Pored mene je kajsija bez cukora od 19 gradi,pa ako nisam koristio bense kada sam koristio troxe i acid necu ni sada pocinjati.Ta terapija nebi dala rezultate kod mene,ja sam uvek voleo dizalice a ne ta govna tipa Bensedini,Dijazepami,Lorazepami,Procipari...
Sto se pecanja tice ja se dosada tamo nikada nisam odmorio(opustio)i dokle god je tako dobro je.
Reci ti meni jeli i Skar zema ili se ja tripujem?
Ziveli,pa dok neupuste caksire!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Sada ste pobrkali i nase i njine.Ajde da skratimo Gainward je bio jedan od vecih partnera nVidia-e a Powercolor ATI-ja i oba su sami.Palit je radio Nvidiu a njihov je Xpertvision i on je radio/i Ati-jeve karte.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
aj i ja onda da se oglasim, imao sam 3850 powercolor takođe, kupio je polovnu, terao godinu dana, pa prodao komšiji, bila je vrh karta, i hlađenje, i brzina i nikakvi problemi, sad i komšiji radi bez problema. Zet ima power color takođe već dve godine, isto nikavih problema imao nije. Sad sam nedavno kupio 4770, isto powercolor, nikakvih problema zasad. Pre 3850 imao sam palit 8600gt, kupio ostu kao i ortak, ni ja ni on nikavih problema. To je već dosta karata ljudi koje lično znam da dobro rade godinama a od sranje firmi su. A opet lično znam par ljudi kojima je crkavao asus, gigabyte, gainward... statistici svaka čast al tu nema nekog mozga, kako ti se zalomi, ako nađeš jeftino kupi i to je to.
bila sranje firma, oni su veoma jaki, drze Gainward i Xpertvision... Al u pravu si za karte, kako kome zapadne, manje vise sve je to slicno samo se lepe nalepnice i stavljaju drugaciji kuleri.
Da ti ostane za duks? A sto ne i za par carapa i patike... __________________ Scourge of PCBerza
:: pazi imam ja oko 13000 za grafiku,ali sto nih dao sve pare ako nemoram,kontas,bolje da mi ostane za jos duks npr.. :: to sto pise u winwin nije tacno nemaju za te pare proverio sam danas u radnji u zrenjanin :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: hoces jeftino a hoces vrh provereno a gde to ima zivota ti ?? :: :: :: :: ako nemas love , uzmes power color ili ostale nize klase imas garanciju i molim lepo. ako imas love cemu uopste onda ovaj pos :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: o.k onda necu ni uzimat :: :: :: :: :: :: :: :: :: `rad je od coveka napravio majmuna` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Power color i Club 3D....neka hvala :: :: :: :: :: :: :: ::
Jeste,Skar je takodje zema,Zrenjaninac!!! Jao,poshla mi voda na usta kad se spomene domaca kajsija,bez secera... Eh kad bi se to prepisivalo umesto Bendze,Trole i ostalih trovacha... Ziveli zemo,popi jednu i za mene...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Pored mene je kajsija bez cukora od 19 gradi,pa ako nisam koristio bense kada sam koristio troxe i acid necu ni sada pocinjati.Ta terapija nebi dala rezultate kod mene,ja sam uvek voleo dizalice a ne ta govna tipa Bensedini,Dijazepami,Lorazepami,Procipari.. :: :: Sto se pecanja tice ja se dosada tamo nikada nisam odmorio(opustio)i dokle god je tako dobro je :: :: Reci ti meni jeli i Skar zema ili se ja tripujem :: :: Ziveli,pa dok neupuste caksire :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
imao sam bar 20 grafickih karti od razlicitih proizvodjaca, i doziveo da mi zveknu ASUS i MSI, obe 6600GT...a nikad nisam klokovao :S a sad imam jednu Club3D i jednu PowerColor, obe sa Ati cipom, koje rade vec godinama bez frke...imam i neke Gigabyte, ali skupljaju prasinu...nebitno...citam stalno po forumima da je PowerColor zhnj firma, ali eto, meni ta karta radi odlicno za sad, kao i Club 3D (a imao sam nekoliko kartica ovog proizvodjaca)... ako nadjes tu 4870 za taj novac, kupi. imaju garanciju 3 godine, pa ako se nesto i desi, ti menjaj za neku drugu. kao da je to problem?
kao vlasnik Powercolor karte X1650XT. Bilo koju kartu da kupujem prvo bih se dobro informisao na netu, guglajuci i trazeci kritike raznih sajtova. Shto se tiche brenda, apsolutno nemam favorita. Ova moja radi vec skoro pune dve godine i zadovoljan sam. Jedina mana kod Powercolora je garancija od 2 godine, a za ostalo nisam primetio. Za dotichnu ,Powercolor 4870, sam chitao da ima problem a neko se pitao zashto je toliko jeftina. Probleme imaju josh neke kartice drugih proizvodjacha...
Problematicne ATI Radeon karte sa domaceg trzista:
* Felericne karte koje su iz fabrike izasle sa nekim nedostatkom/bagom koji nije moguce resiti i koje obavezno treba reklamirati * Felericne karte koje su iz fabrike izasle sa nekim nedostatkom/bagom koji je moguce resiti hardversko/softverskim intervencijama * Karte koje karakterisu neke osobine vredne spomena koji je moguce promeniti hardversko/softverskim intervencijama (velika buka, visoka temperatura, lose hladjenje,...) * Ispravne karte sa kojima clanovi foruma imaju odredjene probleme/zamerke
*Gainward HD 4850 512MB Golden Sample (GS) - neispravna serija karti koje su proizvedene do 18. septembra sa bakarnim hladnjakom moguce je zameniti novim sa niklovanim hladnjakom *Sapphire HD 4870 512MB - karte sa serijskim brojem 188-01E85-001SA, SKU#11133-00 izazviju razne probleme (uglavnom visoke temperature) zbog bagovitog BIOS-a i potrebno je flesovati NOVI BIOS koji resava problem * Gigabyte HD 4850 512MB Zalman - karta sa bucnim Zalman kulerom koji trenutno nije moguce stisati (osim zamenom kulera) * Gigabyte HD 4670 512MB (GV-R467D3-512I) - previse bucan kuler ciji broj obrtaja trenutno nije moguce smanjiti (osim zamenom kulera) * Gainward HD 4870 512MB Golden Sample (GS) - karta ima dva kulera od kojih je jedan 70mm i vrti se na max br. obrtaja i pritom je dosta bucan. U dobro provetrenom kucisti, moguce je iskljuciti ovaj kuler uz minimalan rast temperature (memorije) i znatno smanjenje buke. * Powercolor 4870 PCS+ 512MB - konstantno ubrzavanje i usporavanje kulera na karti u 2D modu i najnoviji bios karte ne resava problem (prijavio user zerbah)
Kao primer navodim i Sapphire 4850 sa single slot hladjenjem, koja je chesto komentarisana na forumima pa i na PB, jer je hladjenje loshe uradjeno i zato je Sapphire napravio drugu verziju sa dualslot hladjenjem.
Dobro se informishi o kartici, pa ako valja moze biti od bilo kog proizvodjacha. Felera ima svuda i garancija to reshava.
Pa ne proizvodi Power Color PCB nego ATI, ovaj lupi hladnjak, i kod nekih Toxic, GS i drugih modela fizicki je moduju i vozdra. Evo ja imam Gainward 4850 i jedini problem je oko hladnjenja, ali taj problem imaju sve karte sa onim single. Sapphire prodaje marku ako je referenta karta i neku dodatnu opremu, igru koja je verovatno neka glupost.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.