Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Performanse ASUS - ATI 5970 vs ASUS - Nvidia 295GTX
STRANA 2 OD 2
Ishmerish Re: Re: Re: Re: @SkyFire 11.12.2009. 16:23 #169026

status: user
broj poruka: 7285
Buraz ne sedim na usima(ocima).
Hack-uj XP sa DX10,promeni vrednosti setovanja za jedan stepen na dole,tako da gubis low(crysis).Znaci kada ti bude u krizi postavljeno na low,u stvari ce biti medium(dalje kapiras redosled).

http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Ne shvatas problematiku..Bitan je DX10 !Na XP-u je sve ok
::
:: Green Green Grass Of Home
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: @SkyFire 11.12.2009. 17:32 #169053

broj poruka: 18472
Sad bi vec da budes filozof..Ne ide tebra!Meni ne trebaju efekti ja radim validne testove gde moram da prikazem realne performanse i jedne i druge karte!Znaci ne igram se vec testiram!DX 10 mi fizicki treba a ne imitacija kroz XP!

Green Green Grass Of Home

:: Buraz ne sedim na usima(ocima)
:: Hack-uj XP sa DX10,promeni vrednosti setovanja za jedan stepen na dole,tako da gubis low(crysis).Znaci kada ti bude u krizi postavljeno na low,u stvari ce biti medium(dalje kapiras redosled)
:: http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Ne shvatas problematiku..Bitan je DX10 !Na XP-u je sve ok
:: ::
:: :: Green Green Grass Of Home
obradmi Znam ja da si ti hteo licno da se uveris ko je bolji 11.12.2009. 19:31 #169100

broj poruka: 7737
Cestitke na testu i trudu,nego reci gde si kupio Voltcraft energy checker?.
Zajebani76 @obradmi 11.12.2009. 20:48 #169158

broj poruka: 538
Zajebani lik to jes ja:P koji vas sa vremena na vreme obraduje korisnim informacijama koje su spre svega nekako odgovor na trenutne aktuelne diskusije na forumu je deo jedne vece grupacije ljudi koja se bave hardverom kako iz posleovnih razloga tako i iz zadovoljstva, tako da je energy checker timski vlasnistvo ja ga licno nisam kupio a ko je od nas ne znam

Inace ja znam koja ja karte bolja i jos pre nego sto se pojavio i jedan primerak u slobodnoj prodaji iz serije 5xxx imao sam semplove a ako se secas u nekoliko navrata sam pomenuo da se necu baviti time kroz forum zabog drivera, ali posto je doslo do izliva prevelike kolicine gluposti na temu 5xxx serije karata pre svega high end modela ipak sam se bavio prvo sa 5850 kroz temu `ATI 5850 istine i lazi !?` kao i sada u ovoj temi sa 5970 a sve kao sto sam vec rekao potaknuto diskusijama koje su se vodile ovih dan na tu temu. Samo sto ne mogu bas sve da prikazem sto bi ste voleli da vidite ali jedan ovakav kratki uvid sa mog racunara mislim da je sasvim dovoljan i da kroz moje komentare daje dovoljno jasnu sluku o proizvodu da neko ko se nalazi u toj prici zna sta kupuje itd

Imam jedan predlog za vlasnike sajta i foruma. Bilo bi dodbro da teme ovog tipa budu prikacene ako vecina korisnika forum koji prate temu oceni da su dobijeni rezultati ok i da tema ima smisla. Bilo bi dobro u zavisnosti od zivotnog vek proizvoda da tako bude i da se u jednoj tako pokrenutoj temi ako ima kvalitet u prvom postu od samog autora, nastavi diskusija uplouduje novim informacijam od samog pokretaca i ostalih korisnika foruma. Mislim da je pametan predlog i da bi bilo korisno za forumsku zajenicu i sam renome forum, posto vec ima ljidi koji su voljni da podele sa ostatkom foruma svoja saznanja i deo onoga cime se bave poslom a to zanima ostale. Pa ako se slazete i ako neko ima kontakta sa vlasnicima neka prenese ovaj moj predlog ili neka me uputi na njih. Pc berza je i tako jedan sto bi se reklo `narodski forum` i ovakva prica se uklapa u takav profil foruma. Neka ima i narodske testove
gile23 Re: @obradmi 11.12.2009. 21:25 #169166

broj poruka: 9121
Pa ti nisi svestan sta se ovde desava, decku preporucuju GTX260, 9800GX2, za 150 evra, a kartica koja sabija GTX260 je 4890, da li je ista situacija kod 9800GX2 nisam siguran. Takodje niko ne pominje radeona 5850 za 50 evra vise koji je best buy ako neko ima oko 200-250 evra za grafu :). A to da je 5970 po performansama slicna kao i GTX295 to je sasvim treca stvar. I gledao sam zanimljiv review na netu, 4890 u CF lomi 5870 PowerColor na 1GHZ, kao i nekom skoro 1076 MHZ clocku clocku, pa preporucuju 4890 u CF kao best buy jedina mana je sto nema DX11, nadam se da ce u skorije vreme ati izbaciti 5xxx karticu slicnu po performansama kao i 4890 posto to fali trzistu.

Pozdrav!

:: Zajebani lik to jes ja:P koji vas sa vremena na vreme obraduje korisnim informacijama koje su spre svega nekako odgovor na trenutne aktuelne diskusije na forumu je deo jedne vece grupacije ljudi koja se bave hardverom kako iz posleovnih razloga tako i iz zadovoljstva, tako da je energy checker timski vlasnistvo ja ga licno nisam kupio a ko je od nas ne znam
:: Inace ja znam koja ja karte bolja i jos pre nego sto se pojavio i jedan primerak u slobodnoj prodaji iz serije 5xxx imao sam semplove a ako se secas u nekoliko navrata sam pomenuo da se necu baviti time kroz forum zabog drivera, ali posto je doslo do izliva prevelike kolicine gluposti na temu 5xxx serije karata pre svega high end modela ipak sam se bavio prvo sa 5850 kroz temu `ATI 5850 istine i lazi !?` kao i sada u ovoj temi sa 5970 a sve kao sto sam vec rekao potaknuto diskusijama koje su se vodile ovih dan na tu temu. Samo sto ne mogu bas sve da prikazem sto bi ste voleli da vidite ali jedan ovakav kratki uvid sa mog racunara mislim da je sasvim dovoljan i da kroz moje komentare daje dovoljno jasnu sluku o proizvodu da neko ko se nalazi u toj prici zna sta kupuje itd
:: Imam jedan predlog za vlasnike sajta i foruma. Bilo bi dodbro da teme ovog tipa budu prikacene ako vecina korisnika forum koji prate temu oceni da su dobijeni rezultati ok i da tema ima smisla. Bilo bi dobro u zavisnosti od zivotnog vek proizvoda da tako bude i da se u jednoj tako pokrenutoj temi ako ima kvalitet u prvom postu od samog autora, nastavi diskusija uplouduje novim informacijam od samog pokretaca i ostalih korisnika foruma. Mislim da je pametan predlog i da bi bilo korisno za forumsku zajenicu i sam renome forum, posto vec ima ljidi koji su voljni da podele sa ostatkom foruma svoja saznanja i deo onoga cime se bave poslom a to zanima ostale. Pa ako se slazete i ako neko ima kontakta sa vlasnicima neka prenese ovaj moj predlog ili neka me uputi na njih. Pc berza je i tako jedan sto bi se reklo `narodski forum` i ovakva prica se uklapa u takav profil foruma. Neka ima i narodske testove
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos ... 11.12.2009. 21:57 #169181

broj poruka: 2743
@Zajebani
Ovo ti je do sada druga tema koja otvara pravo lice ATI 5xxx kartica (nekima je prva tema zapusila usta).
Sve pohvale.
Nadam se da cemo od tebe i u buduce dobijati kvalitetne testove (cekamo da izadje 3xx nVidia , ona je prva na redu)

Demon to some. Angel to others.

skar Re: ... 11.12.2009. 22:27 #169194

broj poruka: 3992
ma cova je full

IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)

:: @Zajeban
:: Ovo ti je do sada druga tema koja otvara pravo lice ATI 5xxx kartica (nekima je prva tema zapusila usta)
:: Sve pohvale
:: Nadam se da cemo od tebe i u buduce dobijati kvalitetne testove (cekamo da izadje 3xx nVidia , ona je prva na redu
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
Zajebani76 Hvala ! 12.12.2009. 01:40 #169274

@philaemos
@skar
Drago mi je da va se svidja moje vidjenj na zadate teme za koje se nadam da je realno. Proslu put nisam iznosio mnogo zapazanja zato sto sam temeljnije obradio celu pricu kroz slike, ovaj put sam se malo vise raspricao i izneo sovoja licne utiske i razmisljanja na temu performansi ova dva proizvoda, nadam se da je nekomo koristilo kao info

Izvinite sto ne mogu da iznesem vise testova i neko detaljnije poredjenje, nemam vremena za tako nesto a ipak se takve stvari rade u neke druge svrhe i za neke zvanicen i konkretne poslove.
Daum Re: Re: @obradmi 12.12.2009. 04:23 #169315

broj poruka: 12811
Nije bas da sabija. 4890 je mozda 5% brzi od GTX260. To znam jer je sporiji od GTX275, a izmedju 275 i 260 je nekih 10% razlike u brzini...

:: Pa ti nisi svestan sta se ovde desava, decku preporucuju GTX260, 9800GX2, za 150 evra, a kartica koja sabija GTX260 je 489
skar Re: Re: Re: @obradmi 12.12.2009. 08:40 #169343

pa sto onda kupivati gtx275,nema svrhe
to je par fps razlika....u odnosu na 260

:: Nije bas da sabija. 4890 je mozda 5% brzi od GTX260. To znam jer je sporiji od GTX275, a izmedju 275 i 260 je nekih 10% razlike u brzini..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Pa ti nisi svestan sta se ovde desava, decku preporucuju GTX260, 9800GX2, za 150 evra, a kartica koja sabija GTX260 je 489
TheBear Re: Re: Re: Re: @obradmi 12.12.2009. 08:43 #169347

broj poruka: 6502
A izmedju 275 i 285 je isto 5-10% razlke...

:: pa sto onda kupivati gtx275,nema svrh
:: to je par fps razlika....u odnosu na 26
:: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: :: Nije bas da sabija. 4890 je mozda 5% brzi od GTX260. To znam jer je sporiji od GTX275, a izmedju 275 i 260 je nekih 10% razlike u brzini..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: Pa ti nisi svestan sta se ovde desava, decku preporucuju GTX260, 9800GX2, za 150 evra, a kartica koja sabija GTX260 je 489
despot83 totalni off 12.12.2009. 08:45 #169348

broj poruka: 711
Ma ljudi iZkulirajte Gforce mx440 RULES

Tko lijeti vrijedi,tko ne lijeti ne vredi.

NMY @ m8`s: 12.12.2009. 08:55 #169351

broj poruka: 1509
@ zajebani: Postujem tvoje misljenje i vjerujem u testove, i drago mi je sto neko ima pristup takvom HW-u kakav ti nabavis i odradis neki test iako to iziskuje mnogo vremena...
Drago mi je sto neko objasni nekim kraljevima ovdje sa foruma neke stvari i to na primjeru...
Ja se trudim to isto raditi, ali nemam takav pristup HW-u, tako da se moje misljenje manje vise od strane nekih korisnika ne uzima za ozbiljno jer ja pobogu, nisam drzao u rukama nesto i nisam vidio kako se to stvarno ponasa u stvarnom radu, a po njihovim misljenjima i ne znam... Naravno, oni sve znaju...

@ philaemos & skar: Kolege, dzabe je to sto kolega zajebani iznese svoje (po meni dosta objektivno) misljenje kada ce neki opet kao i do sada drviti jedno, iako je potpuno razlicito od istine...
Jednostavno, kao sto ste Vi i mnogi ostali vec primjetili, nekim korisnicima sa foruma lakse ulazi u g***** nego u glavu...
Da ne pocinjem o tome sto sve oni sebi umisljaju, to je tek posebna prica...

Pozdrav

SONY VAIO VGN-FW285J

Zajebani76 @NMY 12.12.2009. 09:35 #169354

Hval na postovanju:)
Ja se bas i ne trudim da nekome nesto posebno objasnjavam. Mislim da je suvisno natezati se sa nekim oko necega kada je to lako dokazivo, barem meni. Imam pristup hardveru narocito grafickim kartama, to mi je posao bio i bice nadalje. Prikazi koji ostavim po nekada na forumu su deo malo sireg posla i kao sto sam rekao cesto to uradim zato sto primetim da se tako u nekim raspravama malte ne pobiju a o ne kulturi da ne govorim. Ne kultura ako se ne iskoreni ili umanji postace zastitni znak ovog forum.

Mislim da je sumanuto po svaku cenu vuci na svoju stranu a sve vreme se pozvati na neki realizam. Ljudi cesto ne umeju da se kontrolisu u svojim izlaganjima i ne shvataju da po nekada imaju pogresnu predstavu o necemu sto kako ti kazes imaju a ti nemas, prosto zakljucci koje izvode o tome sto imaju su pogresni i to ne mogu da prihvate da je tako vec zacementiraju u svojoj galavi i onda frka panika kada dodje do diskusije i pozivanje na to sta ko ima i ostale glupe razloge kako bi dokazeli svoje teorije. Inteligentan covek lako moze a da nista od hardvera nema sam da zakljuci na osnovu testova na netu i pracenjem komentarea na forumima ako ga zanim, sta je realno i sta moze ocekivati od tog parceta hardvra. Jedan od primera sirokog poznavanja materije je nas kolega @bax2003, prosto je ne moguce da covek ima dodir sa svim onim stvarima o kojim komentarise ili zeli nekoga da posavetuje, ali upravo zbog inteligencije i interesovanja lako povezuje sta valja a sta ne kada su u pitanju teme sa kojim recimo nema konkretnog i prakticnog iskustva. Ja sam drugaciji, mene usko zanimaju cor komponente korisni OC 24/7 i na tu temi sve sto napisem treba ozbilno shvatiti posto je plod dugogodisnjeg bavljenja tom tematikom. Ne kazem da sam upravu za sve, ali to je samo zato sto verovatno kao i svi po nekada izvucem pogresan zakljucak, samo to se jako retko desava i pre cu sam zakljuciti da sam pogresio nego sto ce to neko primetiti.

Sto se tice hardvera prosto je tako kako iznesem da jeste u trenutku kada ja hardver kod mene, taj trenutak i kako ce biti nadalje zavisi a kada su grafike u pitanju od drajvera pre svega, tako da je za sada ovako kada je rece o ova dva proizvoda. Ako budem u prilici i budem imao potrebe a vremena da to prikazem kasnije na forumu to cu i uraditi sa novim drajverima za 5970.
gile23 Re: Re: Re: @obradmi 12.12.2009. 10:15 #169360

Razlika je ipak oko 10% :), a cena im je ista :):

http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-cards-charts-2009-high-quality/compare,1534.html?prod[2798]=on&prod[2831]=on&prod[2803]=on

http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice/112-0-0-0/q=260
http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice/112-0-0-0/q=4890

@zajebani svidja mi se ono sto si u svakom testu napisao koliko je koja grafa jaca u procentima, odlican test naravno :)>

Pozdrav!

:: Nije bas da sabija. 4890 je mozda 5% brzi od GTX260. To znam jer je sporiji od GTX275, a izmedju 275 i 260 je nekih 10% razlike u brzini..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Pa ti nisi svestan sta se ovde desava, decku preporucuju GTX260, 9800GX2, za 150 evra, a kartica koja sabija GTX260 je 489
DaSickSyst @Zajebani 12.12.2009. 14:05 #169450

broj poruka: 2909
I u moje ime hvala za ovaj test i sve pohvale za ulozeni trud...Iskreno bio sam ubedjen da su performanse 5970 ovakve kao sto je ovaj kratak test pokazao...Citao sam dosta `fejkovanih` net testova i rezultati se uglavnom poklapaju sa onoma koje si ti dobio(+-1%),a i kao sto kazes dovoljno je ukljuciti jednu do dve mozdane celije i zakljuciti sam koje ce biti priblizne performanse...Ali naravno nisam imao tu karticu pa ne govorim iz iskustva kao likovi koji je takodje nisu imali,ali ih to ne sprecava da spamuju na apsolutno svaku temu pozivajuci se na `neograniceno iskustvo`.

Ovo ce makar na par dana staviti tacku na onu pricu kako je 5970 brza od 295 za oko 1%...A posle idemo opet Jovo na novo....Predpostavljam da ce se ponoviti prica kao i sa 285 vs 5850,kada su tvoji testovi bili merodavni do kraja nedelje, onda je opet pocelo spamovanje o `iskustvu`,`nerealnosti` i ostalim vec odavno poznatim glupostima.

Hvala jos jednom za objektivan test i pozdrav.

Koga interesuje evo jedne zanimjive informacije o ATI 5870 (PowerColor Radeon HD 5870 LCS: The 1GHz Limit, Broken):
http://www.tomshardware.com/reviews/powercolor-5870-lcs,2481.html

DaSickSystem

PS.
Zajebani,jel ti aktivna imejl adresa sa foruma?
ttate Asus MARS..... 12.12.2009. 14:54 #169470

broj poruka: 366
2x gt 200, star 1.5 godinu ,test sa guru 3d u vantagu ima bolji GPU skor

http://www.guru3d.com/article/asus-mars-review-test/14

CPU je Core i7 965 @ 3750 MHz (3.6 + Turbo mode), znaci 200 Mhz vise nego kod Zajebanog76. Mada ja ovo ne bi uzeo zdravo za gotovo najmerodavnjie mi je kada neko od nas licno to sve isproba.

gile23 Re: @Zajebani 12.12.2009. 14:56 #169471

@DaSick postovao sam taj link pre nekoliko dana i to je cista glupost od karte taj Power Color kosta 520 dolara dok je 5890 80 dolara skuplji, a odvaljuje tu 5870 samo tako i na kloku od 1076. 4890 CF se odlicno pokazala :).

Pozdrav!

:: I u moje ime hvala za ovaj test i sve pohvale za ulozeni trud...Iskreno bio sam ubedjen da su performanse 5970 ovakve kao sto je ovaj kratak test pokazao...Citao sam dosta `fejkovanih` net testova i rezultati se uglavnom poklapaju sa onoma koje si ti dobio(+-1%),a i kao sto kazes dovoljno je ukljuciti jednu do dve mozdane celije i zakljuciti sam koje ce biti priblizne performanse...Ali naravno nisam imao tu karticu pa ne govorim iz iskustva kao likovi koji je takodje nisu imali,ali ih to ne sprecava da spamuju na apsolutno svaku temu pozivajuci se na `neograniceno iskustvo`
:: Ovo ce makar na par dana staviti tacku na onu pricu kako je 5970 brza od 295 za oko 1%...A posle idemo opet Jovo na novo....Predpostavljam da ce se ponoviti prica kao i sa 285 vs 5850,kada su tvoji testovi bili merodavni do kraja nedelje, onda je opet pocelo spamovanje o `iskustvu`,`nerealnosti` i ostalim vec odavno poznatim glupostima
:: Hvala jos jednom za objektivan test i pozdrav
:: Koga interesuje evo jedne zanimjive informacije o ATI 5870 (PowerColor Radeon HD 5870 LCS: The 1GHz Limit, Broken)
:: http://www.tomshardware.com/reviews/powercolor-5870-lcs,2481.htm
:: DaSickSystem
:: PS
:: Zajebani,jel ti aktivna imejl adresa sa foruma?
skar Re: @Zajebani 12.12.2009. 14:57 #169472

O.C vec overclockovanu grafu,i to razvaljuje
5870 je zverina,i jos jedan dokaz da Power Color ima extra ATI grafike...

:: I u moje ime hvala za ovaj test i sve pohvale za ulozeni trud...Iskreno bio sam ubedjen da su performanse 5970 ovakve kao sto je ovaj kratak test pokazao...Citao sam dosta `fejkovanih` net testova i rezultati se uglavnom poklapaju sa onoma koje si ti dobio(+-1%),a i kao sto kazes dovoljno je ukljuciti jednu do dve mozdane celije i zakljuciti sam koje ce biti priblizne performanse...Ali naravno nisam imao tu karticu pa ne govorim iz iskustva kao likovi koji je takodje nisu imali,ali ih to ne sprecava da spamuju na apsolutno svaku temu pozivajuci se na `neograniceno iskustvo`
:: Ovo ce makar na par dana staviti tacku na onu pricu kako je 5970 brza od 295 za oko 1%...A posle idemo opet Jovo na novo....Predpostavljam da ce se ponoviti prica kao i sa 285 vs 5850,kada su tvoji testovi bili merodavni do kraja nedelje, onda je opet pocelo spamovanje o `iskustvu`,`nerealnosti` i ostalim vec odavno poznatim glupostima
:: Hvala jos jednom za objektivan test i pozdrav
:: Koga interesuje evo jedne zanimjive informacije o ATI 5870 (PowerColor Radeon HD 5870 LCS: The 1GHz Limit, Broken)
:: http://www.tomshardware.com/reviews/powercolor-5870-lcs,2481.htm
:: DaSickSystem
:: PS
:: Zajebani,jel ti aktivna imejl adresa sa foruma?
Ishmerish Re: Asus MARS..... 12.12.2009. 15:09 #169477

Jebi ti to sve,kada ih Pufna pokida sa dve 8800GT u SLI-ju.

@skar:Zemo tih 1Ghz(ako je tacno)mozes okaciti kao sliku,normalan korisnik je nece dici preko 900Mhz.
Ako je tacno da su je digli preko 1GHz,onda je tu AMD/ATi debelo umesao prste,i na tome mozes njima da zahvalis a ne PC-u.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: 2x gt 200, star 1.5 godinu ,test sa guru 3d u vantagu ima bolji GPU sko
:: http://www.guru3d.com/article/asus-mars-review-test/1
:: CPU je Core i7 965 @ 3750 MHz (3.6 + Turbo mode), znaci 200 Mhz vise nego kod Zajebanog76. Mada ja ovo ne bi uzeo zdravo za gotovo najmerodavnjie mi je kada neko od nas licno to sve isproba
skar Re: Re: Asus MARS..... 12.12.2009. 15:12 #169480

ali pogledaj 4890x2,da je ta karta zazivela kao single,ova 5000 serija bi mogla jos sacekati

:: Jebi ti to sve,kada ih Pufna pokida sa dve 8800GT u SLI-ju
:: @skar:Zemo tih 1Ghz(ako je tacno)mozes okaciti kao sliku,normalan korisnik je nece dici preko 900Mhz
:: Ako je tacno da su je digli preko 1GHz,onda je tu AMD/ATi debelo umesao prste,i na tome mozes njima da zahvalis a ne PC-u
:: http://www.youtube.com/watch?v=c1EbLreYo1M
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: 2x gt 200, star 1.5 godinu ,test sa guru 3d u vantagu ima bolji GPU sko
:: :: http://www.guru3d.com/article/asus-mars-review-test/1
:: :: CPU je Core i7 965 @ 3750 MHz (3.6 + Turbo mode), znaci 200 Mhz vise nego kod Zajebanog76. Mada ja ovo ne bi uzeo zdravo za gotovo najmerodavnjie mi je kada neko od nas licno to sve isproba
Ishmerish Re: Re: Re: Asus MARS..... 12.12.2009. 15:26 #169485

Da je baba imala qrac,bila bi deda

Sve ovo sto radi AMD ima debelu marketinsku pozadinu,i nijednog trenutka nemoj pomisliti da ima veze sa bilo cim drugim osim perfektno odradjenim marketingom.Ja vec jako dugo pratim razlicite sfere trzista,robe,marketinga...,i nikada do sada nisam video ovako pametan marketing koji sprovodi AMD.Tako da je sve sto oni izbace duboko promisljeno i unapred razradjeno do najsitnijih detalja.Dali si se i jednog trenutka zapitao zasto je bas Power Color karta probila tu barijeru o 1GHz?,a ne recimo Sapphire koji je alfa i omega AMD-ov partner.
Da nije mozda zato sto upravo PowerColor najvise posrce po pitanju kvaliteta od svih kompanija koje rade crvene karte???

:: ali pogledaj 4890x2,da je ta karta zazivela kao single,ova 5000 serija bi mogla jos sacekat
skar o tome nisam razmisljao 12.12.2009. 15:36 #169491

ima i tu istine majnen zemo...ali nisam se bas bavio tom tematikom

Ishmerish Da se manemo mi mlacenja prazne slame.. 12.12.2009. 15:42 #169494

Nego reci ti meni sta imas od delova za N80(punjac,1/2GB miniSD,maska)?
I koje su ti cene za date artikle?,jer ako je ne prodam moracu malo da je update-ujem

Pozz zemo

:: ima i tu istine majnen zemo...ali nisam se bas bavio tom tematiko
:: IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
DaSickSyst Re: Re: @Zajebani 12.12.2009. 15:59 #169505

broj poruka: 2909
:: @DaSick postovao sam taj link pre nekoliko dana i to je cista glupost od karte taj Power Color kosta 520 dolara dok je 5890 80 dolara skuplji, a odvaljuje tu 5870 samo tako i na kloku od 1076. 4890 CF se odlicno pokazala :)
Onda se izvinjavam za ponavljanje iste...Nisam svracao na forum sigurno nedelju dana pa nisam bas u toku sa desavanjima...

DaSickSystem
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs