Naravno da cu otici, kako sam vec ispisao, da sam dobio inspektora, cuvenog po zatvarnju firmi, i da ce on to preuzeti na sebe.
Al` sam ubo inspektora, to je stvarno za 2 zlatne medalje i 1 kup UEFA. :D :D
Ali pre nego sto to uradim, cekam odgovor, ili cu zvati sutra da vidim sta je bilo, od glavnog direktora ERC-a povodom mail-a, koji mi je zatrazio da mu posaljem kad smo se culi telefonom, gde sam opisao celu situaciju, to jest, sta mi se sve dogadjalo.
Naravno da ovu zajebanciju ne podnosim. Svako od nas je prolazio razne servise gde su menjali, servisirali, bez ikakvih problema - predas, potpises i cekas da te zovu, vrate ti, potpises ponovo -, i cak da da se desio problem, sve je resavano cim se spomene rec inspekcija. Ali ovde ce stvarno da deluje.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.