Vala da znas..Reci cu samo mmmmmmmmmmmm.Zeneeeeeeeeeeee.Hahahahahaha. P.S.Nadam se da nije samo gey!
Green Green Grass Of Home
:: Wow,wow,wow. :: Pa prvo valja ide:dobar dan svima,ja sam taj/ta(nije obavezno),novi/a sam na forumu.. :: :: Nema teorije da pored mene i mog druga Sky-a nesto promakne :: :: @imarkovic:dali znas doticnu personu,ili se opet neko igra sa nalozima :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
da TI MENI objasnis sta sam JA mislio da kazem hahaha.....u istoj recenici pricas 2 razlicite stvari.
ko razume razume , ko ne razume ne vredi mu (ocigledno ) ni objasnjavati
Ajd uzdravlje
:: Ti si ocigledno danas ustao na levu nogu posto si nastrojen da se sa svima svadjas :: Da ti prevedem :: Rekao si da su ove ribe photoshopovane i da su u prirodi drugacije a da pored svega se svi divite ovim slikama jer su ispale ok :: Ja kazem da su ove ribe prosek i da u Srbiji ima 5 puta lepsih i prirodnijih zena :: Takodje sve zavisi od ukusa i standarda :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: sta ti bre lupetas ? Ako ne mozes da svatis sta je neko napisao procitaj 5 x pre nego lupis nesto opet :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Boze kakve si ti onda ribe imao kad se divis ovim na slikama?!Meni je ovo cist prosek ali im nebi svakako oprostio :: :: :: Nasa zemlja ima 5 puta lepse zene,na svakom koraku ima ih koliko volis i to UZIVO :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ove ribe su photoshopovane vise od onih 5870-ki pre nego sto su izasle......samo uzivo priznajem...sve su one prelepe na slici i na maturi hah :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne objasnjavam ja tebi sta si ti mislio da kazes vec ono sto sam ja razumeo iz tvog posta.Sam si rekao da procitam 5 puta aludirajuci kako sam te pogresno razumeo.Eto ja sam ti napisao kako sam te razumeo i zasto sam ti takav odgovor dao. Nego ova tema oko ribica te nesto uznemirila.Da nisi postao gey ili tek treba da postanes?
Green Green Grass Of Home
:: da TI MENI objasnis sta sam JA mislio da kazem hahaha.....u istoj recenici pricas 2 razlicite stvari :: :: ko razume razume , ko ne razume ne vredi mu (ocigledno ) ni objasnjavati :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Ti si ocigledno danas ustao na levu nogu posto si nastrojen da se sa svima svadjas :: :: Da ti prevedem :: :: Rekao si da su ove ribe photoshopovane i da su u prirodi drugacije a da pored svega se svi divite ovim slikama jer su ispale ok :: :: Ja kazem da su ove ribe prosek i da u Srbiji ima 5 puta lepsih i prirodnijih zena :: :: Takodje sve zavisi od ukusa i standarda :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: sta ti bre lupetas ? Ako ne mozes da svatis sta je neko napisao procitaj 5 x pre nego lupis nesto opet :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Boze kakve si ti onda ribe imao kad se divis ovim na slikama?!Meni je ovo cist prosek ali im nebi svakako oprostio :: :: :: :: Nasa zemlja ima 5 puta lepse zene,na svakom koraku ima ih koliko volis i to UZIVO :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ove ribe su photoshopovane vise od onih 5870-ki pre nego sto su izasle......samo uzivo priznajem...sve su one prelepe na slici i na maturi hah :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma videlo se!Umalo me nenagaziste,halapljivci,ccc:))
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Wow,wow,wow. :: Pa prvo valja ide:dobar dan svima,ja sam taj/ta(nije obavezno),novi/a sam na forumu.. :: :: Nema teorije da pored mene i mog druga Sky-a nesto promakne :: :: @imarkovic:dali znas doticnu personu,ili se opet neko igra sa nalozima :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Slusaj jeste da smo otisli u boziju mater,ali i dalje neverujem da ce te iko prozivati,plus i nisi bas nova tu ti je covek,tako da ti ovde dodjes kao snajka.Moj komentar se odnosio na razna cimanja koja se u poslednje vreme desavaju ovde a vezano sa nalozima i clanovima.Posledni u nizu je ovo pile za kojeg jos nismo utvrdili kojem plemenu(rodu)pripada.
@imarkovic:Malo si permutovao,ja nisam rekao da je gej.
Pozdrav familiji Markovic.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: naravno da je girl...hello svima,da me pojedini ne bi prozivali,markovic me je lepo predstavio:))moram malo da i ja naucim od vas MOMCI ::
Kada neko priča koliko je i kakvih riba imao, kolika mu je plata, iskustvo, znanje, rod, nacionalna pripadnost, fizičke proporcije, IQ, godište, koju grafičku ima, procesor, ploču, memoriju, temperature procesora klokovanog na 4.5GHz u LinX-u,... _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: Jel si stvarno girl ili nas lozis :: Nekako mi se ne uklapa...... :: :: ::
Pa i ne verujem, uzimam manje vise sve sa rezervom. Zato kazem ne uklapa mi se. Mada se vidi posle nekog vremena ko se folira a ko ne, i sa takvima koji se ne foliraju saam se i upoznao Ne moze dugo ni da se folira, provali se, uglavnom pose nekog vremena moze da se zakljuci.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.