Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Powercolor 4890 volt mod
STRANA 2 OD 2
Stripy Re: re 22.11.2009. 00:38 #160888

status: user
broj poruka: 4163
A ja se još čudim otkud toliki % reklamacija

Shit happens

:: Covek hoce ponovo da menja karticu, sad ce da izgori ovu ATI 4890, i onda ce dobiti ATI 5850... kakve je srece..
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Re: @Ismerish 22.11.2009. 00:39 #160889

broj poruka: 7285
Ispravka,ne 4xxx vec 4890,ja sam fine rezultate postiga sa 4850 ZL
Znam ja to buraz,ali zaklace je zarad par FPS-a.

dautovic:Nije ti los taj trip,ali ko se maca lati...
Ako joj nesto uradis usled cimanja sa voltazom mozes slobodno dupe da obrises sa garancijom.
Ako si vec prosao kao po loju sa tom kartom,nemoj sada ulaziti u ovu rabotu,osim ako nisi potkovan znanjem kao mali Vezmar.

U svakom slucaju panet u glavu i polako,posto vidim da sta god ja rekao ta karta ima da svetli od napona veceras :))

Good luck amigo

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Na stock volrazi mozda i nece dobiti neki clock,do jedno 100 Mhz plafon ali sa dodavanjem voltaze moze da dogura i do 1000 Mhz zavisno kakav mu je priemerak i dal ce to cooler da izdrzi tj kada bude testirao dal ce karta biti stabilna na tim frekfencijama
:: Green Green Grass Of Home
dautovic Re: Re: @Ismerish 22.11.2009. 00:46 #160890

broj poruka: 2856

Kamo srece izgleda da nije `A compatible GPU with volterra-based voltage regulators`

@sky
nece ni riva

P.S. ljudi salim se ja loma, necu spaliti kartu...

4850 sto je otishla nisam uopste silovao...

:: Ispravka,ne 4xxx vec 4890,ja sam fine rezultate postiga sa 4850 Z
:: Znam ja to buraz,ali zaklace je zarad par FPS-a
:: dautovic:Nije ti los taj trip,ali ko se maca lati..
:: Ako joj nesto uradis usled cimanja sa voltazom mozes slobodno dupe da obrises sa garancijom
:: Ako si vec prosao kao po loju sa tom kartom,nemoj sada ulaziti u ovu rabotu,osim ako nisi potkovan znanjem kao mali Vezmar
:: U svakom slucaju panet u glavu i polako,posto vidim da sta god ja rekao ta karta ima da svetli od napona veceras :)
:: Good luck amigo
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Na stock volrazi mozda i nece dobiti neki clock,do jedno 100 Mhz plafon ali sa dodavanjem voltaze moze da dogura i do 1000 Mhz zavisno kakav mu je priemerak i dal ce to cooler da izdrzi tj kada bude testirao dal ce karta biti stabilna na tim frekfencijama
:: ::
:: :: Green Green Grass Of Home
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: @Ismerish 22.11.2009. 00:50 #160892

broj poruka: 18472
Jesi usmerio u RivaPath ?Treba da namestis tacno putanju gde ti se nalazi riva tuner!
Nema sanse da ne radi!Taj sa ovog linka :

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=227628

radi 100% !

@Ishmerish

Vezmar nije bas mali,mislim da je tvoje godiste

Green Green Grass Of Home

:: Kamo srece izgleda da nije `A compatible GPU with volterra-based voltage regulators
:: @sk
:: nece ni riv
:: P.S. ljudi salim se ja loma, necu spaliti kartu..
:: 4850 sto je otishla nisam uopste silovao..
:: :: Ispravka,ne 4xxx vec 4890,ja sam fine rezultate postiga sa 4850 Z
:: :: Znam ja to buraz,ali zaklace je zarad par FPS-a
:: :: dautovic:Nije ti los taj trip,ali ko se maca lati..
:: :: Ako joj nesto uradis usled cimanja sa voltazom mozes slobodno dupe da obrises sa garancijom
:: :: Ako si vec prosao kao po loju sa tom kartom,nemoj sada ulaziti u ovu rabotu,osim ako nisi potkovan znanjem kao mali Vezmar
:: :: U svakom slucaju panet u glavu i polako,posto vidim da sta god ja rekao ta karta ima da svetli od napona veceras :)
:: :: Good luck amigo
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Na stock volrazi mozda i nece dobiti neki clock,do jedno 100 Mhz plafon ali sa dodavanjem voltaze moze da dogura i do 1000 Mhz zavisno kakav mu je priemerak i dal ce to cooler da izdrzi tj kada bude testirao dal ce karta biti stabilna na tim frekfencijama
:: :: ::
:: :: :: Green Green Grass Of Home
Ishmerish Re: Re: Re: Re: @Ismerish 22.11.2009. 01:05 #160895

broj poruka: 7285
Znao sam da ces me pogresno skontati,nisam referirao na njegovo godiste,vec na znanje i iskustvo(mali Vezmar=upola kao on).

Off T:Probacu sutra da ti pustim onaj info mail,o kome smo pricali.Za 7 dana letim za miami i u nevidjenoj sam frci.

Aloha

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Jesi usmerio u RivaPath ?Treba da namestis tacno putanju gde ti se nalazi riva tuner
:: Nema sanse da ne radi!Taj sa ovog linka
:: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=22762
:: radi 100%
:: @Ishmeris
:: Vezmar nije bas mali,mislim da je tvoje godiste
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Kamo srece izgleda da nije `A compatible GPU with volterra-based voltage regulators
:: :: @sk
:: :: nece ni riv
:: :: P.S. ljudi salim se ja loma, necu spaliti kartu..
:: :: 4850 sto je otishla nisam uopste silovao..
:: :: :: Ispravka,ne 4xxx vec 4890,ja sam fine rezultate postiga sa 4850 Z
:: :: :: Znam ja to buraz,ali zaklace je zarad par FPS-a
:: :: :: dautovic:Nije ti los taj trip,ali ko se maca lati..
:: :: :: Ako joj nesto uradis usled cimanja sa voltazom mozes slobodno dupe da obrises sa garancijom
:: :: :: Ako si vec prosao kao po loju sa tom kartom,nemoj sada ulaziti u ovu rabotu,osim ako nisi potkovan znanjem kao mali Vezmar
:: :: :: U svakom slucaju panet u glavu i polako,posto vidim da sta god ja rekao ta karta ima da svetli od napona veceras :)
:: :: :: Good luck amigo
:: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: Na stock volrazi mozda i nece dobiti neki clock,do jedno 100 Mhz plafon ali sa dodavanjem voltaze moze da dogura i do 1000 Mhz zavisno kakav mu je priemerak i dal ce to cooler da izdrzi tj kada bude testirao dal ce karta biti stabilna na tim frekfencijama
:: :: :: ::
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
dautovic Re: Re: Re: Re: Re: @Ismerish 22.11.2009. 01:21 #160899

broj poruka: 2856
Boli tebe picka...Miami...

Lepo se provedi,izmesi onu neku ravu americku sa silikonima i za nas jadne ovde.

:: Znao sam da ces me pogresno skontati,nisam referirao na njegovo godiste,vec na znanje i iskustvo(mali Vezmar=upola kao on)
:: Off T:Probacu sutra da ti pustim onaj info mail,o kome smo pricali.Za 7 dana letim za miami i u nevidjenoj sam frci
:: Aloha
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Jesi usmerio u RivaPath ?Treba da namestis tacno putanju gde ti se nalazi riva tuner
:: :: Nema sanse da ne radi!Taj sa ovog linka
:: :: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=22762
:: :: radi 100%
:: :: @Ishmeris
:: :: Vezmar nije bas mali,mislim da je tvoje godiste
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: Kamo srece izgleda da nije `A compatible GPU with volterra-based voltage regulators
:: :: :: @sk
:: :: :: nece ni riv
:: :: :: P.S. ljudi salim se ja loma, necu spaliti kartu..
:: :: :: 4850 sto je otishla nisam uopste silovao..
:: :: :: :: Ispravka,ne 4xxx vec 4890,ja sam fine rezultate postiga sa 4850 Z
:: :: :: :: Znam ja to buraz,ali zaklace je zarad par FPS-a
:: :: :: :: dautovic:Nije ti los taj trip,ali ko se maca lati..
:: :: :: :: Ako joj nesto uradis usled cimanja sa voltazom mozes slobodno dupe da obrises sa garancijom
:: :: :: :: Ako si vec prosao kao po loju sa tom kartom,nemoj sada ulaziti u ovu rabotu,osim ako nisi potkovan znanjem kao mali Vezmar
:: :: :: :: U svakom slucaju panet u glavu i polako,posto vidim da sta god ja rekao ta karta ima da svetli od napona veceras :)
:: :: :: :: Good luck amigo
:: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: :: :: Na stock volrazi mozda i nece dobiti neki clock,do jedno 100 Mhz plafon ali sa dodavanjem voltaze moze da dogura i do 1000 Mhz zavisno kakav mu je priemerak i dal ce to cooler da izdrzi tj kada bude testirao dal ce karta biti stabilna na tim frekfencijama
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 22.11.2009. 01:30 #160904

broj poruka: 18472
@Ishmerish

Ok tebra.Ajde baci bicu ti zahvalan.I da se javis pred put da se cujemo.

Green Green Grass Of Home

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs