Nemoj da vas ja bijem obojicu zajedno a verujte mi na rec da mogu. Zato pssssst.Hahaha. Dutovicu ako ides na kartu idi na 5870 jer je 5850 definitivno sporiji od GTX285.Videces test za koji dan!
Hahahaha,ti si to meni poceo da pretis?Obicno takvi kao ti su obicne p****** posto umeju samo da se foliraju preko foruma i slicno. Mozda i nekad navratim,blizu sam ja,Novi Beograd,Stari Merkator.Samo,ako dodjem,doci cu nenajavljeno.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Pa ono prelazish igrice po 10x imaces sta da igras...stavi oper GTA4 i Krizu xD da vidish koliko imash FPS x :: :: Al ti mi nisi jasan ti mene pitash koji je meni kurac? danas sam nadrndan.. :: :: Zemun Prvomajska 43 pa dodji vidi koji mi kurac! nemoj ushi da ti izvucem, ti meni `nemoj da si bezbrazan` balav :: :: :: :: Opet ti...Koj ti je k**** decko?Nemoj da si toliko bezobrazan :: :: Vozi ti sta oces,zabole me.Do tad cu se ja naigrati igrica na Ultra High podesavanjima sa upaljenim AA i AF na 16x,a ti ces da cekas 5850.A za DX11,to se samo botine pale :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: aj nemoj da seresh molim :: :: :: :: :: :: znaci ne ser :: :: :: :: :: :: imao sam 9600GT i 4970 sa 9600GTsam preshaoo 40% GTA a zavrshio sa 4870...radilo je duplo bolje...joj sto mrzim botove.. :: :: :: :: :: :: Drugo ja cu oko nove god da pazarim 5850 mzoda i 5870...a ti cesda vozish `testiranu` karticu.. :: :: :: :: :: :: A ja cu za 200jevreja imati 10% brzu kartu od GTX285(koju sam inace hto da pazarim :: :: :: :: :: :: I lepo cuda rostiljam AVP novi u DX11 i sve ostalo sto je najvaljeno u prvom kvartalu sa DX11.. :: :: :: :: :: :: Realno bolje da si te pare ulozio u CPU...i onako do januara nemastada se igra...al dobro...jb :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma kakav GTA 4,neoptimizovano g****.Igrao sam je sa 9600 GT,posle sam je igrao i sa 4870.Nisam osetio nikakva poboljsanja.Mozda 5 FPS vise u korist 4870,ali ni to nije nista.Toliko o optimizovanosti za ATI :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: GTX 275 je bolja od 4890 ali konkretno i GTA IV 4890 vaporx moze da ubrise patos sa GTX275 i bilo kojom nVIDIOM,GTA IV je optimizovan za ati jer sa nVIDIA kartama FPS oce da padne i na 19-20 a sa ATI-jem to ne moze da se desi!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: :: :: :: :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: :: :: :: :: 4GB Hyper :: :: :: :: :: 1T :: :: :: :: :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: :: :: :: :: CHIEFTEC 650 :: :: :: :: :: GIGABYTE Clear Cas :: :: :: :: :: SAMSUNG 226BW DV :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Tacno je da kenjas to za 2-3 frejma to jest da si imao samo toliko poboljsanja,ti mesto da kupis quad ti uze kartu,ali ok,stavrno pusti crysis i gta iv i onda vidi frame rate a ne tamo da igras shift koji je obicna voznja!!!
Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRIR ASUS MAXIMUS II FORMULA 4GB HyperX 1TB ATI 4890 SAPPHIRE VaporX CHIEFTEC 650W GIGABYTE Clear Case SAMSUNG 226BW DVI
:: Opet ti...Koj ti je k**** decko?Nemoj da si toliko bezobrazan :: Vozi ti sta oces,zabole me.Do tad cu se ja naigrati igrica na Ultra High podesavanjima sa upaljenim AA i AF na 16x,a ti ces da cekas 5850.A za DX11,to se samo botine pale :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: aj nemoj da seresh molim :: :: :: :: znaci ne ser :: :: :: :: imao sam 9600GT i 4970 sa 9600GTsam preshaoo 40% GTA a zavrshio sa 4870...radilo je duplo bolje...joj sto mrzim botove.. :: :: :: :: Drugo ja cu oko nove god da pazarim 5850 mzoda i 5870...a ti cesda vozish `testiranu` karticu.. :: :: :: :: A ja cu za 200jevreja imati 10% brzu kartu od GTX285(koju sam inace hto da pazarim :: :: :: :: I lepo cuda rostiljam AVP novi u DX11 i sve ostalo sto je najvaljeno u prvom kvartalu sa DX11.. :: :: :: :: Realno bolje da si te pare ulozio u CPU...i onako do januara nemastada se igra...al dobro...jb :: :: :: :: :: :: :: Ma kakav GTA 4,neoptimizovano g****.Igrao sam je sa 9600 GT,posle sam je igrao i sa 4870.Nisam osetio nikakva poboljsanja.Mozda 5 FPS vise u korist 4870,ali ni to nije nista.Toliko o optimizovanosti za ATI :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: GTX 275 je bolja od 4890 ali konkretno i GTA IV 4890 vaporx moze da ubrise patos sa GTX275 i bilo kojom nVIDIOM,GTA IV je optimizovan za ati jer sa nVIDIA kartama FPS oce da padne i na 19-20 a sa ATI-jem to ne moze da se desi!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: :: :: :: :: :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: :: :: :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: :: :: :: 4GB Hyper :: :: :: :: 1T :: :: :: :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: :: :: :: CHIEFTEC 650 :: :: :: :: GIGABYTE Clear Cas :: :: :: :: SAMSUNG 226BW DV :: :: :: :: :: :: :: ::
Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate...
A sto se ovoga tiche...nemam ja vremena ni 12godina, ranije sam isao da vaspitavam debile koji mi glume ludilo preko neta... cimao sam se ko debil...posle se svi izvinajvali...al nije ni bitno..poneta je da budesh kulturiska...a to ko koga ima nije bitno...kad banem ne moze niko da te spase...posle zovi koga oces . Naravno pricam figurativno ne pretim nikome.
:: Nemoj da vas ja bijem obojicu zajedno a verujte mi na rec da mogu. :: Zato pssssst.Hahaha :: Dutovicu ako ides na kartu idi na 5870 jer je 5850 definitivno sporiji od GTX285.Videces test za koji dan :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Dobro,mozda malo kenjam,nije bas 5 FPS,ali nije vise od 10 FPS sigurno.Mozda je bio ubagovan Win,drajveri ili tako nesto,ali veliko poboljsanje nisam osetio.
:: :: Tacno je da kenjas to za 2-3 frejma to jest da si imao samo toliko poboljsanja,ti mesto da kupis quad ti uze kartu,ali ok,stavrno pusti crysis i gta iv i onda vidi frame rate a ne tamo da igras shift koji je obicna voznja!! :: :: A tebe dutovicu cekamo sa testom 5850!! :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: 4GB Hyper :: 1T :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: CHIEFTEC 650 :: GIGABYTE Clear Cas :: SAMSUNG 226BW DV :: :: :: Opet ti...Koj ti je k**** decko?Nemoj da si toliko bezobrazan :: :: Vozi ti sta oces,zabole me.Do tad cu se ja naigrati igrica na Ultra High podesavanjima sa upaljenim AA i AF na 16x,a ti ces da cekas 5850.A za DX11,to se samo botine pale :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: aj nemoj da seresh molim :: :: :: :: :: :: znaci ne ser :: :: :: :: :: :: imao sam 9600GT i 4970 sa 9600GTsam preshaoo 40% GTA a zavrshio sa 4870...radilo je duplo bolje...joj sto mrzim botove.. :: :: :: :: :: :: Drugo ja cu oko nove god da pazarim 5850 mzoda i 5870...a ti cesda vozish `testiranu` karticu.. :: :: :: :: :: :: A ja cu za 200jevreja imati 10% brzu kartu od GTX285(koju sam inace hto da pazarim :: :: :: :: :: :: I lepo cuda rostiljam AVP novi u DX11 i sve ostalo sto je najvaljeno u prvom kvartalu sa DX11.. :: :: :: :: :: :: Realno bolje da si te pare ulozio u CPU...i onako do januara nemastada se igra...al dobro...jb :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ma kakav GTA 4,neoptimizovano g****.Igrao sam je sa 9600 GT,posle sam je igrao i sa 4870.Nisam osetio nikakva poboljsanja.Mozda 5 FPS vise u korist 4870,ali ni to nije nista.Toliko o optimizovanosti za ATI :: :: :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: :: :: GTX 275 je bolja od 4890 ali konkretno i GTA IV 4890 vaporx moze da ubrise patos sa GTX275 i bilo kojom nVIDIOM,GTA IV je optimizovan za ati jer sa nVIDIA kartama FPS oce da padne i na 19-20 a sa ATI-jem to ne moze da se desi!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://img209.imageshack.us/img209/5521/q95504890.pn :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Q9550 4.2GHz E0-TITAN FENRI :: :: :: :: :: ASUS MAXIMUS II FORMUL :: :: :: :: :: 4GB Hyper :: :: :: :: :: 1T :: :: :: :: :: ATI 4890 SAPPHIRE Vapor :: :: :: :: :: CHIEFTEC 650 :: :: :: :: :: GIGABYTE Clear Cas :: :: :: :: :: SAMSUNG 226BW DV :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bice test! obecavam, sad devojka, nova godina...a sam sebe finansiram...
A ti mali sta da ti kazem...ishao sam u maldenovac, NS itd kad kar*am debile...naravno kad je usput...a ti si mi sad...ja se najavljujem inache...nemam koga da se plashim...
Prolazim pored tebe 81 busom ako hoces mogu da sidjem kod starog merkatora?
Odo sad...i nemoj se glupirati, ako si mudo ostavi adresu i uzivaj
:: Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate.. :: :: A sto se ovoga tiche...nemam ja vremena ni 12godina, ranije sam isao da vaspitavam debile koji mi glume ludilo preko neta... cimao sam se ko debil...posle se svi izvinajvali...al nije ni bitno..poneta je da budesh kulturiska...a to ko koga ima nije bitno...kad banem ne moze niko da te spase...posle zovi koga oces . Naravno pricam figurativno ne pretim nikome :: :: :: :: Nemoj da vas ja bijem obojicu zajedno a verujte mi na rec da mogu. :: :: Zato pssssst.Hahaha :: :: Dutovicu ako ides na kartu idi na 5870 jer je 5850 definitivno sporiji od GTX285.Videces test za koji dan :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Sto se mene tice,mozemo da se nadjemo gde god ti hoces.
:: Bice test! obecavam, sad devojka, nova godina...a sam sebe finansiram.. :: :: A ti mali sta da ti kazem...ishao sam u maldenovac, NS itd kad kar*am debile...naravno kad je usput...a ti si mi sad...ja se najavljujem inache...nemam koga da se plashim.. :: :: Prolazim pored tebe 81 busom ako hoces mogu da sidjem kod starog merkatora :: :: Odo sad...i nemoj se glupirati, ako si mudo ostavi adresu i uziva :: :: :: :: Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate.. :: :: :: :: A sto se ovoga tiche...nemam ja vremena ni 12godina, ranije sam isao da vaspitavam debile koji mi glume ludilo preko neta... cimao sam se ko debil...posle se svi izvinajvali...al nije ni bitno..poneta je da budesh kulturiska...a to ko koga ima nije bitno...kad banem ne moze niko da te spase...posle zovi koga oces . Naravno pricam figurativno ne pretim nikome :: :: :: :: :: :: :: Nemoj da vas ja bijem obojicu zajedno a verujte mi na rec da mogu. :: :: :: Zato pssssst.Hahaha :: :: :: Dutovicu ako ides na kartu idi na 5870 jer je 5850 definitivno sporiji od GTX285.Videces test za koji dan :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Nisam isao skoro na bench pa sad videh.To je okacio moj drug Nidzo rezove.Pazi,ne mozes to da racunas kao definitivno.Prvo covek testira na Nehalemu a jos ga je nasvirao na 4.6 Ghz!Druga stvar nece ta graficka karta da radi isto na svakoj konfiguraciji pa stoga dolazimo do zakljucka da ce biti i odredjen pad performasni sto sam vec proverio.Radim test da bude kompletan,da se sve vidi iz prilozenog.Dosta igrica ce biti ukljuceno,svaki detalj mog zapazanja i iskustva ce biti presen na papir i vec jeste.Samo malo strpljenja i sve ce biti super.Moja zapazanja su da je GTX285 definitivno brzi od 5850 jer mu vise leze igre ali otom potom.Bice na testu i eVGA GTX285 :)
Green Green Grass Of Home
:: Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate.. ::
Kad ce to da bude gotovo otprilike?Ja se vise smorio od cekanja.Znas i sam da sam nestrpljiv.
:: Nisam isao skoro na bench pa sad videh.To je okacio moj drug Nidzo rezove.Pazi,ne mozes to da racunas kao definitivno.Prvo covek testira na Nehalemu a jos ga je nasvirao na 4.6 Ghz!Druga stvar nece ta graficka karta da radi isto na svakoj konfiguraciji pa stoga dolazimo do zakljucka da ce biti i odredjen pad performasni sto sam vec proverio.Radim test da bude kompletan,da se sve vidi iz prilozenog.Dosta igrica ce biti ukljuceno,svaki detalj mog zapazanja i iskustva ce biti presen na papir i vec jeste.Samo malo strpljenja i sve ce biti super.Moja zapazanja su da je GTX285 definitivno brzi od 5850 jer mu vise leze igre ali otom potom.Bice na testu i eVGA GTX285 : :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate.. :: :: :: ::
Pa mogu na MSN da ti kazem jedan delic necega,samo da ti zagolicam mastu jer nebi bilo posteno prema drugima.Bice sve gotovo posle vikenda!
Green Green Grass Of Home
:: Kad ce to da bude gotovo otprilike?Ja se vise smorio od cekanja.Znas i sam da sam nestrpljiv :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Nisam isao skoro na bench pa sad videh.To je okacio moj drug Nidzo rezove.Pazi,ne mozes to da racunas kao definitivno.Prvo covek testira na Nehalemu a jos ga je nasvirao na 4.6 Ghz!Druga stvar nece ta graficka karta da radi isto na svakoj konfiguraciji pa stoga dolazimo do zakljucka da ce biti i odredjen pad performasni sto sam vec proverio.Radim test da bude kompletan,da se sve vidi iz prilozenog.Dosta igrica ce biti ukljuceno,svaki detalj mog zapazanja i iskustva ce biti presen na papir i vec jeste.Samo malo strpljenja i sve ce biti super.Moja zapazanja su da je GTX285 definitivno brzi od 5850 jer mu vise leze igre ali otom potom.Bice na testu i eVGA GTX285 : :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate.. :: :: :: :: :: :: ::
Nista onda,cekacu ko i ostali.Ne bi bilo fer prema njima. Samo ti polako radi,niko nigde ne zuri.
:: Pa mogu na MSN da ti kazem jedan delic necega,samo da ti zagolicam mastu jer nebi bilo posteno prema drugima.Bice sve gotovo posle vikenda :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Kad ce to da bude gotovo otprilike?Ja se vise smorio od cekanja.Znas i sam da sam nestrpljiv :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Nisam isao skoro na bench pa sad videh.To je okacio moj drug Nidzo rezove.Pazi,ne mozes to da racunas kao definitivno.Prvo covek testira na Nehalemu a jos ga je nasvirao na 4.6 Ghz!Druga stvar nece ta graficka karta da radi isto na svakoj konfiguraciji pa stoga dolazimo do zakljucka da ce biti i odredjen pad performasni sto sam vec proverio.Radim test da bude kompletan,da se sve vidi iz prilozenog.Dosta igrica ce biti ukljuceno,svaki detalj mog zapazanja i iskustva ce biti presen na papir i vec jeste.Samo malo strpljenja i sve ce biti super.Moja zapazanja su da je GTX285 definitivno brzi od 5850 jer mu vise leze igre ali otom potom.Bice na testu i eVGA GTX285 : :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: Imash test decko okacio sve na benchu...kralj jedan mnogo dobar lik...samo nije smeo mnogo da klokuje jer nisu bile njegove...5850 i 5870...idi vidi rezultate.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.