NOCAS SAM DOBRE VOLJE. KO HOCE ASUS 5870, VOLJAN SAM DA MU USTUPIM POTPUNO BESPLATNO NA TEST, DO PETKA. USLOV JE DA BUDE IZ BEOGRADA I DA OTVORI SAMO KARTICU, DRAJVERE NEKA SKIDA SA NETA. KARTICA JE NOVA, NEOTPAKOVANA.
:: NOCAS SAM DOBRE VOLJE. KO HOCE ASUS 5870, VOLJAN SAM DA MU USTUPIM POTPUNO BESPLATNO NA TEST, DO PETKA. USLOV JE DA BUDE IZ BEOGRADA I DA OTVORI SAMO KARTICU, DRAJVERE NEKA SKIDA SA NETA. KARTICA JE NOVA, NEOTPAKOVANA :: :: ASUS EAH5870/G/2DIS/1GD :: :: MAIL ME :: Baby B
Svaka cast legendarni potez.Na zalost nisam iz BG-a ali kao da si mi pomogao..Nek neko od hardverasa sa berze to odradi ko je iz BG-a. Jos jednom,respekt i pozdrav. P.S.Inace,voda mi vec ide na usta ali nema veze..Hehehehe.
Green Green Grass Of Home
:: NOCAS SAM DOBRE VOLJE. KO HOCE ASUS 5870, VOLJAN SAM DA MU USTUPIM POTPUNO BESPLATNO NA TEST, DO PETKA. USLOV JE DA BUDE IZ BEOGRADA I DA OTVORI SAMO KARTICU, DRAJVERE NEKA SKIDA SA NETA. KARTICA JE NOVA, NEOTPAKOVANA :: :: ASUS EAH5870/G/2DIS/1GD :: :: MAIL ME :: Baby B :: ::
Jedini razlog zasto nema rezultata sa moje strane jesu driveri, verovatnoca da ce ti isti rezultati sa novim driverima biti dosta bolji je velika ako znamo da ATI ume da podbaci na tom polju. Za sada je karte 5850 850mhz 30% brza od klokovane 4890 na 920mhz u Crysis-u @eseses Ovo je najbolji odgovor na tvoj pitanje vezan za to dali ce CPU biti usko grlo @TheBear - `E7200 i nisam siguran, ali trebao bi da bude ok, sve dok igre igras u max. rezoluciji i detaljima, sto ces sa ovom kartm verovatno moci procesor nece predstavljati usko grlo...` a da ne bude da je to samo receno i zavrsi se na tome evo i malog obrazlozenja. http://img62.imageshack.us/img62/3194/stalkerfarcry1920x1200.jpg http://img158.imageshack.us/img158/4099/crysis26vs36vsi7.jpg Toliko za sad po ovom pitanju dok ne kompletiram bazu sa podacima vezanim za uticaj CPU-a na gaming, malo je to sira tema tako da ce trebati vremena, mada je i ovo dovoljno da se shavti ono sto je TheBear napisao.
Mogao bih meni da je das mada sam ja vec mogao da je imam celu paletu 5xxx proizvoda ali kao sto rekoh zbog drivera nisam se usudio, ali ako forumasi hoce rezove i ja sam dobre volje Izvor iz kog dobijam hardver ogranicava datum vracanja a ja necu da ih uzumam dok ne pripremim drivere i sisitem win 7 za tu namenu sa jednom i5 platformom.
Pozdrav pa se javni na 0611732068 Nenand, pusti poruku ja cu tebe pozvati cesto sam u nekoj guzvi pa se i ne javljam na telefona.
Lep gest, samo mi nije jasno šta ti predstavlja garanciju da će karta biti vraćena u petak ili bilo kada.
Kao što svi već znaju, svaka budala može da otvori nalog za 2 minuta i da šalje e-mailove bilo kome, a brojevi mobilnog su 100-200 dinara na svakoj trafici.
HAhahahahahahahahah haahahahahahah jebala vas serija 58.. ja deco imam punokrvni ASUS GeForce GTX 295 Mars Edition 4096MB. o jeah nedavno kupio tj. stric mi doneo namucio se ziv retko kao artifakt. Kakva crna 5850, 5870 ovo da vidite ludilo ne zna se ko koga goni moj i7 nju ili ona njega. Ajde tamo u dvoriste kad Warhead budete picili u max details sa AF i AA on javite se da razmenimo iskustva. Tacno je 23% jaca od standardne 295 ili su me slagali kako god zivot je kratak a dzep dubok.
:: HAhahahahahahahaha :: haahahahahahah jebala vas serija 58.. ja deco imam punokrvni ASUS GeForce GTX 295 Mars Edition 4096MB. o jeah nedavno kupio tj. stric mi doneo namucio se ziv retko kao artifakt. Kakva crna 5850, 5870 ovo da vidite ludilo ne zna se ko koga goni moj i7 nju ili ona njega :: Ajde tamo u dvoriste kad Warhead budete picili u max details sa AF i AA on javite se da razmenimo iskustva. Tacno je 23% jaca od standardne 295 ili su me slagali kako god zivot je kratak a dzep dubok. ::
Sledeci put kazi stricu da ti donese singl od Riblje Corbe,cuo sam da ga par yahoo-a iz Tenesija prodaju za 1k $.
Kosa gori ispod slema,valjamo se po prasini,niko od nas pojma nema...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: HAhahahahahahahaha :: haahahahahahah jebala vas serija 58.. ja deco imam punokrvni ASUS GeForce GTX 295 Mars Edition 4096MB. o jeah nedavno kupio tj. stric mi doneo namucio se ziv retko kao artifakt. Kakva crna 5850, 5870 ovo da vidite ludilo ne zna se ko koga goni moj i7 nju ili ona njega :: Ajde tamo u dvoriste kad Warhead budete picili u max details sa AF i AA on javite se da razmenimo iskustva. Tacno je 23% jaca od standardne 295 ili su me slagali kako god zivot je kratak a dzep dubok. :: :: :: ::
Jel ti bese imas navodno onu Asusovu kantu Mars? Sto ne izbacis neki 3d mark rez da vidimo mi tu snagu te ringle? Ajde ako bacis rez obecavam ti da cu ti omoguciti da vidis da ima jos bolje od toga hahahahah
Daj bre da vidimo stvarno kako radi ta masina.Nemoj samo da budes jak na recima.Hocemo test iz prve ruke.Ipak je to jedna jedina karta u Srbiji!
Ali druze ja nisam iz Srbije. I NEMAM POJMA kako se ti testovi rade brate moj a od nje trenutno nema jace kartice. Ja dodjem u prodavnicu i kupim ( u ovom slucaju moj stric mi je zbavio karticu on zivi u USA i jednostavno ima para ko blata kao i moj stari zna da volim da igram igre i ... one thing lead to another) Nisam siguran da se ona moze klokovati moram videti sa nekim MNOGO strucnijim od mene ali ne znam sta ti mozes tu imati jace od nje osim ako neki ludi Japos nije nabudzio nesto bolesno pa si odlucio da se razmeces linkom na forumu to me uopste ne zanima. I duvaj ga ljubomorni skote. Frajeru glupi ide mi faks odlicno (pravo) stari ima para ustvari cela porodica je imucna i hoce covek da mi udovolji. Sta sad treba da se ubijem zato sto sam bogat i tebi ostavim VGA u nasledstvo. A primetio sam da stalno nesto ljudima seres i na drugim temama ti kao neka faca ma gluuup si a i avatar ti smrdi.A sta ti imas cvarak jedan ja imam jos i7 965 Extrme edition i 6gb ddr3. Ali ne vidis mene da serem nekome.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.