Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATI RADEON HD 5970 MONSTER CROSSFIRE X !!!
STRANA 2 OD 2
philaemos ... 07.12.2009. 16:48 #167304

status: user
broj poruka: 2743
Ne znam da li je neko igrao npr The Elders Scrolls IV Oblivion???
Starija igra od Crysis-a.
DX9
5 puta lepsa grafika, i odradjeno drvece, trava, voda, lete leptirici, njise se trava, listovi na drvetu. Refleksija sunca o oklop, osvetljenje, pa kada padne noc,..
A igrao sam je jos na 7600GT, ne na max, ali na poprilicnim detaljima.
Pa mi sada reci da Crysis nije neoptimizovano djubre?

Demon to some. Angel to others.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Uuuuuuuuuu... 07.12.2009. 16:51 #167309

broj poruka: 18472
Warhead nije ni najmanje neoptimizovan.Optimizovaniji je od prvog dela Crysis a ima i bolju grafiku.Ta igra vredi toliku zahtevnost je pruza ono sto ni jedna danasnja igra ne moze a koliko vidim i nece za narednih par godina ..Jedino ako izadje Crysis 2 ce opet da postavi standard i idemo u krug.
COD 6 ne moze da se poredi sa Crysis ni u snu,ni jedna igra ne moze,cak ni nisu ni slicne a kamo li iste..U COD6 su texture dosta fejkovane,zato je igra i optimizovana i lepo radi jer je dosta toga zamaskirano i nema mnogo detalja..Kad se kreces kroz prirodu ne radi fizika,drvece se ne njise na vetru,nebo je staticno,nacrtano i sl..Mali milion detalja koji uticu na rendering grafikce karte.Kada sve uzmes u ozbir igra izgleda lepo ali je zbog toga i nezahtevna jer joj fali dosta stvari.Gde to moze da se poredi sa Crysi.Ni u ludilu!

Green Green Grass Of Home

gile23 Re: ... 07.12.2009. 16:52 #167311

broj poruka: 9121
Wow ima odlicnu grafiku, mogu oni da pricaju sta hoce, ali ono je odlicno odradjeno, jeste da je animated grafika ali je po kvalitetu sam vrh, a Crysis je cisto sranje, evo ti pogledaj danasnje igre, mnogo manje zahtevnije od Crysis-a, a grafika ista, zasto je Crysis bio toliko zahtevan, nVidia-ji i Intelu nestalo kesa pa sta cemo kuda cemo, ajde sad da sibnemo igru za koju ce trebati i proc i jaka grafa, a tada su Intel i nVidia bili mnogo bolji od svojih konkurenata :).

Pozdrav!

:: Ne znam da li je neko igrao npr The Elders Scrolls IV Oblivion??
:: Starija igra od Crysis-a
:: DX
:: 5 puta lepsa grafika, i odradjeno drvece, trava, voda, lete leptirici, njise se trava, listovi na drvetu. Refleksija sunca o oklop, osvetljenje, pa kada padne noc,.
:: A igrao sam je jos na 7600GT, ne na max, ali na poprilicnim detaljima
:: Pa mi sada reci da Crysis nije neoptimizovano djubre
::
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos Re: Uuuuuuuuuu... 07.12.2009. 16:53 #167312

Probaj Oblivion, koji je star ja mislim 4 godine

:: Warhead nije ni najmanje neoptimizovan.Optimizovaniji je od prvog dela Crysis a ima i bolju grafiku.Ta igra vredi toliku zahtevnost je pruza ono sto ni jedna danasnja igra ne moze a koliko vidim i nece za narednih par godina ..Jedino ako izadje Crysis 2 ce opet da postavi standard i idemo u krug
:: COD 6 ne moze da se poredi sa Crysis ni u snu,ni jedna igra ne moze,cak ni nisu ni slicne a kamo li iste..U COD6 su texture dosta fejkovane,zato je igra i optimizovana i lepo radi jer je dosta toga zamaskirano i nema mnogo detalja..Kad se kreces kroz prirodu ne radi fizika,drvece se ne njise na vetru,nebo je staticno,nacrtano i sl..Mali milion detalja koji uticu na rendering grafikce karte.Kada sve uzmes u ozbir igra izgleda lepo ali je zbog toga i nezahtevna jer joj fali dosta stvari.Gde to moze da se poredi sa Crysi.Ni u ludilu
:: Green Green Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Uuuuuuuuuu... 07.12.2009. 16:54 #167314

broj poruka: 18472
Ma igrao sam i to i Dark Messiah u isto vreme.Dark Messiah ima jos bolju grafiku a to je opet smesno porediti sa Crysis druze..Cak i Gothic Serial ima prirodu lepu ali sve je to daleko od savremenog grafickog prikaza koji pruza Crysis.

Green Green Grass Of Home

:: Probaj Ovlivio, koji je star ja mislim 4 godin
:: :: Warhead nije ni najmanje neoptimizovan.Optimizovaniji je od prvog dela Crysis a ima i bolju grafiku.Ta igra vredi toliku zahtevnost je pruza ono sto ni jedna danasnja igra ne moze a koliko vidim i nece za narednih par godina ..Jedino ako izadje Crysis 2 ce opet da postavi standard i idemo u krug
:: :: COD 6 ne moze da se poredi sa Crysis ni u snu,ni jedna igra ne moze,cak ni nisu ni slicne a kamo li iste..U COD6 su texture dosta fejkovane,zato je igra i optimizovana i lepo radi jer je dosta toga zamaskirano i nema mnogo detalja..Kad se kreces kroz prirodu ne radi fizika,drvece se ne njise na vetru,nebo je staticno,nacrtano i sl..Mali milion detalja koji uticu na rendering grafikce karte.Kada sve uzmes u ozbir igra izgleda lepo ali je zbog toga i nezahtevna jer joj fali dosta stvari.Gde to moze da se poredi sa Crysi.Ni u ludilu
:: ::
:: :: Green Green Grass Of Home
TheBear Re: Uuuuuuuuuu... 07.12.2009. 16:55 #167316

broj poruka: 6502
Co6 je lep na prvi pogled, a nebo je slika naprimer, pozadina u daljini isto samo slika, izvlaci ga specular map ono presijavanje kad je noc po ivicama likova, mnogo lep efekat, i modeli likova su lepo uradjeni, ostalo nista posebno. Crysis je na Enthusiast (Very High) u svemu bolji, sto se tice grafike, ali zato gameplay i prica......

:: Warhead nije ni najmanje neoptimizovan.Optimizovaniji je od prvog dela Crysis a ima i bolju grafiku.Ta igra vredi toliku zahtevnost je pruza ono sto ni jedna danasnja igra ne moze a koliko vidim i nece za narednih par godina ..Jedino ako izadje Crysis 2 ce opet da postavi standard i idemo u krug
:: COD 6 ne moze da se poredi sa Crysis ni u snu,ni jedna igra ne moze,cak ni nisu ni slicne a kamo li iste..U COD6 su texture dosta fejkovane,zato je igra i optimizovana i lepo radi jer je dosta toga zamaskirano i nema mnogo detalja..Kad se kreces kroz prirodu ne radi fizika,drvece se ne njise na vetru,nebo je staticno,nacrtano i sl..Mali milion detalja koji uticu na rendering grafikce karte.Kada sve uzmes u ozbir igra izgleda lepo ali je zbog toga i nezahtevna jer joj fali dosta stvari.Gde to moze da se poredi sa Crysi.Ni u ludilu
philaemos Re: Re: Re: Uuuuuuuuuu... 07.12.2009. 17:01 #167318

Hmm, ako mislis na to kada pridjes blizu leda, a on se sija...
Ili pripucas pa se polomi list sa drveta...
U zaru igre takve stvari ni ne pogledam, a igra me je smorila cim sam izasao sa onog broda, pa mi ono slivilo i belilo leda ubilo oci...
``Oslepo` sam!!!`` Sto bi reka Radisa iz filma ``Jet Set``

Meni vise prija sarenilo Oblivion-a za oci. A igrao sam ga vise od 4 sata, koliko sam izgubio uz Crysis.

:: Ma igrao sam i to i Dark Messiah u isto vreme.Dark Messiah ima jos bolju grafiku a to je opet smesno porediti sa Crysis druze..Cak i Gothic Serial ima prirodu lepu ali sve je to daleko od savremenog grafickog prikaza koji pruza Crysis
:: :: Probaj Ovlivio, koji je star ja mislim 4 godin
:: :: Demon to some. Angel to others.
:: :: _______________________________
:: :: :: Warhead nije ni najmanje neoptimizovan.Optimizovaniji je od prvog dela Crysis a ima i bolju grafiku.Ta igra vredi toliku zahtevnost je pruza ono sto ni jedna danasnja igra ne moze a koliko vidim i nece za narednih par godina ..Jedino ako izadje Crysis 2 ce opet da postavi standard i idemo u krug
:: :: :: COD 6 ne moze da se poredi sa Crysis ni u snu,ni jedna igra ne moze,cak ni nisu ni slicne a kamo li iste..U COD6 su texture dosta fejkovane,zato je igra i optimizovana i lepo radi jer je dosta toga zamaskirano i nema mnogo detalja..Kad se kreces kroz prirodu ne radi fizika,drvece se ne njise na vetru,nebo je staticno,nacrtano i sl..Mali milion detalja koji uticu na rendering grafikce karte.Kada sve uzmes u ozbir igra izgleda lepo ali je zbog toga i nezahtevna jer joj fali dosta stvari.Gde to moze da se poredi sa Crysi.Ni u ludilu
:: :: ::
:: :: :: Green Green Grass Of Home
gile23 ... 07.12.2009. 17:06 #167325

@Sky nije isti tip igre, tipa u Crysisu imas odadjeno celo ostrvo, a ovamo samo odredjeni deo kroz koji se kreces, jeste dosta toga fejkovano, ali kada igras Crysis ne verujem da se cimas da gledas nebo kada te juri 20 njih. Odigrao sam oba Crysisa do kraja i mogu reci da igra nije nista spektakularno odradjena u odnosu na zahtevnost.

Pozdrav!
Scyter Re: 07.12.2009. 17:24 #167332

broj poruka: 8138
Nijedna igra ne moze da prismrdi Crysisu sto se tice grafike.Onaj ko je rekao da neka igra ima slicnu grafiku kao Crysis,lupio je glupost za ceo zivot.To sto nije neoptimizovana,to je druga stvar.Meni je Crysis jedna od najboljih igrica,ne samo zbog grafike,nego zbog svega.Presao sam po dva puta i prvi deo i Warhead.Bioshock je sranje,moje misljenje.

The Way It`s Meant To Be Played

philaemos Re: Re: 07.12.2009. 17:27 #167334

Ja sam rekao da ima lepse grafike od Krize.
Ukusi se razlikuju.

:: Onaj ko je rekao da neka igra ima slicnu grafiku kao Crysis,lupio je glupost za ceo zivot
Scyter Re: Re: Re: 07.12.2009. 17:28 #167335

Nabroj neku?Mrzi me da citam postove u ovoj temi.

Edit:
Bioshock uporedjujes sa Krizom?Ti nisi normalan.
Salim se.O ukusima se ne raspravlja...

:: Ja sam rekao da ima lepse grafike od Krize
:: Ukusi se razlikuju
:: :: Onaj ko je rekao da neka igra ima slicnu grafiku kao Crysis,lupio je glupost za ceo zivot
philaemos ... 07.12.2009. 17:34 #167338

Oblivion
Plus sto je igra starija i DX9
Mada sad kada se prisetim, ne vidim ni sto bi mi Kriza bila lepsa od recimo Assassin`s Creed DX10

gile23 Re: Re: Re: Re: 07.12.2009. 17:43 #167344

Da se ne raspravlja o ukusama sad bi ti nosio one helanke kao oni pre 300 godina :).

Pozdrav!

:: Nabroj neku?Mrzi me da citam postove u ovoj temi
:: Edit
:: Bioshock uporedjujes sa Krizom?Ti nisi normalan.
:: Salim se.O ukusima se ne raspravlja..
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ja sam rekao da ima lepse grafike od Krize
:: :: Ukusi se razlikuju
:: :: :: Onaj ko je rekao da neka igra ima slicnu grafiku kao Crysis,lupio je glupost za ceo zivot
Scyter Re: ... 07.12.2009. 17:48 #167349

Igrao sam Oblivion,i pravo da ti kazem,grafika je extra,ali daleko od Crysisa.
Treba obratiti paznju na bas sitne detalje u igricama.Te detalje za grafiku nema nijedna igra sem Crysisa.Zato se Crysis razlikuje od ostalih.

:: Oblivio
:: Plus sto je igra starija i DX
:: Mada sad kada se prisetim, ne vidim ni sto bi mi Kriza bila lepsa od recimo Assassin`s Creed DX1
philaemos Re: Re: ... 07.12.2009. 17:54 #167353

E tu sam te cekao...
Kada se setim koliko sam igrao Oblivion, Bioshock, Assasin`s Creed...
To je ono sto sam hteo da napomenem, neki detalji koje u zaru igre ni ne primetim, ali ajde da je igra zanimljiva, nego nista.
Bilo mi je zanimljivo, kazem mozda 3-4 sata.
Pa recimo AVP 2 sam presao 3 puta, u poredjenju sa Krizom grafika je 0, ali mi je opet bolja igra od ove... Neke stvari koje ni ne primecujem mi obaraju fps bezveze (mada na 5850 mi lepo radi)
edit: a Assassin`s Creed dx10?

:: Igrao sam Oblivion,i pravo da ti kazem,grafika je extra,ali daleko od Crysisa
:: Treba obratiti paznju na bas sitne detalje u igricama.Te detalje za grafiku nema nijedna igra sem Crysisa.Zato se Crysis razlikuje od ostalih
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Oblivio
:: :: Plus sto je igra starija i DX
:: :: Mada sad kada se prisetim, ne vidim ni sto bi mi Kriza bila lepsa od recimo Assassin`s Creed DX1
Scyter Re: Re: Re: ... 07.12.2009. 17:57 #167359

Assassin`s Creed je fanstasticna igra sa fantasticnom grafikom.Fali joj malo fizike,ali je extra i ovako.Cista desetka.Jedva cekam drugi deo.

:: edit: a Assassin`s Creed dx10
:: :: Igrao sam Oblivion,i pravo da ti kazem,grafika je extra,ali daleko od Crysisa
:: :: Treba obratiti paznju na bas sitne detalje u igricama.Te detalje za grafiku nema nijedna igra sem Crysisa.Zato se Crysis razlikuje od ostalih
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Oblivio
:: :: :: Plus sto je igra starija i DX
:: :: :: Mada sad kada se prisetim, ne vidim ni sto bi mi Kriza bila lepsa od recimo Assassin`s Creed DX1
:: :: :: Demon to some. Angel to others.
:: :: :: _______________________________
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs