upravo tako Skar...5xxx nece skoro da pojeftini, nema ni razloga zasto bi....ili da cekas posle nove godine kad izace fermi ili da sad odmah uzmes 4890 koji ima fenomenalnu cenu....a posle menjaj , doplacuj itd...
Ajd uzdravlje
:: pa to da ce da joj padne cena,cisto sumnjam,jer ako nvidia ne izbaci novu seriju moze doci samo do poskupljenja,sto je bio slucaj i sa 48xx serijom.. :: a 4890 je po meni extra karrta,jos gledaj da ubodes neku vaporX i miran s :: :: :: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU` :: :: :: Ok raspitao sam se i po gradu rekli su mi isto da sacekam neki mesec pa kad padne cena za 5850 da uzmem nju. Kazu sad su izbacili sve te nove proizvode pa su im cene bas visoke. :: :: :: :: Dakle da podvrdimo mora cu novo napajanje da uzmem, nece biti vidljivih slabijih performansi na pci-e x16, win 7 + high detalji u igrama 1680x1050 + driveri su ok! :: :: I da ne uzimam sada 4890 vec da sacekam pa za neki mesec ako bude pala cena da uzmem 5850?? :: :: :: :: Hvala i cekam potvrdu! :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.