Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koja graficka za ovo
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Re: ??????????????? 08.11.2009. 15:25 #156480

status: user
broj poruka: 7285
pa ti probaj,ja sam te upozorio.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

::
:: Jel moze na ati 4650 da ide ovo sa viom. Nisu mi jasni ovi unifide shadersi????????????
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: sorryte za off... 08.11.2009. 17:21 #156507

broj poruka: 18472
Sto je najcrnje lik je inteligentan i pametan,skoluje se a pise kao da je nepismen.Postovi su mu konfuzni toliko da mi treba prevodilac nemustog jezika da bi mogao da razaznam sta je hteo da kaze heheheh.

Sto se tice grafuljice,hm jako je diskutabilno sta uzeti.CPU je preslab definitivno i oseti se njegova nemoc generalno u radu.Pad performansi ce da bude to je neminovno.
Treba da ide na neku slabiju nvidiu.Ovo ne predlazem zbog nvidie vec zbog konfiguracije.NV uzima manje procesorske snage od ATI.To svi znamo tako da ce bojaznost od uskog grla biti u manjoj meri.

Green Green Grass Of Home

:: Auuu Gile, ja nesto konfuznije u zivotu nisam procitao
:: Ovo ti je bio trenutak inspiracije
:: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 08.11.2009. 18:33 #156520

broj poruka: 9121
Ako neces ATI-ja uzmi nVidia 9500GT. A sto se tice teksta, jbg samo sam rekao da ako uzme recimo sad los proc kasnije ce ga promena losijeg proc-a kostati mnogo vise nego promena losije graficke, eto :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs