Gledao sam i ja sad nedavno taj ViewSonic VP2650wb ali mi je toliko odvratan da sam samo pomislio kako to trokrako cudo stoji na stolu i nije bilo teorije da ga uzmem.
Ugrabio sam zato Samsung T260HD koji je daleko lepsi od njega... Za sliku ne mogu da kazem jel bolja ili losija jer bi za to trebalo staviti jedan monitor do drugog... __________________ Scourge of PCBerza
Ko je pitao za savet, pitao sam i`Kakv je View Sonic VP2650wb ?` citaj sta neko napise pa onda komentarisi u skaldu sa tim. Pitao sam cisto da vidim dali neko ima i kakva su njegova iskustva sa ovim modelom, ja nemam zamerki.
`Ako neko ima iskustav ili zna nesto o tom modelu`
Na sta li se ovo odnosi?Sigurno nenagovestava da imas vec monitor vec da zelis da ga kupis?Cini mi se da su tako i svi ostali razumeli! Kazem ja cista navlakusa hahahaha.
Tebi ako smeta nemoj da citas. Komentarisao sam cisto onako... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ko je pitao za savet, pitao sam i`Kakv je View Sonic VP2650wb ?` citaj sta neko napise pa onda komentarisi u skaldu sa tim. Pitao sam cisto da vidim dali neko ima i kakva su njegova iskustva sa ovim modelom, ja nemam zamerki.
:: `Ako neko ima iskustav ili zna nesto o tom modelu` :: :: Na sta li se ovo odnosi?Sigurno nenagovestava da imas vec monitor vec da zelis da ga kupis?Cini mi se da su tako i svi ostali razumeli :: Kazem ja cista navlakusa hahahaha ::
Taman posla da zameram, skontao sam da je nesto permutovao.
:: Izgleda da opet nije spavao,nije ni cudo sto je pobrkao loncice.Ne zameri mu : ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ko je pitao za savet, pitao sam i`Kakv je View Sonic VP2650wb ?` citaj sta neko napise pa onda komentarisi u skaldu sa tim. Pitao sam cisto da vidim dali neko ima i kakva su njegova iskustva sa ovim modelom, ja nemam zamerki.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.