Pa kakve veze to sad ima?Jel znas logicaru da ce njemu slika biti mnogo ostrija bas zbog toga sto je veca rezolucija video zapisa od nativne rezolucije monitora.Sto ti je veca nativna rezolucija monitora od video zapisa to je slabiji kvalitet vizuelnog prikaza.Eto cista logika. Inace nisam bas skontao tvoj odgovor.Nadam se da nisi mislio da ne moze da pusti 1080p na 22` ?!
Green Green Grass Of Home
:: hehe...kako mislis da pustis 1080p ( 1920 x 1080) na monitoru koji prikazuje maximalno 1680x1050.... :: :: nije bitno da li znas i da li si pocetnik..ajde logicki odgovori :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Kako ce da izgleda 1080p video na 1680X1050 :: :: :: :: :: :: :: ::
hoces da kazes vatreni da nema potrebe za 1080p rezolucijom ? u jbte u kakvom sam ja zabludi bio, vise necu gledati u 1080p nego u 640 x 480 , bice mnogo jasnija i ostrija slika.
Ajd uzdravlje
:: Pa kakve veze to sad ima?Jel znas logicaru da ce njemu slika biti mnogo ostrija bas zbog toga sto je veca rezolucija video zapisa od nativne rezolucije monitora.Sto ti je veca nativna rezolucija monitora od video zapisa to je slabiji kvalitet vizuelnog prikaza.Eto cista logika :: Inace nisam bas skontao tvoj odgovor.Nadam se da nisi mislio da ne moze da pusti 1080p na 22` ? :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: hehe...kako mislis da pustis 1080p ( 1920 x 1080) na monitoru koji prikazuje maximalno 1680x1050.... :: :: :: :: nije bitno da li znas i da li si pocetnik..ajde logicki odgovori :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: Kako ce da izgleda 1080p video na 1680X1050 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne,daleko da sam ja na to mislio.Nisi me razumeo.Ja samo kazem da sa 22` ce najnormalnije gledati 1080p filmove.A u svakom slucaju ima za pun uzitak onaj drugi Viewsonic sto sam mu predlozio.VX2260. Bavi se malo cinjenicama i nemoj da ides iz krajnosti u krajnost,previse sarkazma koristis bez potrebe.Ako polemisemo nek to bude zdrava polemika od koristi ok? Trosi energiju na devojcice,nemoj ovde da nam se nerviras bez potrebe.Znas i sam da utice na lepotu
:: hoces da kazes vatreni da nema potrebe za 1080p rezolucijom ? u jbte u kakvom sam ja zabludi bio, vise necu gledati u 1080p nego u 640 x 480 , bice mnogo jasnija i ostrija slika :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Pa kakve veze to sad ima?Jel znas logicaru da ce njemu slika biti mnogo ostrija bas zbog toga sto je veca rezolucija video zapisa od nativne rezolucije monitora.Sto ti je veca nativna rezolucija monitora od video zapisa to je slabiji kvalitet vizuelnog prikaza.Eto cista logika :: :: Inace nisam bas skontao tvoj odgovor.Nadam se da nisi mislio da ne moze da pusti 1080p na 22` ? :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: hehe...kako mislis da pustis 1080p ( 1920 x 1080) na monitoru koji prikazuje maximalno 1680x1050.... :: :: :: :: :: :: nije bitno da li znas i da li si pocetnik..ajde logicki odgovori :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: Kako ce da izgleda 1080p video na 1680X1050 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
FullHD monitore ispod 24` dijagonale. To su NAJMANJI monotori kojima je ja native rezolucija 1080p. Sve ispod su hibridi, kod kojih ce vam oci ispadati posle 1h rada u ozbiljnijim programima. FullHD se moze gledati bez ikakvih posledica na 1680x1050. Preporuke: Najpre ViewSonic VX2262 Potom Samsung T220 Nista drugo za te pare, oim ta dva, s`tim sto bi zaista trebao da se potrudis i da uzmes VX2262.
I da, Xendzina preporuka je zaista sve samo djubre do djubreta. Zaboravi.
Hmmmm djubre aaaa!? E bas ti `fala sad si ti pametan BravoO! klap klap tapsem ti
27.10.2009. 17:59
status: user broj poruka: 601
JA IMAM PG221 ASUS monitor, ko je gamer znace da imam THE best monitor od 22` za gejmere. Moji predlozi su ODLICHNI vas je problem sto ste se zalepili za taj samsung ili viewsonic.....ako strela bude kupio bilo koji od ovih firmi nece se zeznuti ali ja znam da postoje mnogo zanimljiviji modeli tako da mu na to i skrecem paznju. A vi svi ovde koliko vidim insistirate na tom T220 koji nije nista posebno + se uzasno klacka.....postolje mu i nije nesto. JA ovde imam super monitor PG221 izgleda najbolje od svih navedenih modela i sad samo MOZETE da budete ljubomorni MUahahahha!!!!
Re: Hmmmm djubre aaaa!? E bas ti `fala sad si ti pametan BravoO! klap klap tapsem ti
27.10.2009. 18:01
status: user broj poruka: 8138
LOL,definitivno zene nisu za IT.
The Way It`s Meant To Be Played
:: JA IMAM PG221 ASUS monitor, ko je gamer znace da imam THE best monitor od 22` za gejmere. Moji predlozi su ODLICHNI vas je problem sto ste se zalepili za taj samsung ili viewsonic.....ako strela bude kupio bilo koji od ovih firmi nece se zeznuti ali ja znam da postoje mnogo zanimljiviji modeli tako da mu na to i skrecem paznju. A vi svi ovde koliko vidim insistirate na tom T220 koji nije nista posebno + se uzasno klacka.....postolje mu i nije nesto. JA ovde imam super monitor PG221 izgleda najbolje od svih navedenih modela i sad samo MOZETE da budete ljubomorni MUahahahha!!! ::
Ma bravo za tebe.....i ti si pametan? Evo i tebi tapsem....klap klap bravoO za tebe. Em imam bolji monitor od svih vasih em dajem najpametnije savete a vi samo kakite. ASUS PG221 ja imam a ti NE!!! Muahahahaha ljubomoran si aaa?
Re: Re: Hmmmm djubre aaaa!? E bas ti `fala sad si ti pametan BravoO! klap klap tapsem ti
27.10.2009. 18:05
status: user broj poruka: 2856
ni deca...
To sto su ljudi navikli na samsung...to je drugo...imaju i oni par dobrih modela.
ASUS pravi predrkane monitore...
P.S. nemam asus nego LG cisto da ne bude da hvalim ono sto imam
:: LOL,definitivno zene nisu za IT :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: JA IMAM PG221 ASUS monitor, ko je gamer znace da imam THE best monitor od 22` za gejmere. Moji predlozi su ODLICHNI vas je problem sto ste se zalepili za taj samsung ili viewsonic.....ako strela bude kupio bilo koji od ovih firmi nece se zeznuti ali ja znam da postoje mnogo zanimljiviji modeli tako da mu na to i skrecem paznju. A vi svi ovde koliko vidim insistirate na tom T220 koji nije nista posebno + se uzasno klacka.....postolje mu i nije nesto. JA ovde imam super monitor PG221 izgleda najbolje od svih navedenih modela i sad samo MOZETE da budete ljubomorni MUahahahha!!! :: ::
Re: Re: Re: Hmmmm djubre aaaa!? E bas ti `fala sad si ti pametan BravoO! klap klap tapsem ti
27.10.2009. 18:08
status: user broj poruka: 8138
Vidim,ti si iskusan lik.Nisi ti jos sigurno izasao iz puberteta.
:: ni deca.. :: :: To sto su ljudi navikli na samsung...to je drugo...imaju i oni par dobrih modela :: :: ASUS pravi predrkane monitore.. :: :: P.S. nemam asus nego LG cisto da ne bude da hvalim ono sto ima :: :: :: :: LOL,definitivno zene nisu za IT :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: JA IMAM PG221 ASUS monitor, ko je gamer znace da imam THE best monitor od 22` za gejmere. Moji predlozi su ODLICHNI vas je problem sto ste se zalepili za taj samsung ili viewsonic.....ako strela bude kupio bilo koji od ovih firmi nece se zeznuti ali ja znam da postoje mnogo zanimljiviji modeli tako da mu na to i skrecem paznju. A vi svi ovde koliko vidim insistirate na tom T220 koji nije nista posebno + se uzasno klacka.....postolje mu i nije nesto. JA ovde imam super monitor PG221 izgleda najbolje od svih navedenih modela i sad samo MOZETE da budete ljubomorni MUahahahha!!! :: :: ::
:: Ma bravo za tebe.....i ti si pametan? Evo i tebi tapsem....klap klap bravoO za tebe. Em imam bolji monitor od svih vasih em dajem najpametnije savete a vi samo kakite. ASUS PG221 ja imam a ti NE!!! Muahahahaha ljubomoran si aaa :: ::
Uzas kako se izrazavas........C c C strashno. ASUS predrkan ili TI preljubomoran MUahahahha!!! AAAah ta mushka sujeta. Mojne places imaces i ti jednog dana PG221 muahahahaa!
:: Uzas kako se izrazavas........C c C strashno. :: ASUS predrkan ili TI preljubomoran MUahahahha!! :: AAAah ta mushka sujeta :: Mojne places imaces i ti jednog dana PG221 muahahahaa :: ::
cekam kevu da mi upakuje neko vino i josh nesto jer sam sjebo ruku nesto...
Ne vidjamo ja i ti iste asus monitore .)
Ti gledas po rodicu i merkatoru ja po kancelarijama profesijonalnih dizajnera itd svaki dan...
Ja ih licno ne gotivim i ruzni su mnogo, nikad ga ne bi kupio, al imaju oni dobre monitore
P.S. Devojcice ja psujem jbg iz takvog sam kraja, kriv sam: ) a sarkastican nisam bio ako si to mislila
:: @dautovi :: :: Zar ti nisi krenuo na slavu :: :: Asus je firma za siroke narodne mase.Daleko je to od vrha ponude.Sasvim prosecni monitori ali za korektne novce u odnosu kvalitet-performanse :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
:: cekam kevu da mi upakuje neko vino i josh nesto jer sam sjebo ruku nesto.. :: :: Ne vidjamo ja i ti iste asus monitore . :: :: Ti gledas po rodicu i merkatoru ja po kancelarijama profesijonalnih dizajnera itd svaki dan.. :: :: Ja ih licno ne gotivim i ruzni su mnogo, nikad ga ne bi kupio, al imaju oni dobre monitor :: :: :: P.S. Devojcice ja psujem jbg iz takvog sam kraja, kriv sam: ) a sarkastican nisam bio ako si to mislil
a za ovog deckica sam Albert Ajnstajn...
Koji zna da pluje ATI, da preporucuje T220 i P5Q itd...meni bot da pishe da sam nepismen...aj da mi je skaj rekao pa da se ne uvredim
Bolje si mi kevu opsovao, nego sto si mi Ti rekao da sam nepismen
:: :: @dautovi :: :: :: :: Zar ti nisi krenuo na slavu :: :: :: :: Asus je firma za siroke narodne mase.Daleko je to od vrha ponude.Sasvim prosecni monitori ali za korektne novce u odnosu kvalitet-performanse :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Prijatelju ja se i ne krecem po tim supama. Ne znam stvarno koji je to Asus monitor profi a da moze da parira firmama kao sto su Dell,Nec,Eizo i sll.Nije bitan raspored.Kuci imam monitor od 1200 eur,veruj mi da znam sta je vrh kvalitet i profesionalni monitor sa profi panelom.Asus nije u tim sferama i cak je i ispod Samsunga kad poredis rad u profi svrhe.
Kad te nadjem nekad na MSN objasnicu ti oko ove tematike malo podrobnije.
`Ajd pa se lepo provedi na slavi i nemoj kuci da dodjes previse veseo hahahaha.
:: cekam kevu da mi upakuje neko vino i josh nesto jer sam sjebo ruku nesto.. :: :: Ne vidjamo ja i ti iste asus monitore . :: :: Ti gledas po rodicu i merkatoru ja po kancelarijama profesijonalnih dizajnera itd svaki dan.. :: :: Ja ih licno ne gotivim i ruzni su mnogo, nikad ga ne bi kupio, al imaju oni dobre monitor :: :: :: :: @dautovi :: :: :: :: Zar ti nisi krenuo na slavu :: :: :: :: Asus je firma za siroke narodne mase.Daleko je to od vrha ponude.Sasvim prosecni monitori ali za korektne novce u odnosu kvalitet-performanse :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Ne padam ja na tvoj nivo,psovanje porodice i ta sranja. A sto se tice nepismenosti,vidi se po tvom pisanju,nikad ne stavljas velika slova. Albert Ajnstajn,hahahaha,u kojim snovima zivis?
:: :: :: :: :: cekam kevu da mi upakuje neko vino i josh nesto jer sam sjebo ruku nesto.. :: :: :: :: Ne vidjamo ja i ti iste asus monitore . :: :: :: :: Ti gledas po rodicu i merkatoru ja po kancelarijama profesijonalnih dizajnera itd svaki dan.. :: :: :: :: Ja ih licno ne gotivim i ruzni su mnogo, nikad ga ne bi kupio, al imaju oni dobre monitor :: :: :: :: :: :: P.S. Devojcice ja psujem jbg iz takvog sam kraja, kriv sam: ) a sarkastican nisam bio ako si to mislil :: :: :: a za ovog deckica sam Albert Ajnstajn.. :: :: Koji zna da pluje ATI, da preporucuje T220 i P5Q itd...meni bot da pishe da sam nepismen...aj da mi je skaj rekao pa da se ne uvredi :: :: Bolje si mi kevu opsovao, nego sto si mi Ti rekao da sam nepisme :: :: :: :: :: @dautovi :: :: :: :: :: :: Zar ti nisi krenuo na slavu :: :: :: :: :: :: Asus je firma za siroke narodne mase.Daleko je to od vrha ponude.Sasvim prosecni monitori ali za korektne novce u odnosu kvalitet-performanse :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Pepuno nebitnih komentara.....sve same prazne price.......PG221 rules ))) Imam lepsi od tvog Muahahha a ti tvoj platio 1200 evra C c c uzas uzas......ko te to prevario? Ja moj platila 26000 dinara Muahahahaha i opet izgleda bolje od tvog
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.