Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Skoro bila tema AMD:PhysX nece biti bitan
STRANA 2 OD 2
obradmi Ti govoris iz ljubavi prema Nvidia o ATI driverima 06.10.2009. 17:34 #146054

status: user
broj poruka: 7737
a ne iz licnog iskustva ,taj 4890 si imao par dana nisi znao da namestis drugi monitor ,smesno je uopste da ti pricas o ATI driverima. Ja imam Ati unazad 5 i vise godina.
Ne kazem da Nvidia pravi lose karte i drivere ,a vidim sada da pravi ii mentalnu degenraciju i dobro joj ide u tome.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Aman koji vam je! 06.10.2009. 17:41 #146062

broj poruka: 18472
Hebali vas i driveri i karte!Samo se svadjate i prepucavate i na kraju se sve svodi na vredjanje!Zato sam i postavio onu temu sad da malo iscoolirate!
Mucno je citati vise sta je bolje a sta nije jer niko od vas nije kompetentan u celovitosti da odredi sta je bolje i kako to zapravo zaista radi.Retki su ljudi koji su se generalno posvetili hardveru kao tehnologiji da je proucavaju i tome da posvete veliki deo vremena!
Prema tome vise prestanite sa bullshit stvarima vec se opustite!
Onaj ko zna nek znanje zadrzi za sebe,onaj ko ne zna nek pita pa ce mozda i nauciti!

Green Green Grass Of Home

obradmi Niko nikog nije uvredio 06.10.2009. 18:11 #146076

Sky a ti i da si pametan ne bi postavljao tu temu iznad ,sad moze svako da iskoristi pravo koje si i ti iskoristio i da postavi temu `NVIDIA je kanta koja, ne znam kome jos nije riknula` sto i nije daleko od istine,malo se obesmisljava forum.
Ishmerish @Sky 06.10.2009. 18:14 #146078

broj poruka: 7285
Gotovo je druze presao si u svestenike :-)
Nemoj samo da uskoro bude ko tebe kamenom ti njega hlebom.

A sad ozbiljno:decko je lupio ko Atomka po Hirosimi,i vidis kako se dozvao pameti kada smo ga malo istamburali.To pokazuje da je normalan i da moze da uvidi svoju gresku(najveca vrlina)za razliku od nekih ovde.
Poenta je da moras da s`vremena na vreme sprovedes malo represije da se nebi doslo do anarhije,vec da bi se odrzala idilicna monarhija sa Baxom kao kraljem svih Berza-sa
:-)))

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire Obrade! 06.10.2009. 18:20 #146079

broj poruka: 18472
Ja sam sasvim dovoljno pametan i inteligentan ali to ne mogu da kazem za pojedince.
Tema je postavljena iz razloga jer mi je muka vise od citanja ovo je sr@nje ,ono je extra i slicne gluposti!Namerno sam postavio da od toga pravim parodiju!
Druga stvar, svako ima svoje pravo da izrazi nezadovoljstvo i kaze svoj problem..
Druga je stvar sto ti ili neko drugi to licno shvatate kao da vas je neko ubo prstom u oko!
Malo strasti smirite i izadjite iz tog virtuelnog sveta i do ovakvih tema i komentara nece doci.
Jasno je meni da je neko strastven navijac svog tabora i da gaji ljubav prema tome ali mi nie jasno opsesija za istim.
Jednostavno treba da vas generalno boli q .Kupite i volite ono sto vam se svidja ,svoje misljenje ako smatrate iznesite javno a jos pametnije zadrzite za sebe jer onda nece ni doci do svadja i prepirki!

P.S.Vidis da admini ne spavaju,i ako sam temu postavio kao saljivu da malo smirim strasti i da se izduvamo otisla je u zaborav.Mozda se neko i zalio.Ko zna!

@Ismerish

Ne znam,ja sam uvek za slogu i lepu rec.Mozda si i u pravu,ne znam,ne mogu da tvrdim sa sigurnoscu.Ja to ipak malo drugacije gledam.

Green Green Grass Of Home

Equinoxe Re: @Ishmerish 06.10.2009. 18:27 #146082

broj poruka: 12057

Jel ovo neko prozivanje ili .... ne kapiram, kome sam i zašto sad žulj u oku ?

:: Poenta je da moras da s`vremena na vreme sprovedes malo represije da se nebi doslo do anarhije,vec da bi se odrzala idilicna monarhija sa Baxom kao kraljem svih Berza-s
:: :-))
::
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Scyter @SkyFire: 06.10.2009. 18:37 #146088

broj poruka: 8138
Nije izbrisana tema.

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=20721&forid=34&katid=1

The Way It`s Meant To Be Played

Ishmerish Re: Re: @Ishmerish 06.10.2009. 18:51 #146094

Jos i da se nasmejem danas,pa zar ti taj trodupli osmeh nista ne govori?Naravno da nije prozivanje,vec kreativna sala da malo Sky-a dignem iz tog budistickog tripa.
Ja stvarno nevidim zasto bih se ja ili bilo ko kacio sa tobom,jer ti jednostavno nedajes povoda nikom koliko sam ja primetio.

Tako da sve najbolje i LONG LIV THE KING :-)

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Jel ovo neko prozivanje ili .... ne kapiram, kome sam i zašto sad žulj u oku
:: :: Poenta je da moras da s`vremena na vreme sprovedes malo represije da se nebi doslo do anarhije,vec da bi se odrzala idilicna monarhija sa Baxom kao kraljem svih Berza-s
:: :: :-))
:: ::
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Daum ... 06.10.2009. 18:52 #146095

broj poruka: 12811
Nisam mogao da namestim drugi monitor zbog previse budzenja sa adapterima jer glupa karta nema 2x DVI porta, a zbog toga ne znaci da ne mogu da pricam o ATI kartama. Ljubav za drajvere nemam jer nisam bas povezan na tom nivou sa svojim hardverom.

To sto ih ti koristis 5 godina unazad mi ne znaci nista niti te to cini nekim ATI guru-om. Ja sam ga koristio 2 dana pa mi je bilo jasno ono sto tebi nije jasno vec 5 godina, pa vidi ko se degenerisao.

Inace, nisam nikoga vredjao, ali ako si se nasao u stavci `lud`, onda ces morati to sam sa sobom da resis, jer nemam nameru da se bavim sada tvojom psihologijom.

A sem toga, sa tim jadnim uvredama postizes jedino to da me nasmejes, ali opet ne cudi me tvoj postupak jer kao i vecina ovde na forumu kad nemaju gde, oslone se na uvrede, jer ne mogu da izbace iz glave nikakav iole inteligentan argument...

Cudno malo kako kad god neko napljuje nvidia drajvere nema reakcija, dok kad ATI dobije opasku svi se redom javljate i derete nesto...

:: a ne iz licnog iskustva ,taj 4890 si imao par dana nisi znao da namestis drugi monitor ,smesno je uopste da ti pricas o ATI driverima. Ja imam Ati unazad 5 i vise godina
:: Ne kazem da Nvidia pravi lose karte i drivere ,a vidim sada da pravi ii mentalnu degenraciju i dobro joj ide u tome.
Equinoxe Re: Re: Re: @Ishmerish 06.10.2009. 19:01 #146102

broj poruka: 12057

Ok, volim da sam uvek na čisto. Hvala ti na tome, trudim se.

:: Jos i da se nasmejem danas,pa zar ti taj trodupli osmeh nista ne govori?Naravno da nije prozivanje,vec kreativna sala da malo Sky-a dignem iz tog budistickog tripa
:: Ja stvarno nevidim zasto bih se ja ili bilo ko kacio sa tobom,jer ti jednostavno nedajes povoda nikom koliko sam ja primetio
:: Tako da sve najbolje i LONG LIV THE KING :-
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Jel ovo neko prozivanje ili .... ne kapiram, kome sam i zašto sad žulj u oku
:: :: :: Poenta je da moras da s`vremena na vreme sprovedes malo represije da se nebi doslo do anarhije,vec da bi se odrzala idilicna monarhija sa Baxom kao kraljem svih Berza-s
:: :: :: :-))
:: :: ::
:: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
obradmi Re 06.10.2009. 19:06 #146104

Ja sam svoje iskustvo preneo ljudima onoliko koliko sam mogao ,nikad nista nisam
prikrivao,pa i to o driverima ,covek je prozvao temu koju sam ja otvorio zato
sam se i javio.

Dovoljno je da ljudi procitaju nesto na net-u o ATI driverima
odmah se javlja 100 000 debila da ti kazu kako ti ne valja driver
na karti koju koristis dugo vremena.To je propaganda tipa good and bad guys
a koju Nvidia koristi i dan danas,svedoci smo prikazivanja lazne GT300 na
konferenciji za stampu ,ono cak nije ni indzenjerski primerak.Sami su priznali
na kraju.Da nisu priznali ispalo bi ja imam nesto protiv Nvidia.

Da skratim, imaj svoju Nvidiu i uzivaj u njoj,neka ti i rikne,zameni je drugom
o ATI driverima nisi pozvan ,a ni kompetentan da postujes.To sto se danas i
cobani dohvate kompa pa postuju o Ati driverima ,nije krivica ATI vec onog ko
koristi komp.

Apsurd je meni pricati o ATI driverima koji sam imao X klijenata sa Ati grafikom
ukljuceni 24 sata non stop.Znaci imam iskustvo kako se ponasa ATI u duzem
vremenskom periodu.

obradmi Daum ja ne znam sto si se ti javio posle ovog mog odgovora Sky 06.10.2009. 19:16 #146106

Ali ako si sebe nasao u dve reci mentalni degenerik ne snosim krivicu ja nego ti.Los si ucenik filosofije zvane cinizam.Pokusavas da budes cinik ,ali ti ne uspeva.Ono sto je tebi cudno u vezi Nvidia, nama je odavno poznato.

Tebi 2 dana nije dovoljno da namestis drugi lcd na ATI karti ,da nije tuzno bilo bi zalosno.

Daum Re: Daum ja ne znam sto si se ti javio posle ovog mog odgovora Sky 06.10.2009. 20:52 #146151

broj poruka: 12811
Bas naprotiv, lcd sam namestio za pola sata, ali teraj i dalje ako ti sitnicarenje zadovoljava dusu...

Cinik nikad nisam ni pokusavao da budem, zivot mi je vrlo ispunjen pa se ne spustam medju nize klase mentalne konstitucije...

:: Ali ako si sebe nasao u dve reci mentalni degenerik ne snosim krivicu ja nego ti.Los si ucenik filosofije zvane cinizam.Pokusavas da budes cinik ,ali ti ne uspeva.Ono sto je tebi cudno u vezi Nvidia, nama je odavno poznato
:: Tebi 2 dana nije dovoljno da namestis drugi lcd na ATI karti ,da nije tuzno bilo bi zalosno
gile23 ... 06.10.2009. 20:54 #146152

broj poruka: 9121
Evo ja imam ATI grafe od 2005. godine, tada 9550 sada 4850 dok sam imao 9550 nikada nisam imao problem da neka igra nece da se pokrene, ako moj komp moze da podrzi da se ona pokrene. Imao sam problem pre samo sa Crysis, Crysis Warhead i Mass Effect, posle kada sam uradio reinstall sistema taj problem nestao je u Crysis Warhead, a pretpostaljvam i u Crysisu, dok Mass Effect nisam probao, ali tu mi je pre cim pokrenem aplikaciju pisalo stop working :), verovatno je bilo do crack-a. Drug (djokosrb) ima problem sa novim driverima za nVidia jer recimo ako u Warcraft 3 The Frozen Throne stavi Lights na high, stvaraju se neke abnormalne senke kojih kod ATI-ja nema, kod ATI-ja je normalno. Takodje ima problem recimo u velikom broju igara na 800x600 i 1280x1024 i istim detaljima na obe rezolucije ima isti fps, on ima 8600GT 256MB, i da jednom kada smo igrali na netu The Battle For Middle Earth II, nije mu se videla glavna gradjevina. Dok je to sve kod mene na ATI-ju bilo normalno bez ikakvog bug-a.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: ... 06.10.2009. 21:03 #146156

Stvarno cudno kako je to kod tebe radilo a kod njega na zverini od 8600GT nije.Dali se neko od vas majstora zamislio dali mozda karta nije preslaba.

To nema nikakve veze sa Nv driverima vec sa tim krsem koji nikada nije valjao,po meni u poslednje vreme jedna od najgorih zelenih karti.

:: Evo ja imam ATI grafe od 2005. godine, tada 9550 sada 4850 dok sam imao 9550 nikada nisam imao problem da neka igra nece da se pokrene, ako moj komp moze da podrzi da se ona pokrene. Imao sam problem pre samo sa Crysis, Crysis Warhead i Mass Effect, posle kada sam uradio reinstall sistema taj problem nestao je u Crysis Warhead, a pretpostaljvam i u Crysisu, dok Mass Effect nisam probao, ali tu mi je pre cim pokrenem aplikaciju pisalo stop working :), verovatno je bilo do crack-a. Drug (djokosrb) ima problem sa novim driverima za nVidia jer recimo ako u Warcraft 3 The Frozen Throne stavi Lights na high, stvaraju se neke abnormalne senke kojih kod ATI-ja nema, kod ATI-ja je normalno. Takodje ima problem recimo u velikom broju igara na 800x600 i 1280x1024 i istim detaljima na obe rezolucije ima isti fps, on ima 8600GT 256MB, i da jednom kada smo igrali na netu The Battle For Middle Earth II, nije mu se videla glavna gradjevina. Dok je to sve kod mene na ATI-ju bilo normalno bez ikakvog bug-a
:: Pozdrav!
gile23 Re: Re: ... 06.10.2009. 21:05 #146161

broj poruka: 9121
Karta nije uopste krs, ne kontam sto se svi tripujete, kada je izasla bila je odlicna karta, odnos cene i kvaliteta, a to sto je brzo oslabila zbog izlaska novih kartica to je druga stvar.

Pozdrav!

:: Stvarno cudno kako je to kod tebe radilo a kod njega na zverini od 8600GT nije.Dali se neko od vas majstora zamislio dali mozda karta nije preslaba
:: To nema nikakve veze sa Nv driverima vec sa tim krsem koji nikada nije valjao,po meni u poslednje vreme jedna od najgorih zelenih karti
:: :: Evo ja imam ATI grafe od 2005. godine, tada 9550 sada 4850 dok sam imao 9550 nikada nisam imao problem da neka igra nece da se pokrene, ako moj komp moze da podrzi da se ona pokrene. Imao sam problem pre samo sa Crysis, Crysis Warhead i Mass Effect, posle kada sam uradio reinstall sistema taj problem nestao je u Crysis Warhead, a pretpostaljvam i u Crysisu, dok Mass Effect nisam probao, ali tu mi je pre cim pokrenem aplikaciju pisalo stop working :), verovatno je bilo do crack-a. Drug (djokosrb) ima problem sa novim driverima za nVidia jer recimo ako u Warcraft 3 The Frozen Throne stavi Lights na high, stvaraju se neke abnormalne senke kojih kod ATI-ja nema, kod ATI-ja je normalno. Takodje ima problem recimo u velikom broju igara na 800x600 i 1280x1024 i istim detaljima na obe rezolucije ima isti fps, on ima 8600GT 256MB, i da jednom kada smo igrali na netu The Battle For Middle Earth II, nije mu se videla glavna gradjevina. Dok je to sve kod mene na ATI-ju bilo normalno bez ikakvog bug-a
:: :: Pozdrav!
TheBear Ma tera 8600GT 06.10.2009. 21:08 #146164

broj poruka: 6502
sve te igre opusteno u 1280x1024 ! Kad sam ja igrao Assassins Creed na High s njom u toj rezolciji sa 25-35FPS a i Crysis na Medium onda Warcraft 3 i Battle for Middle Earth lete... Karta nije uopste bila losa kao 7900GS samo sa DX10 za manje rezolucije je i vise nego dovoljna...

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs