Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Pomoc oko grafike, 4850
STRANA 2 OD 2
raic bljeh 26.09.2009. 13:09 #143164

status: user
broj poruka: 9006
niko nije ni rekao da je LC vrhunsko napajanje. rečeno je da je pristojno a nije skupo, nije svako spreman da za napajanje da 100€

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic ... 26.09.2009. 17:53 #143222

broj poruka: 2856
Voleo bi da mi neko od vas objasni razliku izmedju vrhunskog i `dobrog` napajanja
Briga mene za LC napajanje i firmu konkretno, ceo zivot sam furao chieftec i ona su verovatno i najbolja...ne mogu da baljezgam jer sam imao od kvalitetnijih samo jos jedno enermax...al kad sam otvorio chieftek-a...

Nego me zanima misljenje pojedinih elektronichara ovde kako znaju...ja iskreno nisam otvarao ovaj LC...chieftek-a jesam...i imao sam sta da vidim...i po samoj shemi mogu se videti neke stvari...

Pa ako mi neko moze pojasniti...ne zanimaju me sturi podaci tipa ACTIV PFC to ima i LC ili stepen iskoriscenja...nego ovo ima to to i to ovo ima ovo ovo i ovo i zato je ovo bolje

E da na mom LC je radio i CF 4850...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: ...Od kad je Chieftec najbolji???? 26.09.2009. 18:08 #143225

broj poruka: 4641
Gde si to cuo? Nesto si citao ovo ono i donosis zakljucke laicki. Evo ja mislim da je Corsair najbolje napajanje. Ko garantuje da jeste. Sagledao sam malo sire od PC berze i tvrdim da Chiftek nije nista posebno kvalitetno (ne kazem da nije kvalitetno, ali znam da je Corsair mnogo kvalitetnije)Druzim se sa ljudima koji su daleko od nase scene i tamo su druga pravila. E sad, mora da budes u toj profesiji da bi donosio neke zakljucke. Ja nisam i slusam pametnije po tom pitanju. Kakav Ciftec, Najbolje ????
RESISTANCE IS FUTILE

:: Voleo bi da mi neko od vas objasni razliku izmedju vrhunskog i `dobrog` napajanj
:: Briga mene za LC napajanje i firmu konkretno, ceo zivot sam furao chieftec i ona su verovatno i najbolja...ne mogu da baljezgam jer sam imao od kvalitetnijih samo jos jedno enermax...al kad sam otvorio chieftek-a..
::
:: Nego me zanima misljenje pojedinih elektronichara ovde kako znaju...ja iskreno nisam otvarao ovaj LC...chieftek-a jesam...i imao sam sta da vidim...i po samoj shemi mogu se videti neke stvari..
:: Pa ako mi neko moze pojasniti...ne zanimaju me sturi podaci tipa ACTIV PFC to ima i LC ili stepen iskoriscenja...nego ovo ima to to i to ovo ima ovo ovo i ovo i zato je ovo bolj
:: E da na mom LC je radio i CF 4850...
dautovic Re: Re: ...Od kad je Chieftec najbolji???? 26.09.2009. 18:13 #143227

ja reko da je najbolje od napajanja koje sam ja otvarao...sa corsairom od 430w sam bio u kontaktu al ga nisam orvarao...a ne slusam druge jer i drugi greshe...samo ono u sta se sam uverim...

A ti si zakljucio da sam ja laik?i sad ja tebi treba da pricam kako se bavim ovim ili onim...da mi je eletronika profesija...al nvm...

Ja jedino nisam puno tih brand name otvarao...ne znam sta je ne jasno u mom postu...

:: Gde si to cuo? Nesto si citao ovo ono i donosis zakljucke laicki. Evo ja mislim da je Corsair najbolje napajanje. Ko garantuje da jeste. Sagledao sam malo sire od PC berze i tvrdim da Chiftek nije nista posebno kvalitetno (ne kazem da nije kvalitetno, ali znam da je Corsair mnogo kvalitetnije)Druzim se sa ljudima koji su daleko od nase scene i tamo su druga pravila. E sad, mora da budes u toj profesiji da bi donosio neke zakljucke. Ja nisam i slusam pametnije po tom pitanju. Kakav Ciftec, Najbolje ???
:: RESISTANCE IS FUTILE
:: :: Voleo bi da mi neko od vas objasni razliku izmedju vrhunskog i `dobrog` napajanj
:: :: Briga mene za LC napajanje i firmu konkretno, ceo zivot sam furao chieftec i ona su verovatno i najbolja...ne mogu da baljezgam jer sam imao od kvalitetnijih samo jos jedno enermax...al kad sam otvorio chieftek-a..
:: ::
:: :: Nego me zanima misljenje pojedinih elektronichara ovde kako znaju...ja iskreno nisam otvarao ovaj LC...chieftek-a jesam...i imao sam sta da vidim...i po samoj shemi mogu se videti neke stvari..
:: :: Pa ako mi neko moze pojasniti...ne zanimaju me sturi podaci tipa ACTIV PFC to ima i LC ili stepen iskoriscenja...nego ovo ima to to i to ovo ima ovo ovo i ovo i zato je ovo bolj
:: :: E da na mom LC je radio i CF 4850...
gliga79 Ciftec furam ... 26.09.2009. 18:19 #143229

broj poruka: 4641
ceo zivot i verovatno, su ona najbolja. Evo o tome pricam. Imao si Chieftec ceo zivot i to je najbolje? Evo ja imam Trust i kazem da je najbolje. Ne kazem da si laik ali moras `mnogo da prodjes, pa da dajes realne zakljucke.
RESISTANCE IS FUTILE

:: ja reko da je najbolje od napajanja koje sam ja otvarao...sa corsairom od 430w sam bio u kontaktu al ga nisam orvarao...a ne slusam druge jer i drugi greshe...samo ono u sta se sam uverim..
:: A ti si zakljucio da sam ja laik?i sad ja tebi treba da pricam kako se bavim ovim ili onim...da mi je eletronika profesija...al nvm..
:: Ja jedino nisam puno tih brand name otvarao...ne znam sta je ne jasno u mom postu..
:: :: Gde si to cuo? Nesto si citao ovo ono i donosis zakljucke laicki. Evo ja mislim da je Corsair najbolje napajanje. Ko garantuje da jeste. Sagledao sam malo sire od PC berze i tvrdim da Chiftek nije nista posebno kvalitetno (ne kazem da nije kvalitetno, ali znam da je Corsair mnogo kvalitetnije)Druzim se sa ljudima koji su daleko od nase scene i tamo su druga pravila. E sad, mora da budes u toj profesiji da bi donosio neke zakljucke. Ja nisam i slusam pametnije po tom pitanju. Kakav Ciftec, Najbolje ???
:: :: RESISTANCE IS FUTILE
:: :: :: Voleo bi da mi neko od vas objasni razliku izmedju vrhunskog i `dobrog` napajanj
:: :: :: Briga mene za LC napajanje i firmu konkretno, ceo zivot sam furao chieftec i ona su verovatno i najbolja...ne mogu da baljezgam jer sam imao od kvalitetnijih samo jos jedno enermax...al kad sam otvorio chieftek-a..
:: :: ::
:: :: :: Nego me zanima misljenje pojedinih elektronichara ovde kako znaju...ja iskreno nisam otvarao ovaj LC...chieftek-a jesam...i imao sam sta da vidim...i po samoj shemi mogu se videti neke stvari..
:: :: :: Pa ako mi neko moze pojasniti...ne zanimaju me sturi podaci tipa ACTIV PFC to ima i LC ili stepen iskoriscenja...nego ovo ima to to i to ovo ima ovo ovo i ovo i zato je ovo bolj
:: :: :: E da na mom LC je radio i CF 4850...
dautovic Re: Ciftec furam ... 26.09.2009. 18:44 #143239

Sve je ovo baljezganje...kad ti vidish shemu, komponente, kako su odradjene neke bitne stavke, kad sagledas iz ugla nekog ko je pravio napajanje, kakva je reshenja nashao za neke stvari...

99% ljudi ovde gleda : buku, lepotu, snagu, i da li se greje...

:: ceo zivot i verovatno, su ona najbolja. Evo o tome pricam. Imao si Chieftec ceo zivot i to je najbolje? Evo ja imam Trust i kazem da je najbolje. Ne kazem da si laik ali moras `mnogo da prodjes, pa da dajes realne zakljucke
:: RESISTANCE IS FUTILE
:: :: ja reko da je najbolje od napajanja koje sam ja otvarao...sa corsairom od 430w sam bio u kontaktu al ga nisam orvarao...a ne slusam druge jer i drugi greshe...samo ono u sta se sam uverim..
:: :: A ti si zakljucio da sam ja laik?i sad ja tebi treba da pricam kako se bavim ovim ili onim...da mi je eletronika profesija...al nvm..
:: :: Ja jedino nisam puno tih brand name otvarao...ne znam sta je ne jasno u mom postu..
:: :: :: Gde si to cuo? Nesto si citao ovo ono i donosis zakljucke laicki. Evo ja mislim da je Corsair najbolje napajanje. Ko garantuje da jeste. Sagledao sam malo sire od PC berze i tvrdim da Chiftek nije nista posebno kvalitetno (ne kazem da nije kvalitetno, ali znam da je Corsair mnogo kvalitetnije)Druzim se sa ljudima koji su daleko od nase scene i tamo su druga pravila. E sad, mora da budes u toj profesiji da bi donosio neke zakljucke. Ja nisam i slusam pametnije po tom pitanju. Kakav Ciftec, Najbolje ???
:: :: :: RESISTANCE IS FUTILE
:: :: :: :: Voleo bi da mi neko od vas objasni razliku izmedju vrhunskog i `dobrog` napajanj
:: :: :: :: Briga mene za LC napajanje i firmu konkretno, ceo zivot sam furao chieftec i ona su verovatno i najbolja...ne mogu da baljezgam jer sam imao od kvalitetnijih samo jos jedno enermax...al kad sam otvorio chieftek-a..
:: :: :: ::
:: :: :: :: Nego me zanima misljenje pojedinih elektronichara ovde kako znaju...ja iskreno nisam otvarao ovaj LC...chieftek-a jesam...i imao sam sta da vidim...i po samoj shemi mogu se videti neke stvari..
:: :: :: :: Pa ako mi neko moze pojasniti...ne zanimaju me sturi podaci tipa ACTIV PFC to ima i LC ili stepen iskoriscenja...nego ovo ima to to i to ovo ima ovo ovo i ovo i zato je ovo bolj
:: :: :: :: E da na mom LC je radio i CF 4850...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs