Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
nova graficka?
STRANA 2 OD 3  
TheBear Re: Medo,Brundo.. 06.12.2009. 08:18 #166773

status: user
broj poruka: 6502
Da, da izradjen je u 55nm, ali je u sustini isto jezgro i ima iste specifikacije, taj manji proces je verovatno omogucio vise default klokove i malo bolje performanse u odnosu na 8800GTS 512.I da 9800GTX+ je u 55nm kao i GTS250, a ni 9800GTX+ ni GTS250 nisu iste karte ! GTS250 koristi kraci PCB i ima slabiju naponsku, jedan sestopinski konektor za napajanje.

Ja sam se bas bio zapalio za 5000 seriju, ali ipak kad se malo bolje razmisli ima jos uvek problema Ati + DX11 je sranje, bar u Dirt nema nikakve skoro razlike sem nekih sitnica neprimetnih, tako da bolje da sacekam ja nVidia novu seriju pa da vidim ako bude isplativa a verovatno ce moci itekako da konkurisu Atiju da uzmem neku srednje klase.

:: Jao Medo covece,nemoj i ti samo tu teoriju optimizaciji igara ka brendu!Pa nije samo tih par igara koje si narbojao ,ima tu jos mnogo,mnogo njih..Koliko sam samo puta govorio na tu temu da to ne ide tek tako???Nije to jednostavan proces da bi tek tako radilo i peglao engine tj usmeravao da bolje radi sa odredjenim software-om .Sto ATI ne placa optimizaciju igara ka njihovim driver-ima da to moze tek tako?Trude se na sve strane i moguce nacine da zauzmu trziste i plasiraju svoj proizvod,nekad cak i preuvelicanim reklamama..Sto mislis da ovo nebi uradili koje bi im bilo od kljucne koristi i licno donelo tek najbolji ucinak pored svega sto su uradili?O prodaji kartica tek da ne pricam.Nemoj sebi dozvoliti da ispadas neupucen.Ja te smatram za ozbiljnog momka,ukljuci samo malo mozak,nista vise.
:: Da li ti je ikad palo na pamet da su nvidia driveri besprekorni i da rade daleko bolje od ATI drivera?Imao sam i jedno i drugo,nema tog coveka ko moze da me ubedi u suprotno
::
:: @Nije bas ni prepakovani GTS jer.
:: je revizija chipa u G92b u 55nm procesu..Mozda ima i onih verzija i dalje u 65nm ali su od verzije 9800GTX+ ubacili i taj chip koliko me secanje sluzi.
:: Green Green Grass Of Home
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 06.12.2009. 08:51 #166778

broj poruka: 12057

Ma da, nema sumnje, nVidia kad iscrta DirectX 11, to ima da bude iscrtano bar 20 puta bolje. Nikog nije briga što je DirectX 11 koji ako nema drastične razlike u odnosu na 10, neče ih biti ni sa jednom 3D akceleratorom.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Nisam ja ni rekao 06.12.2009. 09:29 #166781

da ce DX11 bolje izgledati na nVidia,ali barem nema toliko problema kao Ati,bar za nekoga ko cesto igra igre i hoce da mu sve radi perfektno, a ne da ceka drajvere i patcheve...
Rade sve igre i na Atiju naravno, ali ocigledno da se ljudi vise zale na svakakve probleme nego sa nVidia.

Equinoxe Re: Nisam ja ni rekao 06.12.2009. 09:44 #166782

Nisi rekao nolje, ali važno da je ATI+DX11 sra*e. To ipak mora da se kaže. A problemi sa ATI*jem i igrama su:.............

To što su potrebni patchevi je iz prostog razloga što su igre problematične i ne dovršene. Ako neko nešto isrpavlja znači da je nešto zajebao. Kreatorima softvera jide na ruku da što više ljudi može da ih igra -> ili ti više da ih kupi. To je svrha patch-a.

A ako je proizvođač hardvera kriv, to onda rešavaju drajveri. Ako ćemo pravo, nV štancuje drajvere 200 na sat. Nova beta izlazi svakih 20 minuta.

:: da ce DX11 bolje izgledati na nVidia,ali barem nema toliko problema kao Ati,bar za nekoga ko cesto igra igre i hoce da mu sve radi perfektno, a ne da ceka drajvere i patcheve..
:: Rade sve igre i na Atiju naravno, ali ocigledno da se ljudi vise zale na svakakve probleme nego sa nVidia
TheBear Ja sam vise ocekivao 06.12.2009. 09:54 #166787

od DX11, zato i kazem da ne valja, sad kad je Dirt 2 izasao, sta je dobijeno, publika koja je kao detaljnija ?! I voda koja se prirodnije talasa pod DX11... Znam kako Ati radi, nisu njihove karte sra*e, ali imaju vise problema pa bilo to do igre ili do drajvera...
Ja te Beta ni ne skidam, a inace kod nVidia nema potrebe nove drajvere ni skidati uvek, jer radi sve isto kao sa nekima od pre, bar iz nekog mog iskustva. To samo ko ima SLI jer se ubacuje podrska za SLI za neke igre novim drajverima.

Scyter Re: 06.12.2009. 09:57 #166788

broj poruka: 8138
Dirt 2 je koliko ja znam bila odlozena zbog DX 11,a sta je dobijeno sa tim famoznim DX 11 u ovoj igri?NISTA.I ne samo u ovoj igri,vec i u ostalim igrama.Cisto mazanje ociju.Slicna stvar i sa PhysX-om.Za radi malo boljeg izgleda,gube se perfomanse drasticno.Cist marketing.

The Way It`s Meant To Be Played

Equinoxe Re: Re: 06.12.2009. 10:28 #166791

Pa dašta. ATI OpenCL....aha važi, evo sad će.

:: Dirt 2 je koliko ja znam bila odlozena zbog DX 11,a sta je dobijeno sa tim famoznim DX 11 u ovoj igri?NISTA.I ne samo u ovoj igri,vec i u ostalim igrama.Cisto mazanje ociju.Slicna stvar i sa PhysX-om.Za radi malo boljeg izgleda,gube se perfomanse drasticno.Cist marketing
:: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: Re: Re: 06.12.2009. 10:45 #166795

E,cek idem da kupim jos jednu kartu da mi bude samo za PhysX.Barem jednu GF 9600 GT...

:: Pa dašta. ATI OpenCL....aha važi, evo sad će
:: :: Dirt 2 je koliko ja znam bila odlozena zbog DX 11,a sta je dobijeno sa tim famoznim DX 11 u ovoj igri?NISTA.I ne samo u ovoj igri,vec i u ostalim igrama.Cisto mazanje ociju.Slicna stvar i sa PhysX-om.Za radi malo boljeg izgleda,gube se perfomanse drasticno.Cist marketing
:: ::
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
Equinoxe Re: Re: Re: Re: 06.12.2009. 10:48 #166796

Nema frke, čim se vratiš, baci test pa da vidimo dali je bolje ili lošije od 3 ati-ja u cross-felni pa da se isvađamo ko ljudi....hahahahahahaha

:: E,cek idem da kupim jos jednu kartu da mi bude samo za PhysX.Barem jednu GF 9600 GT..
:: :: Pa dašta. ATI OpenCL....aha važi, evo sad će
:: :: :: Dirt 2 je koliko ja znam bila odlozena zbog DX 11,a sta je dobijeno sa tim famoznim DX 11 u ovoj igri?NISTA.I ne samo u ovoj igri,vec i u ostalim igrama.Cisto mazanje ociju.Slicna stvar i sa PhysX-om.Za radi malo boljeg izgleda,gube se perfomanse drasticno.Cist marketing
:: :: ::
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
aco Re: Re: 06.12.2009. 10:56 #166800

broj poruka: 2788
meni sa 9.10 drajverima i 3850 slajfuje extra a za druge ne znam sto imaju probleme mozda ih ne slusa komp kod mene moj ne sme da stucne :P

:: Ako zelis probleme,onda ATI.Ako oces da uzivas u bilo kojoj igri,onda GTS 250
:: Vidim da ATI-jevci imaju problem sa Dirt 2.Hmm,ma sigurno je igra neoptimizovana za ATI drajvere.
Scyter Re: Re: Re: Re: Re: 06.12.2009. 10:58 #166801

Cross-felni...Hahahahahahahahaha.......

Ali,pazi...Odvalicu ovu moju kartu za PhysX od OC-a,nece joj biti dobro.Uzgred ce mi trebati napajanje od 1500W,za svaki slucaj.Racunam da cu u Batman:AA Benchmark imati oko 300 FPS...Stigni to ako mozes sa 3 cross-felni...Hahahahaha...

:: Nema frke, čim se vratiš, baci test pa da vidimo dali je bolje ili lošije od 3 ati-ja u cross-felni pa da se isvađamo ko ljudi....hahahahahahah
:: :: E,cek idem da kupim jos jednu kartu da mi bude samo za PhysX.Barem jednu GF 9600 GT..
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Pa dašta. ATI OpenCL....aha važi, evo sad će
:: :: :: :: Dirt 2 je koliko ja znam bila odlozena zbog DX 11,a sta je dobijeno sa tim famoznim DX 11 u ovoj igri?NISTA.I ne samo u ovoj igri,vec i u ostalim igrama.Cisto mazanje ociju.Slicna stvar i sa PhysX-om.Za radi malo boljeg izgleda,gube se perfomanse drasticno.Cist marketing
:: :: :: ::
:: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
cokla Re: ... 06.12.2009. 11:04 #166802

broj poruka: 760
:: a koliki monitor ti imaš...to jest koje rezolucije??

22` 1680x1050

hvala na savetima i informacijama...ako se nista ne promeni, uzimam gts250 :)
Equinoxe Re: 06.12.2009. 11:09 #166803

Nisi ti video kako šljaka ati kad imaš X98 ploču od 3 kvadratna metra i 15 PCI-e 2.34 slota. Kad se pozabada 12 kartica u BIOS-u već demolirane da vidiš kako treperi Obrenovac 3, ali zato Crysis možeš da guraš celih 3.4 minuta da ne secne. E to je benchmark.

Cross-felne su preduslov. Bez njih ne radi 7 i 11 slot kao fizika. Mogu da se dokupe posebne terminator kartice za to, ali se u njih ubada 24-pin ATX......3d mark vante 3 extreme skor je 12x10e.

gile23 ... 06.12.2009. 11:13 #166804

broj poruka: 9121
Vidim ovde se prozivaju ATI driveri, pa ako je od tih prozivaca neko u zivotu imao ATI moze nesto da prica (jedino eseses i to neko kratko vreme). Ako ima problem u igrici izaci ce patch za igricu ubrzo, ali cim izadju novi driveri za ATI bice optimizovani za tu igru. @bax lol

Pozdrav!
TheBear Re: ... 06.12.2009. 11:15 #166806

Ja sam imao, ali pre 2-3 godine, od tada imam nVidia, a HD4000 seriju sam probao itekako i znam sta pricam.

:: Vidim ovde se prozivaju ATI driveri, pa ako je od tih prozivaca neko u zivotu imao ATI moze nesto da prica (jedino eseses i to neko kratko vreme). Ako ima problem u igrici izaci ce patch za igricu ubrzo, ali cim izadju novi driveri za ATI bice optimizovani za tu igru. @bax lo
:: Pozdrav!
SkyFire off i korisno.. 06.12.2009. 15:56 #166917

broj poruka: 18472
Ovde se otislo predaleko..
Moram samo da skrenem paznju da su neki to shvatili totalno pogresno..
Niko ne rece da je ATI sr@nje ,dobro jeste,eseses uvek malo voli da bocne ali znam da se sali..
Sto se tice DX11 drago mi je da se slazete sa mnom da nema neki pomak i da je reklama koja se i danas dan forsira samo reklama,ja sam to odavno govorio ali sam pricao izgleda zidovima..

Nego da se vratimo na temu..Sta covek da uzme od ponudjenih karti?Ja sam mu lepo paletu proizvoda ponudio.Po meni je najbolje da se isprsi jos tih 12 Eur i da uzme ATI 4870.Sta vi mislite?

Green Green Grass Of Home

Ognjeni Re: Re: Re: Re: @cokla 06.12.2009. 16:04 #166921

broj poruka: 4528
svi pricaju o nekim problemima ati kartica a ja ih bas nesto i ne vidi, Non stop se spominje kako lose rade a i dalje imaju veci broj fps-a ( u kategoriji gde i treba da ih imaju )....tako da i da 4870 ima ne znam kakvih problema opet bolje radi od bilo koje gts 250 a da ne pricam 9800 gtx itd

Uostalom zbog jedne igre nece sigurno uzeti losiju graficku, jer ce se isto desiti kao i sa nfs shift...gde su NEKE ati kartice ocajno radile ..a posle 1.02 patcha lete bukvalno.

Ajd uzdravlje

:: Pridodas na to aktuelne probleme sa ATI driverima kao npr u temi sa Dirt 2 problemom i shvatis da je bolje uzeti proverenu stvar pa makar i slabiju..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: ali ne i od 4870
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: GTS250 iliti 9800GTX+ je bolja kupovina (i brza karta) od 4770..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ja bih ti preporucio radije GTS250, a sto ne probas za ATija u BenchHouse? racunari.net, Gigatron.
Daum Re: Jes da je prepakovani 8800GTS 512 06.12.2009. 16:34 #166945

broj poruka: 12811
9800GTX+ nije prepakovani 8800GTS... Sta je vama ljudi...

:: savecim klokovima, ali se jos uvek jako dobro drzi u igrama. To govorim kao zadovoljan korisnik 9800GTX+ karte, sve u zadnje vreme sto je izaslo sam odigrao u 1680x1050 na maksimumu sa manje ii vise AA i AF
:: A Ati je pravio probleme i u NFS, i u Saboteur igri ovoj novoj se ljudi sa Atijem zale da je neigriva jer imaju freeze problem, pa sad i u Dirt... Nije to malo igara, to sve meni na nVidia radi bez ikakvih problema, tacno se vidi za koga se optimzuju igre..
:: Evo ti Dirt 2 video sto sam snimio, kako radi na 9800GTX+ (isto sto i GTS250) sve na ultra high, 4xMSAA i 1680x1050
:: http://www.youtube.com/watch?v=xiggVf-BLP
skar Re: Re: Re: Re: Re: @cokla 06.12.2009. 16:41 #166950

broj poruka: 3992
moja 4870 radi ocajno sa shiftom....
skinucu patch pa cu videti hvala

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: svi pricaju o nekim problemima ati kartica a ja ih bas nesto i ne vidi, Non stop se spominje kako lose rade a i dalje imaju veci broj fps-a ( u kategoriji gde i treba da ih imaju )....tako da i da 4870 ima ne znam kakvih problema opet bolje radi od bilo koje gts 250 a da ne pricam 9800 gtx it
:: Uostalom zbog jedne igre nece sigurno uzeti losiju graficku, jer ce se isto desiti kao i sa nfs shift...gde su NEKE ati kartice ocajno radile ..a posle 1.02 patcha lete bukvalno
:: Ajd uzdravlje
:: :: Pridodas na to aktuelne probleme sa ATI driverima kao npr u temi sa Dirt 2 problemom i shvatis da je bolje uzeti proverenu stvar pa makar i slabiju..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: ali ne i od 4870
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: GTS250 iliti 9800GTX+ je bolja kupovina (i brza karta) od 4770..
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: ja bih ti preporucio radije GTS250, a sto ne probas za ATija u BenchHouse? racunari.net, Gigatron.
:: :: :: :: ::
Equinoxe Re: 06.12.2009. 16:43 #166952

Razvalio sam Shift uzduž i popreko sa 4890.

SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: @cokla 06.12.2009. 16:44 #166954

broj poruka: 18472
E ajde majke ti ucini to..I znas na sta da obratis paznju..Gledaj framerate zbog skokova i padova..Interesuje me kako ce se ponasati u toj igri.Znaci dal je stabuilan fps sa mali varijacijama ili radi recimo na 50 FPS pa spadne na 15 Fps pa opet skoci na 45 Fps pa radi na nekih 36-37 FPS jedno vreme i sve tako u krug.Ajde pa javi bas me interesuje.Inace imas i noviteta na polju automobila.Supra rules hehehe.

Green Green Grass Of Home

:: moja 4870 radi ocajno sa shiftom...
:: skinucu patch pa cu videti hval
:: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: svi pricaju o nekim problemima ati kartica a ja ih bas nesto i ne vidi, Non stop se spominje kako lose rade a i dalje imaju veci broj fps-a ( u kategoriji gde i treba da ih imaju )....tako da i da 4870 ima ne znam kakvih problema opet bolje radi od bilo koje gts 250 a da ne pricam 9800 gtx it
:: :: Uostalom zbog jedne igre nece sigurno uzeti losiju graficku, jer ce se isto desiti kao i sa nfs shift...gde su NEKE ati kartice ocajno radile ..a posle 1.02 patcha lete bukvalno
:: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: Pridodas na to aktuelne probleme sa ATI driverima kao npr u temi sa Dirt 2 problemom i shvatis da je bolje uzeti proverenu stvar pa makar i slabiju..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ali ne i od 4870
:: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: GTS250 iliti 9800GTX+ je bolja kupovina (i brza karta) od 4770..
:: :: :: :: :: __________________
:: :: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: :: ja bih ti preporucio radije GTS250, a sto ne probas za ATija u BenchHouse? racunari.net, Gigatron.
:: :: :: :: :: ::
skar Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: @cokla 06.12.2009. 17:12 #166964

broj poruka: 3992
shift bez patcha ide 40-25fps
evo sad imam stabilan fps sa patchem od 40-60,skakanje do 80fps ne pominjem
nije mi nijednom drasticno pao framerate ali ne svidja mi se kako radi
a to da dx11 ne donosi nista novo ne lupajte,samo za to mora da se ima min5850 pa da se vidi....
ajde nek neko donese svoju 9800gtx+++ ili gts250 koja je cenovno ista sa mojom,pa da je opeglam ko mladog majmuna

``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`

:: E ajde majke ti ucini to..I znas na sta da obratis paznju..Gledaj framerate zbog skokova i padova..Interesuje me kako ce se ponasati u toj igri.Znaci dal je stabuilan fps sa mali varijacijama ili radi recimo na 50 FPS pa spadne na 15 Fps pa opet skoci na 45 Fps pa radi na nekih 36-37 FPS jedno vreme i sve tako u krug.Ajde pa javi bas me interesuje.Inace imas i noviteta na polju automobila.Supra rules hehehe
:: Green Green Grass Of Home
:: :: moja 4870 radi ocajno sa shiftom...
:: :: skinucu patch pa cu videti hval
:: :: ``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: :: :: svi pricaju o nekim problemima ati kartica a ja ih bas nesto i ne vidi, Non stop se spominje kako lose rade a i dalje imaju veci broj fps-a ( u kategoriji gde i treba da ih imaju )....tako da i da 4870 ima ne znam kakvih problema opet bolje radi od bilo koje gts 250 a da ne pricam 9800 gtx it
:: :: :: Uostalom zbog jedne igre nece sigurno uzeti losiju graficku, jer ce se isto desiti kao i sa nfs shift...gde su NEKE ati kartice ocajno radile ..a posle 1.02 patcha lete bukvalno
:: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: Pridodas na to aktuelne probleme sa ATI driverima kao npr u temi sa Dirt 2 problemom i shvatis da je bolje uzeti proverenu stvar pa makar i slabiju..
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: ali ne i od 4870
:: :: :: :: :: Ajd uzdravlje
:: :: :: :: :: :: GTS250 iliti 9800GTX+ je bolja kupovina (i brza karta) od 4770..
:: :: :: :: :: :: __________________
:: :: :: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: :: :: :: ja bih ti preporucio radije GTS250, a sto ne probas za ATija u BenchHouse? racunari.net, Gigatron.
:: :: :: :: :: :: ::
cokla boktemazo 06.12.2009. 19:02 #167007

broj poruka: 760
kakva borba :)
sto se mene licno tice, 4670 mi je radila preko svih ocekivanja. sad, jednostavno, zelim nesto u sta mogu malo vise da se pouzdam, a ne da strahujem da ce da bude neka strasna eksplozija ili gomila dima, pa da mi se igrica skoro potpuno zaglavi :(
elem, polovne kartice koje mi se nude su 70-80e. nema ni 100e, a kamoli 113e. generalno, citao sam da gainward nije mnogo cenjena kompanija, pa bih je preskocio i da imam 113e.
nadam se da necu biti predjena strana u kupovini polovne tehnicke robe preko neta. ako kartica stigne ziva i zdrava, ako garancija bude bila ispravna, bicu izuzeeeetno zadovoljan. a tih par fps gore-dole mi nece biti ni na kraj pameti :)
imarkovic @gile 06.12.2009. 19:15 #167010

broj poruka: 19085
upravo u tome i jeste poenta, zasto bi iko cekao da izadje taj patch, specijalno za ATi graficku, kako bi mogao adekvatno da se igra??? A ovo za drajvere, da li ti prijatelju znas od kada se to vec ocekuje? to `cim izadju`, izlaze vec deceniju ti drajveri...

::Ako ima problem u igrici izaci ce patch za igricu ubrzo, ali cim izadju novi driveri za ATI bice ::optimizovani za tu igru.

dautovic .... 06.12.2009. 21:01 #167036

broj poruka: 2856
Samo da je dobra reklama i govno bi se prodavalo kao alva...

Moraju od necega da zive kompanije koje proizvode sve ovo o cemu se prica...

i5 - sranje tesko, samo dobra zvaka za seljaka, nista novo(licno i personalno sam se uverio, prepakovani Q9550)
i7 - malo bolja zvaka, samo za dokone ljude koji mere cija je tjuna veca, tj skor u markovima, a smrtnik obican koji ne renderuje poligone astronomske poboljsanje u svakodnevnom radu osetiti nece...HT ...
DX11 govno neopevano
Physx - govno josh vece

ali `show must go on` moraju se prodavati milioni komponenti godishnje...lepo su placeni ti ljudi koji Nas naprze ...marketinshki magovi

`i` seriju cu preskociti u sirokom luku...nista tu novo nema i nista meni licno nece doneti bolje za taj novac

Od novih tehnologija jedino mi SSD ima smisla, i tu kad se malo izbalansiraju sa cenama i kad postanu pouzdaniji uzimam jedan.

Meni je realno bitno samo da je masina tiha, da me ne mraci kada nesto loduje, jer sam nervozan po prirodi, da imam `harda`, da se brzo startuje da je agilan i da mi igra koja mi se igra u datom momenetu ne ponasha kao slide show.

to je moje misljenje, mnogo ljudi `entuzijasti` mrse muda...sve ima smisla dok je produktivno.

Npr da se neko takmici pa mu trebaju vrhunske komponente, da zaradjue tim putem ili sto bi madji rekli PRO...to ima smisla i te kako...poznajem takve ljude.

Drugar ima 24 god i igra igrice...al pegla CS 1.6 Profesionalno zaradjue puca kintu na gejimng opremu al zaradjuje
Drugi igra dotu....sad se vratio iz Svedske, ubio se od kinte i gejming opreme i HW-a....dobio je izmedju ostalog i Siberija sluske koje prodaje na Benchmark-u...jako povoljno - osvojio je prvu nagradu na tom turniru, 2500$

A kad ti se zickash od svojih za komponente ili trpi neka druga sfera tvog zivota da bi kupio neke nadrkane komponente do je zaludno.

Kiss
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs