Mogu ti reci i da nije lose.Jos se ta karta dobro drzi.Stavi na loop i ubaci sledeca setovanja 1680x1050 No AA,2xAA,4AA,8xAA ...Da vidimo sta se desava kad se AA ukljuci.
Evo jos jedno lepo poredjenje.
Crysis Bench 1680x1050 No AA ATI 4850 X2 Default :
Trenutno NB 40C sa voltazom od 1.61v u Idle.Inace voltaza se krece od 1.55-1.61v za stabilan clock od 4.3 Ghz a varijacije su upravo vezane sa biosom. Na NB-u imam mali vent da oduvava jer bi temperature bile vece a ja ne volim da se maasina pregreva.U svakom slucaju X38/X48 su vruci chipovi a greju se kada je quad u pitanju i isto tako traze dosta voltaze .X38 trazi jos vise voltaze za stabilan clock. Inace ti imas P45 kod tebe je drugacija situacija i nije za poredjenje.
znam da nije za poredjenje, al` ja nista ne mogu da uradim bez bar 1.59v, fsb na 1880mhz i greje se na idle 55c, ovako na def. 50c, tako da, pretpostavljam da bi trebao neki coolercic...jos i graficka stoji preko i greje dodatno
Hm..Ubices plocu covece.Ne smes na P45 da ides preko 1.35-1.40v!Mnogo je to ali bas mnogo!Kakva su ti ostala setovanja?Temperatura ti je velika.Jesi siguran da ti heat spreader lezi dobro na chipu.Maximus II Formule su imale defektne serije,one prve koje su dosle sa luftom izmedju pasivnog dela za hladjenje i samog chipa i zato se dizala temperatura.Tebi je garant i preko 65-70c u full load a to je zaista mnogo. Tvoj problem nije vezan za grafiku a kuciste ti je bas prostrano tako da sumnjam na ovo drugo.
Green Green Grass Of Home
:: znam da nije za poredjenje, al` ja nista ne mogu da uradim bez bar 1.59v, fsb na 1880mhz i greje se na idle 55c, ovako na def. 50c, tako da, pretpostavljam da bi trebao neki coolercic...jos i graficka stoji preko i greje dodatn :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.