da izadju novi modeli od ati-a ali brat je resio da kupi karticu sada pa me interesuju vase preporuke :: :: ::
Dobra je to karta pogotovu ta od Sapphire izvedbe.Samo ja bih ti savetovao jos jedno mesec dana da se strpis i uzmes ATI 5870.Ta 4890 ce biti mala maca kad izadju nove serije 5xxx.Razumem ako je budzet ogranicen.Onda kupuj i nerazmisljaj. P.S.Uvek postoji alternativa,izbor je na tebi!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.