Re: Blu Rej filmove NE MOZES gledati na monitoru za kompjukter
09.10.2009. 02:25
status: user broj poruka: 3746
Ja bih vas ispravio, može i na mom HP-u dv9000, jedino što još nigde nisam naleteo na original Blue ray. support normality
:: Osim ako nema ugradjen TV tjuner, onda mozes. I naravno mora da ima HCDP :: :: Blu rej flmove mozes da gledas samo na laptopovima marke Soni VAIJO :: :: Baby B :: ::
:: Gledao sam originalni BLU RAY film na Samsung 17` LCD monitoru rezolucije :: 1280*1024 spojenom preko VGA kabla, bez ikakvih problema.. :: :: Naravno, gledao sam ga i na ovom iz potpisa i malo je bolja slika... :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
prijatelju, a da te priupitam ja nesto, imas love da gledas originalne BlueRay filmove, a nemas za adekvatan FullHD monitor, u cemu je fazon? npr. ja sam kupio 22` FullHD monitor i mooozda bih imao za BlueRay sport, ali opet, zadovoljavam se mHD formatima...skidao bih mozda blue ray kad bih imao neku plazmu velicine zida..isplativije je skidati ih sa neta nego kupovati u originalnoj varijanti..
Ako je pitanje upuceno meni ja imam fullhd monitor. Acer 23`.
:: prijatelju, a da te priupitam ja nesto, imas love da gledas originalne BlueRay filmove, a nemas za adekvatan FullHD monitor, u cemu je fazon? :: npr. ja sam kupio 22` FullHD monitor i mooozda bih imao za BlueRay sport, ali opet, zadovoljavam se mHD formatima...skidao bih mozda blue ray kad bih imao neku plazmu velicine zida..isplativije je skidati ih sa neta nego kupovati u originalnoj varijanti. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.