:: a joj nema potrebe da se svadjate sad tu . :: zaintrigirala me ta rerna metod, video sam dosta klipova na youtube-u i na raznim forumima da je ljudima uspevalo, cal su i maticne od laptopa stavljalu i sta ti ja znam i radilo je : :: probacu sa ovom garancijom a ako neko hoce da je kupi kad je popravim nek se javi na mail jer mi posle nove godine dolazi 8800GT : :: ja bi je najradije sad ubacio u rernu, jer me mrzi da cekam na servis, al kad keva vidi sta radim sa rernom, *ebace mi sve po spisku : :: ::
hvala svima na divnim predlozima, najvise skaru, decko se ipak trudio, tiganj , pa stap i kovacka vatra, graficka je opravljena u servisu, ako je neko zainteresovan da se zanima sa njom nek se javi na zovkralja@hotmail.com , dacu je po povoljnoj ceni !:D
Bas mi je drago sto si je ipak odneo u sevis,a ne kod kovaca,ili pekara na termalno tretiranje.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: hvala svima na divnim predlozima, najvise skaru, decko se ipak trudio, tiganj , pa stap i kovacka vatra :: graficka je opravljena u servisu, ako je neko zainteresovan da se zanima sa njom nek se javi na zovkralja@hotmail.com , dacu je po povoljnoj ceni !: :: :: ::
hehhe nema problema koleza.. malo sale nije na odmet,ipak ti je to pametnije nego da si je na kraju prokuvo u kazanu
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: hvala svima na divnim predlozima, najvise skaru, decko se ipak trudio, tiganj , pa stap i kovacka vatra :: graficka je opravljena u servisu, ako je neko zainteresovan da se zanima sa njom nek se javi na zovkralja@hotmail.com , dacu je po povoljnoj ceni !: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.