Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ati 4890
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Re: Re: Ok 20.10.2009. 15:02 #150576

status: user
broj poruka: 7285
Razumeo...
Doduse tako si mogao i prvi post da formulises.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Opet pogresno tumacenje..
:: Takvim stilom ces krenuti u stranu ka Pufti (definitivno mali od palube)..
:: Taj bre baljezga i kad treba i kad ne treba i sta zna (a malo sta zna) i sta ne zna
::
:: Dakle samo sam ti ukazao na to da budes temeljitiji i nista vise posto u tvojim postovima ima izvesnog kvaliteta u logici i razmisljanju ali i odredjenih (pomenutih) nedostataka koje bi trebalo sam da korigujes
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Znaci zbog mene i doticnog user-a koji se oslobodio stresa primajuci vas,su ljudi otisli sa ovog foruma.Pa vidi nesto i ja razmisljam o tome odlasku,kada me pola `ne razume` a ljudi poput tebe udaraju recke za neke stvari koje nemaju nikakve veze samnom,samo da bi mogli da posle prebace.Jedino je recka tipa 8600GT na mestu,ali za koju i dalje tvrdim da nema ni reci o funkcionalnom chipu za fiziku
:: ::
:: :: A to za iskustvo je veoma diskutabilno,u IT sferi sam ja upoznao upoznao ljudi koji imaju i po triput krace iskustvo od mene,pa bi me po znanju mogli nostiti u zubima.A ja da dodjem ovde sa 50 i da onda tupim,nepada mi napamet.Ja ne zalazim u tvoje i bilo cije iskustvo i sasvim sam zadovoljan svojim za ovih 28 godina
:: :: Za ovo primanje o osecaju i govorenju napamet nemam komentara,misli sta hoces
:: :: that is it folks!
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Al se deljete... 20.10.2009. 15:38 #150585

status: user
broj poruka: 18472
Hebo vas mis,koji vam je da se nesto samo prepirete i svadjate?Jel nije bolje kad je peace?Chill out both of you!

Green Green Grass Of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs