Prvo da te pozdravim i da te pitam kako je kod vas ovih dana u Podgorici?Ima li sunca ili je malo zahladnelo?
Sto se tice hladjenja druze to je neminovno da vidis kako je zamisljen i projektovan sistem.Ovo sto smo videli je krajnje lose.Nema to teorije da radi kako treba.Znaci samo treba biti realan.Ziveti u oblacima i ocekivati nesto drugo sto nije tako nam ne koristi ni najmanje. Jedina prednost koja moze da se desi da se chipovi ne greju pa da ovo hladjenje zadovoljava uslove.Ja cisto mislim da to nece bas tako ici ali opet kazem,svi mi po malo pricamo na pamet a ne znamo kako ce se sve to na karaju odvijati tj kakve ce performanse i karakteristike karta doneti.Samo realan test bez lazi i marketinga i kraj. Prvi testovi koji dodju ce biti malo naduvani,malo reklama za pocetak.E onda idu sledeci koji ce vec biti realniji..Tako to ide..
ovi izbacili, kazes ruznu, kartu. (kao da ce da bude na ulaznim vratima, na zidu pored ikone ili nedajboze da sluzi za snosaj:), a ne u dojnjim zabitima kucista.
ovi iz gforsa imaju slobodno. radnici nemaju sta da rade...pasivni posmatraci:)
Gde si uzeo Element S???To sam kuciste hteo da uzmem pre CM 690 ali nisam nasao?Jel to negde preko grane ili? Sto se tice dizajna,kako je kuciste uradjeno tacno je da ce ti ova kartica leci u tonu.Kao da je pravljena za to kuciste.Crno-crveni dizajn. P.S.Kuciste je stvarno mocno!
i stvarno je super uradjeno, ja cu ga kad tad uzeti, mislim hteo sam, ali posto nisu velike vrucine vise, odustao sam tako da sledeceg leta sigurno, mada izci ce jos modela do tada :)... Inace odlicno je iznutra crno, lep dizajn, hladjenje na nivou. Super kuciste. Imaju u Microsystems Element T (malo losiji model), verovatno ce dobiti i S kad tad, a u inostranstvu imas uveliko vec.
...nazalost nisam uzeo ovde, jer ih jos uvek nema, ...kupio u Sloveniji, a iskreno da ti kazem, jedva ga dovuce, na carini sam se uprpio kao svaba medju partizanima xD
Ma grafa je extra, ako bude tako izgledala...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
HD 5870 ce biti po DX 10.1 perfomansama nesto izmedju 4870 x2 i 4890 x2. Predvidjanje pefomansi na osnovu cena.
Za DX 11 perfomanse jos uvek nemaju konkurenta tako da su tu na crvstom prvom mestu.
E sad HD 5870x2 ce biti zaeban igrac mnogo,dal ce to moci da potera sve na high videcemo .p.
Sto se tice izgleda karte opste je poznato da o izgledu karte ne odlucuje ATI-AMD nego proizvodjac cele graficke ,AMD-ATI daje GPU.Verovatno ce Saphire opet da zablista sa vapor x.
Kao prvo,ja nisam iz Podgorice,prezirem dolje one idiote.Iz Pljevalja sam a ta dva grada su dva razlcita svijeta po mnogo cemu vjeruj mi...A kod nas dolje je malo prohladno bogomi...
Kao drugo nema potrebe da dizemo tenziju...Ja nisam niciji fan...Rekao sam to 100 puta...I opet cu reci...Rekao sam da ne lupetamo ovde nista dok ne izadju karte i testovi pa onda u raspravu kao sto je to ovde obicaj.....I sam si rekao da pricamo napamet...Ja sam samo na to htio da ukazem...A namjerno sam spomenuo eseses-a jer uvijek gdje je AMD/ATI u temi tu je on da ih napljuje...Takav si i ti ranije bio ali sad si se dosta promjenio...Ne raspravjas se i ne zapocinjes svadje makar jos nisam vidio nijednu otkad si se vratio...I pozdravljam tu promjenu...
Independence is a state of mind
:: Prvo da te pozdravim i da te pitam kako je kod vas ovih dana u Podgorici?Ima li sunca ili je malo zahladnelo :: :: Sto se tice hladjenja druze to je neminovno da vidis kako je zamisljen i projektovan sistem.Ovo sto smo videli je krajnje lose.Nema to teorije da radi kako treba.Znaci samo treba biti realan.Ziveti u oblacima i ocekivati nesto drugo sto nije tako nam ne koristi ni najmanje :: Jedina prednost koja moze da se desi da se chipovi ne greju pa da ovo hladjenje zadovoljava uslove.Ja cisto mislim da to nece bas tako ici ali opet kazem,svi mi po malo pricamo na pamet a ne znamo kako ce se sve to na karaju odvijati tj kakve ce performanse i karakteristike karta doneti.Samo realan test bez lazi i marketinga i kraj :: Prvi testovi koji dodju ce biti malo naduvani,malo reklama za pocetak.E onda idu sledeci koji ce vec biti realniji..Tako to ide. :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
Veruj mi da mi ni najmanje nije bila namera da dizem tenziju. Stvarno sam te pitao,mislio sam da si iz Podgorice Sorry na gresci.Treba za koji dan da se provozam sa drugarom na motoru do tamo pa sam zato i pitao kakvo je vreme.. Naravno da svi i dalje pricamo na pamet.Bez prvih testova sve je prosipanje iz supljeg u prazno.Ali naravno svi imamo slobodu na svoje misljenje i zapazanje. E sad,nisam se ja nesto promenio vec sam postao hladnokrvan,ne zanimaju me vise kojekakve gluposti i sta ce ko da misli i da pise.Ne zelim da ispravljam vise nikog niti da ga ucim.Ako ko misli kako misli njegova stvar..Nezahvalno se truditi a da te posle predstave kao nekog ko zapocinje svadje bez razloga.To je to..
Necemo vise o ovom.Drzimo se teme..
Green Green Grass of Home
:: :: Pozdrav i tebi.. :: :: Kao prvo,ja nisam iz Podgorice,prezirem dolje one idiote.Iz Pljevalja sam a ta dva grada su dva razlcita svijeta po mnogo cemu vjeruj mi...A kod nas dolje je malo prohladno bogomi... :: :: Kao drugo nema potrebe da dizemo tenziju...Ja nisam niciji fan...Rekao sam to 100 puta...I opet cu reci...Rekao sam da ne lupetamo ovde nista dok ne izadju karte i testovi pa onda u raspravu kao sto je to ovde obicaj.....I sam si rekao da pricamo napamet...Ja sam samo na to htio da ukazem...A namjerno sam spomenuo eseses-a jer uvijek gdje je AMD/ATI u temi tu je on da ih napljuje...Takav si i ti ranije bio ali sad si se dosta promjenio...Ne raspravjas se i ne zapocinjes svadje makar jos nisam vidio nijednu otkad si se vratio...I pozdravljam tu promjenu... :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Prvo da te pozdravim i da te pitam kako je kod vas ovih dana u Podgorici?Ima li sunca ili je malo zahladnelo :: :: :: :: Sto se tice hladjenja druze to je neminovno da vidis kako je zamisljen i projektovan sistem.Ovo sto smo videli je krajnje lose.Nema to teorije da radi kako treba.Znaci samo treba biti realan.Ziveti u oblacima i ocekivati nesto drugo sto nije tako nam ne koristi ni najmanje :: :: Jedina prednost koja moze da se desi da se chipovi ne greju pa da ovo hladjenje zadovoljava uslove.Ja cisto mislim da to nece bas tako ici ali opet kazem,svi mi po malo pricamo na pamet a ne znamo kako ce se sve to na karaju odvijati tj kakve ce performanse i karakteristike karta doneti.Samo realan test bez lazi i marketinga i kraj :: :: Prvi testovi koji dodju ce biti malo naduvani,malo reklama za pocetak.E onda idu sledeci koji ce vec biti realniji..Tako to ide. :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Although AMD DirectX 11 Evergreen graphics specific specs clouds,its performance information gradually emerges.According to Fudzilla,compared to RV770 Pro Radeon HD 4850, RV87(Cypress) will be roughly 1.6 times faster than the RV770 chip.
As our previous reports mentioned, Radeon HD5800 series suppport second generation TeraScale engine that delivers more than 2 teraFLOPS of processing power. It also supports a new anisotropic filtering method too. Moreover,two graphics Crossfire system can get 80% performance increase.
AMD DX11 Cypress cards recently has been confirmed Radeon HD5870/5850.It is reported that ATI Eyefinity technology will be introduced into Radeon HD5800 series.
Setting up multi-display system previously needs Matrox TripleHead2Go.However Radeon HD5800 series cards can directly link three displays. Thats over 12 megapixels at 2560 x 1600 resolution for the ultimate gaming experience. It is ideal for flight sim, racing games, role paying games, real-time strategy, first-person shooter and even multimedia apps.
In addition,Radeon HD5800 series suppport second generation TeraScale engine that delivers more than 2 teraFLOPS of processing power. It also supports a new anisotropic filtering method too. Moreover,two graphics Crossfire system can get 80% performance increase.
It is reported that AMD has informed its partners that future Cypress DX11 card will name Radeon HD 5800 series. Cypress XT is Radeon HD 5870 while Cypress PRO is Radeon HD 5850. Vr-zone posts up a logo to prove it.By the way,lets look at features of Radeon HD 5870/5850.
• 1GB GDDR5 memory • ATI Eyefinity technology with support for up to three displays • ATI Stream technology, • Designed for DirectCompute 5.0 and OpenCL • Accelerated Video Transcoding (AVT) • Compliant with DirectX 11 and earlier revisions • Supports OpenGL 3.1 • ATI CrossFireX
• ATI Avivo
• Dynamic power management with ATI PowerPlay™ technology • DL-DVI, DL-DVI, DisplayPort, HDMI • PCI Express 2.0 support
Cypress Radeon HD5870/5850 will officially launched in September.
krasne li slike...ufuf ove srednjoskoljke su mi omiljena poslastica
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: Druze nesto ti kratak fitilj.Klikni na crveno da se relaksiras :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jpg :: :: :: :: :: Zbog konstantne neobjektivnosti neke dece i ljudi ovde, počinje da mi bude zlo od ovog foruma :: :: :: :: Nema šanse da se ne prepoznaju :: :: :: ::
mislis sve full,na papire:))))) ja neznam koje si godiste druze ali za mene je ova taman,jos rasna je,nije mrsava bolje da ljulja nego da zulja:::)))))))))))))))))))
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: Druze nemoj zajebavati,da nas pohapse kao pedofile.Ova je legalna Beogradjanka 20 :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: http://img220.imageshack.us/img220/2419/592051411.jp :: ::
Element S je bruka kuciste, link sam ga pre 2 meseca ali niko paznju obratio nije :). Druga stvar, nVidia lagano propada ako sad osine sa GT300, kupuje ih Intel, mozda imaju one lep dizajn ali ona GTX260 ko panj, ne zna se dal je lepsa ova 5870 ili taj GTX, sto neko rece ovde niko se ne bi bunio da ima 5870 u kucistu :). @Ishmerish ovu kada bi video na ulici rekao bi nista narocito, nego se sve te ``klinke`` skinu se pa se slikaju pa se svi ispale da je dobra riba.
da bi savladao ovako nesto,inace posle nje su razbili kalup.
Milica je kao fatamorgana,sada sam joj pustio poruku sa nekom dubinom pa cemo videti dali joj je mozak ekvivalent telu. Sto bi nas narod rekao`lepo a glupo-bogom dano!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647841. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.