Koji ste vi spameri... bem ti leba... :) @gile23 vidi, mislim da se menja samo lunchGTA file koji iznosi svega 27,5 KB. Bar kod mene radi tako, a usput probaj i neke patcheve (naravno oficijalne) da instaliras... e sad ja mogi ti grunem to (mislim crack) na mail pa probaj...
Izvini pritajena gay osobo. Necemo vise spamovati zato sto vasoj gay populaciji to veoma smeta. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
:: Koji ste vi spameri... bem ti leba... : e sad ja mogi ti grunem to (mislim crack) na mail pa probaj... :: :: ::
E ajde vidim da si upucen... da li znas o onom tripu M-Audio kartica sto umeju da se same diskonektuju na Windows sistemima? Drugar je razmisljao da je uzme al se ljudi zale da im se u sred nastupa bez razloga diskonektuje i nista ubodes ponovo ona se upali, znas nesto o tome? :)
:: Pa Gile covece, pa znas li ti sta, stalno neki problemi kod tebe :: Kako ja nisam imao takvih problema sa GTA :: Hoces nakon sto sve to uradim, skinem ti igricu sa neta dodjem kod tebe i instaliram i namestim sve, usput i otpevam nesto :: :: Jbg, malo smo otisli u offtopic :: :: edit :: E da, Nebeski, pre bih ti preporucio Creative X-Fi Elite, ona je skuplja duplo od ove kartice, ali opravdano je skuplja. Zvuk je jako slican na obe kartice, samo sto sa Creative-om dobijas externu konzolu sto tebi odgovara zbog midi ulaza i ostalih opcija. Obe karte podrzavaju ASIO 2.0. Mozes i sa ovom kartom da snimas bez problema, ali ona nema midi izlaz jer je pravljena bas za reprodukciju muzike. Zvuk je neverovatan. Taj music platinum nije los, ali je velika razlika u poredjenju sa Asus ili Creative Elit :: :: Ma opusteno covece, meni iskljucili net, nisam platio. A isao sam u kupovinu zvucne, pa su mi trebale neke informacije. Odustao sam od M-Audio 2496 Audiophile i E-MU 0404 zato sto su one pretezno pravljene za snimanje i nemaju neke multimedijalne dodatke, kao sto su pinovi za AUX na pcb-u (Potrebno za tv kartu internu) i za front jackove na kucistu. Dok ova Asusova ima sve, jedino sto zahteva molex od napajanja utaknut u nju, ali to nije neki prob. Jos jedna stvar je dobra, u pitanju je PCI-X tako da sam je udenuo u prvi Xpress slot umesto one SupremeFX II, koja je by the way, shitina. Tako da sad imam jos jedan slobodan PCI slo :: __________________________________________________________ :: Forward, and demonspeed... :: ::
e gile tebra ja znam leka za to oko kamere i tako tih zebancija, javi se na mail pa cu da ti kaem, pozdrav.
:: Odakle sada se prica o zvucnim karticama, xendza lol. Moras da imas SP3, ako si na SP2 free update sa Microsoft sajta. Ja imam GTA4 koje patcheve i koje lekove da instaliram imao sam problem sa shake kamerom, ako mogu i linkovi posto sam se oko ovoga mucio i nista nisam nasao gledao po berzi nista. Hvala unapred :) :: :: Pozdrav!
Ljude koje poznajem a da imaju tu karticu, nisu pominjali taj problem. Drajveri za Windows 7 su izasli, tako da kontam da su unapredjeni, tako da ne bi trebalo da se pojavljuju bilo kakvi problemi. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.