Freelancer !!! Izgubljene noci, i Svetlosne godine... Nesto mnogo bolje sam igrao do skoro, dok nije isteklo probnih 15 dana. EVE online. Skines 2 Gb instalaciju registrujes se i stvarno je Perverzija. Ko voli taj zanr steta je da propusti ovo.
RESISTANCE IS FUTILE
:: Od legacy of Kain sam presao sve a ubedljivo je najbolji zadnji deo Defiance i blood omen 2.A Freelancer jeste probali to moja omiljena igrica!!! :: :: :: The universe of possibilit :: ::
Instaliraj ti blago meni Wow sa svim patchevima i kreni da igras na Legacy-ju (trenutno je najbolji privatni server), vise neces uopste pitati sta da igram :), ja batalio Wow, sad igram Dotu :).
cini mi se da niko nije pomenuo prototype, nije loša igra. ja sad lemam the last remnant, prvo kad sam skinuo probao sam nakratko i nije mi bilo nešto, posle sam je izvukao i eto igram već mesečak dana natenane, mnogo dobra stvar kad malo ukapiraš sistem.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.