Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Psyhx na 8800GT
STRANA 2 OD 2
TheBear Sky 16.10.2009. 16:01 #149548

status: user
broj poruka: 6502
ako mislis da ja pricam ovo jer ne volim nVidia-u i podrzavam Ati ili tako nesto, nisam ja uopste promenio misljenje ili nesto slicno, samo pricam realno da sada imaju dve, tri igre vredne igranja a da se vide efekti PhysX u njima.

Evo video koji sam ja licno pravio za Mirrors Edge, odgledaj tu se vide PhysX efeki (da mislim da ne valja ne bih pravio video), p.us sam snimao FRAPS-om sve na max. u 1680x1050 sane znamdal bese 2x ili 4x AA i vidis da moze da se igra opusteno, ne treba dodatna karta:

http://www.youtube.com/watch?v=K_x4MAjX1MI

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire @Medo 16.10.2009. 16:25 #149555

broj poruka: 18472
Svaka ti cast na trudu i volji da napravis ovaj klip.Lepo si to spakovao i izabrao adekvatne scene.Ovde se definitivno vidi korist PhysX-a.E sad vidis kako si ovu igru igrao glatko a Batman bas i ne moze a manje efekata pruza nego Mirros Edge sto znaci da nije samo do PhysX vec i do same igre koja je podrzava.Tu treba da se vrsi optimizacija ..U svakom slucaju poucan klip,odgledao sam ga celog.

Green Green Grass Of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Imam ja jos dosta gameplay snimaka 16.10.2009. 16:32 #149557

broj poruka: 6502
na svom Channel-u, volim da pravim to,snimim FRAPS-om a program je Sony Vegas, mada znam samo osnovne funkcije ali dovoljno za neki video ovakav...
I u BAtmanu se vidi dosta efekata kao i ovde, samo manje je zahtevna igra Mirrors Edge...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
peguar @srdoch 16.10.2009. 17:28 #149565

broj poruka: 332
Meni je najbitnije da znas na sta sam mislio mada i to sa psihom nije losa ideja ali to je daleko jer nam je danas kao sto vidis i razbijanje zidova i dimovi problem. Taman dok to sa psihom zazivi ja cu valjda nauciti kako se pise PhysX i to sa velikim X na kraju bez kog sve pada u vodu.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs