Hvala bax-u, SkyFire-u, Machine-u, ServisPC-u, Plamenu koji uvek izbaci neku konfiguraciju, i ostatku ekpipe. Svi se mi zahvaljujemo samo niko ne daje pare :).
Mašini pošto mi je on prvi pomogao kada sam došao na forum, potom Vmarcu(lud, imao živaca da mi objasni kako da podesim ruter i još dosta toga), Rashi44(retka vrsta), Zmajku(ludi haker), Pisku (na ludim odgovorima a ujedno isto toliko i korisnim), doci80, DaSyck-y, Malom Abneru, Sky-ju. Ako sam nekoga zaboravio izvinjavam se:P support normality
Zahvalio bih se bax-u na velikoj pomoci koju pruza svima nama.Retko ko danas ima volje i ko je ne sebican da podeli nesto. Isto tako bih se zahvalio i SkyFire-u,jer mi je puno puta pomogao.Hvala ti jos jednom na velikom trudu i pomoci.Ziv bio druze! Mislim da i on zasluzuje jedan veliki aplauz!Evo,ja sam poceo da tapsem :) Hahahahahahahaha...
Hvala i ostalima koji su mi pomogli,nadam se da se ne ljute sto im se nisam pojedninacno zahvalio.
Hvala svima na nesebicnoj pomoci, i za mene a i za druge koji ovde postavljaju pitanja, jer od svih ucim nesto korisno i obogacujem svoja IT znanja. Naravno Bax i Skyfire u tome ipak prednjace i Vama dvojici zelim prvi da cestitam Novu godinu i da se nikada vise ne svadjate kao u prosloj. Sve imam utisak kada se Vas dvojica zakacite da ovaj forum polako odlazi u piiiii......... i obzirom da ste obojica korisni ovde, svim clanovima foruma, nemojte nas razocaravati svojim sujetama i razmiricama.
Posto su cestitke upucene nama dragom kolegi nisam zeleo..
18.11.2009. 21:44
status: user broj poruka: 18472
..da se ukljucujem u temtiku jer generalno gledano mi smo starosedeoci i obojica smo voljni da pomognemo. Evo milanml i neki su me nagnuli da se i ja zahvalim ljudima koji su meni izasli u susret kao i svim dobrim ljudima ovog foruma i onima koji citaju i pokusavaju da nesto nauce u ovoj nesredjenoj dzungli raznih informacija,izliva emocija i razmirica..Predpostavljam da je i to deo nekog zivota pa ako krenemo da nam je drzava sama po sebi u haosu ovo funkcionise jos i odlicno. Kad smo krenuli sa cestitikama,zeljama i pozdravima zeleo bih da se zahvalim ovom prilikom VMARC-u na onako lepom i neuobicajenom gestu.Nije mala stvar dati nekom koga ne poznajes kartu u ruke na duze koriscenje.Hvala brate,car si.Pozdrav od mene.
@milanml Veoma uctivo i lepo sa tvoje/vase strane,svaka cast,i ja vama-tebi zelim da cestitiam Novu Godinu i pozelim sve najlepse u sledecoj kako vec dolikuje.
P.S.Kada su dva coveka normalna ,mogu da nadju zajednicki jezik tako da te nesuglasice koje su bile su proslost.Svi smo tu da se druzimo,razmenjujemo iskustva,ucimo,pomazemo..Tako ce se i doci do napretka.`Lepa rec i zlatna vrata otvara` ..
Sada mi je srce na mestu i mogu da kazem `ZIVECE OVAJ FORUM` :))))). He- he- ha-ha, sto mi je ovo poznato iz istorije ili knjizevnosti!? Ko je bese rekao ovu krilaticu `Zivece ovaj narod`
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647844. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.