drz`t pufija otrgo se kontroli....... najbolje lock temu jer se vec zakuvava,nekima je jednostavn lakse uterati metar dole neg cent u vugla @dautovic realno svadjas se sa zidom,bespotrebno
`rad je od coveka napravio majmuna`
:: ti mene jebesh namerno? ovo mora da je neko drkanje, neko te nagovorio da me zajebavash : :: :: necu da nasednem.. :: :: Neka bude po tvome . :: :: :: :: E si ti testirao i jednu kartu u zivotu,imao si taj D805 i jedva si uzo E5200 i ti si neki hardveras,da li si testirao kart :: :: :: :: GTX275 je jaca od 4890 to sigurno,svako kj se iole razume ce da ti to kaze!! :: :: :: :: :: :: http://img132.imageshack.us/img132/2598/e84004850crossfire.pn :: :: http://img199.imageshack.us/img199/9340/e8400.pn :: :: :: :: E8400 4.6GHZ E0/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/ATI 4850 Crossfire/CHIEFTEC 650W/2 :: :: :: ::
ma mali poima nema sa zivotom, lupeta ko maxim po diviziji...sta se pravdas nekome? obrazuje se iz browsera...takvih mi je kurac pun...
:: hahahaa, mene ogranicavaju drugi faktori pa zato ne mogu dalje od 3,2. Drugo, postavio sam se ovde prijateljski i uvek lepo pitao za neki savet, a kad vidim vas zagrizene Nvidia-se, muka mi je kako samo lupate gluposti.I sam znas da su vasi zeleni u kanalu iz koga ce tesko izaci :: U ovom trenutku , bilo ko da se dvoumi, uvek se treba odluciti za konkurentsku ATI kartu :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Dautovicu, brate smiri se, vidis da, ili nas lozi, ili je spreman za oporavak na nekoj od planina:))
to je jednostavno neuporedivo poredjenje i kraj Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb
Pufi ti jedinji oces da ubedis ove ljude da je Nvidia bolja od Sapphire HD 4890 Vapor-X!!!Samo zato sto si funn Nvidia!!!Svi znamo da je bolja Sapphire HD 4890 Vapor-X,,kao sto su ostali momci pomenuli.a ti se odma svadjas i ubedjujes ljude koji tacno govore sta je najbolje za``eseses!!!pozzz
ma zdravo je imati suprotstavljena mishljenja...tako se najbolje uchi...jedna i druga strana iznose argumente vezano za neku polemiku...
I iz svih tih informacija se izvuce pouka, i shvati se ko je bio upravu i u ovom slucaju sta je best buy, ali ako neko od strana nije objektivan nema od toga nista...
da me neko pita npr 4870 vs gtx260 rekao bi gtx260 bez razmisljanja
al opet 4870 ima za 10500 din a gtx260 14000...
uglavnom decko koji se krije iza nicka pufi je mladi zelen i bez elemetarnog znanja, i na prvi znak diskusije ozbiljnije uvatio se da proziva decka o nekom proceosru i klokovanju i ko je bolji hardwerash...
to je ono decije moj tata ima top, moj tat ima tenk...itd
:: ma zdravo je imati suprotstavljena mishljenja...tako se najbolje uchi...jedna i druga strana iznose argumente vezano za neku polemiku.. :: :: I iz svih tih informacija se izvuce pouka, i shvati se ko je bio upravu i u ovom slucaju sta je best buy, ali ako neko od strana nije objektivan nema od toga nista.. :: :: da me neko pita npr 4870 vs gtx260 rekao bi gtx260 bez razmisljanj :: :: al opet 4870 ima za 10500 din a gtx260 14000.. :: :: uglavnom decko koji se krije iza nicka pufi je mladi zelen i bez elemetarnog znanja, i na prvi znak diskusije ozbiljnije uvatio se da proziva decka o nekom proceosru i klokovanju i ko je bolji hardwerash.. :: :: to je ono decije moj tata ima top, moj tat ima tenk...it :: ::
hvala bogu nisam mator, znanja nikad dosta, a komponenti sam imao poprilicno...
P.S. koje si ti deriste...skako bi ti po lobanji koliko si bezobrazan...sta tebe boli k...c koji procesor neko ima...pricali smo o dve kartice...
tvoj argument je sto neko zivi u selu? au s kim se ja raspravljam...
Pa ja sam 100x veci debil od tebe sto se sa tobom raspravljam, jebo me pas kad sam kreten...
dete iz epruvete...
:: A ti si mator i imas mnogo mnoigo znanja i milione racunara i komponenti iz sebe!! :: :: PA naravno kad u tvoje selo ne stize nista se D805 i negog GIGASHITA!! :: :: :: http://img132.imageshack.us/img132/2598/e84004850crossfire.pn :: http://img199.imageshack.us/img199/9340/e8400.pn :: :: E8400 4.6GHZ E0/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/ATI 4850 Crossfire/CHIEFTEC 650W/2 :: :: :: ma zdravo je imati suprotstavljena mishljenja...tako se najbolje uchi...jedna i druga strana iznose argumente vezano za neku polemiku.. :: :: :: :: I iz svih tih informacija se izvuce pouka, i shvati se ko je bio upravu i u ovom slucaju sta je best buy, ali ako neko od strana nije objektivan nema od toga nista.. :: :: :: :: da me neko pita npr 4870 vs gtx260 rekao bi gtx260 bez razmisljanj :: :: :: :: al opet 4870 ima za 10500 din a gtx260 14000.. :: :: :: :: uglavnom decko koji se krije iza nicka pufi je mladi zelen i bez elemetarnog znanja, i na prvi znak diskusije ozbiljnije uvatio se da proziva decka o nekom proceosru i klokovanju i ko je bolji hardwerash.. :: :: :: :: to je ono decije moj tata ima top, moj tat ima tenk...it :: :: :: ::
@eseses:Sto bre da brisu temu?Pa ti si je prvi nepotrebno postovao.
Gledam i neverujem oko cega se vodi polemika.Dali je moguce da neko moze da tvrdi da je GTX260 jaci od 4890,a posle toga jos bolja provala kako Vapor X stize 4870x2,a 4850x2 nemoze ni u snu da stigne.
Nemojte se vecito oko istog prepirati kao neka deca ste!
15.10.2009. 15:28
status: user broj poruka: 18472
Ako vam bas ista znaci koja je trenutna rang lista po snazi pogledajte 5-ti post odozdo.Ismerish je lepo poredjao.Naravno postoje varijacije iz igre u igru ali je generalno takva podela.
Dobro je znati da i dalje ima zaludjenih bolesnika kojima je sve crveno ispred ociju... __________________ Scourge of PCBerza
:: hahahaa, mene ogranicavaju drugi faktori pa zato ne mogu dalje od 3,2. Drugo, postavio sam se ovde prijateljski i uvek lepo pitao za neki savet, a kad vidim vas zagrizene Nvidia-se, muka mi je kako samo lupate gluposti.I sam znas da su vasi zeleni u kanalu iz koga ce tesko izaci :: U ovom trenutku , bilo ko da se dvoumi, uvek se treba odluciti za konkurentsku ATI kartu :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Imao sam i 4890 i GTX275, i iz licnog iskustva mogu da kazem da GTX275 dere 4890 hteo ti to sebi da priznas ili ne, nije ni bitno. __________________ Scourge of PCBerza
:: Dautovic je totalno u pravu a uz svo postovanje , neki su poceli da lupaju, Pufi posebno! :: :: i istina je samo jedna:do 15000 dinara, najbolja kupovina jeste i samo jeste SAPHIRE 4890 VAPOR X 1GB DDR5 :: :: EVO TEK SAD VIDEH:hahahaha, gtx 275 jede 4890, ahahahahaahahahha, moze ali u zemlji Dembeliji, Pufi prestani da lupetas, pogledaj malo revizije i brojeve sta kazu :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
E pufi ajde molim te prekini da pametujes. Do juce si lupao 15 istih poruka po temama koje ne izlaze na glavnoj strani samo da bi nabijao postove, a sad si kloknuo jedan Core2Duo i odjednom si popio svo znanje sveta... Ne budi smesan molim te, ti si nasao da solish nekome pamet...
__________________ Scourge of PCBerza
:: A ti si mator i imas mnogo mnoigo znanja i milione racunara i komponenti iz sebe!! :: :: PA naravno kad u tvoje selo ne stize nista se D805 i negog GIGASHITA!! :: :: :: http://img132.imageshack.us/img132/2598/e84004850crossfire.pn :: http://img199.imageshack.us/img199/9340/e8400.pn :: :: E8400 4.6GHZ E0/TITAN FENRIR/P5Q-E/4GB HyperX/1TB/ATI 4850 Crossfire/CHIEFTEC 650W/2 :: :: :: ma zdravo je imati suprotstavljena mishljenja...tako se najbolje uchi...jedna i druga strana iznose argumente vezano za neku polemiku.. :: :: :: :: I iz svih tih informacija se izvuce pouka, i shvati se ko je bio upravu i u ovom slucaju sta je best buy, ali ako neko od strana nije objektivan nema od toga nista.. :: :: :: :: da me neko pita npr 4870 vs gtx260 rekao bi gtx260 bez razmisljanj :: :: :: :: al opet 4870 ima za 10500 din a gtx260 14000.. :: :: :: :: uglavnom decko koji se krije iza nicka pufi je mladi zelen i bez elemetarnog znanja, i na prvi znak diskusije ozbiljnije uvatio se da proziva decka o nekom proceosru i klokovanju i ko je bolji hardwerash.. :: :: :: :: to je ono decije moj tata ima top, moj tat ima tenk...it :: :: :: ::
4890 je brza osetno od 5770, a posto rece eseses da ce sledece godine da menja full komp onda 4890 VaporX, a to GTX260 OC da otkine moze kada se razvali od kloka, a kada oc 4890 VaporX sa onim hladjenjem, moze da stigne GTX285 :). Organizacija u samom ATI Control Panelu je 10 puta bolja negou nVidia Contorl Panelu :), ATI je dosta uznapredovao sa driverima pa slobodno mogu reci da su im driveri veoma blizu kvalitetu nVidia drivera. nVidia trenutno nema odgovor na ATI 5xxx seriju i kako stvari stoje nece se uskoro pojaviti. A ko ti je prvi preporucio 4890 VaporX :).
Ne znam stvarno sta da kazem na ovakve neosnovane komentare. OC-ovanjem 4890 se ne dobija nista, znaci ni 5 fps u igrama vise, ni 500 poena vise u 3dMarku, tako da taj san da 4890 stigne GTX285 je smesan...
Organizovanost ATI control panela je debilna, pogotovo kod dela za podesavanje vise display-a, a o to da stizu nvidiu po pitanju drivera, nemam reci... Glavna boljka za ATI su uvek bili i ostace driveri...
I opet dolazimo do pitanja, ATI ima brzu single gpu kartu koja je brza za 10fps u proseku, a kosta jedno 100 evra vise od GTX285 koja je inace starija generacija nVidie, a kad bi malo procitao nesto pametno na netu, saznao bi da nvidia izbacuje svoju novu seriju u novembru ove godine...
__________________ Scourge of PCBerza
:: 4890 je brza osetno od 5770, a posto rece eseses da ce sledece godine da menja full komp onda 4890 VaporX, a to GTX260 OC da otkine moze kada se razvali od kloka, a kada oc 4890 VaporX sa onim hladjenjem, moze da stigne GTX285 :). Organizacija u samom ATI Control Panelu je 10 puta bolja negou nVidia Contorl Panelu :), ATI je dosta uznapredovao sa driverima pa slobodno mogu reci da su im driveri veoma blizu kvalitetu nVidia drivera. nVidia trenutno nema odgovor na ATI 5xxx seriju i kako stvari stoje nece se uskoro pojaviti. A ko ti je prvi preporucio 4890 VaporX :) :: :: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-5770,2446.htm :: :: Pozdrav :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.