Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
(Full) HD monitori
STRANA 2 OD 2
mkukic ... 03.12.2009. 14:20 #164431

status: user
broj poruka: 2592
Jos jedno bitno pitanjce... :)

Da li i kod ovih Samsunga (T240HD i XL2370) postoje one zezancije sa panelima (A, S, C)? Znam kad je drug kupovao 226BW da je bila ogromna razlika izmedju ovih tipova i da je S (od Samsung) bio daleko najbolji (najkvalitetniji)...

Morao da je da proverava koji je panel u pitanju preko nekih skrivenih menija kada upali monitor jer su uklonili oznake sa nalepnica...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 03.12.2009. 17:34 #164490

broj poruka: 2592
Imao sam prilike da vidim na rezoluciji 1920x1080 (danas kad sam isao po prodavnicama da vidim monitore), konkretno je bio model P2370 (sto i nije tako bitno, bitan je odnos 16:9), film koji je bio pusten je opet imao crne trake gore i dole... Pa dokle majku mu? Jel i ovaj odnos 16:9 nije dovoljan? Dokle planiraju da idu? Na kraju cemo da gledamo u jednu horizontalnu liniju na nekoj palacinki od monitora...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Ishmerish Re: ... 03.12.2009. 17:39 #164491

broj poruka: 7285
Pa otprilike tako,jedina normalna opcija ti je 16:10

http://www.youtube.com/watch?v=cYSjkaLpymA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Imao sam prilike da vidim na rezoluciji 1920x1080 (danas kad sam isao po prodavnicama da vidim monitore), konkretno je bio model P2370 (sto i nije tako bitno, bitan je odnos 16:9), film koji je bio pusten je opet imao crne trake gore i dole... Pa dokle majku mu? Jel i ovaj odnos 16:9 nije dovoljan? Dokle planiraju da idu? Na kraju cemo da gledamo u jednu horizontalnu liniju na nekoj palacinki od monitora..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs